Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 150 następna »

dodano: 2022-01-09 09:22:48

U Firka

- Ząb

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wspaniałe miejsce, pokoje przestronne, czyściutkie, widok z okna wart milion dolarów, zachwycajacy. Obiady przepyszne, nigdzie jeszcze tak dobrze nie jedliśmy, gorąco poleca. My na pewno tam wrócimy.

Gość

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-07 15:20:29

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.50

Pobyt bardzo udany,czysto,miło,cieplutko i przytulnie.Pani Aneta Rezydenci mili i pomocni.Super lokalizacja.Polecamy z czystym sumieniem,na pewno jeszcze tam wrócimy

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękuję za opinię i zapraszamy ponownie. Pozdrawiam Krystyna Rybałtowska
na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-04 10:28:31

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 1.00

Pokój schludny, czysty oraz dobra lokalizacja. Umeblowanie miało swoją świetność już dobrą dekadę temu albo i więcej. Pani właścicielka bardzo przemiła. Powód który nie wpływa bezpośrednio na tak niską ocenę to internet który niby jest ale co chwilę go przerywało, praktycznie bezużyteczny. I teraz przechodzimy do meritum. Odradzam to miejsce każdemu kto ma zdrowy i nienaganny słuch. Ściany zrobione prawdopodobnie z kartonu wypełnionego papierem toaletowym. Praktycznie każda noc poza jedną nieprzespana, słychać dosłownie wszystko, jakbyśmy przebywali z sąsiadami w jednym pomieszczeniu. Włączenie włącznika na ścianie w pokoju obok brzmiało jak uderzenie małym młotkiem w ścianę, słychać jak ktoś sika, kicha, kaszle i rozmawia. Przewrócona torba podróżnicza zabrzmiała jakby ktoś w pokoju obok się przewrócił bezwładnie. To samo tyczy się odgłosów z sieni czy nawet wejścia do "willi". Jeśli lubisz spać w nocy i chwilę odpocząć za dnia, to radzę poszukać innego miejsca.

Gość

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.62
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-02 22:16:16

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Miła i sympatyczna atmosfera, śniadania obiadokolacje, smaczne . Dobrze spędzony czas i Witanie nowego Roku. Polecam i zachęcam bo naprawdę warto.

Ania I Piotr

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-02 17:46:43

Dom na Brzysku

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Serdeczenie polecam. Niezapomniane chwile w super miejscu. Dobrze wyposażone i czyste pokoje. Sympatyczna właścicielka. Dobry wybór.

Slawek Michał Ola Anna

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-02 09:05:09

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Dzień dobry Polecam wypoczynek w tym miejscu Bardzo mili Właściciele.Domek ma extra miejsce widoki niesamowite jak w lato tak i zimą.Czysty zadbany warto.

Gość

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-12-29 22:59:46

Willa "Kosista"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Pani Kasia- cudowna kobieta. Doradzi, pomoże, podpowie, nie zostawi samego z problemem. Widoki z balkonu obłędne. Pokój i łazienka czyste, zadbane, okolica piękna, spokojna. Niedaleko szumi strumyk... pokój, w którym mieszkaliśmy bardzo duży i wygodny, z lodówką i TV. Polecam każdemu. pozdrawiamy z Białegostoku i mamy nadzieję, że szybko do Pani wrócimy

Jolanta

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-12-29 19:25:40

Pokoje Gościnne "U Danusi"

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wracamy do tego miejsca prawie każdego roku. Schludnie, ciepło, wygodnie. Jedzonko bardzo przyzwoite. Można pograć w ping-ponga i posiedzieć przy ognisku. Dla nas bardzo ważne, że pensjonacik jest z dala od hałasu miejskiego a jednocześnie blisko szlaków turystycznych. W pobliżu górka do zjazdów saneczkowych i nie tylko. Gospodyni bardzo sympatyczna i chętna do pomocy:). Polecamy!!!

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-12-23 22:19:47

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecamy

Gość

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-12-22 17:14:57

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Pokoje ładne, czyste, bardzo dobrze wyposażone (czajnik elektryczny, korkociąg , sztućce, naczynia). Pani wynajmująca pokój bardzo miła i sympatyczna. Do Krupówek 20 minut spacerem bez problemu a okolica bardzo przyjemna dla oka. Widok z okna i balkonu na góry, więc w tej cenie bardzo polecam.

Gość

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-12-11 20:57:52

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Przepiękny domek, właściciele cudowni, pomocni, przesympatyczni. Jeśli wrócę w góry to na pewno do tej Pani. Lepiej trafić nie mogliśmy. Dziękujemy

Kujawiaki

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-26 20:40:09

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Domek jak u siebie . Gospodyni miła życzliwa przesympatyczna pomocna w każdej chwili. Domek wyposażony czysty i zadbany . Polecam i wrócimy tam na pewno .

Ekipa z okolic Myszkowa

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-26 14:47:24

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Domek położony w fajnym miejscu.Robi wrażenie z zewnątrz jak i wewnątrz.Domek jest przytulny przestronny i w fajnym góralskim klimacie.Przemiła Pani właścicielka która zadbała o to abyśmy czuli się dobrze podczas pobytu.Polecam serdecznie.Pani Danusia zasługuje na ZŁOTY MEDAL pod każdym względem.

Gość

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-21 22:04:54

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Byliśmy razem z grupą przyjaciół. Miejsce wspaniałe, czysto, w pełni wyposażona kuchnia. Cały dom utrzymany w klimacie góralskim. Wszędzie blisko. Do term tylko 3 km. Szczerze polecamy i na pewno wrócimy.

Aga

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-20 09:09:27

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Właśnie wróciliśmy z długiego weekendu listopadowego. Właściciele bardzo mili pomocni oraz niesamowicie gościnni. Pokoje czyste i bardzo zadbane. Pobyt u państwa będziemy zawsze mile wspominać. Chętnie wrócimy do państwa na zimowy wypoczynek

Ewa Psut

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-16 16:31:12

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo miła Pani gospodyni. Domek wspaniały i klimatyczny a przede wszystkim czyściutki. Polecam każdemu.

Marta

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-15 11:22:23

Dom na Brzysku

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wstyd przyznać ale tam było czyściej niż u mnie w domu - zmobilizowało mnie to do posprzątania chałupy po powrocie. Miałem pogratulować gospodyni znalezienia ekipy, która tak starannie wykończyła wszystkie pomieszczenia ale okazuje się, że dom budowało dwóch stolarzy: mąż i syn... Jak ktoś tam będzie polecam przyjrzeć np. krzesłom :) Byliśmy tam już dwa razy. Cena przystępna, dojazd elegancki, internet śmiga, poza tym jak w pozostałych komentarzach. Jędrzej

Jędrzej

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-08 16:03:19

Domek Polny Kwiat

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Domek przepiękny! Polecam jak najbardziej wszystko dokładnie takie jak na zdjęciach. Piękna okolica widoki cudo! Właściciel także super ze wszystkim można się dogadać! Baaaardzo polecam na pewno jeszcze tam wrócimy!

Aneta

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-08 14:43:17

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Pobyt w[...] 2021r. Byliśmy w domku grupą 9 osobową w tym dwie nastolatki. Pobyt super. Domek dobrze wyposażony.Kontakt z Gospodynią przemiły. Mimo, że się nie widzieliśmy na żywo. Domek czysty i zadbany. Miejsce i na ognisko i na grilla. Na pewno jeszcze tam wrócimy. Polecam.

Karolina

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-07 13:32:12

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo polecam apartament zielony staw jak również pozostałe pokoje jesteśmy z niego bardzo zadowoleni przestronne mieszkanko czyściutko ,właścicielka pani Beata miła ,sympatyczna zawsze uśmiechnięta ,bardzo ładnie na pewno tam wrócimy

Robert i Kamila

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 150 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2022 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone