Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 241 następna »

dodano: 2019-01-23 19:47:38

Dom Numer 3

- Zakopane

5.00

Klimatyczne miejsce. Miła Gospodyni. Czysto i przyjemnie.Ładny czarny kot strzegący domu.Blisko sklepy.Dobrze wyposażony pokój (brakuje jedynie mikrofalówki). W tym roku też tam będę odpoczywał.Szczerze polecam.

Piotr

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-21 19:43:39

"Willa Wołoszyn" - Pokoje Gościnne

- Murzasichle

5.00

Bardzo polecamy to miejsce. Pokoje czyściutkie , Państwo bardzo mili , jedzonko pyszne.

Alicja

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-20 21:48:25

Centrum-Pokoje

- Zakopane

5.00

Byliśmy u Pani Beaty kolejny raz. Kwatera o wysokim standardzie, blisko dworca PKP i PKS oraz busików. Pokoje wyposażone we wszystko czego potrzebuje gość. Dom typowo góralski, cały w drewnie. My akurat mieliśmy z pokoju widok na Giewont. Sama gospodyni przemiła, zawsze we wszystkim pomoże i jest do dyspozycji swoich gości. Żal było nam wyjeżdżać, ale nic straconego bo na pewno wrócimy do Pani Beaty i Pana Wojtka.
Serdecznie pozdrawiamy Magda z synem Kacprem i mamą Dorotą z Poznania

Magda

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-20 16:41:04

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Gorąco polecamy to miejsce , byliśmy już drugi raz i bedziemy wracać na pewno ! Piękny widok , super przygotowany domek oraz miła pani właścicielka.

Ekipa z Gdowa

na podstawie 51 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-20 11:07:03

Willa "Skała" pod skocznią Zakopane

- Zakopane

5.00

Wspaniala atmosfera przemila obsluga bylismy tam z zona i wnukami wiele razy w tym roku ponownie jestesmy wspaniale miejsce do wypoczynku

Jadwiga i Bogdan

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-19 19:35:35

Pokoje gościnne Krystyna Majerczyk

- Murzasichle

5.00

Do dzisiaj ja, jak i dzieci wspominamy wakacyjny pobyt u Pani Krysi. Bardzo jesteśmy zadowoleni i napewno tam wrócimy nie raz!!!

Marzena

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-19 12:43:16

Zacisze

- Zakopane

5.00

Polecam bardzo okolica cicha i spokojna. Wlascicielka domu przemila i bardzo pomocna. W domu bardzo czysto i podstawowe wyposażenie w pokojach. Bardzo dobry kontakt z właścicielką telefoniczny i e-mail. Bardzo polecam wszystkim którzy chcą odpocząć. My napewno wrócimy tu za rok. Jeśli Zakopane to tylko u pani Stasi.

Gość

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-17 19:50:13

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Z całego serca polecamy to miejsce. Wszystko jest zgodne z opisem.Pokoje piękne,nawiązują do regionu.Dobrze wyposażone Jest bardzo czysto i przytulnie.Wszędzie blisko Atmosfera wyjątkowa gdyż właściciele to cudowni ludzie.Z przyjemnością tam wrócimy po raz czwarty.

Violetta i Mariusz

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-17 18:40:51

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Przemili właściciele. Bardzo czysto. Cisza spokój,blisko do Krupówek.

Żaneta

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 55 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-16 21:41:11

Pokoje u Hazy

- Poronin

5.00

Polecam wszystkim jest jak u mamy.Jeździmy tam co rok .Gospodarze bardzo mili i gościnni.Polecam. Andrzejku Stasiu do zobaczenia już za kilka dni.

Ratownicy

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-15 21:24:09

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Polecam, na pewno jeszcze tam przyjedziemy ;)

Kasia

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-15 20:04:43

Wynajem Pokoi Pod 9 - lokalizacja blisko dworców i centrum

- Zakopane

5.00

Zdecydowanie polecam noclegi Pod 9. Pokój bardzo przytulny, czyściutko. Pokoje dokładnie takie jak na zdjęciach. Bardzo sympatyczna Pani właścicielka, dobry kontakt. Jeśli jeszcze będę w Zakopanem napewno wybiorę noclegi Pod 9

Marika

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-14 12:27:47

Pokoje Gościnne Helenka

- Poronin

5.00

Ja to bym dała 6.Przyjeżdżamy od paru lat i nadal będziemy przyjeżdżać.Atmosfera rodzinna,Pani Helenka super kobieta, pokoje wygodne,czyste,a wyżywienie to w żadnym super pensjonacie w Zakopanem nie dostaniecie.Czysto,ładnie,pysznie,a przede wszystkim tanio.Zapraszam z czystym sumieniem.

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-13 20:35:42

"Wynajem Pokoi - Furtak Barbara"

- Biały Dunajec

5.00

Pani właścicielka bardzo miła co roku do niej wracamy bo jest tam jak u mamy gorąco pozdr.

Łukasz

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-11 16:54:01

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Kolejny pobyt w willi Bystra i kolejny udany. Pokoje funkcjonalne i dobrze urządzone. W całej willi czystość na najwyższym poziomie.Bardzo mili i pomocni właściciele. Okolica spokojna, świetna baza wypadowa w Tatry Zachodnie.

Gość z 6

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-08 22:55:54

Pokoje gościnne "U Walkoszów"

- Ząb

5.00

Miła atmosfera, w pokojach jest bardzo czysto., dobry dostęp do Zakopanego. POLECAMY EKIPA Z LUBLINA :)

Gość

na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-05 18:39:23

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Polecamy z wielką przyjemnością Apartament Radosny Radowid. Dziękujemy z całego serca właścicielce, P. Krystynie za okazaną pomoc. Na pewno będąc w Zakopanem zatrzymany się w Apartamencie i będziemy go polecać rodzinie i znajomym. Pozdrawiamy serdecznie z Opola Magda, Damian, Daniel

Magdalena

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-03 21:41:17

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Super lokalizacja. Wszędzie blisko. Apartament czysty i przytulny. Właściciel uprzejmy i bardzo pomocny. Na pewno wrócimy! Szczerze polecamy :)

Gość

na podstawie 94 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-03 21:08:37

Willa Zosieńka

- Zakopane

5.00

Willa Zosieńka to cudowny obiekt z widokiem na Giewont. Pokoje zadbane i przytulne. Pani Zosia i Pan Mariusz zawsze służą pomocą i doradzają gdzie się udać i co zwiedzić. Obiady serwowane są bardzo smaczne. Obiekt położony jest w pięknej okolicy z bliskim dostępem do komunikacji. Wrócimy nie raz do tego obiektu.

Grupa z Centralnej Polski

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-03 10:45:59

Pokoje Gościnne "Marianna"

- Zakopane

5.00

Polecam Właściciele przesympatyczni... czysto przyjemnie ...na pewno jeszcze wrócimy:)

Gość

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.78
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 241 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone