ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 240 następna »

dodano: 2018-08-12 09:16:47

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Super miejsce.Pokoj przytulny wszędzie czysciutko pachnaco bardzo wygodne łóżko ,bardzo blisko do Krupówek szczerze polecam.Jezeli będę jeszcze kiedyś w Zakopanem na pewno zatrzymam się w szarotce.

Aneta Kocięba

na podstawie 88 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-11 16:59:40

Willa "Małgorzata" - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Byłam z dziećmi na 5dni. Pokoj czysty zadbany z balkonem. Wszystko na wysokim poziomie. Gospodarze przemili, pomocni i wyrozumiali. Wszędzie było blisko. Było cudownie, wrócę tu nie raz i nie zapomne tego pobytu. Dziękujemy i pozdrawiamy do następnego

Motylek

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-09 22:40:26

Domek Góralski "Zyngra" z widokiem na góry !!!

- Zakopane

5.00

Polecamy śliczny i przytulny domek Zyngra.Widoki z domku cudne prosto na góry. Cisza,spokoj,wszędzie blisko no i pomocni i przemili właściciele zwłaszcza pani Zosia.Na pewno tam jeszcze wrócimy.Pozdrawiamy rodzinka Kowalskich.

Rodzina Kowalskich

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-09 21:57:14

Szarotka II - pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Byłem tam nie dawno polecam pobyt w Szarotce prze miła właścicielka :) nie daleko krupówek i z balkonu widok na Giewont !!!! :)

Daniel

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.70
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-09 20:23:51

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Po raz czwarty serdecznie Państwu dziękujemy!Nie będziemy się już powtarzać - było cudownie, jak za każdym razem:). Do zobaczenia za rok, wszystkiego dobrego;)

Ewa i Darek

Odpowiedź właściciela My również gorąco pozdrawiamy, mocno ściskamy i czekamy za rok. Dana i Maciej Chyc.
na podstawie 76 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-09 18:59:36

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Jeśli chcecie miło spędzić czas w spokojnej dzielnicy Zakopanego,poczuć domową atmosferę ,zjeść smacznie i do syta,mieszkać w czystych ,przytulnych pokojach,to z całego serca POLECAM to miejsce,jest tu wszystko co trzeba.Jesteśmy bardzo zadowoleni z bobytu i na pewno tu wrócimy nie raz.Pozdrawiam i polecam.

Włocławianie

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.62
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 90%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-07 21:58:13

Willa Gwiazdeczka

- Zakopane

5.00

Super czyste i duże pokoje, mili gospodarze , blisko do centrum , super okolica ! :-) Polecam !!! :-)

Gość

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-07 17:00:23

Apartament Wanta

- Zakopane

5.00

Bardzo polecam ten apartament. Byłem na przełomie czerwca i lipca 2018 - miejscówka chyba dopiero co po remoncie, wszystko pachnące, czyste, nowe i jakość apartamentu oceniam na bardzo komfortowy, żeby nie powiedzieć klasa "lux". Sprzęty na wyposażeniu w pełni sprawne, no i co najważniejsze (a zdarza się nie często) apartament w realu odpowiadał zdjęciom. Do Krupówek, skoczni, wyjścia na szlak Do Białego rzut kamieniem, nie więcej niż 5 minut, tak jak i do market za rogiem. Choć mieszkało się zasadniczo w centrum, budynek nie znajduje się bezpośrednio przy ulicy, co dawało spokój i ciszę. No i widok na gory i Giewont z balkonu!!! Polecam! Kontakt z rezydentką miły i profesjonalny co także bardzo się ceni. Ogólnie na 5 i wracam tam jesienią!

Marcin

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-07 13:43:25

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Fantastyczne miejsce, pokoje czyste, wygodne łóżka, blisko do Krupówek i do przystanku autobusowego i busów. Byliśmy już drugi rok i na pewno nie ostatni.

Gość

na podstawie 88 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-02 18:41:55

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Bardzo miła właścicielka przytulne pokoje i ładne widoki wszędzie blisko cicha okolica polecam :)

Gość

na podstawie 55 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-02 10:35:02

Wynajem Pokoi - Bożena i Maciej Dunajczan

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Tak jak przewidywaliśmy wróciliśmy na Halną 112 i spędziliśmy tam kolejny urlop. Wyjechaliśmy i już tęsknimy za okolicą, gospodarzami, Gutkiem. Jedzenie jak zawsze pyszne, pokoje czyściutkie i zadbane. Przesympatyczni ludzie. Wracamy do Was za rok :) A tymczasem pozdrawiamy serdecznie z upalnej lubelszczyzny. Do zobaczenia :)

Ania i Marek

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-01 15:03:43

Willa "Małgorzata" - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

4.50

Wielki pozytyw. Ładnie, czysto, schludnie i wszędzie blisko. Warto tu wrócić.

Gość

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-07-29 15:41:09

Willa Gwiazdeczka

- Zakopane

5.00

Wszystko na najwyższym poziomie,czyściutko,pachnąco.Mili właściciele.Pozdrawiam.

Danka

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-07-28 16:46:50

Apartamenty domowe IKA

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Najlepszy pensjonat w jakim byłem, jakość wyższa od ceny, serdecznie polecam, właściciele bardzo pomocni.

Marek

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-07-28 16:39:45

Apartamenty domowe IKA

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Przecudne miejsce, domowa atmosfera, jestem zachwycona, szkoda że tak szybko przeleciało, na pewno będzie to moje miejsce w tym regionie, polecam w 100%.

Gabrysia

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-07-27 13:18:14

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Willa godna polecenia. Apartamenty czyste. Wszędzie blisko. Miła właścicielka. Napewno wrócimy.

Beata Piotr Wieloch

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-07-26 19:13:27

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Wszystko super!!Jedzenie, atmosfera rewelacja!! Jak u Mamy:)

Chlebki Iwona Przemek i Antos

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.62
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 90%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-07-26 19:10:01

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Pani Maria - kochana kobietka - bardzo sympatyczna, mila, pomocna. Pobyt u niej wspanialy. Na śniadanie szwedzki stół- jedzenia bardzo dużo. Obiadokolacja z dwóch dań plus deser. Jedzenie smaczne. W pokojach czysto. Jesli bedziemy kolejny raz nocować w Zakopanem to tylko u niej :) Dziękujemy bardzo:) Iza Darek Kubuś

Iza

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.62
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 90%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-07-26 14:17:02

Willa Dana

- Zakopane

5.00

Wspaniale miejsce.Pokoje i łazienki czysciutkie a właściciele przesympatyczni :) Napewno tam wrócimy i polecamy wszystkim :)

Marzena i Daniel

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-07-25 21:18:13

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

5.00

Witam do pensjonatu Kotlina wybraliśmy się ze znajomymi, którzy kilka lat wstecz odwiedzali to miejsce. Jesteśmy wdzięczni zarówno znajomym Asi i Włodkowi jak i gospodarzom tego wspaniałego Pensjonatu. Nie chcemy już jeździć w inne miejsca. Klimat, widoki, wspaniała atmosfera miejsca jaką tworzą właściciele Marysia i Józef jest niespotykana w innych miejscach. Już się od nas nie uwolnicie, czuliśmy się u Was wspaniale. Murzasichle jest idealnym miejscem do wypoczynku, każdy ma to co lubi, dodatkowym atutem jest "bilet wstępu" w cenie 10 zł od osoby na termy Szaflary (całodniowy)dostępny w trakcie pobytu w pensjonacie Kotlina. Do zobaczenia niedługo. Na temat warunków socjalnych nie pisaliśmy ale dla jasności są super.

Monika i Rafał Urbańscy

na podstawie 46 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 240 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2018 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone