Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 242 następna »

dodano: 2018-09-13 19:16:55

Pokoje gościnne Janusz Górowski

- Zakopane

5.00

Cudowni właściciele, miła atmosfera, przyjemne pokoje. Napewno wrócimy :)

Gość

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-11 16:03:03

Wynajem Pokoi - Gutowa 5c

- Murzasichle

5.00

Polecam bardzo noclegi u Marzeny i Pawła.Jesteśmy Tam gośćmi od kilku lat i niezmiennie wracamy Tam jak do rodziny,miła sympatyczna gospodyni i oczywiście gospodarz także. Pokoje przytulne i czyste, pyszne posiłki nie do przejedzenia.Spokojna okolica blisko do przystanku autobusowego.Jedynym minusem jest mało pokoi,trzeba rezerwować wcześniej ale warto poczekać,kto raz zawita do Państwa Brzezińskich nie będzie chciał spędzać urlopu nigdzie indziej. POLECAM!!!

Beata i Zbyszek

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-11 07:53:05

"Willa Trebunia" obok wyciągu Harenda

- Zakopane

5.00

Piękne zadbane i ciepłe pokoje. Właściciele bardzo mili i pomocni. Z pewnością wrócimy jeszcze raz :) Dziękujemy. Pozdrawiam

Goście

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-10 11:31:42

Willa Gwiazdeczka

- Zakopane

5.00

Byliśmy już kolejny raz i jesteśmy bardzo zadowoleni,bardzo miła właścicielka,pokoje duże i czyste,napewno wrócimy

Małgorzata

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-09 17:48:24

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Przepiękny,czyściutki domek z cudownym widokiem na Giewont i Czerwone Wierchy.Wspaniali,życzliwi właściciele.Byliśmy tam już 5 razy i napewno jeszcze nie raz wrócimy do Jasia lub Małgosi

Sebastian,Ola,Alan i Oliwka

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-08 23:18:09

Dom Wypoczynkowy "Świstak"

- Zakopane

5.00

Wszystko jest na Tak najpiękniejsze widoki , czysto , właścicielką super ,obiady pycha .

Gość

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-08 21:26:57

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Byliśmy w "Szarotce" w sierpniu i pobyt należał do bardzo udanych. Czuliśmy się na prawdę świetnie w naszym pokoju, było tam czyściutko, przytulnie i oczywiście do atutów można zaliczyć duży balkon z leżakami. Na dole przestronna i zadbana kuchnia, sala z bilardem gdzie świetnie można spędzić czas. Lokalizacja obiektu fantastyczna, same plusy, mam nadzieje ze w przyszłym roku tam wrócimy. Dziękujemy za mile spędzony czas.
Rodzina Borowców z pokoju nr 3. Pozdrawiamy właścicieli.

Gość

na podstawie 88 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-08 09:28:18

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

4.50

Wspaniala gospodyni, nawet gdy nie miala wolnych miejsc kiedy kolejnym razem przyjechaliśmy bez zapowiedzi starała się coś zorganizować, poza tym czysto i bardzo przyjemnie, wszędzie blisko. Zdecydowanie polecam.

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 55 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-08 09:26:25

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Serdecznie dziękujemy za stworzenie bardzo dobrych warunków pobytu . Pokoje bardzo czyste ,kuchnia duża i świetna do przygotowana samodzielnie posiłku. Wieczorem można usiąść przy kominku w pomieszczeniu mającym swój klimat. Polecamy ten obiekt również ze względu na b.dobrą lokalizacje. Pozdrawiamy Krystyna i Krzysztof z Marek

Gość

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-04 11:14:18

Domek u MAni

- Zakopane

5.00

Bardzo mile wspominamy czas wakacyjny spędzony w domku U MAni. Komfortowe warunki mieszkaniowe, ogromny ogród, cisza i spokój panujące w obiekcie umożliwiają mega relaks. Właścicielki przemiłe i bardzo pomocne. Domek nowiutki i pachnący , a wyposażenie idealne , jest wszystko co potrzeba. Za rok planujemy urlop w domku U MAni. Pozdrawiamy właścicielki.

Magda

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-03 15:15:21

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce, super lokalizacja ;) nic tylko wpadać i cieszyć się Tatramj ;)

Gość

na podstawie 94 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-03 11:39:24

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Idealne miejsce na wypoczynek. Wszystko idealne. Wszedzie blisko, cisza, spokój. Naprawdę można wypocząć. Jeszcze nigdy nie widzieliśmy tak pięknego apartamentu. Apartament w rzeczywistości wygląda identycznie jak na zdjęciach. Wewnątrz wszystko drewniane przez co czuć góralską atmosferę. Lepiej nie mogliśmy trafić. Z pewnością chętnie tam wrócimy i polecamy z czystym sumieniem!!!
Oczywiście przemiły właściciel, czego nie może zabraknąć w opinii!!!

Marlena, Paweł, Kamila, Miłosz

na podstawie 94 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-02 18:54:03

Magdalenka

- Zakopane

5.00

Właścicielka bardzo sympatyczna. Pokoje nowe, czyste i zadbane, polecam na pewno jeszcze wrócimy

Gość

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-02 16:04:47

Pokoje Gościnne Siodemka

- Zakopane

5.00

Witam serdecznie.Bardzo miło wspominamy pobyt u Pani Teresy Oberconiówka 7 Zakopane.Pobyt 7 dni z rodziną troje dzieci,które zaprzyjazniły się z dziećmi właścicieli tak że nie chciały wracać do domu.Szczerze polecamy wszędzie blisko,komunikacja bardzo dobra w każdym kierunku. Poprostu OK*****

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy i Zapraszamy ponownie:-)
na podstawie 129 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-31 21:56:13

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

3.00

W pokoju brakuje indywidualnej lodówki oraz grzejnika elektrycznego do suszenia wilgotnych ubrań osób które wracają z gór.W Dzisiejszych czasach taka lodówka mała nie jest majątkiem. Ogólnie w pokoju jak i w łazience jest czysto do tego nie mam żadnych zastrzeżeń.szefowa miła.

Piotr P

na podstawie 88 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-31 09:15:41

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

5.00

Na pewno tu wrócę!! byliśmy kilka dni z narzeczoną w niespodziance i bardzo sobie chwalimy, Lokalizacja idealna dla osób chcących pochodzić po górach, gdyż w pobliżu ośrodka jest dworzec PKP z pod którego odjeżdżają busiki rozwożące turystów po okolicy. Pokoje może nie w standardzie Hiltona ale bardzo schludne i czyste ;) dużym plusem jest aneks kuchenny na każdym.

Paweł

na podstawie 59 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.73
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-31 05:47:29

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Witam było super u Pani Kasi.Polecam czysto,cicho, spokojnie.Blisko do przystanku, sklepu.Pozdrawiam Aga

Gość

na podstawie 49 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-29 17:01:14

Rodzinna Ostoja

- Zakopane

5.00

Polecamy bardzo serdecznie. Czysto, miło. Napewno tu jeszcze wrócimy. Pani właścicielka bardzo miła i sympatyczna.

Gość

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-28 21:20:19

"Pokoje pod Gubałówką" - Centrum

- Zakopane

5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje czyste i przytulne. Dobra lokalizacja. Wszędzie blisko

Gość

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-08-28 14:44:18

"Wynajem Pokoi - Furtak Barbara"

- Biały Dunajec

5.00

Właśnie wróciliśmy było ekstra piękne widoki z balkonu czyściutko przytulnie miła atmosfera pozdrawiamy

Monika

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 242 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone