Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 208 następna »

dodano: 2020-01-06 18:39:47

"Paulinka"

- Zakopane

5.00

Bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt, z czystym sumieniem polecamy to miejsce. Wspaniali ludzie, gospodarze przesympatyczni ciepli i pomocni w każdej kwestii. Pokoje bardzo czyste, atmosfera domowa cisza, spokój po prostu bajka... Dzieci zachwycone wypoczęte i zregenerowane - my z resztą też...Pozdrawiamy i do zobaczenia w wakacje :*

Jeszcze nie małżeństwo

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.76
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-06 16:24:02

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

4.50

godne polecenia

Angelika

na podstawie 76 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-05 22:37:05

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Do Willi Dunaj przyjechaliśmy z mężem na 4dni. Pokoik był mały,lecz w zupełności wystarczył. Przytulnie i czyśćiutko. Z balkonu piękny widok na góry. Blisko sklepik i cukiernia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, na pewno jeszcze wrócimy. A Pani Danusi dziękujemy za ciepło i życzliwość. Pozdrawiamy i do następnego!

Adrianna i Maciej Kurpiewscy

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za tak znakomitą opinię. Mamy nadzieję, że wkrótce się spotkamy. Miło było Państwa gościć, były to dla mnie naprawdę cudowne chwile, które pozwoliły mi poznać wspaniałych, kulturalnych, młodych ludzi. Dana z rodziną.
na podstawie 83 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-05 21:20:26

Apartament "U Kominków" CENTRUM Grunwaldzka

- Zakopane

5.00

Witam serdecznie byliśmy w maju 2019r tydzień na urlopie i bardzo polecam mili właściciele wszędzie blisko można posiedzieć w altance a wnuk mógł skakać na trampolinie mam nadzieje że wrócimy tam ponownie Marian z rodziną pozdrawiamy

Gość

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-05 20:19:25

Wynajem Pokoi - Halna 111

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Bardzo przyjemne miejsce. Właściciele to fajni, mili i pomocni ludzie. Warto skorzystać z opcji śniadania - są smaczne i obfite. Pokój przytulny, czysty i dobrze wyposażony. Miło spędziliśmy 3 dni w tym miejscu. Serdecznie polecam!!!

Aga

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-05 19:40:25

Wynajem Pokoi - Halna 111

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Bardzo fajne miejsce,z dala od hałasu,a z drugiej strony wszędzie blisko.W pokojach czyściutko.Sympatyczni i mili właściciele,no i wyżywienie po prostu: przepyszne.Gorąco polecamy to miejsce zarówno latem jak i zimą.

Gość

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-05 13:36:28

Willa Śwarna - Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo przytulnie,czysto.Polecamy

Gość

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-04 21:56:33

Wynajem pokoi " Zornica "

- Zakopane

5.00

Świetne miejsce dla osób ceniących sobię ciszę i spokój. Bardzo dobra lokalizacja, pokoje czyste i wyposażone w niezbędne rzeczy. Cudowna Pani Właściciel zawsze podpowie co zwiedzić, gdzie się udać. Byliśmy pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Pozdrawiamy Aneta i Artur

Aneta i Artur

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-04 20:52:37

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Gościliśmy u Pani Danusi w okresie swiateczno noworocznym. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoik mały, ale nie po to tam przyjechalismy żeby siedzieć w pokoiku. Poza tym było czysciutko i przytulnie. Z okna piękny widok na góry Pani Danusia jest przesympatyczna osoba, bardzo życzliwa i zawsze uśmiechnięta. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz zagościmy w tym miejscu. Serdecznie pozdrawiamy

Marzena

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za ciepłe i miłe słowa skierowane pod naszym adresem. Było Nam niezmiernie miło Państwa gościć i już dziś cieszymy się na kolejne spotkanie. Pozdrawiamy gorąco wdzięczni gospodarze.
na podstawie 83 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-03 10:39:06

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Serdecznie polecamy właściciele przecudowni dom czysty przestronny REWELACJA gorąco pozdrawiamy właścicieli i jeszcze raz bardzo dziękujemy za super gościnę na 100% wrócimy

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-02 18:18:56

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Witam, Razem z całą rodziną spędziliśmy okres Świąteczny 2018 w Willi Bystra. Czyściutko przyjemnie.Lokalizacja znakomita , wszędzie blisko. Włąsciciele bardzo mili. Na pewno jeszcze nie raz wrócimy. Polecam każdemu.

ANNA

na podstawie 37 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-30 20:05:51

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Bylismy w okresie swiatecznym z dzieciaczkami i paroma znajomymi. Gospodarze sa bardzo mili i uczynni. Swietne miejsce, pokoje bardzo czyste i zadbane. Napewno wrocimy do panstwa Karpieli.

Marcin i Monika Kordeccy

Odpowiedź właściciela Jest nam bardzo miło że się Państwu podobało!Zapraszamy do nas jeszcze!
na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-29 12:17:48

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

5.00

Warto polecic i zawsze warto wrocic jesli ktos szuka wygody i odpoczynku,oczywiscie stosujac sie do regulaminu wlasciciela,mila obsluga,obfite posilki,cieply domowy klimat,czysto i przyjemnie, zawsze pomocny wlasciciel,goraco polecam Jacek

Jacek

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-26 11:38:10

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Właśnie wróciliśmy ze świątecznego pobytu w Willi Rysy, lokalizacja wyśmienita, pokoje bardzo czyste i zadbane. W Zakopanem można poczuć klimat świąt, jest dużo śniegu, nie to co u nas w Poznaniu ;)

Ewa

na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-22 13:08:45

Pokoje Gościnne "Zosieńka"

- Zakopane

5.00

U Zosienki od 2007 roku co roku. Nie wyobrażam sobie tego miejsca bez tej Góralki... obiady przepyszne i lokalizacja niby Zakopane A z dala od korków

Sony

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-22 09:49:28

Pokoje Gościnne - Szczepaniak

- Kościelisko

5.00

Cudownie jak u Mamy 10/10.Ola z Robertem i Kacperkiem

Gość

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-21 22:49:46

Pokoje Gościnne "U Wacka"

- Zakopane

5.00

Bardzo przyjemna kwatera , czysto i schludnie.Człowiek czuje się tu dobrze również dzięki sympatycznej Gospodyni.W pobliżu sklepy spożywcze, przystanek autobusów miejskich i busów ,do Kuźnic i centrum da rady na piechotę.Polecamy.

dobrana para

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-10 19:30:41

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Bardzo dziękujemy za miły pobyt.Nocleg bardzo fajny, właściciele uśmiechnięci, bardzo mili i chętnie służą pomocą. Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc i zaangażowanie w organizację zaręczyn.

Paweł

Odpowiedź właściciela Jeszcze raz życzymy Państwu wszystkiego najlepszego. Cieszymy się bardzo że mogliśmy w tak ważnym dniu być pomocni. Pragniemy złożyć najlepsze życzenia z okazji nadchodzących Świąt i Nowego Roku. Gospodarze.
na podstawie 83 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-02 22:05:39

Pokoje gościnne Janusz Górowski

- Zakopane

5.00

Polecam. Wszystko rewelacyjnie :) byliśmy wiele razy i napewno wiele razy wrócimy :) atmosfera rewelacyjna. Warunki super. Ciepło miło i bardzo sympatycznie :) Asia i Janusz to wspaniali ludzie :) od lat na hasło zakopane od razu lokalizacja wyjazdu jest wiadoma.

Przyjaciele z Lublina

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-02 17:21:07

Pokoje gościnne Janusz Górowski

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam :) Pokoje estetyczne, pełne wyposażenie w aneksie kuchennym , przemiła Pani Właścicielka :)

Agata

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 208 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone