Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 204 następna »

dodano: 2020-02-05 01:04:13

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

5.00

Byliśmy w 4 po nowym roku. Miejscówka Mrowce zawsze najlepsza, blisko stok bo zaraz obok, niedaleko mega karczma, spokojna okolica. Właściciel organizuje niedrogie kuligi z fajnym punktem widokowym i z ogniskiem,nie to co na mieście,a właścicielka bardzo sympatyczna i mega uprzejma i pomocna. Pokoje z łazienkami czyste, zadbane i nie drogie. Wszelkie wyposażenia dostępne w aneksie i pokoju. Będziemy wracać i polecamy. Pozdr ekipa z Kruszwicy hej

Adi

na podstawie 45 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-03 23:25:48

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Polecamy.

Lucyna i Artur

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy. Zapraszamy ponownie. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 78 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-03 11:29:56

Pokoje Gościnne - Bożena

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Bardzo wspaniale miejsce i wspaniali ludzie bardzo polecam wszystkim . Bardzo miło spędziliśmy czas pobytu

Gość

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-01 19:12:06

Pokoje Gościnne "U Kalaty"

- Poronin

5.00

Polecam kwatery u Kalety z czystym sumieniem Wróciliśmy właśnie z ferii 0.1 0.2 2020 Byliśmy tam pierwszy raz i jesteśmy mega zadowoleni pokoje czyściutkie i pachnące a przede wszystkim bardzo ciepło ,Kuchnia dobrze wyposażona wszystko na swoim miejscu nic nie brakuje miejsce na buty narciarskie i narty gospodyni sama zaproponowała Dziękujemy przemiłej gospodyni za miłe przyjęcie i na pewno tam wrócimy

Sławomoir Rewers

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-01 13:07:25

"Paulinka"

- Zakopane

2.00

Moja niska opinia jest spowodowana zachowaniem Męża Pani Zosi, który codziennie notorycznie przypominał o zdejmowaniu butów wchodząc do domu ( robiliśmy to za każdym razem), zwrócił uwagę gdy otworzyliśmy okno w pokoju aby przewietrzyć po nocy co jest naszym zdaniem normalną czynnością, natomiast według właściciela wówczas w pokoju jest zbyt zimno. Ponadto uważam, że właściciel nie powinien zaczynać tematów politycznych, gdyż goście mogą sobie tego nie życzyć ponieważ przyjechałem wypocząć i nie interesują mnie czyjeś poglądy polityczne (temat ten był rozpoczynany codziennie). W dniu wyjazdu Pan Janusz przyszedł pod drzwi pokoju wraz z odkurzaczem około godziny 9:45, sugerując tym samym opuszczenie go. Godzinę opuszczenia pokoju przypominał już dzień wcześniej o czym dokładnie wiedzieliśmy gdyż zostaliśmy poinformowani podczas rezerwacji. Co do czystości, wystroju domu uwag nie mamy jak i również Pani Zosia jest bardzo kulturalną i uprzejmą osobą. Może ktoś powie, że to są małe problemy ale ciągłe zwracanie uwagi i mówienie o tym samym staje się męczące.

Gość

Odpowiedź właściciela Polityka - chyba lepiej się nie wypowiadać , bo rodzą się antagonizmy,a wczasy są po to,żeby wypocząć.To racja. Czasami mąż jest nadopiekuńczy jeżeli tak można nazwać jego podejście do Gości. Co do wietrzenia proszę nas zrozumieć , ponieważ lwia część naszych zimowych wydatków to niestety koszty ogrzewania.Tak czy inaczej przepraszamy za niedogodności,życzymy wszystkiego najlepszego.
Właścicielka
na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.76
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-28 05:59:15

Noclegi Kurosowy Potok

- Zakopane

5.00

Byliśmy tam przez 5 nocy :-) Jak najbardziej polecamy pokoje identyczne jak na zdjęciu czyściutko , a gospodarz złoty człowiek :-) Napewno jeszcze tam wrócimy :-)

Monia i Archie :-)

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-27 23:18:02

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Kilka razy nocowaliśmy u Józefinki. Za każdym razem byliśmy bardzo zadowoleni, wypoczęci i chętnie będziemy taam wracać. Nigdy niczego nam nie brakowało. Każdą prośbę Gaździna starała się spełnić. Jesteśmy bardzo zadowoleni z warunków i góralskiego klimat, jaki tam panuje. Dziękujemy i do zobaczenia. Małgorzata z rodziną

Małgorzata z Bełchatowa

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-27 23:03:38

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Od paru już lat korzystam z gościnności w willi JÓZEFINKA. Miejsce bardzo czyste, przytulne i ciepłe. Gospodarze bardzo gościnni, kulturalni, bardzo dbający o komfort każdego z gości. Gaździna przesympatyczna, chętnie pomoże, udzieli dobrej rady.Pokoje duże, jasne i wygodne, z łazienką i dostępem tv. Ilekroć rano otwierałam okno witał mnie przepiękny widok ukochanych Tatr. Wszędzie blisko: przystanek na busa, sklep, apteka. Nie wyobrażam sobie noclegu gdziekolwiek indziej.

Agnieszka

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-27 11:10:57

Domek góralski "Przy Olczyskim"

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce. Wszystko zgodne z ogłoszeniem. Gospodarz bardzo sympatyczny i pomocny. Domek i widok z domku przepiękny. Gorąco polecam.

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-26 12:07:19

Willa "Kosista"

- Zakopane

5.00

Witamy. Byliśmy z dzieciakami 5 dni i było super, cisza, spokój, piękne widoki z balkonu,gospodarze bardzo mili.POLECAMY! i na pewno będziemy wracać:):) Kasia i Marek.

Kasia i Marek

na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-26 08:07:38

Agroturystyka Aleksander Dziedzic

- Bańska Wyżna

5.00

Bardzo spokojne i piękne miejsce, czysto i jedzenie doskonałe,blisko do gorących term,cena do jakości bardzo dobra jedną z niższych w porównaniu z innymi ośrodkami więc polecamy to miejsce z dziećmi bo tam odpoczną wszyscy,pozdrawiamy Ania z Siemianowic Śląskich.

ANNA I JAN

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-25 12:02:15

Centrum-Pokoje

- Zakopane

5.00

W okresie świateczno - sylwestrowym byliśmy kolejny raz u Pani Beaty. Jak zwykle gospodyni przemiła i atmosfera super. Wracamy znowu na przełomie maja a czerwca. Serdecznie polecam.

Magda z synem i mamą

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.79
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-25 10:16:33

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Bardzo polecam noclegi w Willi Józefinka, pokoje czyste i zadbane, pani właścicielka bardzo miła i wyrozumiała, byłam tam drugi raz ale musiałam wcześniej wrócić do domu z powodu choroby, na pewno wrócimy tam jeszcze nie raz.

Karolina

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-24 22:27:46

Wynajem pokoi Zakopane KRÓLE 1A 250m od WYCIĄGÓW HARENDA

- Zakopane

5.00

niedawno wróciliśmy, gorąco polecam, bardzo mili właściciele, bardzo szyściutko i wszędzie blisko, kuchnia w pełni wyposażona,polecam

Gość

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-24 21:44:17

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Super domek warunki rewelacyjne.Polecam !!!.

Gość

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-24 19:28:19

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Willa Małgorzata to przecudne miejsce. Wspaniała Właścicielka, pomocna, bardzo miła. Nie było problemu z kontaktem przed jak i w trakcie pobytu. Lokalizacja idealna. Bliska odległość od busów oraz szlaków. Do Krupówek 10 minut spacerkiem. W pokoju czysto, wszystko nowe. W Willi spędziliśmy sześć dni i przez ten czas nie było żadnych zarzutów. :) Byliśmy miło zaskoczeni i na pewno tu wrócimy. Szczerze polecamy to miejsce!

Maria

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-24 16:13:33

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Domek super.wlascicielka bardzo w porządku.polecam domek i napewno tam wrócimy

Agasto

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-23 17:32:52

U Firka

- Ząb

5.00

Bardzo mili gospodarze,domowa kuchnia. Cisza,spokój. Fajna baza wypadowa. Blisko stoki.

Gość

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.50
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-22 20:18:14

Józefinka - noclegi

- Zakopane

2.00

Pomimo wielu pozytywnych opinii o tym obiekcie ja takiej wydać nie mogę.Przy zamawianiu kwatery poprosiłam o pokój z widokiem na góry a otrzymałam pokój z widokiem na dach sąsiada ( telefonicznie zapewniano mnie że będzie z widokiem na góry). Pokój mały -fakt czysty .Zaplecze kuchenne to czajnik i mikrofala na korytarzu. W pokoju ciemno - żyrandol na trzy żarówki wkręcona tylko jedna ,tak samo na korytarzu. Pierwsza rzecz jaką dokonanła Pani Gaździna to zapłata- pokój do obejrzenia po dokonaniu zapłaty. Miejsca na podwórku wystarczająco do zaparkowania auta. W mojej ocenie mniej cwaniactwa.

Gość A

Odpowiedź właściciela Panie Zbyszku i Pani Agnieszko
Bardzo nam przykro, że się Państwu u nas nie podobało , z okna owszem widać dom sąsiada, ale jak by Państwo wyszli na balkon to widać pięknie Giewont i Kasprowy Wierch. Sam pokój faktycznie :) mały - bo ma 12 m2 plus łazienka 2,8 m2. Na tą cenę którą Państwo płacili to jest 45 zł od osoby za noc plus opłata miejscowa w okresie zimowym, wydaje nam się, że cena jest adekwatna do warunków. Pisze Pan, że w pokoju był półmrok i jedna żarówka w żyrandolu - po Pana prośbie otrzymał Pan drugą żarówkę. Pragnę zaznaczyć, że w każdym pokoju są również lampki nocne z żarówką. Przepraszamy , życzymy wszystkiego dobrego.
na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-22 17:26:02

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

4.50

Pobyt w Niespodziance zaliczamy do udanych.Świetna lokalizacja wszędzie blisko,w pokoju czysto,ciepło,w kranie cieplutka woda...czego chcieć więcej za tą cenę. Właścicielka bezproblemowa, jak może to pomoże.Polecam z czystym sumieniem fajną kwaterę nie za miliony.

Gość

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.73
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 204 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone