ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 243 następna »

dodano: 2018-05-03 20:55:12

Zakątek pod Giewontem

- Kościelisko

5.00

Zakątek pod Giewontem Kto tu nie był niech żałuje!!!!Jest wspaniale!

GośćR D Bojko

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-05-03 13:57:40

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Bardzo komfortowe pokoje w ciszy i spokoju. Właściciel jest bardzo miły. Do Krupówek jest bardzo blisko. Niebawem napewno tutaj wrócimy

Gość

na podstawie 55 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-05-01 15:25:18

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Nocleg w Zakopanem tylko w Willa Rysy:) Świetna lokalizacja (5 min.od Krupówek) a jednocześnie cicho i spokojnie. Willa położona przy pięknym parku. Pokoje czyste i w pełni wyposażone. W pobliżu wiele restauracji,sklepów i dworca PKP. Bardzo miły i życzliwy gospodarz. Na pewno tu wrócimy:) Gorąco polecamy!

Gość

na podstawie 55 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-05-01 11:40:39

Willa "Małgorzata" - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Polecam serdecznie bardzo mili właściciele,śliczne pokoje i piekny widok z tarasu ;)polecam! dziekujemy za pobyt i pozdrawiamy ;)

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-29 18:56:25

Wynajem Pokoi - NAJTANIEJ W CENTRUM

- Zakopane

5.00

Witam bardzo miło i sympatycznie super gospodarze super warunki super super super

Bazyl

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-27 11:54:32

Noclegi Kurosowy Potok

- Zakopane

5.00

Super miejsce blisko do centrum i do pobliskich szlaków polecam na 100 procent :-)

Krzychu

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-23 08:10:46

Przerwa - Pokoje Gościnne

- Zakopane

5.00

Jesteśmy zadowoleni z naszego pobytu.Położenie domku jest bardzo dobre, cisza, ptaszki śpiewają, wszędzie blisko, gospodarze bardzo mili, taktowni. Polecamy wszystkim. Mira i Czarek

Gość

Odpowiedź właściciela Pięknie dziękujemy i zapraszamy ponownie! Prawdziwych turystów zawsze miło gościć :)
na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-21 10:12:06

Górskie Wspomnienie

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Przepiękny, nowy obiekt. Wykończony w drewnie, kamieniu i starej cegle. Widoki z okien zapierają dech w piersiach. Duży parking, piękny ogród, suszarnia ogrzewana również poza sezonem zimowym - zawsze można sobie wysuszyć buty lub ubrania. Gorąco polecamy

Robert

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-17 13:37:03

Przerwa - Pokoje Gościnne

- Zakopane

5.00

Miła i pomocna Właścicielka. Pokoje duże ,my mieliśmy 5 osobowy ,dwupokojowy z łazienką i wyposażeniem kuchennym. Dom położony w cichej i spokojnej okolicy z dużym ogrodem i miejscem parkingowym. Blisko na Gubałówkę i Krupówki.Jesteśmy zadowoleni i z całą pewnością jeszcze wrócimy :) Pozdrawiamy

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy, i mamy nadzieje, że uda się Państwu jeszcze do nas wrócić :)
na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-14 13:50:15

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Bardzo mili właściciele. Pokoje z widokiem na góry. Aneks kuchenny na każdym poziomie, można korzystać i korzystać. Czysto, schludnie. Blisko na Gubałówkę. Jestem zdecydowanie na Tak! Pokoje godne polecenia.

Ewelina

na podstawie 61 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-14 10:31:24

"Wynajem Pokoi - Furtak Barbara"

- Biały Dunajec

5.00

Miło, czysto, schludnie. Polecam

Gość

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-13 20:03:07

Wynajem Pokoi - "u Lucyny"

- Poronin

5.00

Bylam tam rok temu i napewno wroce..Cudowne miejsce przemili gospodarzebi smaczne domowe jedzenie. Polecam wszystkim...z calego serca.

Wiolets

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-12 08:50:36

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

5.00

Polecam wszystkim którzy szukają odpoczynku od szybkiego życia. Gospodarze bardzo sympatyczni warunki doskonałe a do tego piękny krajobraz świeże powietrze i dogodny dostęp do atrakcji.Powracamy w to miejsce wielokrotnie.Dominika,Mirek i Mikołaj z opolskiego.

Gość

na podstawie 41 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-11 22:30:34

Willa Polana Górkówka

- Kościelisko

5.00

Zakochałam się w tym miejscu. Bardzo dobrze wyposarzone i urządzone miejsce do przenocowania. Piękny dom, cisza, spokój, malownicze widoki na góry! Polecam to miejsce osobom ktore potrzebują się "wyłaączyć" od rzeczywistości ;-) napewno wrócę tam nie raz!

Iza

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-11 21:33:03

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Miły i pomocny właściciel. Bardzo dobra lokalizacja. Miejsce godne polecenia.

Justyna

na podstawie 90 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-06 09:54:58

"Zakopane Willa" tanie pokoje i apartamenty

- Zakopane

5.00

Super miejsce jak najbardziej godne polecenia. Na pewno tu wrócimy z całą rodzinką!Przytulne apartamenty, przemiły właściciel zawsze służący pomocą. Piękne otoczenie a widoku z okna nie da się opisać. Robi wrażenie!!!

Edyta

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-05 16:22:03

TANIE POKOJE OBERCONIÓWKA 7

- Zakopane

5.00

Polecam bardzo świetnie miejsce. Gospodarze bardzo mili, piękne widoki z okna i smaczne jedzenie.Byliśmy 3 razy w Święta Wielkanocne atmosfera jak w u siebie w domu aż żal odjeżdżać. Na pewno jeszcze odwiedzimy to miejsce bo dzieci są zachwycone .Pozdrawiamy.

Gość Anna i Adam

na podstawie 127 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-05 10:06:24

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w "Kuźni". Apartament urządzony w klimatycznym stylu, czysty, przytulny i bardzo dobrze wyposażony. Dogodna lokalizacja to ogromny plus.Wszędzie można dojść pieszo, nie tylko na Krupówki ale i na Wielką Krokiew. Właściciel bardzo sympatyczny. Panie Marcinie, serdecznie dziękujemy, a innym szczerze polecamy.

iza i przyjaciele

na podstawie 90 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-04 11:49:15

Willa Danielka

- Zakopane

5.00

Spędziliśmy Święta Wielkanocne w 'Danielce" całą, 10-osobową rodziną. Byliśmy bardzo zadowoleni z warunków mieszkaniowych, pokoje b. przyjemne, z balkonami, słoneczne, z widokiem na góry. Jedzenie b. obfite i smaczne, w aneksie dostępne 24 g. kawa, herbata. A śniadanie świąteczne i obiad przerosły nasze najśmielsze oczekiwania (rano bardzo uroczyście, łącznie z występami rodzinnej kapeli, do obiadu wino, nalewka;), soki). Pozdrawiamy "Danielkę" bardzo serdecznie. Małgorzata z cała łódzką rodziną

Małgorzata

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.79
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-03 13:06:10

"Willa Bystry" pod Nosalem

- Zakopane

3.00

Pokoje i warunki są rzeczywiście dobre, natomiast gospodarze niegościnni. Nie traktują Cię jak gościa ale raczej jak intruza. Podczas trzydniowego pobytu kilkakrotnie pytali, ile osób jest w pokoju, czy ktoś do nas przychodzi, czy na pewno wszyscy jesteśmy zameldowani. Mamy po 40 lat i czuliśmy się dziwnie będąc tak przepytywanym. Suszenie butów snowboardowych w narciarni też zostało źle odebrane. Z parkowaniem też był problem. Pozdrawiam.

Gość

Odpowiedź właściciela Nie traktujemy Gości jak intruzów, ale wypadałoby zgłosić odwiedzających i nie byłoby pytań, jest wyraźna informacja na ten temat.
Suszenie butów w suszarni suszarką do włosów włożoną do buta bez obecności kogoś w pomieszczeniu ?! Mamy tam specjalny grzejnik przeznaczony do tych celów.
Z parkowaniem może być problem, gdy jest pełne obłożenie- dlatego prosimy trzymać się raz zajętego miejsca lub go wskazujemy. Nie sądzimy, żeby to była wielka niedogodność, staramy się po prostu dopilnować by następni którzy dojadą mieli też zapewnione miejsce na parkingu.
Dziękujemy za wystawienie oceny.
Właściciele
na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 243 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2018 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone