Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 240 następna »

dodano: 2019-03-03 12:54:54

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Hotel tworzą ludzie i lokalizacja. Wspaniała atmosfera to zasługa personelu. Uśmiech radość zaangażowanie to jest to . Hotel daje poczucie bezpieczeństwa wypoczynku relaxu i jest wspaniały. I oczywiście widok na tatry nie do opisania słowami ! .

Mateusz

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-02 11:12:42

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Wróciliśmy wczoraj było super właścicielka przemiła pokoje bardzo czyste i ładne z przepięknym widokiem wracamy tam co roku i wrócimy nie raz.Polecam serdecznie.

Gość

na podstawie 85 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-25 22:28:34

Pokoje Gościnne "Marianna"

- Zakopane

5.00

Bardzo dobra lokalizacja, pokoje czyściutkie, gospodyni bardzo sympatyczna. Już całą rodzinką jeździmy do Pani Marianny:) Goście z Podkarpacia.

Ja

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.78
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-25 10:40:12

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Piękny domek w przepięknym miejscu. Pokoik mieliśmy mały (o czym zostaliśmy wcześniej poinformowani, czy nam to odpowiada), ale widok z okna cudowny, wyposażenie nie pozostawiało nic do zarzutu, w pokoju znalazł się nawet telewizor i oczywiście prywatna łazienka. Wspólna kuchnia również świetnie wyposażona. Na pewno jeszcze tu wrócimy.

Agnieszka i Dawid

na podstawie 41 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-24 15:37:15

Pokoje Gościnne - Szczepaniak

- Kościelisko

5.00

Pokoje extra wszystko super . Polecam każdemu

Gość

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-24 11:55:52

Wynajem Pokoi - "Wierchowa 38"

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Wierchowa 38 okazała się dla nas rajem na ziemi. Spokoj, cisza, prywatność, a do tego jedzenie Pani Janeczki lepsze niż w pięciogwiazdkowym hotelu. Widoki z okna lepsze niz na pocztowkach. Przywitał nas czysty, ciepły i przestronny pokoj. Nasze dzieci czuły sie tam jak w domu. Pobyt na przyszly rok już zostal zarezerwowany. Polecamy z calego serduszka.

Paulina i Mirek

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-24 09:25:21

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Polecam. Pokoje przestronne i czyste,wyposażone w duży stół i krzesła, łóżka wygodne.

Gość

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-22 18:48:53

Apartament Wanta

- Zakopane

5.00

Apartament suuuuper!!!! Funkcjonalność, wyposażenie wszystko na najwyższym poziomie. Blisko do centrum i sklepu, zaledwie kilka kroków. Bardzo dobry kontakt z właścicielka. Polecam serdecznie, na prawdę warto.

Iza z Łodzi

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-22 17:46:34

Willa Tatrzańska

- Murzasichle

5.00

Obiekt oceniam na bardzo dobry. Lokalizacja świetna, blisko stoku, jedzenie bardzo obfite i bardzo smaczne. Właścicielka i obsługa bardzo pomocne i miłe. Pokoje czyściutkie urządzone z gustem. Wszystko na piątkę z plusem.

Katarzyna

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-21 17:29:30

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

5.00

Polecam te miejsce, bardzo sympatyczni właściciele, miła obsługa, pyszne domowe jedzenie (jak u mamy) pokoje czyste i pięknym widokiem. Napewno jeszcze tam wrócimy :)

Gość M. A. M. A

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-21 13:01:40

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Bardzo ciekawe miejsce. Hotel z dużymi dodatkami:sauna oraz jacuzzi co najważniejsze całkowicie bezpłatnie , darmowy parking, obfite śniadania oraz pyszne domowe obiady. Najważniejsza jednak jest lokalizacji-oaza ciszy i spokoju. Podróżujący z dziećmi nie bedą się nudzić.

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-21 09:44:28

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Napisze krótko poprostu rewelacyjnie i jak najbardziej polecam. Pani Beata(właścicielka)zawsze uśmiechnięta i pomocna ,czyściutko ; wszysztko dopięte na ostatni guzik czuliśmy się z rodziną jak w domu. NAPEWNO WRÓCĘ.
Radek K (XL)

Radek K. (XL)

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-20 20:01:34

Domek Smreco House

- Zakopane

5.00

Bardzo dziekujemy za spaniala atmosfere i najlepiej spedzone wczasy w Zakopanem. bylo cudownie! wlasciciele sa wspanialymi zyczliwymi ludzmi NAPEWNO wrocimy jeszcze do Panstwa Chycow!!!! jeszcze raz dziekujemy za ten pieknie spedzony czass do zobaczenia. polecam z calego serducha . serdecznie pozdrawiam.

Gabriela grabowska

Odpowiedź właściciela Serdecznie dziękujemy za znakomitą opinię, gorąco wszystkich pozdrawiamy i jak najbardziej zapraszamy. Do zobaczenia.
na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-20 13:00:46

Rezydencja ABT

- Białka Tatrzańska

5.00

Miejsce godne polecenia dla osób, rodzin które cenią czystość, spokój i wygodę. Gospodarze stawiają przede wszystkim na komfort gości, dzięki czemu to miejsce, w którym można naprawdę odpocząć i zrelaksować się. Bardzo blisko sklepy spożywcze, stok, kościół, restauracje. Ogromny plus za strefę odpoczynku i stół bilardowy. Kochana Pani Agnieszko nasze dzieci trzymają Panią za słowo, że następnym razem uda nam się zagrać w ping ponga .

Joanna, Marcin, Karolek i Piotruś

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-19 22:34:39

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce! Gospodarze bardzo mili gościnni i pomocni. Wszystko w zasięgu ręki komunikacja stok centrum co zdecydowanie ułatwiło nam poruszanie z 5 msc dzieckiem . Napewno do Państwa wrócimy ! Pozdrawiam

WIOLA STANKIEWICZ

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.59
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-19 15:56:42

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo mili właściciele udomowia i przetrzymają bagaż w razie potrzeby , na prawdę bardzo sympatycznie , pokoje identyczne jak na zdjęciach czysto i ładnie , polecam i pozdrawiam ;)

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-17 17:03:31

Rezydencja ABT

- Białka Tatrzańska

5.00

Bardzo czyste i piękne pokoje, super strefa relaksu (bilard +ping-pong). Właściciele bardzo sympatyczni i pomocni najpewno polecamy i wrócimy w najbliższym czasie. Bardzo blisko do stoku, możliwość zrobienia sobie posiłków na duży +.

Samanta

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-17 11:41:20

Wynajem Pokoi Gościnnych - Zbigniew Lassak

- Biały Dunajec

5.00

Warunki bardzo dobre. Kontakt z właścicielem również bardzo dobry. Bardzo miła atmosfera. Pokój czysty ładny i przestronny. Polecam

Wojtek, Michał i Tomek

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-17 10:56:22

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Super miejsce, świetna lokalizacja, na pewno jeszcze nie raz tam wrócę! Pokoje czyste i zadbane, polecam :)

Gość

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-16 17:23:27

Rezydencja ABT

- Białka Tatrzańska

5.00

Rewelacyjne miejsce , piękne gustowne i czysciutkie pokoje . Cisza i spokój. Gospodarze cudowni dbają o każdy szczegół. Czego chcieć więcej? Polecam z całego serca . My wrócimy napewno .

Drążewska Anna

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 240 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone