Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 240 następna »

dodano: 2019-02-15 20:50:28

"Willa Krywań"

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Polecam. Z bólem serca bo im więcej osób tym trudniej o termin. Komfortowe warunki pobytu, śniadania nie do przejedzenia, cisza spokój. Około 100 metrów sklep. Do Burego Misia 20 min. Z powrotem w zależności od .... 35 min. Dobry dojazd na rusinski i pasieka. Pokoje i wyposażenie na odpowiednim poziomie. Bardzo czysto. Jestem tu 3 raz i będę wracał. Gospodarze a szczególnie pani Jola top. Polecam ok.

Gość

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-14 15:39:13

Domek Smreco House

- Zakopane

5.00

Idealne miejsce na wypoczynek. Domek wart swojej ceny, nowoczesny, przytulny, położony w przepięknej okolicy z niepowtarzalnym widokiem na Tatry. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Polecam .

Iwona Mielewczyk

Odpowiedź właściciela Szanowni Państwo Serdecznie dziękujemy za wspaniałą opinię i ciepłe słowa skierowane pod naszym adresem. My również bardzo dziękujemy za to ,że mieliśmy przyjemność Was gościć. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy. Uściski dla całej rodzinki.Wdzięczni Gospodarze.
na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-13 12:22:57

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Willa Małgorzata to doskonale miejsce na wypoczynek w Zakopanem. Zaciszne miejsce, do Wielkiej Krokwi 5 min , do Krupówek spacerem też blisko. Gospodarze przemili, pokój duży, dobrze wyposażony. Byliśmy z dwójką dzieci, pokój duży więc dzieci miały też miejsce do zabawy. Polecamy i mamy nadzieję tam wrócić :)

Ania i Marcin

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-12 22:57:07

Klimkowa Chata - pokoje, apartamenty centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo polecamy

Gość

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-11 23:09:40

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

+Zdecydowanie na 5+ ! Atmosfera w hotelu super , właściciele bardzo gościnni i uprzejmi , widok na góry z naszego pokoju ( nr 15 ) przepiękny ! Śniadania smaczne i przede wszystkim świeże . Sauna oraz jacuzzi w cenie to ogromny plus :) Wrócimy ! :)

Bartłomiej

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-11 17:29:25

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

5.00

Szczerze polecamy wille Sonia pokoje czyste i zadbane a dodatkowym atutem jest balkon z cudownym widokiem. Położenie obiektu rewelacyjne wszędzie blisko. Właściciel bardzo uprzejmy i pomocny wszystko doskonale tłumaczy. Przy rezerwacji doskonały kontakt telefoniczny. Napewno tam wrócimy. Pozdrawiamy

Justyna i Piotr

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.61
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-11 15:07:59

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

5.00

Byliśmy w jednym z domków w 6 osób, domki nie wydają się duże ale zmieścili byśmy się nawet w 8 osób bo miejsca było dość dużo. Domki są dosłownie w stanie idealnym, są w fajnym położeniu, wszędzie mieliśmy blisko. Właścicielka jest przemiłą osobą i napewno wrócimy tam jeszcze nie jeden raz! Jeśli kwatera w Zakopanem to tylko 'DOMKI PRZY STUDNI' Pozdrowienia i do zobaczenia

Goście

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-10 19:45:35

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

5.00

Jesteśmy akurat w domku pod studną i jesteśmy bardzo zadowoleni z pięknych domków wlasciciele bardzo mili polecam ich domki 110%

Jorg

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-10 18:16:29

Willa Deja Vu

- Zakopane

5.00

Od kilku lat gościmy u Pani Barbary w Villi Deja Vu i za każdym razem jesteśmy w pełni usatysfakcjonowani z przyjęcia przez gospodarzy.Czystość,gościnność i gotowość pomocy jest wzorowa.W dniach 30.01-03.02.2019 spędziliśmy tu kolejną rocznicę ślubu.Niespodzianka przygotowana przez Panią Barbarę była dla nas miłym zaskoczeniem.Dziękujemy. Elżbieta i Andrzej.

Gość

na podstawie 39 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-10 16:48:06

Pokoje Gościnne - Szczepaniak

- Kościelisko

5.00

Dobra lokalizacja.Dom bardzo ładny, z zewnątrz nie widać jego pojemnosci")) Gospodarze sympatyczni,życzliwi nie narzucający się.Pokoje zadbane.Bardzo czysto.Chętnie tam wrócimy i polecamy.

ŁODZIANIE

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-08 13:30:59

Apartamenty Stanisławianka - 50 m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam ,pokoje bardzo duże i zadbane .Wszędzie blisko na pewno wrócimy :)

Sylwia

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-06 20:48:47

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Polecam Wszystkim,miła atmosfera bardzo czysto i cieplutko na pewno jeszcze tu wrócimy,pozdrowienia dla Szefowej.

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-05 18:52:20

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam. Bardzo czyste, zadbane miejsce. W tym sezonie zostały zmienione meble. Przystępna cena. Przemili właściciele. Wszędzie blisko. Byliśmy już 5 razy i na pewno wrócimy.

Piotr i Magda Glodkowscy

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.59
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-04 23:30:57

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Willa Oleńka to bardzo dobre miejsce do wypoczynku aktywnego, jak i biernego. Pani Beata, jak w poprzednich komentarzach jest osobą otwartą i uśmiechniętą dla osób przebywających. Warunki w lokum, są jak najbardziej na poziomie XXI wieku, do tego dostęp do wifi i parking, bliskość do wszystkich atrakcji Zakopanego sprawie iż na pewno tu jeszcze wrócę. Polecam to miejsce, ponieważ nie pierwszy raz jestem w Zakopanem, w różnych Pensjonatach, Willach, jednak żadna z poprzednich nie miała wszystkich udogodnień w przystępnej cenie.

Robert

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-03 19:33:41

Anna II

- Zakopane

4.50

Gorąco polecam. Super właściciele. Zawsze uśmiechnięci i życzliwi. Śniadania pyszne i urozmaicone. Pokoje czyste i przejrzyste. Cudowny widok na góry. Lokal godny polecenia. Do centrum ok 2 km - przyjemny spacerek.

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-02 18:28:38

Willa Gwiazdeczka

- Zakopane

5.00

POLECAMY w 100% !! Pani przemiła, pokoje czyściutkie wszystko na plus! Nic dodać nic ująć! Właśnie jedziemy 4 raz do gwiazdeczki! I nie zamienimy noclegu na inny! Najlepszy w Zakopanem! Pani pomogła nawet przy organizacji zaręczyn.

Paweł i Ania

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-02 07:14:26

"Harenda 13e" obok wyciągu Harenda

- Zakopane

5.00

Wróciliśmy bardzo zadowoleni.Pani bardzo miła,życzliwa i bardzo dba o czystość.Wszędzie blisko,lokalizacja super.Na pewno tam wrócimy.Gorąco polecamy.

Monika z rodziną

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-31 23:58:39

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Bardzo miły pobyt w tym hotelu. Na szczególną pochwałę zasługuje uprzejmość właścicieli oraz przepyszne świeże i domowe jedzenie. Widok z pokoju miliśmy przepiękny , możliwość bezpłatnego skorzystania ze strefy SPA to świetny pomysł. Polecam każdemu , sama już niedługo zawitam tutaj ponownie :)

Marzena

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-28 21:18:10

"Willa u Futra"

- Zakopane

5.00

Moi rodzice spędzili w willi u Futra niezapomniany tydzień. Wszystko na najwyższym poziomie, zarówno pokój (czerwony) jak i jedzenie (przepyszne). Właściciele PRZEMILI, GOŚCINNI, FANTASTYCZNI choć to za mało powiedziane :) Może zamknę wszystko jednym zdaniem wypowiedzianym przez moich rodziców na moje pytanie : "Jak jest?", odpowiedzieli: "Raj na ziemii":) Jeszcze raz w imieniu swoim i rodziców za wszystko DZIĘKUJĘ. Willa u Futra to miejsce, które zasługuje na najwyższą ocenę z możliwych.

Ola

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-28 11:07:55

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Było nam niezmiernie miło gościć w tym hotelu. Śniadania w formie szwedzkiego stołu były bardzo smaczne i świeże . Obsługa niezwykle życzliwa . Dokupiliśmy obiad ( który został wydany po godzinach wydawania posiłków dzięki uprzejmości personelu ) który był bardzo smaczny . Otrzymaliśmy pokój nr 26 z którego mieliśmy piękny widok na Tatry . Pozdrawiamy serdecznie cały personel i oczywiście do zobaczenia ! Będziemy polecać każdemu ! Ania i Michał z Wrocławia :)

Ania

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 240 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone