Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 166 następna »

dodano: 2021-08-14 17:49:50

Pokoje Gościnne "U Kalaty"

- Poronin

5.00

W tym miejscu u tych ludzi byliśmy pierwszy raz i zostaliśmy bardzo miło przyjęci :-) W pokojach jak również w kuchni pachnaco i czysto. Cisza, spokój i ładne widoki z okien. Właściciel bardzo miły służy swoją pomocą nie tylko w kwestii pobytu i noclegu.Duzy parking ogród miejsce na grilla.Hustawki dla dzieci trampolina. W okolicach Zakopanego znalezlismy juz miejsce dla siebie, na pewno tu wrócimy :-)Napewno w Sylwestra ponownie Zawitam Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu to miejsce kto szuka odpoczynku.Mariusz

Gość Mariusz

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-14 11:12:36

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Polecam Wille Małgorzate, czyste, zadbane, dobrze wyposażone pokoje. Dobra baza wypadowa, wszędzie blisko a jednocześnie bardzo spokojnie. Właściciel bardzo mili i pomocni.

Monika

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-14 08:35:02

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Wspaniali gospodarze, miejsce z klimatem. Pokoje czyste, wygodne łóżka. Blisko centrum. Dziękujemy za gościnność.

Izabela Mitaszka

na podstawie 68 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-12 19:24:07

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Zdjęcia odzwierciedlają stan jaki jest w rzeczywistości. Naprawdę polecam Willę Oleńka. Czysciutko, przytulnie. Bardzo miła Pani właścicielka. Wszędzie blisko-na skocznię, Krupówki. Napewno wrócimy tu nie raz.

Agnieszka

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-09 17:11:36

Kwatery Perła

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Bardzo ładne pokoje, wyremontowane, czyste. Apartament rewelacyjny, duży salon z aneksem kuchennym z lodówką plus 2 pokoje plus łazienka. Widok z okna na całe Tatry. Pięknie. Lokalizacja bardzo dobra - centrum Bukowiny, ale dom oddalony kawałeczek od głównej drogi, a więc cisza. Blisko kilka karczm, blisko na Słowację do granicy w Jurgowie.

Małgorzata

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-09 12:38:42

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

5.00

Wspaniale, czysto, cisza spokój, przemili właściciele gorąco polecam i pozdrawiam

Państwo Marek

na podstawie 37 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-09 08:44:02

Gościniec Regionalny

- Zakopane

5.00

Byłam i Bardzo polecam, miła atmosfera, wszystko super polecam bardzo, Pyszne śniadania, pięknie w pokojach, plac zabaw dla dzieci super.. Wszędzie blisko..

Gość

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-07 22:39:08

Pokoje Gościnne "U Wacka"

- Zakopane

5.00

Super lokalizacja. pani Włascicielka przemila pomocna. Pokoje czysciutke schludne. super widok na piekne Tatry. polecamy Polecamy Wille u Wacka. na pewno wrocimy i Polecamy innym chetnym na wyjazd .

Alicja i Paweł z rodzinka

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-07 08:37:58

U Firka

- Ząb

5.00

Właściciele uprzejmi, sympatyczni, ugodowi! Obiady baaardzo smaczne mega! Gubałówka pod ręką. Dojazd do centrum busikami, które kursują co chwile. Dzieci mogą korzystać z trampoliny, basenu, stołu do pingponga. Dorośli mają saunę i jacuzzi w beczce. Oceniam bardzo wysoko- należy się!

Halina

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-06 13:57:45

u Kantora

- Murzasichle

5.00

Wspaniałe miejsce do odpoczynku z dala od zgiełku. Blisko do Zakopanego (około 10min jazdy samochodem) a także do innych miejscowości. Pokoje czyste, zadbane. Jedzenie pyszne. Śniadania obfite, obiady smakują jak u mamy! Kącik dla dziecka z zabawkami. Na zewnątrz także jest ci robić, jest miejsce dla dzieci do zabawy a dla dorosłych huśtawka, leżaki. Serdecznie polecamy! Na pewno tu wrócimy.

Maria

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-04 13:06:55

"Leśny Dworek"

- Biały Dunajec

5.00

Czysto, schludnie, jedzenie pyszne,córka wszystko zjadała nawet zupki co nie za bardzo lubi,gospodarze gościnni i pomocni. Polecamy serdecznie

Gość

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-02 23:19:09

Dom Wypoczynkowy u Heliosa

- Zakopane

5.00

Bardzo polecamy to miejsce jest przesympatyczna atmosfera obsługa jest bardzo miła.jedzenie pyszne po prostu jak w domu.nie mogliśmy trafić lepiej.basen jest świetny plac zabaw genialny a przede wszystkim czysciutko.poprostu szef dba o wszystko.dziekujemy i do zobaczenia

Stanisław i Paulina Krawiec

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-02 18:29:00

Pokoje Gościnne u Jędrka

- Murzasichle

5.00

Polecamy, super miejscowość, obiekt i właściciele:) Na pewno wrócimy :)

Irek

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-02 12:46:20

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Pobyt był wspaniały. Pokój czyściutki, bardzo dobrze wyposażony. Jedynym mankamentem dla mnie (77lat) było wspinanie się po schodach; dla wnuczki oczywiście nie- ale jak była potrzeba gospodarz domu zawsze pomógł. Jednym słowem fajnie.

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy.Cieszymy się,że pobyt był udany. Serdecznie zapraszamy ponownie. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 82 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-01 22:17:45

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Polecam. Pokoje zadbane, piękne widoki, gospodarze mili, życzliwi i bardzo pomocni.

Aneta

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy całą rodzinkę. Danuta i Maciej Chyc
na podstawie 90 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-01 20:46:44

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

5.00

Cudowny pobyt cudowni właściciele Pani Hania właścicielka przecudna kobieta

Natalia

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-01 20:46:10

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Lokalizacja z dala od zgiełku i hałasu. Przestronny i dobrze wyposażony pokój. Doskonała baza wypadowa dla miłośników górskich wycieczek. Sympatyczni właściciele. Miejsce godne polecenia.

Maciek

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-31 23:49:09

Pokoje Gościnne u Jędrka

- Murzasichle

5.00

Dziś wróciliśmy. Przemili gospodarze, czyściutko i wszystko tak jak w opisie. Polecam z całego serca. Iza

Izabela Cabańska

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-31 23:35:54

Dom Wczasowy Maria

- Murzasichle

5.00

Polecam.Jedzenie wysmienite a deserki rewelacja wlasciciele przemili i sympatyczni i widoki tez piekne a do centrum i okolic niedaleko

Joanna

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-31 12:10:47

Dom na Brzysku

- Kościelisko

5.00

Serdecznie polecamy. Mili i sympatyczni gospodarze, czyste i wygodne pokoje. Cicha i spokojna okolica dla ludzi którzy chcą odpocząć od hałasu.

Andrzej i Ewelina

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 166 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2021 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone