Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 193 następna »

dodano: 2020-07-18 18:25:42

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Byłam z koleżankami na wieczorze panieńskim było bardzo fajnie !!! Właścicielka bardzo przyjazna i miła kobieta. Domek nowoczesny, bardzo dobrze wyposażony polecam w 100%!!!!!! Napewno tam wrócimy!

Gabriela

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-18 15:52:42

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Witam. Willę Dunaj, szczerze polecam wszystkim szukającym spokojnej miejscówki w Zakopanem. Cicha, spokojna okolica lokalizacji domu sprzyja odpoczynkowi. Bliskość gór sprzyja wycieczkom górskim. Piękne widoki z okien, balkonu. Za płotem na pastwisku pasą się owce i kozy, przyjazne dzieciom. Mili, zawsze służący pomocą, gospodarze. Bardzo chętnie jeszcze Was odwiedzimy. Pozdrawiamy i dziękujemy.

Tomasz

Odpowiedź właściciela Szanowni Państwo. Gorąco dziękujemy za opinię. Mamy nadzieję na kolejne spotkanie. Życzymy dużo zdrówka dla całej rodzinki. Uściski dla dzieciaczków. Do zobaczenia Danuta i Maciej Chyc.
na podstawie 85 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-17 20:52:39

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Bardzo fajne miejsce, cicha spokojna okolica, można stąd dojść na skróty do TPN przez Jaszczurówkę ( np. na Nosal). Ośrodek świetny, pokoje bardzo ładne, czyste, łózka wygodne, większość pokoi z balkonami. Pyszna domowa , kuchnia - nie do przejedzenia. Pani Maria i panie z obsługi bardzo sympatyczne, pomocne i wesołe.Do przystanku 300 m , skąd często jeżdżą minibusy do Ronda Jana Pawła a potem drugim busem do Kuźnic ( jeśli ktoś chce iść w góry). No, i dobra cena. POLECAM!

Ewa

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.68
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-12 22:02:14

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Z całego serca polecam domek. Pięknie urządzony, z zachowaniem tradycyjnego dla okolicy stylu, przestrzennie i czysto. Obiekt wyposażony jest we wszystkie potrzebne rzeczy. Idealny na świętowanie w gronie najbliższych różnych świąt. Chętnie wrócimy, bardzo polecam - właścicielka przemiła osoba! Panieński udany w 100%!

Edyta B

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-12 17:44:05

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Byliśmy w tamtym roku, w tym wracamy :). Miejsce świetne pokoje czyste, zadbane. Cena była zgodna z opisem także jak najbardziej POLECAM !!!! :)

Natalia

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.68
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-11 17:29:52

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Bardzo polecam! Pozytywne zaskoczenie. Przepiękne pokoje. Cena w normie. Pani właścicielka bardzo sympatyczna . na pewno tutaj jeszcze wrócimy!

Karolina

na podstawie 77 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-05 10:03:00

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Bardzo fajna miejscówka w Zakopanem. Super widoki na góry , pyszne śniadania i obsługa bardzo uprzejma i zawsze pomocna. Obiekt godny polecenia.

Rodzina J

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.79
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-03 13:37:36

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Jest super na pewno tam wrócimy kolejny raz

Gość

na podstawie 69 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-01 09:56:04

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Byłem u Państwa Karpiel wiele razy z rodziną oraz kolegami. Pokoje są czyste i co najważniejsze nowe. Dla części pokoi jest aneks kuchenny na przedpokoju. Bardzo blisko do szlaków. Polecam !!!

Łukasz

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-24 22:21:02

Pokoje & Apartamenty Przy Szlaku Zakopane - ścisłe centrum

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce. Cały obiekt czysty i pachnący, urządzony z gustem. Właściciele pomyśleli chyba o wszystkim:) świetna lokalizacja - kilka kroków dzieli od Krupówek. Gorąco polecam.

Agnieszka

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-22 17:29:36

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Polecamy apartament Niebieski Potok. Wyposażenie komplexowe ,czyściutki, widok z balkonu przepiękny- na ranną kawkę :) .Cicho i przytulnie.Dziecko/ci mają swój pokoik z tv.Woda zawsze cieplutka .Właścicielka przemiła.Wszędzie blisko, po drugiej stronie ulicy Biedronka.Jeśli się uda wrócimy ponownie......Pozdrawiamy .

J.P.P Kiełbasa

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-22 12:05:39

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Super miejsce blisko do krupówek a cisza i spokój dla dzieci najlepszy był basen.Byliśmy z rodziną u Pani Krysi drugi raz i chętnie przyjedziemy kolejny polecam.

Krzysztof

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-16 18:52:29

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

[.] wynajmowałem domek z rodziną. Łącznie 4 osoby. Byliśmy pierwszymi gośćmi po pandemii. Przede wszystkim na początku urzekł nas widok z domku. Jest nieporównywalnie lepszy niż na zdjęciach. Nic nie przesłania Giewontu oraz pozostałych szczytów (chyba, że przesłonią je chmury). Domek funkcjonalny z pełnym wyposażeniem. Są dwie łazienki. Na parterze i piętrze, więc nie ma problemu przy większej liczbie osób. Pokoiki niewielkie, ale czyste i funkcjonalne. Mały balkonik z widokiem na góry. Idealny na wypicie porannej kawy z pięknymi widokami w tle. Na zewnątrz przystrzyżona trawa i dużo miejsca do odpoczynku. Do dyspozycji rozkładane leżaki z materacami. Gospodarze mili i pomocni. Po jednej z wycieczek porządnie zmokliśmy i zmarzliśmy. Poprosiłem o włączenie ogrzewania. Nie było żadnego problemu. Po 10 minutach w domku zrobiło się ciepło. Dodatkowym atutem jest bliskie położenie do szlaków w Kościeliskiej i Małej Łąki. I na koniec dodam, że jest bardzo cicho. Tutaj można naprawdę dobrze wypocząć. Serdecznie pozdrawiam gospodarzy. Maciej z rodziną z Olsztyna

Maciej

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-15 22:12:17

"Willa u Futra"

- Zakopane

5.00

Polecam wszystkim to miejsce. Spedzilam tam z mężem długi weekend w czerwonym apartamencie. W całym budynku było czyściutko i pachnąco.Wlasciciele bardzo sympatyczni i pomocni.Piekne widoki z okna, blisko sklep i przystanek.Nic dodać nic ująć. Juz nie możemy się doczekać kiedy znów tam wrócimy.

Katarzyna K

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-14 16:57:39

"U Doruli"

- Poronin

5.00

Polecam każdemu cisza i spokój pokoje czyste i zadbane właśnie wróciliśmy i mamy zamiar tam pojechać jeszcze raz pozdrawiamy panią właścicielkę było super

Gość

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-13 17:26:06

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Polecam z całego serca byłam rok temu było naprawdę cudownie Pani Maria to cudowna kobieta i obsługa bardzo mila w tym roku wybieramy się znowu pozdrawiam serdecznie p.joanna silska

Joanna

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.68
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-10 19:44:48

Wynajem Pokoi - "U Doroty"

- Zakopane

5.00

Miła gospodyni czyste pokoje Na pewno wrócę tam

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.60
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 90%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-07 14:09:15

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Zaliczyliśmy pierwszy i myślę, że nie ostatni męski wypad w Tatry!!! Kochamy nasze żony, że pozwoliły nam się w nich przez parę dni (POZYTYWNIE) ostro zmęczyć! Pani Danusi i jej mężowi dziękujemy za super zakwaterowanie i miłe słowo. Pokój czyściutki i zadbany z resztą tak jak cała "WILLA DUNAJ" i jej okolica. Na pewno jeszcze do Was wrócimy!!! Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy Rafał, Krzysztof i Błażej.

Rafał

Odpowiedź właściciela Serdecznie dziękujemy za tak wiele miłych słów. Mamy nadzieję, że się jeszcze spotkamy. Gorąco pozdrawiamy Gospodarze.
na podstawie 85 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-02 19:51:46

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Polecam z całego serca, bardzo ladnie urządzony domek, świetna okolica, właścicielka bardzo wyrozumiała i miła!

Agata R.

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-05-25 21:18:35

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Piękny drewniany dom w stylu góralskim. Zdjęcia nic nie ukrywają. W środku bardzo czysto i przytulnie. Na zewnątrz miejsce na grilla lub ognisko. Świetne warunki a przy tym bardzo miła właścicielka. Polecam!!!

Agata

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 193 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone