Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 150 następna »

dodano: 2022-02-09 21:26:29

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

W pokoju wszystko czego potrzeba, sztućce, naczynia, czajnik lodówka, łazienka! Pokój b ładnie urządzony, czysty,czysta pachnącą pościel z motywem góralskim. Wszystko na plus! Lokalizacja dobra, blisko dworca PKP, PKS, skąd busem można dojechać praktycznie w każdą stronę,rano po świeże bułeczki do CH Szymonek 3 min na piechotę , wypożyczalnia wszelakiego sprzętu zimowego również 3 min, Pani Sylwia bardzo miła i pomocna, NIC TYLKO POLECAĆ! Mam nadzieję do zobaczenia z rok.

Tomek Ewelina Malina

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-07 10:24:40

Pokoje Gościnne "U Wacka"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo fajne miejsce na rodzinne spędzenie wolnego czasu.Pani Mirosława oraz Ciocia- przemiłe osoby. Pokoje czyste, dobrze wyposażone w potrzebne sprzęty. Widoki z okien przepiękne.Bliskość stoku narciarskiego, to kolejny dodatkowy atut aby tu wrócić za rok. Bardzo polecam!!!

Basia z rodziną

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-06 20:14:06

"Ośrodek Wypoczynkowy Czesława"

- Ząb

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam ośrodek,bardzo miły właściciel,w obiekcie czysto i przyjemnie,jedzonko pyszne,a śniadania to w ogóle mega , blisko do stoku,a pracownicy wypożyczalni równie mili co właściciel obiektu,na pewno tu wrócimy.

Gość

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-06 20:11:50

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo fajne pokoje ciepło i wszędzie blisko. Jak będę kiedyś znowu się wybierał to na pewno tam. Miło wspominam i polecam.

Gość

na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-06 07:28:15

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo polecam. Bardzo ładne pokoje, cicho. Blisko do Wielkiej Krokwi.

Gość

na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-04 11:09:38

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wspaniałe, spokojne miejsce. Bardzo dobre warunki. Czyściutko i domowo. Bardzo polecamy. Byliśmy 4 osobową rodzinką i jesteśmy bardzo zadowoleni. Będziemy chcieli jeszcze tam wrócić.

Gość

Odpowiedź właściciela Szczerze dziękujemy, serdecznie pozdrawiamy i gorąco zapraszamy. Do zobaczenia.
na podstawie 95 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-02 19:42:37

"Pod Lipami" Agroturystyka

- Witów

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Witam wszystkich, Byliśmy wrac z rodziną oraz przyjaciółmi na weekend feriowy w tym prze cudownym miejscu! Serdecznie i gorąco polecamy, miejsce niesamowite, mega klimatyczne, cisza, spokój, i niesamowity krajobraz..a właścicielka Pani Ela kobieta do rany przyłoży, wspaniała osoba! Z pewnością wrócimy....tęsknimy już za tym miejscem i serdecznie pozdrawiamy!!!

Patrycja

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-31 08:02:27

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

[...] Polecam. Żadnych zastrzeżeń, same pozytywne odczucia. Plusy: blisko zarówno do centrum (początek Krupówek ok. 1 km), jak i do Drogi pod Reglami (wyjścia w tatrzańskie dolinki). Parking zamykany bramą na pilota. Pokoje bardzo czyste - świeżo po remoncie. Gospodarze mili i uczynni - pozdrawiam Pana Macieja.

Gość

na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-30 22:17:40

Willa "Skała" pod skocznią Zakopane

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Byłam w Willi Skała latem 2021 razem z mężem i synkiem i bardzo miło wspominam pobyt w tym pensjonacie. Miła,sympatyczna właścicielka,super kontakt telefoniczny,a w samym pensjonacie przytulny,trzy osobowy pokój,przemiła Pani Irenka,która przygotowywała posiłki(bardzo dobre i urozmaicone). W niedużej odległości od pensjonatu jest bardzo dobry dojazd do kolejki na Kasprowy Wierch i nad Morskie Oko,a skocznie(kompleks średniej i duża) są na wyciągnięcie ręki. Wszystkim serdecznie polecam!

Gosia

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-30 00:06:26

u Zbójnika II - Danuta Galica

- Małe Ciche

ocenaocenaocenaocenaocena 2.00

Miejsce blisko stoku narciarskiego. Ceny ciężko komentować albo się ktoś zgadza albo nie, ale dziecko (3 oraz 5 lat) liczone jest biorąc pod uwagę nocleg i śniadanie jak dorosły. W rozmowie telefonicznej nocleg z wyżywieniem- śniadanie i obiadokolacja; bardziej obiad bo wydawany w godzinach 15-16.30. Pani gospodyni w porządku, tego nie mogę powiedzieć o reszcie. Hasła typu - cyt. "Pójdzie Pan z dziećmi gdzie indziej bo tylko po Was muszę odśnieżać jak rozsypują śnieg". "Zejdź z tego" ... Osobą przyjeżdżającym z dziećmi odradzam. Jedzenie ok, ale jak ktoś liczy na góralska kulinarna gościnność to się nie naje do syta. Pensjonat czysty, zadbany. W pokojach na górze trzeba czujnie pamiętać jak się wstaje z łóżka w części kwatery gdyż sufit jest na wys. 1.6m.

Gość

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-29 21:03:20

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Byliśmy na feriach z grupą przyjaciół. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Miejsce rewelacyjne. Właściciele super. Z pewnością tam jeszcze wrócimy. Bardzo dziękujemy

Agnieszka

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-29 18:23:02

Pokoje Gościnne U Danuty

- Brzegi-BukowinaT.

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Pobyt u Pani Danusi to strzał w 10! Pokój czysty, ciepły. Aneks kuchenny w pełni wyposażony, wszystko nowe. Śniadania smaczne ale obiady przebijają wszytko. Pyszne, domowe jedzenie w dużej ilości co jest rzadko spotykane. Wspaniala domowa atmosfera. PANI Danusiu my się u Was jeszcze pojawimy na pewno.

Gość

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-28 22:25:47

Pokoje & Apartamenty Przy Szlaku Zakopane - ścisłe centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo miła i pomocna właścicielka. Świetna lokalizacja ,wszędzie blisko. Bardzo czysty i zadbany apartament. Polecam z całego serca, na pewno tam wrócę. Pozdrawiamy serdecznie P.Kasiu.

Gość

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-28 15:52:30

Zbyrcoki - Domki w Górach

- Brzegi-BukowinaT.

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam serdecznie wszystkim. Domki super nowoczesne i wyposażone w pełni. Piękna i spokojna okolica z pięknymi widokami. Rzeka Białka nas urzekła w zimie. I oczywiście widok Słowiańskich Tatr z okna niesamowity.

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-23 12:01:30

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam. Pokój super, świetna lokalizacja, wszędzie blisko. Wracamy tutaj za każdym razem gdy jesteśmy w Zakopanem.

Gość

na podstawie 96 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-14 21:54:48

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Przemiłe miejsce pani Krysia wspaniała kobieta Byliśmy kilka razy i zawsze będziemy wracać pokoje Super magiczne miejsce

Gość

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-11 11:10:53

Zbyrcoki - Domki w Górach

- Brzegi-BukowinaT.

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wspaniale miejsce, wspaniali ludzie! Domki przepiekne. Wszystko nowe i w najlepszej klasie. Na dole kominek, mozna posiedziec w rodzinnej atmosferze. Wspaniale wypoczelismy i juz chcemy wracac! Domki przygotowane na male dzieci. Jest kacik zabaw, gry, krzeselko, lozeczko, a nawet male sztucce i miseczki. Wlasciciele pomysleli o wszystkim :) Naprawde polecam!

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-10 22:10:55

Zbyrcoki - Domki w Górach

- Brzegi-BukowinaT.

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Oba Zbyrcoki są piękne, z cudownym widokiem na Tatry Słowackie i bardzo funkcjonalne. W kuchni jest wszystko o czym można sobie zamarzyć. Łazienki stylowe, designerskie. Urzekł nas też kącik dziecięcy z grami i zabawkami oraz klimatyczny kominek. Gorąco polecam!

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-10 18:57:00

Zbyrcoki - Domki w Górach

- Brzegi-BukowinaT.

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Domek przytulnie i klimatycznie zaaranżowany, kuchnia wyposażona perfekcyjnie, łazienki przestrzenne łączące styl góralski że stylem nowoczesnym, z sypialni widok na góry. Wieczory spędzaliśmy przy ślicznym kominku.

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-09 21:32:42

Zbyrcoki - Domki w Górach

- Brzegi-BukowinaT.

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo fajne miejsce do odpoczynku. Cisza spokój i ładne widoki

Anna Milian

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 150 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2022 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone