Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 232 następna »

dodano: 2019-04-09 14:30:24

Pokoje Gościnne Helenka

- Poronin

5.00

Jedzenie domowe, bardzo dobre. Gospodyni używa swojskich świeżych produktów. Swojski twarożek do śniadania pyszny. Kluski śląskie własnej roboty. Miła serdeczna atmosfera Szczerze polecam

Marta

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-05 18:33:16

Centrum Zakopanego Pokoje Apartamenty Ula i Jarek Gazda

- Zakopane

5.00

Noclegi super niedrogo wlasciciele przemili spokoj i cisza blisko do centrum .Polecamy Anna ze szwagierka

Anna

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-31 19:13:21

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Moja opinia może być nie obiektywna, ale myślę się nią podzielić. Ok 22-24 lata temu odwiedzałam Fornali wraz z rodzicami. Moje wspomnienia są bardzo pozytywne. Zawsze kiedy odwiedzam Zakopane opowiadam wszystkim z którymi przyjeżam że tu właśnie mieszają Fornale I są super.

Opalska

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.60
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-29 23:19:11

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Do Państwa Karpieli jeździmy od kilku lat i zawsze ten sam wysoki standard pokoi i kultury osobistej Włascicieli. Pokoje czyste i pachnące,wokół domu cisza i spokój. Polecamy wypoczynek u Pani Weroniki i Pana Stanisława, Kasia, Tomek i mała Nadia

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-28 17:29:30

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Super miejsce. Czysto,ładnie. Wszędzie blisko, termy, stok czy Zakopane. Właściciele mili.Bylismy 2 razy, ale chętnie jeszcze wrócimy.

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-28 16:51:41

Centrum-Pokoje

- Zakopane

5.00

Pobyt w Tatrach zawsze równa się pobyt u Państwa Chyc. Przyjeżdżam do Pani Beaty już 10 lat, mniej więcej dwa raz do roku. Zawsze, ale to zawsze jest to bardzo miły pobyt. Czuję się tu jak w domu. Cieszę sie, że mogę korzystać z gościnności tak uroczych, sympatycznych i kulturalnych Gospodarzy. Dziękuję bardzo.

Agnieszka z Lublina

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-27 22:28:00

Willa Anulka

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam Willę Anulkę,byłem już czterokrotnie. Bardzo mili gospodarze, super warunki , bardzo czysto. Pensjonat zorientowany na turystów ceniacych cieszę i spokój co mi bardzo odpowiada, ponieważ trzeba się wyspać przed kolejnym dniem na szlakach:)Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia :)

Jacek

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-25 10:46:35

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Bardzo dziękujemy za nocleg. Pokój Krakowiace i Górale jest prześliczny widoki piękne. Czyściutko. Atmosfera rodzinna gospodarze przemili. Pokój super wyposażony. Do centrum blisko ale okolica cicha i spokojna. Polecamy z całego serca. Napewno wrócimy.

Ewelina. Szymon. Mati.

Odpowiedź właściciela Serdecznie Państwu dziękujemy za opinię i miłe słowa. Staramy się stworzyć dla Naszych Gości przyjazny wypoczynek i bardzo nas cieszy, gdy to się udaje. Serdecznie zapraszamy ponownie i pozdrawiamy. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-24 23:00:19

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Byliśmy na początku marca 2019. Super miejsce, właścicielka bardzo sympatyczna, pokój ładny, czysty, w pokoju ciepło. Zdecydowanie polecamy ten obiekt. Michał,Wanda i Tomek.

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 57 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-23 12:21:34

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

My byliśmy z mężem trzy razy w Willi Cisza Leśna. Zostaliśmy doskonale ugoszczeni. Warunki doskonałe. Naprawdę bardzo polecamy.

Gość Monika i Sebastian

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-20 17:28:34

Wynajem Pokoi - Bożena i Maciej Dunajczan

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Byłem u Państwa Duna....w ferie zimowe z córką.Pokoje czyściutkie i cieplutko.Jedzonko super.Do wyciągów Jurgów i Białki bliziutko .Polecam wszystkim bo ja na pewno tam wrócę

Gość

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-17 22:06:22

Domek i Apartamenty Kierpcówka 5

- Kościelisko

5.00

Polecam apartament kierpcowki 5 bardzo fajne miejsce czysciutkie pokoje gospodarze bardzo mili wszystko w 100procentach tak jak w opisie i na zdjęciach Na pewno tam wrócimy Pozdrawiam gospodarzy .

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-17 18:15:25

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

5.00

Domki przy studni bardzo urokliwe i klimatyczne w góralskim stylu gdzie można poczuć się jak we własnym domu. Domki wyposażone, bardzo czyste i zadbane. Co najważniejsze, właścicielka przemiła, przesympatyczna, dbajaca o komfort i zadowolenie swoich gości. W domku przy studni spędziliśmy tydzień ferii zimowych i z żalem wracaliśmy do domu.
P.S. Pani Aniu, serki były przepyszne. Dziękujemy i pozdrawiamy

Goście z Kalisza

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-17 15:20:27

Zakątek pod Giewontem

- Kościelisko

5.00

Bardzo urocze, spokojne miejsce. Wielkie podziękowania dla gospodarzy za wspaniały pobyt. Gorąco polecamy Zakątek pod Giewontem ! Wrócimy w to miejsce na pewno. Dziękujemy !!!

Ewa z rodziną

Odpowiedź właściciela Serdecznie zapraszamy ponownie. Obecnie po małym remoncie Bardzo milo było nam Was Gościć. pozdrawiamy
na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-13 18:05:02

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje ładne i czyste, polecamy w 100%

Radek

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-13 12:14:18

"U Doruli"

- Poronin

5.00

Wspaniałe miejsce,czyste i zadbane pokoje,spokojna cicha okolica można naprawdę odpocząć, wlascicielka bardzo sympatyczna jak to sie mowi i do tańca i do różańca :) z czystym sumieniem mogę polecić noclegi u pani Marysi:)

Aneta i Marcin Kraków

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-12 20:06:23

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Miejsce w bardzo wysokim standardzie jesli chodzi o czystość i wyposażenie pokoju. SAMI zaś właściciele a dokładnie Pani Ela poprostu fantastyczna, przemiła Kobieta.My wrócimy napewno i szczerze polecamy to przytulne miejsce. Dodam jeszcze że zdjęcia zamieszczone na stronie w pełni odzwierciedlają faktyczny stan obiektu.

Edyta i Leszek

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-12 18:32:51

Wynajem Pokoi Sichelscy

- Biały Dunajec

5.00

Bylismy w szescioro. Bardzo miła Pani właścicielka. Pokoje fajne. Kuchnia do dyspozycji gości :) polecam

Edyta

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-10 16:29:47

Wynajem pokoi Zakopane KRÓLE 1A 250m od WYCIĄGÓW HARENDA

- Zakopane

5.00

Miejsce super napewno warto wracać w takie miejsca właściciele super poprostu super super miejsce na nocleg polecam

Gość

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-09 15:09:00

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Domowa atmosfera, bardzo mili właściciele, przytulny, zadbany pokój oraz piękny widok na góry. Polecam każdemu i na pewno jeszcze tam wrócę :) cena jak najbardziej odpowiednia. Daję mocne 5!:)

Zuzanna

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 232 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone