Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 146 następna »

dodano: 2022-06-20 14:09:09

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam pobyt w willi Dunaj! Gospodarze bardzo uprzejmi i troskliwi, w pokoju widno i czysto, piękny widok za oknem, okolica spokojna, świetna lokalizacja. Dziękuję za pobyt, pozdrowienia dla Gospodarzy

Barbara

Odpowiedź właściciela Serdecznie dziękujemy i oczywiście zapraszamy. Gorąco pozdrawiamy. Gospodarze
na podstawie 97 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-06-19 21:30:33

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wspaniali właściciele, pokoje przestronne i funkcjonalne, piękna kuchnia z pełnym wyposażeniem, nie trzeba wozić niczego z domu nawet na dłuższy pobyt. Nieskazitelnie czysto! Bania dostępna o każdej porze, grill, ognisko; korzystaliśmy do późna i nie było żadnych problemów. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy z całego serca. Spędziliśmy cudowny weekend i mam nadzieję, że jeszcze wrócimy .

Gość

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-06-19 08:10:11

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Drugi raz w tym samym miejscu, może świadczyć tylko o jednym " Cudowne miejsce". Gospodarze bardzo mili i pomocni. 100 % polecam. Napewno jeszcze tu wrócimy.

Krzysztof

na podstawie 40 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-06-15 08:30:55

Pokoje Gościnne - Bożena

- Brzegi-BukowinaT.

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Cudowne miejsce i cudowni gospodarze..naprawę fajne miejsce wypadowe np na morskie Oko....polecam wziąć obiad i śniadanie...gospodyni cudownie i smacznie gotuje..mojemu dziecku smakowało a on jest wybredny :)

Magdalena

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-06-05 16:04:00

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Super miejsce na wypoczynek. Od 30 lat przyjeżdżam do Zakopanego ale takiej miejscówki nie spotkałem.Świetne wyposażanie kuchni,czyściutko, wszędzie blisko i wiecznie uśmiechnięta pani Krysia. Dziękujemy za miły pobyt.Będziemy tu wracać z radością.

Marek

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-06-04 13:46:17

Pokoje Gościnne Goga

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Domowa atmosfera, gościnna gospodyni, spokój - można wymieniać sporo pozytywów. Warunki lokalowe - wg mnie bardzo dobre. Świetna baza wypadowa dla tatrzańskich wedrowców - szczególnie na Tatry Wysokie. Polecam!

Tomek z Buska

Odpowiedź właściciela Miło było Pana gościć. Dziękuję za dobre słowa.Pozdrawiam i zapraszam ponownie, Małgorzata
na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-05-15 15:56:46

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

To był nasz kolejny pobyt (tym razem w czasie majówki) u przemiłej gospodyni w doskonale zlokalizowanej willi. Jak zawsze wszystko w należytym porządku, a nawet jeśli pojawia się jakiś problem, to jest niezwłocznie rozwiązywany przez Panią Władysławę. Serdecznie polecamy, sami zagościmy tu jeszcze nie raz.

Ania i Krzysztof Gut.

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.62
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-05-11 14:42:01

Wynajem Pokoi - "U Doroty"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Jeżeli ktoś marzy o wyciszeniu się i o miłym wypoczynku u podnórza gór z pięknym widokiem na szczyty to bardzo polecam.Pokoje utrzymane w czystości mili ludzie miejsce naprawdę godne polecenia

Grzegorz

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.73
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-05-11 10:27:12

Harda House Friends & Spa

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wszystko na najwyższym poziomie. Apartament czysty, elegancki i nowoczesny. Bliskość centrum i innych atrakcji sprawia, że jest to idealne miejsce na wypoczynek w Zakopanem. A do tego strefa Spa. Nic dodać nic ująć. Serdecznie polecam.

Kasia

Odpowiedź właściciela Szanowna Pani Katarzyno, Dziękujemy za czas poświęcony na dodanie opinii oraz za docenienie takich kategorii jak czystość i wystrój obiektu. Mamy ogromną nadzieję niebawem ponownie Państwa gościć w Harda House Friends & Spa.
na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-05-07 17:28:47

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wróciliśmy. I jak wracać to tylko w to miejsce. Dziękuję i pozdrawiam właścicieli.

Teresa

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy. Serdecznie zapraszamy ponownie. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-05-05 16:30:43

Pokoje Gościnne - Szczepaniak

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo polecamy to miejsce. Pokoje czyste, gospodyni bardzo pomocna.Okolica spokojna.

Edyta z rodziną

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-27 15:22:12

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wakacje w Zakopanem... tylko u Państwa Czaja :-). Bardzo uprzejmi i uczciwi ludzie. Spędzamy tutaj wakacje już od wielu lat i w tym roku również planujemy. Pokoje bardzo przytulne i zadbane, jak cały obiekt. Świetna lokalizacja, blisko Krupówek. Serdecznie pozdrawiamy, również mamę Pani Małgosi, która ma wyjątkowe poczucie humoru :-))).

Karolina i Mariusz

na podstawie 70 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-27 12:38:00

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wróciłam z pobytu w Willi Dunaj. Było mi tam bardzo dobrze. Cicha okolica, czyściutko, no i balkon z widokiem na las i góry. Żyć nie umierać. Gospodarze kulturalni, sympatyczni, uczynni i dyskretni. Spokój tam panujący mnie "zresetował" i dał ukojenie. Przesyłam za to same serdeczności . Dorota z Sosnowca.

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy Pani Dorotko za opinię. Było Nam niezmiernie miło Panią gościć mamy nadzieję, że nie ostatni raz. Zapraszamy za rok a może nawet szybciej Serdecznie pozdrawiamy i szczerze zapraszamy. Danuta i Maciej Chyc
na podstawie 97 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-26 17:11:38

Pokoje Gościnne Goga

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Doskonała lokalizacja: blisko do szlaków, do wyciągu na Kasprowy Wierch, przystanek tuż pod domem, skąd odjeżdża komunikacja miejska oraz busy np. do Morskiego Oka. W pobliżu sklepy oraz Karczma. Pokoje czyste, wyposażenie zgodne z opisem. A do tego bardzo miła właścicielka, która była bardzo pomocna w organizacji wypadów w góry. Gorąco polecam!

Aga

Odpowiedź właściciela Cieszę się, że mogłam Państwa gościć. Jestescie wspaniałymi gośćmi. Dziękuję za pozytywny komentarz. Zapraszam ponownie, Małgorzata.
na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-22 10:23:00

Willa Aleksandra II

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Byliśmy na Sylwestra. Pokoje czyste, kuchnia bardzo dobrze wyposażona. Właścicielka bardzo miła, pomocna. Lokalizacja bardzo blisko centrum. Na pewno tam wrócimy. Polecamy

Katarzyna

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-19 18:51:55

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo mile wspominamy pobyt w domku. Bardzo przytulnie urządzony, czysty i w pełni wyposażony (nawet maluchy znalazły tam swój kącik) Na podwórku miejsce na grilla i ognisko. I te piękne widoki które widać z za okna... Wrócimy niebawem. Pozdrawiamy miłą właścicielkę!

Gość

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-19 10:09:59

Willa Tatrzańska

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Cudowne miejsce, śliczne pokoje z wyposażeniem. Jedzenie obfite i bardzo smaczne. Gospodarze przemili, pomocni. Polecam gorąco :D

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.57
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 86%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-18 21:09:28

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam szczerze z czystym sumieniem. Czyściutko i przytulnie. Pozdrowienia dla super właścicielki. Na pewno wrócimy. Załoga z Kielc

Anita

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-10 11:08:12

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Cudowny dom , kochana gospodyni:) przytulna atmosfera oraz super energia domu i ludzi :) Polecam każdemu kto chcę odpocząć i fizycznie i psychicznie. W dom włożone jest całe serce właścicielki i to od razu czuć po wejściu. W domu wszystko jest to co niezbędne do zamieszkania na pobyt w nim, a nawet więcej:) Duży komfort pobytu i spokój co w dziejszych czasach jest potrzebne. Dom jest położony w pieknej okolicy i nie daleko jest do szlaków gorskich. Można wybrać się na spacer i podziwiać okolicę i naturę ktora jest piękna:) Bardzo dziękujemy za cudowny pobyt i ciepłe przyjęcie:) Ania Arek i Nikodem:) Napewno dozobaczenia:)

Gość

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-03-26 18:55:29

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Jesteśmy zachwyceni pobytem czysciutko przyjemnie miło wrócimy za rok

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy serdecznie ponownie. Monika i Rafał - Gospodarze
na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 12 3 4 5 6 ... 146 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2022 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone