Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 182 następna »

dodano: 2020-08-01 16:58:44

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecamy wypoczynek w willi Ruczaj z wielu powodów. Po pierwsze: czysty, przytulny pokój..... Po drugie: willa położona jest przy słynnych Krupówkach, bardzo blisko więc do centrum, naprawdę wymarzone miejsce Po trzecie: bardzo miła pani właścicielka.....musieliśmy skrócić nasz pobyt i uczyniliśmy to bez kłopotów, co jest godne podkreślenia i za co dziękujemy. Lucyna i Piotr Gruntkowscy.

Piotr i Lucyna

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-29 22:23:21

Górska Przystań

- Poronin

5.00

Piękne miejsce i super ośrodek o wysokim standardzie. Pyszne i obfite posiłki. Mila i pomocna obsluga, szczególnie Pan menager. Czysciutko i jeszcze pachnie nowością. Z czystym sumieniem polecam dla rodzin z dziećmi. Dziękujemy i pozdrawiamy. Do następnego razu.

Gość

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-28 20:24:33

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo dobra lokalizacja apartament przestronny czysty na pewno tam jeszcze wrócimy

Jerzy

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-28 12:08:53

Maria Stachoń - Pokoje Gościnne

- Zakopane

5.00

Wszystko zgodnie z tym co ustaliłem przez telefon - miłe zaskoczenie (zdarzało mi się w innych miejscach że ustaliłem wszystko od a do z a po przyjeździe okazywało się inaczej...). Czysto, mili właściciele, polecam.

Łukasz

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-26 19:35:54

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Obiekt godny polecenia, bardzo komfortowy i zadbany. Przemiła właścicielka. ;)

Gość

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-20 23:21:16

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Bardzo miło będziemy wspominać urlop spędzony w domku. Domek w góralskim stylu, w środku pięknie odnowiony, znajduje się w nim całe niezbędne wyposażenie doskonałe miejsce na pobyt z dziećmi, przy domu mieści się niewielki plac zabaw, miejsce na ognisko i grill, cały teren ogrodzony. Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce dla ludzi którzy chcą uniknąć hałasu, tłumu ludzi oraz sklepów .

Kasia

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-19 22:32:51

Górska Przystań

- Poronin

5.00

Wspaniały pensjonat, położony w przepięknej okolicy. Z balkonów widok na góry. Wszystko zgodne z opisem. Zarówno pokoje jak i cały obiekt bardzo czyste i jeszcze pachną nowością. Posiłki bardzo smaczne i obfite. Każdy znajdzie coś dla siebie. Obiadokolacje z 2 dań (zupy cała waza), do tego zawsze dzbanek kompotu i deser. Urozmaicone, przez 10 dni naszego pobytu nic się nie powtórzyło.W deszczowe dni można skorzystać z sali, w której znajdują się piłkarzyki, bilard i kącik dla najmłodszych. Zarówno obsługa jak i właściciele bardzo mili i pomocni. Dużym plusem była możliwość zamówienia obiadokolacji do pokoju na późniejszą godzinę, gdy nie zdąży się wrócić że szlaku. Wszędzie blisko, do Zakopanego kilkanaście minut autem. Z pewnością tu wrócimy i mogę z czystym sumieniem polecić ten pensjonat zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla par.

Katarzyna Rekiel

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-19 18:16:19

Pokoje Gościnne Goga

- Zakopane

5.00

Wszystko super , cicho , spokojnie , czyściutko , miła gospodyni .Oceniamy na 5 + i za rok wracamy

Renata

Odpowiedź właściciela Dziękuję za miłe słowa :-) Jestescie Państwo wspanialymy gośćmi. Bardzo się cieszę, że trafiliscie Państwo do mojego pensjonatu. Zapraszam ponownie :-) Pozdrawiam. Małgorzata
na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-18 18:25:42

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Byłam z koleżankami na wieczorze panieńskim było bardzo fajnie !!! Właścicielka bardzo przyjazna i miła kobieta. Domek nowoczesny, bardzo dobrze wyposażony polecam w 100%!!!!!! Napewno tam wrócimy!

Gabriela

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-18 15:52:42

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Witam. Willę Dunaj, szczerze polecam wszystkim szukającym spokojnej miejscówki w Zakopanem. Cicha, spokojna okolica lokalizacji domu sprzyja odpoczynkowi. Bliskość gór sprzyja wycieczkom górskim. Piękne widoki z okien, balkonu. Za płotem na pastwisku pasą się owce i kozy, przyjazne dzieciom. Mili, zawsze służący pomocą, gospodarze. Bardzo chętnie jeszcze Was odwiedzimy. Pozdrawiamy i dziękujemy.

Tomasz

Odpowiedź właściciela Szanowni Państwo. Gorąco dziękujemy za opinię. Mamy nadzieję na kolejne spotkanie. Życzymy dużo zdrówka dla całej rodzinki. Uściski dla dzieciaczków. Do zobaczenia Danuta i Maciej Chyc.
na podstawie 86 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-17 20:52:39

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Bardzo fajne miejsce, cicha spokojna okolica, można stąd dojść na skróty do TPN przez Jaszczurówkę ( np. na Nosal). Ośrodek świetny, pokoje bardzo ładne, czyste, łózka wygodne, większość pokoi z balkonami. Pyszna domowa , kuchnia - nie do przejedzenia. Pani Maria i panie z obsługi bardzo sympatyczne, pomocne i wesołe.Do przystanku 300 m , skąd często jeżdżą minibusy do Ronda Jana Pawła a potem drugim busem do Kuźnic ( jeśli ktoś chce iść w góry). No, i dobra cena. POLECAM!

Ewa

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.68
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-12 22:02:14

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Z całego serca polecam domek. Pięknie urządzony, z zachowaniem tradycyjnego dla okolicy stylu, przestrzennie i czysto. Obiekt wyposażony jest we wszystkie potrzebne rzeczy. Idealny na świętowanie w gronie najbliższych różnych świąt. Chętnie wrócimy, bardzo polecam - właścicielka przemiła osoba! Panieński udany w 100%!

Edyta B

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-12 17:44:05

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Byliśmy w tamtym roku, w tym wracamy :). Miejsce świetne pokoje czyste, zadbane. Cena była zgodna z opisem także jak najbardziej POLECAM !!!! :)

Natalia

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.68
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-11 17:29:52

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Bardzo polecam! Pozytywne zaskoczenie. Przepiękne pokoje. Cena w normie. Pani właścicielka bardzo sympatyczna . na pewno tutaj jeszcze wrócimy!

Karolina

na podstawie 77 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-05 10:03:00

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Bardzo fajna miejscówka w Zakopanem. Super widoki na góry , pyszne śniadania i obsługa bardzo uprzejma i zawsze pomocna. Obiekt godny polecenia.

Rodzina J

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.79
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-03 13:37:36

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Jest super na pewno tam wrócimy kolejny raz

Gość

na podstawie 69 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-01 09:56:04

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Byłem u Państwa Karpiel wiele razy z rodziną oraz kolegami. Pokoje są czyste i co najważniejsze nowe. Dla części pokoi jest aneks kuchenny na przedpokoju. Bardzo blisko do szlaków. Polecam !!!

Łukasz

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-24 22:21:02

Pokoje & Apartamenty Przy Szlaku Zakopane - ścisłe centrum

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce. Cały obiekt czysty i pachnący, urządzony z gustem. Właściciele pomyśleli chyba o wszystkim:) świetna lokalizacja - kilka kroków dzieli od Krupówek. Gorąco polecam.

Agnieszka

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-22 17:29:36

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Polecamy apartament Niebieski Potok. Wyposażenie komplexowe ,czyściutki, widok z balkonu przepiękny- na ranną kawkę :) .Cicho i przytulnie.Dziecko/ci mają swój pokoik z tv.Woda zawsze cieplutka .Właścicielka przemiła.Wszędzie blisko, po drugiej stronie ulicy Biedronka.Jeśli się uda wrócimy ponownie......Pozdrawiamy .

J.P.P Kiełbasa

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-22 12:05:39

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Super miejsce blisko do krupówek a cisza i spokój dla dzieci najlepszy był basen.Byliśmy z rodziną u Pani Krysi drugi raz i chętnie przyjedziemy kolejny polecam.

Krzysztof

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 182 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2021 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone