Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 163 następna »

dodano: 2021-08-27 23:26:20

Wynajem Pokoi - "U Doroty"

- Zakopane

5.00

Super miejscówka Super gospodyni Goraco polecam

Monika

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-27 13:29:27

Wynajem Pokoi - "U Doroty"

- Zakopane

5.00

Przepięknie będziemy wracać .Pani Dorotka zaje fajna wyrozumiała kobitka ,z całego serducha polecam .Zapraszamy i polecamy wszystkim przyjazdy i noclegi do Pani Doroty .

Gośće

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-26 12:54:52

Domek Smreco House

- Zakopane

5.00

Rewelacyjny domek, pachnący drzewem .Piękne widoki , dogodna komunikacja do centrum , na samej przylegającej ulicy sklepy "Żabka" ,restauracje i catering .Właściciele serdeczni i mili. Wypoczęliśmy, zwiedzili,do Morskiego pochodzili i do...zobaczenia.

Gość M.

Odpowiedź właściciela Zapraszamy do ponownego odwiedzenia naszego domku. Serdecznie pozdrawiamy Danuta i Maciej Chyc.
na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-25 12:00:55

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Absolutnie genialne 10 dni w polskich Tatrach!!! Willa Cisza Leśna przepiękna i klimatyczna, w pobliżu lasu, z mnóstwem zwierzaków w obejściu. Dzieci zachwycone, dorośli zrelaksowani, właściciele uśmiechnięci i przemili. CHCEMY TU WRÓCIĆ I PRZEMIERZAĆ KOLEJNE SZLAKI!!! Serdecznie pozdrawiamy Państwa Karpielów i życzymy wszystkiego co najlepsze :)

Anna

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zapraszamy do nas koniecznie !
na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-22 17:53:23

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Nocowaliśmy przez ostatni tydzień w pokoju Regle. Pokoik czyściutki, z ładnym widokiem. Łazienka wygodna. Bardzo mili Gospodarze. Polecamy Wiola, Janusz, Piotr

Wioletta

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię. Serdecznie zapraszamy ponownie. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 82 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-22 15:37:11

Willa Gwiazdeczka

- Zakopane

5.00

Bardzo ładne pokoje, czysto, mili właściciele. Polecam!

Zuzanna

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-22 09:30:24

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Piękne pokoje,góralski klimat. Czysto, pełne wyposażenie w kuchni. Właściciele to bardzo mili, sympatyczni ludzie. Polecam. Na pewno wrócę.

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-20 12:39:42

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

1.00

Pani właścicielka jednym gościom dogadza, innym utrudnia. Gdy przyjechaliśmy okazało się, że nasz zamówiony wcześniej pokój był zajęty, bo goście tam przebywający poprosili o przedłużenie pobytu. Dostaliśmy pokój obok i następnego dnia musieliśmy szybko przenosić się do wcześniej zamówionego. Dzień zmarnowany. Nie było by problemu gdyby nie fakt, że mieliśmy pod opieką ośmioletniego niepełnosprawnego wnuczka. Byliśmy stałymi gośćmi, straciła Pani nas i wszystkich przez nas polecanych. Tak się nie postępuje Pani Władysławo!

Halina

na podstawie 71 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.61
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-20 08:19:54

Pokoje Gościnne - Szczepaniak

- Kościelisko

5.00

Cudowne miejsce z przesympatyczną, pomocną gospodynią. Czyściuteńko, klimatycznie, pokoiki dopieszczone z balkonikami. Wracamy tu za każdym razem. Przepiękny ogród a samo miejsce trochę na uboczu, więc bez zgiełku ulic. Polecam

Danuta

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-19 22:14:10

Dom na Brzysku

- Kościelisko

5.00

Miejsce godne polecenia. Piękne widoki, piękna okolica, czyste domki oraz pokoje.Niskie ceny jak na takie domki. Miła obsługa, mili ludzie i do pośmiania i do pogadania. Z czystym sumieniem polecam A szczególnie te widoki do porannej kawy oraz do wspólnych posiedzeń z rodziną lub znajomymi. Napewno będę tam częściej wraz z znajomymi lub rodziną.

Daniel

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-19 08:08:11

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

5.00

To bardzo klimatyczne miejsce,dom w góralskim stylu,czysto,miło, gospodarze naprawde wspaniali.Widoki z okna przepiekne.Na placu atrakcje dla dzieci i miejsce na ognisko i gril,oraz BANIA.Wracamy jeszcze w tym roku jesienią,WŁAŚNIE TU.

Gość Monika i Paweł

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-18 12:05:30

Domek Smreco House

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce domek marzenie właściciele bardzo sympatyczni widoki cudowne. Pełen relaks.Szczerze możemy polecić i napewno jeszcze wrócimy . Michał z Agnieszką Marcelem Kubą i Antosiem

Agnieszka

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy, serdecznie zapraszamy i chętnie ponownie gościmy. Danuta i Maciej Chyc.
na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-18 11:08:37

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam. Kwatera wspaniała, Pani Kasia i jej mąż- wspaniali ludzie. Pozdrawiam serdecznie.

Monika

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-17 12:02:02

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam! Właścicielka bardzo miła sympatyczna pomocna. Pokoje czyściutkie miło i przyjemnie. Wszędzie blisko polecam .

Gość

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-16 18:26:17

Wynajem Pokoi - "u Lucyny"

- Poronin

5.00

Wyjazd bardzo udany, przepyszne jedzenie, przecudowni gospodarze, rodzinna atmosfera. Wrócimy za rok.

Asia Łukasz

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-15 12:52:27

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Z całego serca polecam!!! Cudowne miejsce, cudowni gospodarze! Wynajęliśmy całe piętro, było nas trochę osób, ale miejsca pod dostatkiem, 3 łazienki, 5 pokoi. Czyściutko, kuchnia w pełni wyposażona. A na zewnątrz atrakcje dla dzieciaków- trampolina, huśtawki, piaskownica. Dodatkowo miejsce na ognisko i grill...no i...jacuzzi, które nocą jest super!!! Napewno wrócimy:-)

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-14 17:49:50

Pokoje Gościnne "U Kalaty"

- Poronin

5.00

W tym miejscu u tych ludzi byliśmy pierwszy raz i zostaliśmy bardzo miło przyjęci :-) W pokojach jak również w kuchni pachnaco i czysto. Cisza, spokój i ładne widoki z okien. Właściciel bardzo miły służy swoją pomocą nie tylko w kwestii pobytu i noclegu.Duzy parking ogród miejsce na grilla.Hustawki dla dzieci trampolina. W okolicach Zakopanego znalezlismy juz miejsce dla siebie, na pewno tu wrócimy :-)Napewno w Sylwestra ponownie Zawitam Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu to miejsce kto szuka odpoczynku.Mariusz

Gość Mariusz

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-14 11:12:36

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Polecam Wille Małgorzate, czyste, zadbane, dobrze wyposażone pokoje. Dobra baza wypadowa, wszędzie blisko a jednocześnie bardzo spokojnie. Właściciel bardzo mili i pomocni.

Monika

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-14 08:35:02

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Wspaniali gospodarze, miejsce z klimatem. Pokoje czyste, wygodne łóżka. Blisko centrum. Dziękujemy za gościnność.

Izabela Mitaszka

na podstawie 69 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-12 19:24:07

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Zdjęcia odzwierciedlają stan jaki jest w rzeczywistości. Naprawdę polecam Willę Oleńka. Czysciutko, przytulnie. Bardzo miła Pani właścicielka. Wszędzie blisko-na skocznię, Krupówki. Napewno wrócimy tu nie raz.

Agnieszka

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 163 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2022 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone