ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 246 następna »

dodano: 2018-02-11 13:45:54

Willa Aleksandra

- Kościelisko

5.00

Gorąco polecam Wille Aleksandrę.Cały obiekt czyściutki i zadbany.Właściciele życzliwi i bardzo pomocni.Czas spędzony u nich był berdzo udany.Z pewnoscią wrócimy tam jeszcze z przyjaciółmi.

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-10 20:16:38

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

W pensjonacie byliśmy drugi raz i drugi raz jesteśmy bardzo zadowoleni. Czysto, miło. Pani właścicielka bardzo przyjazna i pomocna. Lokalizacja super, busy tuż spod pensjonatu, wszędzie łatwo dojechać. Na pewno tu wrócimy.:)

Patrycja

na podstawie 79 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-10 20:05:27

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Polecam. Czysto, miło i przyjemnie. Dobra lokalizacja. Super gospodyni!

Gość

na podstawie 79 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-08 21:38:27

Rezydencja ABT

- Białka Tatrzańska

5.00

Gorąco polecam. Miłe, kameralne miejsce. Nowy budynek, czyste, duże, gustownie urządzone pokoje z łazienką. Duży ogród. Niedaleko do wyciągów narciarskich, sklepów itp. Przemili Gospodarze. Dziękujemy!

Sławomira

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-08 21:28:51

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Nareszcie miejsce idealne jak dla mnie. Spokój, cisza a właścicielka jest bardzo sympatyczna. Pokoje czyste,zgodne ze zdjęciami na stronie. Wszędzie blisko i przede wszystkim cisza. Dziękuję za gościnne przyjęcie i na pewno wrócę. Robert

Robert

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy, gorąco pozdrawiamy, i serdecznie zapraszamy na wypoczynek. Do zobaczenia. Pozdrawiamy Gospodarze.
na podstawie 74 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-08 20:44:32

"Pokoje Gościnne U Halinki"

- Ząb

5.00

Świetny obiekt,super lokalizacja,pokoje czyściutkie,jedzenie smaczne i full wypas dla każdego coś dobrego , właściciele PRZESYMPATYCZNI , zawsze pomocni . IDEALNIE od 0 do 10 dajemy 1 000 000 . Za rok tu wracamy na 100 % .Pozdrowienia dla P.Halinki i P.Andrzeja

Nikola,Agnieszka,Marek

na podstawie 37 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-08 19:48:58

Wynajem Pokoi - "u Lucyny"

- Poronin

5.00

Byliśmy tu po raz pierwszy ale z pewnością nie po raz ostatni. Ujęło nas wspaniałe przyjęcie Gospodarzy oraz niepowtarzalna atmosfera która została przez nich stworzona. Wiadomo za dnia zawsze jest zajęcie - narty, termy, spacery, zwiedzanie. Wieczory to z kolei niepowtarzalne spotkania, w przepieknie wykonanej (przez Gospadarza, Pana Stanisława) sali z kominkiem: Muzyka góralska, najprawdziwsze historie, kuchnia której może pozazdrościć najlepsza okoliczna karczma. To momenty które na długo zostaną w naszych wspomnieniach i dla których warto będzie wrócić. Pozdrawiamy i dziękujemy.

Andzia i Darek

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-08 16:23:28

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Polecam!! Super lokalizacja bardzo blisko Krupówek. Pokoje czyste i zadbane. Właściciel bardzo miły :)

Gość

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-07 19:34:04

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Polecam noclegi u państwa Stoch czysto, ciepło blisko do Krupówek.Właścicielka bardzo miła ,kontaktowa i pomocna.Dziękujemy pobyt będziemy długo wspominać.

Aga

na podstawie 59 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-07 18:42:49

"GÓROLIK" - dom drewniany (wyżywienie i nocleg)

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Miejsce rewelacyjne, klimatyczne. Właściciele zaangażowani w w każdym calu w obsługę tego wspaniałego miejsca. A wyzywienie, mniam- trzeba spróbować,świeże pachnące, smakowite - widać,że przy gotowaniu ktoś włożył w to swoje ,,serce'' Bardzo polecam

Kasia z rodziną

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-07 10:45:25

Domki i Apartamenty pod Giewontem

- Zakopane

5.00

Rewelacja domek. Z chęcią wróciłbym tam jeszcze raz.

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-05 20:02:06

Willa Jaś i Małgosia

- Kościelisko

5.00

Wszystkim serdecznie polecam Wille Jas i Malgosie.Bylysmy z przyjaciolka w maju .Zakochalam sie w tym miesjcu.Cudowny widok z balkonu na Giewont i na panorame Tatr.Bardzo mili wlasciciele.P.Ania i jej maz sa cudownymi gospodarzami.Juz nie moge sie doczekac urlopu i pedze do tego cudownego miejsca w ktorym naprawde sie odpoczywa i laduje akumulatory na caly rok.Pozdrawiam serdecznie właścicieli

Wioletta

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-05 13:22:24

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Wróciliśmy właśnie z weekendu w Zakopanym :D Jesteśmy zachwyceni ! Mieliśmy uroczy pokoik z widokiem na góry,sympatyczna gospodyni, aż nie chciało nam się wracać do domu :) bardzo gorąco polecamy !!!

Dawid :)

na podstawie 79 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-04 17:01:53

Pokoje Gościnne "Ząb 22a"

- Ząb

5.00

Pani Basiu dziękujemy za miły i spokojny pobyt wpraszamy się latem !!!

Gość

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-04 11:39:56

"Wynajem Pokoi - Zofia Łukaszczyk"

- Murzasichle

5.00

Pokoje godne polecenia. W domu bardzo czysto. Wokół budynku także panuje niesamowity porządek. Właściciele dbają o obiekt. Blisko restauracje i sklepy. Warto ....

Ania

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-04 11:02:30

Pokoje u Hazy

- Poronin

5.00

Bardzo miły pobyt. Pokoje przytulne czyste, wysoki standard. I te królewskie śniadania, i mili gospodarze, naprawdę bez wazeliny, miejsce godne polecenia. A także duży parking i łatwy dojazd, również do centrum Zakopanego, autem, powozem konnym, lub busem za jedyne 3 zł. Po sąsiedzku również karczmy, gdzie można dobrze zjeść i potańczyć przy góralskiej kapeli.

Bogusia

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-03 18:28:00

Toporowe Domki

- Witów

5.00

Bardzo miła właścicielka. Oferta wraz z zdjęciami oddaje stan rzeczywisty gorąco polecamy. Miło spędziliśmy ferie.

Krystian... Seweryna

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-02 20:10:29

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Z wielką przyjemnością chciałabym polecić Józefinkę. Panuje tam przesympatyczna atmosfera, bardzo dobrze ulokowana - wszędzie blisko ;) W pokojach jest bardzo przytulnie i czysto. Na pewno jeszcze nie raz odwiedzę to miejsce ;) Polecam gorąco !!

Gość

na podstawie 79 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-01-31 21:52:01

Pokoje Gościnne "Halina"

- Suche

5.00

Dziękujemy za miły pobyt,rodzinną atmosferę, domowe obiadki i przeobfite śniadania.Życzymy sympatycznych gości i dalszej pogody ducha właścicielce p.Halinie i jej miłej siostrze Zosi i Piotrowi
pozdrawiamy z wnuczkami,Marysią i Zuzią Serafinowie Bożena i Ryszard

Gość Ryszard

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-01-30 14:25:49

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Pobyt zapamiętamy na długo.Rewelacyjne miejsce, wszędzie blisko.Pokój niesamowicie ciepły i przytulny.Cieplutko, czysto bardzo miło.Polecam ten dom na wypoczynek

Gość

na podstawie 83 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 246 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2018 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone