Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 208 następna »

dodano: 2020-01-23 17:32:52

U Firka

- Ząb

5.00

Bardzo mili gospodarze,domowa kuchnia. Cisza,spokój. Fajna baza wypadowa. Blisko stoki.

Gość

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.50
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-22 20:18:14

Józefinka - noclegi

- Zakopane

2.00

Pomimo wielu pozytywnych opinii o tym obiekcie ja takiej wydać nie mogę.Przy zamawianiu kwatery poprosiłam o pokój z widokiem na góry a otrzymałam pokój z widokiem na dach sąsiada ( telefonicznie zapewniano mnie że będzie z widokiem na góry). Pokój mały -fakt czysty .Zaplecze kuchenne to czajnik i mikrofala na korytarzu. W pokoju ciemno - żyrandol na trzy żarówki wkręcona tylko jedna ,tak samo na korytarzu. Pierwsza rzecz jaką dokonanła Pani Gaździna to zapłata- pokój do obejrzenia po dokonaniu zapłaty. Miejsca na podwórku wystarczająco do zaparkowania auta. W mojej ocenie mniej cwaniactwa.

Gość A

Odpowiedź właściciela Panie Zbyszku i Pani Agnieszko
Bardzo nam przykro, że się Państwu u nas nie podobało , z okna owszem widać dom sąsiada, ale jak by Państwo wyszli na balkon to widać pięknie Giewont i Kasprowy Wierch. Sam pokój faktycznie :) mały - bo ma 12 m2 plus łazienka 2,8 m2. Na tą cenę którą Państwo płacili to jest 45 zł od osoby za noc plus opłata miejscowa w okresie zimowym, wydaje nam się, że cena jest adekwatna do warunków. Pisze Pan, że w pokoju był półmrok i jedna żarówka w żyrandolu - po Pana prośbie otrzymał Pan drugą żarówkę. Pragnę zaznaczyć, że w każdym pokoju są również lampki nocne z żarówką. Przepraszamy , życzymy wszystkiego dobrego.
na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-22 17:26:02

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

4.50

Pobyt w Niespodziance zaliczamy do udanych.Świetna lokalizacja wszędzie blisko,w pokoju czysto,ciepło,w kranie cieplutka woda...czego chcieć więcej za tą cenę. Właścicielka bezproblemowa, jak może to pomoże.Polecam z czystym sumieniem fajną kwaterę nie za miliony.

Gość

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.73
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-19 17:00:41

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Podróżujemy po tatrzańskich apartamentach już wiele lat, ale takich warunków za taką cenę nie mieliśmy nigdy. Wszystkie poniższe opinie oddają i nasze zdanie, ale chcę podkreślić czystość w domu, dostępność środków czystości (gabeczki, scierki, płyny, domestos, odkurzacz, szczotki, mydło...) i szok - nowe dywaniki łazienkowe dla każdego nowego gościa!!! Nikt tam nie oszczedza na czystości, wyposażeniu kuchni i okolicy (dostaliśmy również sanki, ślizgi i kije na ognisko). O przepięknym upominku dla nas nie wspomnę . Wrócimy na pewno! A Gospodyni służy pomocą dyskretnie, nie narzucając się i nie sprawdzając gości. Miejscówka idealna w Tatrach.

Małgorzata, Dorota, Agnieszka

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-18 18:03:07

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Cudowne magiczne miejsce. Jesteśmy tam co roku. Czysto i przytulnie w rozsądnej cenie. Pokoje są rewelacyjnie wyposażone. Polecam i pozdrawiamy właściciela.

Łukasz

na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-18 12:32:22

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

5.00

Bardzo polecam ten pensjonat, czyste pokoje, posiłki pyszne i w dużych ilościach. Widoki jak przystało na góry, można skorzystać z atrakcji tj. kuligi, ognisko. Właściciele przesympatyczni i pomocni. Szaflary w bardzo dobrych cenach promocyjnych. Pozdrowienia dla Juzika i żony śle ekipa ze Śląska (Aneta, Iwona, Asia, Darek, Tomek, i drugi Darek )

Darek

na podstawie 49 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-18 09:10:10

Zakątek pod Giewontem

- Kościelisko

5.00

Właściciele zapamiętają nas pewnie z mocnego wejścia na wjeździe .Spędziliśmy tylko dwa dni i możemy podsumować tylko tak: Cudowne miejsce. Jeśli w góry to tylko Zakątek pod Giewontem. Lokalizacja bardzo dobra, bardzo mili właściciele, pokoje bardzo czyste, cieplutko, a widoki z okna piękne. Polecam każdemu. My na pewno tam wrócimy.

Gość

Odpowiedź właściciela Serdecznie zapraszamy na dłużej, Latem góry są równie piękne a i jest co pozwiedzać
na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-16 23:18:57

Willa " U Zająców II "

- Zakopane

5.00

Bardzo ładne i zadbane pomieszczenia, blisko do Krupówek. Polecam!

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.50
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-15 18:38:20

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Polecam ten domek. Pojechaliśmy bez polecenia i nie żałujemy. Było nas 14 osób i bez problemu się zmieściliśmy.Włascicielka bardzo miła, okolica spokojna a w środku wyposażony tak że nic nie trzeba ze sobą zabierać z domu. Wystrój i klimat urzeka aż nie chcę się wyjeżdżać. Polecamy wszystkim którzy jeżdżą z dziećmi i pozdrawiamy serdecznie Panią Dankę

Grzegorz

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-14 11:02:33

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Wspaniały domek, wspaniala lokalizacja i najwspanialsza właścicielka . Na pewno kiedyś jeszcze tam wrócimy

Ilona

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-13 09:41:49

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Jak zawsze wszystko na wysokim poziomie. Pokoj czysciutki, cieplo. Wlasciciele przesympatyczni. Zawsze chetnie pomoga. I bardzo fajna lokalizacja. Blisko skoczni,busów, spacerek na Krupowki 5 min. Sklep w poblizu. Chetnie tam wracamy ! I bardzo wszystkim polecamy ;)

Monika

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-12 12:31:02

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo czysto, pokoje zadbane. Bardzo dobra lokalizacja. (np. Do busow na morskie oko). Auto na parkingu na terenie posesji. Mila i kontaktowa Pani wlascicielka. Bardzo polecam nocleg u Pani Sylwi! Jak bedziemy wybierali sie do Zakopanego to napewno w to miejsce!

Bydgoszcz M.

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-11 17:56:05

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Bardzo ładny, przytulny a jednocześnie przestronny domek. 4 oddzielne zamykane sypialnie sprawiły, że pobyt dla grupy 8 osób był wyjątkowo komfortowy. Kuchnia w pełni wyposażona we wszystko co niezbędne. Fajny duży salon, w którym można miło spędzić wspólnie czas. Z całego serca polecamy i z przyjemnością jeszcze tu wrócimy!

Aleksandra

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-11 10:53:51

Wynajem pokoi "Na Polanie"

- Małe Ciche

5.00

Dziękujemy za miły pobyt. Właściciele przesympatyczni,jedzenie bardzo smaczne. Wszystko super urządzone i czyściutko. Bardzo polecamy, my na pewno jeszcze wrócimy. Pozdrawiamy serdecznie

Agnieszka i Michał

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-09 22:33:49

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Trzy dni temu wróciliśmy z Zakopanego gdzie jak zawsze gościliśmy w Willi Małgorzata. Nasze cudowne miejsce na wypoczynek do którego zawsze powracamy. Świetna lokalizacja, cicha spokojna okolica z okna widac Skocznie , blisko do Krupówek i wyjścia na szlaki. Pokoje bardzo przestrzenne, przytulne , ciepłe i czyste jest w nich wszystko co potrzeba. Właściciele bardzo mili i uprzejmi.Polecamy to miejsce, wszystko zgodne z opisem i za przystępna cene. Pozdrawiamy i niebawem znowu Państwa odwiedzimy.

Anna i Piotr

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-08 21:25:45

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Byliśmy z żona i córka już kilka razy, zawsze wracamy z uśmiechem na twarzach. Super miejsce, mega atmosfera, wspaniali właściciele, ze wszystkim pomogą jeśli czegoś potrzeba czy czegoś się nie wie. Polecam w 100%!! Wrócimy napewno jeszcze nie raz :) Nocowanie w Willa Małgorzata to dla nas już tradycja.

Rachwał

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-06 21:56:55

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Polecam pokoje czyste przytulne. Pościel czysta pachnąca na to zawsze zwracam uwagę. Właściciele mili i uczyni. Bardzo blisko centrum. Za te pieniądze serdecznie polecam. Kuchnia dobrze wyposażona. Nic więcej nie potrzeba. Na pewno tutaj wrócimy

Gość

na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.62
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-06 19:26:16

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Super miejsce super właściciele polecam w 100%

Piotr z rodziną

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-06 19:11:33

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Drogi Janku, Gosiu dziękuję za miłe ugoszczenie, czysty pokój i łazienkę, przesympatyczną atmosferę, Wasz uśmiech codzienny sprawia, że z wielkim smutkiem wyjeżdżam z tego Magicznego Domku

Paweł

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-06 18:54:31

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam ten pensjonat. Blisko centrum i Krupówek. Właściciele przemili i bardzo pomocni, zawsze uśmiechnięci. Pan Janek z ogromną wiedzą o górach, zawsze chętnie pomoże i podzieli się wiedzą. Pani Gosia do rany przyłożyć tak dobre ma serce. Gospodarze na 6 z dużym plusem. Jeszcze tu na pewno wrócę.

Dorota

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 208 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone