Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 232 następna »

dodano: 2019-06-01 20:53:34

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

4.50

Blisko centrum, parking na miejscu, atmosfera jak w domu (dobra).

Gość

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-05-29 15:05:50

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

5.00

Byłam z rodziną wielokrotnie czysto, miło,smaczne jedzonko,bardzo mili gospodarze cena bardzo przystępna każdemu polecam

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-05-29 13:44:45

Pokoje Gościnne Siodemka

- Zakopane

5.00

Przemili właściciele, piękne oraz czyste pokoje.Piękna okolica i cudowne widoki. Już odliczamy dni do sierpnia kiedy tu wrócimy! Do zobaczenia już niedługo.

Dorota i Konrad (Lubawa)

na podstawie 132 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-05-29 10:50:30

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

5.00

Wspaniałe widoki, dogodny dojazd, miejsce przyjazne dzieciom. Pyszne jedzenie, bardzo mili właściciele. Na pewno będę tam wracać. Pozdrowienia z Warszawy

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-05-20 20:22:43

Willa "Monte Rosa"

- Zakopane

5.00

Miejsce godne polecenia bardzo duże i czyste pokoje, pyszne jedzenie miła obsługa polecam i na pewno wrócimy tam

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-05-13 17:01:28

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Do państwa Karpieli jeżdżę co roku, jest bardzo miła atmosfera pokoje czyste i zadbane. Bardzo Polecam to miejsce i napewno tutaj wrócę. Krzysztof

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-05-07 23:41:36

Wynajem Pokoi - Bożena i Maciej Dunajczan

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Witam. Gościliśmy tutaj w ubiegłym roku. BYLIŚMY BARDZO ZADOWOLENI. Cicho przytulnie i sympatycznie. Gospodarze mili. Pani Bożena przygotowuje bardzo pyszne obiady. Dzieci zadowolone. Nawet piesek nas polubił. Dzieci do dziś wspominają Gutka. W tym roku planujemy wrócić większą ekipą. Polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam serdecznie wlascieli. Ilona.

Ilona Rączkowiak

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-05-07 18:15:38

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Gościliśmy w willi "Dunaj" pierwszy raz. Wspaniałe miejsce, cisza i spokój a oddalone od centrum tylko o ok 20 min pieszo. W okolicy wiele sklepów i restauracj. Super obiekt z przepięknym widokiem na góry, cały pobyt w tym miejscu oceniamy bardzo dobrze. Gospodarze to mili i sympatyczni ludzie, którzy z ogromną życzliwością podchodzą do odwiedzających ich gości. Z czystym sumieniem możemy polecić innym ten obiekt.

Gość

Odpowiedź właściciela Szanowni Państwo Bardzo dziękujemy za opinię miło nam było Was poznać i chętnie po raz kolejny gościć. Mamy nadzieję że się jeszcze spotkamy. Pozdrowienia dla całej rodzinki. Wdzięczni Gospodarze.
na podstawie 78 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-05-06 18:55:34

Pokoje & Apartamenty Przy Szlaku Zakopane - ścisłe centrum

- Zakopane

5.00

Super miejsce do wypoczynku, doskonale wyposażone i czyste apartamenty, zadbany teren wokół budynku,świetna lokalizacja i bardzo miła właścicielka.Polecam.

Ryszard

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-05-06 11:29:58

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Przytulnie miło spokojnie gospodarz bardzo miły. Na pewno jeszcze tu wrócę .

Gość

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.60
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-05-05 18:27:25

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Byliśmy tu pierwszy raz i jesteśmy zachwyceni. Pokój czysty, wygodny i gustownie urządzony. Widok piękny, wszędzie blisko, świetne miejsce do odpoczynku. Pozdrawiamy uroczą Helenke Gaździnke oraz jej rodzinkę.Dorota i Sławek z Dęblina.

Dorota Kozłowska

na podstawie 85 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-05-04 22:32:10

Domki na Babińcu

- Zakopane

5.00

Miła obsługa domki piękne widoki też polecamy Pozdrawiamy Piotrek Mateusz i reszta ekipy Wieruszów.

Gość

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-05-02 22:09:53

"Pokoje pod Gubałówką" - Centrum

- Zakopane

5.00

Super lokalizacja, w pokojach jest niezbędne wyposażenie, mega czysto, super działający Internet, przemiła obsługa, atrakcyjne ceny. Z wielką przyjemnością tam wrócę.

AT

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-19 16:02:13

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Świetna lokalizacja, przemiła atmosfera. Właściciel bezproblemowy, zawsze służący poradą turystyczną. Wszystko na 5+ :)

Edyta

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-18 19:45:29

"Malwa"

- Zakopane

5.00

Pokoje czyste, gospodarze bardzo mili, super na wypoczynek z dziećmi.

Gość Łódź

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-16 22:53:39

"Topaz"

- Zakopane

5.00

Mega klimat domowy Mega miejsce. Wszędzie blisko Mega p.Halinka Jak do Zakopanego.To tylko tutaj Polecam

Gość Jacek

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-15 00:23:22

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Super atmosfera. Pokoje bardzo czyste i ładne. Wszystko na wysokim poziomie. Pani Krystyna właścicielka bardzo mila i sympatyczna. Na pewno jeszcze wrócimy. Polecam polecam polecam.

Gość

na podstawie 64 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-14 22:01:39

Willa Baja II

- Zakopane

5.00

Właśnie wróciliśmy, jesteśmy bardzo zadowoleni, pokoje i łazienki czyściutkie, jedzenie pyszne, nikt głodny nie wyjdzie. Kawa, herbata dostępne cały czas, gospodarze przemili i pomocni. Polecam w 100%

Gość

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-13 17:41:33

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce... Jesteśmy zachwyceni warunkami - duże pokoje, dobrze wyposażone i co dla mnie najważniejsze bardzo czyściutko. Do tego miła obsługa i dobra lokalizacja - blisko do kąpieliska oraz do Krupówek. Cisza i spokój w centrum miasta. Niesamowite! Wrócimy w przyszłym roku.

Robert

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-09 22:38:59

u Katarzynki - pokoje gościnne

- Zakopane

5.00

Byłam tam z mężem w podróży poślubnej w 2017 roku. Nie możemy się doczekać kiedy znowu znajdziemy czas żeby się tam wybrać. Pokoje czyste, okolica spokojna i cicha, piękne widoki. Super piesek w ogrodzie . Bardzo mili gospodarze. Pozdrawiamy

DTMT

Odpowiedź właściciela Dziękujemy bardzo, serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy na wypoczynek do nas.
na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 232 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone