Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 204 następna »

dodano: 2020-01-19 17:00:41

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Podróżujemy po tatrzańskich apartamentach już wiele lat, ale takich warunków za taką cenę nie mieliśmy nigdy. Wszystkie poniższe opinie oddają i nasze zdanie, ale chcę podkreślić czystość w domu, dostępność środków czystości (gabeczki, scierki, płyny, domestos, odkurzacz, szczotki, mydło...) i szok - nowe dywaniki łazienkowe dla każdego nowego gościa!!! Nikt tam nie oszczedza na czystości, wyposażeniu kuchni i okolicy (dostaliśmy również sanki, ślizgi i kije na ognisko). O przepięknym upominku dla nas nie wspomnę . Wrócimy na pewno! A Gospodyni służy pomocą dyskretnie, nie narzucając się i nie sprawdzając gości. Miejscówka idealna w Tatrach.

Małgorzata, Dorota, Agnieszka

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-18 12:32:22

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

5.00

Bardzo polecam ten pensjonat, czyste pokoje, posiłki pyszne i w dużych ilościach. Widoki jak przystało na góry, można skorzystać z atrakcji tj. kuligi, ognisko. Właściciele przesympatyczni i pomocni. Szaflary w bardzo dobrych cenach promocyjnych. Pozdrowienia dla Juzika i żony śle ekipa ze Śląska (Aneta, Iwona, Asia, Darek, Tomek, i drugi Darek )

Darek

na podstawie 49 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-18 09:10:10

Zakątek pod Giewontem

- Kościelisko

5.00

Właściciele zapamiętają nas pewnie z mocnego wejścia na wjeździe .Spędziliśmy tylko dwa dni i możemy podsumować tylko tak: Cudowne miejsce. Jeśli w góry to tylko Zakątek pod Giewontem. Lokalizacja bardzo dobra, bardzo mili właściciele, pokoje bardzo czyste, cieplutko, a widoki z okna piękne. Polecam każdemu. My na pewno tam wrócimy.

Gość

Odpowiedź właściciela Serdecznie zapraszamy na dłużej, Latem góry są równie piękne a i jest co pozwiedzać
na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-17 11:07:25

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Byłam tam dwa razy. Jestem bardzo zadowolona. Niecałe 5 min i jest się na Krupówkach. Lokalizacja bardzo na plus no i bardzo przystepna cena za pokój. No a co do gospodarzy: pani Ewa przesympatyczna kobieta, która doradzi gdzie iść, co najlepiej zwiedzić.

Anna

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-16 23:18:57

Willa " U Zająców II "

- Zakopane

5.00

Bardzo ładne i zadbane pomieszczenia, blisko do Krupówek. Polecam!

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.50
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-15 18:38:20

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Polecam ten domek. Pojechaliśmy bez polecenia i nie żałujemy. Było nas 14 osób i bez problemu się zmieściliśmy.Włascicielka bardzo miła, okolica spokojna a w środku wyposażony tak że nic nie trzeba ze sobą zabierać z domu. Wystrój i klimat urzeka aż nie chcę się wyjeżdżać. Polecamy wszystkim którzy jeżdżą z dziećmi i pozdrawiamy serdecznie Panią Dankę

Grzegorz

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-14 11:02:33

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Wspaniały domek, wspaniala lokalizacja i najwspanialsza właścicielka . Na pewno kiedyś jeszcze tam wrócimy

Ilona

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-13 09:41:49

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Jak zawsze wszystko na wysokim poziomie. Pokoj czysciutki, cieplo. Wlasciciele przesympatyczni. Zawsze chetnie pomoga. I bardzo fajna lokalizacja. Blisko skoczni,busów, spacerek na Krupowki 5 min. Sklep w poblizu. Chetnie tam wracamy ! I bardzo wszystkim polecamy ;)

Monika

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-12 12:31:02

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo czysto, pokoje zadbane. Bardzo dobra lokalizacja. (np. Do busow na morskie oko). Auto na parkingu na terenie posesji. Mila i kontaktowa Pani wlascicielka. Bardzo polecam nocleg u Pani Sylwi! Jak bedziemy wybierali sie do Zakopanego to napewno w to miejsce!

Bydgoszcz M.

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-11 17:56:05

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Bardzo ładny, przytulny a jednocześnie przestronny domek. 4 oddzielne zamykane sypialnie sprawiły, że pobyt dla grupy 8 osób był wyjątkowo komfortowy. Kuchnia w pełni wyposażona we wszystko co niezbędne. Fajny duży salon, w którym można miło spędzić wspólnie czas. Z całego serca polecamy i z przyjemnością jeszcze tu wrócimy!

Aleksandra

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-11 10:53:51

Wynajem pokoi "Na Polanie"

- Małe Ciche

5.00

Dziękujemy za miły pobyt. Właściciele przesympatyczni,jedzenie bardzo smaczne. Wszystko super urządzone i czyściutko. Bardzo polecamy, my na pewno jeszcze wrócimy. Pozdrawiamy serdecznie

Agnieszka i Michał

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-09 22:33:49

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Trzy dni temu wróciliśmy z Zakopanego gdzie jak zawsze gościliśmy w Willi Małgorzata. Nasze cudowne miejsce na wypoczynek do którego zawsze powracamy. Świetna lokalizacja, cicha spokojna okolica z okna widac Skocznie , blisko do Krupówek i wyjścia na szlaki. Pokoje bardzo przestrzenne, przytulne , ciepłe i czyste jest w nich wszystko co potrzeba. Właściciele bardzo mili i uprzejmi.Polecamy to miejsce, wszystko zgodne z opisem i za przystępna cene. Pozdrawiamy i niebawem znowu Państwa odwiedzimy.

Anna i Piotr

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-08 21:25:45

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Byliśmy z żona i córka już kilka razy, zawsze wracamy z uśmiechem na twarzach. Super miejsce, mega atmosfera, wspaniali właściciele, ze wszystkim pomogą jeśli czegoś potrzeba czy czegoś się nie wie. Polecam w 100%!! Wrócimy napewno jeszcze nie raz :) Nocowanie w Willa Małgorzata to dla nas już tradycja.

Rachwał

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-06 21:56:55

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Polecam pokoje czyste przytulne. Pościel czysta pachnąca na to zawsze zwracam uwagę. Właściciele mili i uczyni. Bardzo blisko centrum. Za te pieniądze serdecznie polecam. Kuchnia dobrze wyposażona. Nic więcej nie potrzeba. Na pewno tutaj wrócimy

Gość

na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.62
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-06 19:26:16

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Super miejsce super właściciele polecam w 100%

Piotr z rodziną

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-06 19:11:33

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Drogi Janku, Gosiu dziękuję za miłe ugoszczenie, czysty pokój i łazienkę, przesympatyczną atmosferę, Wasz uśmiech codzienny sprawia, że z wielkim smutkiem wyjeżdżam z tego Magicznego Domku

Paweł

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-06 18:54:31

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam ten pensjonat. Blisko centrum i Krupówek. Właściciele przemili i bardzo pomocni, zawsze uśmiechnięci. Pan Janek z ogromną wiedzą o górach, zawsze chętnie pomoże i podzieli się wiedzą. Pani Gosia do rany przyłożyć tak dobre ma serce. Gospodarze na 6 z dużym plusem. Jeszcze tu na pewno wrócę.

Dorota

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-06 18:39:47

"Paulinka"

- Zakopane

5.00

Bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt, z czystym sumieniem polecamy to miejsce. Wspaniali ludzie, gospodarze przesympatyczni ciepli i pomocni w każdej kwestii. Pokoje bardzo czyste, atmosfera domowa cisza, spokój po prostu bajka... Dzieci zachwycone wypoczęte i zregenerowane - my z resztą też...Pozdrawiamy i do zobaczenia w wakacje :*

Jeszcze nie małżeństwo

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.76
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-06 16:24:02

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

4.50

godne polecenia

Angelika

na podstawie 76 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-05 22:37:05

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Do Willi Dunaj przyjechaliśmy z mężem na 4dni. Pokoik był mały,lecz w zupełności wystarczył. Przytulnie i czyśćiutko. Z balkonu piękny widok na góry. Blisko sklepik i cukiernia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, na pewno jeszcze wrócimy. A Pani Danusi dziękujemy za ciepło i życzliwość. Pozdrawiamy i do następnego!

Adrianna i Maciej Kurpiewscy

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za tak znakomitą opinię. Mamy nadzieję, że wkrótce się spotkamy. Miło było Państwa gościć, były to dla mnie naprawdę cudowne chwile, które pozwoliły mi poznać wspaniałych, kulturalnych, młodych ludzi. Dana z rodziną.
na podstawie 84 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 204 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone