Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 135 następna »

dodano: 2023-10-15 10:40:04

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Po prostu wspaniale!!! Wille Dunaj odwiedzamy juz poraz czwarty by przemierzac tatrzanskie doliny i szczyty. Willa Dunaj to przesymaptyczni Gospodarze, fantastyczne warunki, cisza i spokój po całodniowych wedrówkach. Polecamy z całego serca i pozdrawiamy Danusie i Macieja do zobaczenia za rok ściskamy mocno Krzysztof i Rafał.

Rafał i Krzysztof

na podstawie 102 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-10-08 19:32:16

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

U pani Danusi i Pana Maćka jesteśmy co rok i już planujemy pobyt w przyszłym roku dzieci już nie mogą się doczekać kolejnego wyjazdu, pytają co dzień kiedy pojedziemy do pani Danusi. Gorąco pozdrawiamy przemiłych gospodarzy

Kasia Marcin Szymon Piotr Gwizd

na podstawie 102 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-10-02 21:15:32

Pokoje gościnne - Dom na Brzysku

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Super miejsce świetne widoki w pełni wyposażone aneksy świetne pokoje(nasz z balkonem)bardzo polecam

Iwona Niepsuj

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-09-28 20:55:41

Willa "Kosista"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Witam dziś niestety musimy już wracać czas szybko nam tu minął ale przecudownie przepięknie u państwa i te widoki z balkonu, pokój super, cisza spokój, gospodarze przemili, wrócimy tu na pewno następnym razem, polecam Zakopane jest piękne jesienią, pozdrawiam Paulina i Paweł z ok. Radomia..

Paulinka i Paweł

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-09-25 10:27:19

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wspaniałe miejsce, wszędzie blisko,bardzo czysto w obiekcie,kuchnia super wyposażona,przemiła pani Krystyna,która serdecznie pozdrawiam.Bardzo polecam miejsce.

Agnieszka

na podstawie 75 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-09-24 14:38:27

Wynajem Pokoi - Gutowa 5c

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo polecamy to miejsce :) przemiła atmosfera i cudowna kuchnia Pani Marzenki i Pana Pawła to mistrzostwo . porcje nie do przejedzenia . Geslerka może się tylko uczyć . z chęcią jeszcze nie raz tam wrócimy . Gospodarze bardzo serdeczni i zawsze pomocni .

Edyta

na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-09-17 19:23:27

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

W tym roku byliśmy 4 raz. Tym razem w pokoju z widokiem na Tatry Wysokie.Wszystkie pokoje czyściutkie. Gospodarze bardzo mili.Jesteśmy bardzo zadowoleni. Na pewno jeszcze tu wrócimy.

Anna i Bogdan

Odpowiedź właściciela Bardzo Państwu dziękujemy i zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 95 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-09-10 23:05:22

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo dziękuje niezwykłej,życzliwej włascicielce za goscinę w ,,Niespodziance,, Wszystko zgodnie z opisem w centrum miasta, wygodne łóżka,łazienka i mozliwość zrobienia kawy. Po całodziennym wędrowaniu tatrzańskimi szlakami niczego więcej nie trzeba.

Elżbieta

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-09-10 22:06:30

Agroturystyka Pokoje gościnne U Bożeny

- Ząb

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Znakomite miejsce , Pani Bożena to bardzo miła, wiarygodna , ciepła , sympatyczna kobieta , miejsce samo w sobie ma znakomitą lokalizacje , blisko Gubałówki. Dzieci były zachwycone pobytem u Pani Bożeny choćby i dlatego , że po każdej powrotnej wycieczce z gór witały nas przemiłe i towarzyskie pieski gospodarzy. Zdecydowanie polecam miejsce noclegowe każdemu a my Napewno jeszcze tam zawitamy Sylwia , Magda i Hubert

Sylwia

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-08-29 18:50:17

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam! spokojna okolica Zakopanego prawdziwy wypoczynek. Do centrum 15 minut spacerkiem. Pokoje czyste pachnące widoki na góry super. Szczególnie polecam domek "biesiadny" na samej górze działki po otwarciu okienic widać całe pasmo górskie. Na pewno wrócimy.

Gość

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-08-27 09:19:39

Pokoje Gościnne - Bożena

- Brzegi-BukowinaT.

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Przesympatyczna rodzinka, jedzenie przepyszne, warunki mieszkalne jak w domu. Polecam bardzo i wrócę tam za rok

Górol że hej

na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-08-25 19:17:23

Tatrzański Zagajnik

- Brzegi-BukowinaT.

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wracamy w to miejsce od 28 lat, zawsze jest wspaniałe. Gospodarze gościnni, jedzenie super, czysto i pachnąco. Na pewno wrócimy tu jeszcze nie raz.

Katarzyna

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-08-22 09:33:50

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Kolejny udany urlop w Szarotce. Jeździmy tutaj w styczniu i na wakacje. Wszędzie blisko, pokoje czyste i zadbane. Mamy pokój z widokiem na Giewont. Po prostu mega . Na pewno wrócimy tu już niedługo.

Gość

na podstawie 102 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-08-21 21:55:57

Willa "Kosista"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Willa Kosista to super miejsce. Wspaniała rodzinna atmosfera, piękne widoki na panoramę Tatr, właściciele przemili. Polecamy w 100%. Pozdrawiamy i do zobaczenia.

Adam z żoną

Odpowiedź właściciela Szanowni Państwo, pięknie dziękuję, za skorzystanie z oferty "Kosista".Pobyt tak sympatycznych, otwartych i pogodnych Gości jak Państwo jest ogromną nagrodą dla nas i tego domku, w którym każdy kąt przypomina mi Państwa słowa i uśmiech tak potrzebny na każdy kolejny dzień. Życzę zdrówka i zawsze bardzo serdecznie zapraszam,Kasia
na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-08-14 12:29:26

WILLA GAZDA - pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Serdecznie polecamy.Pan Gospodarz przyjazny I chętny do pomocy.Czysty I przyjemny domek.Z ochotą wrócimy w przyszłym roku. Marta ze Szczecina.

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-08-08 10:48:19

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Z całego serca polecamy wszystkim bardzo fajne miejsce,cisza,spokój i przepiękne widoki z okien, na giewont, na Tatry. Właściciele bardzo mili, przesympatyczni, służący radą i pomocą. Pokoje czyste i zadbane. Polecamy jak najbardziej. Na pewno tam jeszcze wrócimy. Żal było wyjeżdżać. Dziękujemy.
Ewa,Wiesław,Julka,Krzys. (Białystok)

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo, bardzo dziękujemy, gorąco pozdrawiamy i zapraszamy za rok, a może wcześniej. Wdzięczni Gospodarze.
na podstawie 102 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-08-07 19:46:33

"Sopalówka"

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo mili właściciele spokojna i cicha okolica blisko Zakopanego .pokoje zadbane .Miło wspominam pobyt .Polecam

Marek

na podstawie 51 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-08-07 19:31:46

Willa "Kosista"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Pobyt w Willi Kosista,był bardzo udany, byliśmy drugi raz jest to miejsce do którego chcemy wracać.Pokoje czyste,wszystko na wysokim standardzie.Panuje rodzinna atmosfera,zostaliśmy przyjęci bardzo ciepło i serdecznie.Dziękujemy Państwu za pobyt.Monika z rodziną.

Gość

Odpowiedź właściciela Pięknie dziękuję za skorzystanie z oferty Kosista,pozdrawiam cieplutko i zapraszam o każdej porze roku
na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-08-07 09:53:23

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Piękne i czyste pokoje Pani bardzo miła. Pokój z aneksem i łazienką w pięknej scenerii plus balkon. Do tego parking nic dodać nic ująć. Lokalizacja super, wrócę na pewno w to miejsce. Polecam gorąco.

Gość

na podstawie 102 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-08-06 19:27:51

Wynajem Pokoi - Gutowa 5c

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Super właściciele, atmosfera jak w domu. Pyszne jedzenie w dobrej cenie. Polecamy serdecznie i pozdrawiamy Iwona i Lucek z Chorzowa

Gość

na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 135 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2024 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone