Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 241 następna »

dodano: 2019-02-10 19:45:35

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

5.00

Jesteśmy akurat w domku pod studną i jesteśmy bardzo zadowoleni z pięknych domków wlasciciele bardzo mili polecam ich domki 110%

Jorg

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-10 18:16:29

Willa Deja Vu

- Zakopane

5.00

Od kilku lat gościmy u Pani Barbary w Villi Deja Vu i za każdym razem jesteśmy w pełni usatysfakcjonowani z przyjęcia przez gospodarzy.Czystość,gościnność i gotowość pomocy jest wzorowa.W dniach 30.01-03.02.2019 spędziliśmy tu kolejną rocznicę ślubu.Niespodzianka przygotowana przez Panią Barbarę była dla nas miłym zaskoczeniem.Dziękujemy. Elżbieta i Andrzej.

Gość

na podstawie 39 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-10 16:48:06

Pokoje Gościnne - Szczepaniak

- Kościelisko

5.00

Dobra lokalizacja.Dom bardzo ładny, z zewnątrz nie widać jego pojemnosci")) Gospodarze sympatyczni,życzliwi nie narzucający się.Pokoje zadbane.Bardzo czysto.Chętnie tam wrócimy i polecamy.

ŁODZIANIE

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-08 13:30:59

Apartamenty Stanisławianka - 50 m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam ,pokoje bardzo duże i zadbane .Wszędzie blisko na pewno wrócimy :)

Sylwia

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-06 20:48:47

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Polecam Wszystkim,miła atmosfera bardzo czysto i cieplutko na pewno jeszcze tu wrócimy,pozdrowienia dla Szefowej.

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-05 18:52:20

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam. Bardzo czyste, zadbane miejsce. W tym sezonie zostały zmienione meble. Przystępna cena. Przemili właściciele. Wszędzie blisko. Byliśmy już 5 razy i na pewno wrócimy.

Piotr i Magda Glodkowscy

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.56
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-04 23:30:57

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Willa Oleńka to bardzo dobre miejsce do wypoczynku aktywnego, jak i biernego. Pani Beata, jak w poprzednich komentarzach jest osobą otwartą i uśmiechniętą dla osób przebywających. Warunki w lokum, są jak najbardziej na poziomie XXI wieku, do tego dostęp do wifi i parking, bliskość do wszystkich atrakcji Zakopanego sprawie iż na pewno tu jeszcze wrócę. Polecam to miejsce, ponieważ nie pierwszy raz jestem w Zakopanem, w różnych Pensjonatach, Willach, jednak żadna z poprzednich nie miała wszystkich udogodnień w przystępnej cenie.

Robert

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-03 19:33:41

Anna II

- Zakopane

4.50

Gorąco polecam. Super właściciele. Zawsze uśmiechnięci i życzliwi. Śniadania pyszne i urozmaicone. Pokoje czyste i przejrzyste. Cudowny widok na góry. Lokal godny polecenia. Do centrum ok 2 km - przyjemny spacerek.

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-02 18:28:38

Willa Gwiazdeczka

- Zakopane

5.00

POLECAMY w 100% !! Pani przemiła, pokoje czyściutkie wszystko na plus! Nic dodać nic ująć! Właśnie jedziemy 4 raz do gwiazdeczki! I nie zamienimy noclegu na inny! Najlepszy w Zakopanem! Pani pomogła nawet przy organizacji zaręczyn.

Paweł i Ania

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-02 07:14:26

"Harenda 13e" obok wyciągu Harenda

- Zakopane

5.00

Wróciliśmy bardzo zadowoleni.Pani bardzo miła,życzliwa i bardzo dba o czystość.Wszędzie blisko,lokalizacja super.Na pewno tam wrócimy.Gorąco polecamy.

Monika z rodziną

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-31 23:58:39

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Bardzo miły pobyt w tym hotelu. Na szczególną pochwałę zasługuje uprzejmość właścicieli oraz przepyszne świeże i domowe jedzenie. Widok z pokoju miliśmy przepiękny , możliwość bezpłatnego skorzystania ze strefy SPA to świetny pomysł. Polecam każdemu , sama już niedługo zawitam tutaj ponownie :)

Marzena

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-28 21:18:10

"Willa u Futra"

- Zakopane

5.00

Moi rodzice spędzili w willi u Futra niezapomniany tydzień. Wszystko na najwyższym poziomie, zarówno pokój (czerwony) jak i jedzenie (przepyszne). Właściciele PRZEMILI, GOŚCINNI, FANTASTYCZNI choć to za mało powiedziane :) Może zamknę wszystko jednym zdaniem wypowiedzianym przez moich rodziców na moje pytanie : "Jak jest?", odpowiedzieli: "Raj na ziemii":) Jeszcze raz w imieniu swoim i rodziców za wszystko DZIĘKUJĘ. Willa u Futra to miejsce, które zasługuje na najwyższą ocenę z możliwych.

Ola

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-28 11:07:55

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Było nam niezmiernie miło gościć w tym hotelu. Śniadania w formie szwedzkiego stołu były bardzo smaczne i świeże . Obsługa niezwykle życzliwa . Dokupiliśmy obiad ( który został wydany po godzinach wydawania posiłków dzięki uprzejmości personelu ) który był bardzo smaczny . Otrzymaliśmy pokój nr 26 z którego mieliśmy piękny widok na Tatry . Pozdrawiamy serdecznie cały personel i oczywiście do zobaczenia ! Będziemy polecać każdemu ! Ania i Michał z Wrocławia :)

Ania

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-27 22:18:54

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam.Jeździmy od 12 lat i jest naprawdę miejce godne polecenia.Blisko centrum blisko sklep apteka lodziarnia bar mleczny a samemu też też można sobie jedzenie przygotować w kuchni w dolnej parti budynku.Jak kto woli.Polecam wszystko razem z właścicielami.Polecam

Uszok

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-27 19:41:06

Magdalenka

- Zakopane

5.00

Bardzo dobra lokalizacja. Pokoje nowiutkie, zadbane i w pełni wyposażone. Cieplutko, czysto, a właścicielka sympatyczna i pomocna. Nie ma problemu z pozostawieniem samochodu.Polecam

Michał

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-25 20:39:16

Dom Wypoczynkowy "Świstak"

- Zakopane

5.00

Bardzo fajne miejsce do odpoczynku,wspaniałe widoki jak nigdzie właścicielka super,jedzonko pycha,pokoje czyste schludne Byliśmy tu dwa razy i wrócimy ponownie

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-24 18:44:42

Pokoje Gościnne Siodemka

- Zakopane

5.00

Bardzo mili i przyjaźni właściciele! Zawsze służą pomocą. Mają cudowne dzieciaki które zaprzyjaźniły się z naszymi dziećmi! Z domku wszędzie jest blisko. Cudownie czas można spędzić latem jak i zimą. A kuchnia Pani Teresy pyszna! Byliśmy tu już parę razy i na pewno jeszcze wrócimy, jak Zakopane to tylko u Państwa!

Asia

Odpowiedź właściciela Witam Pani Asiu Dziękujemy za wszystko,za pamięć o nas i zaufanie.Oczywiście zawsze jesteście u nas mile widziani.Pozdrowienia z Gór:-)
na podstawie 131 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-24 09:46:53

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Wszystko super, miła właścicielka, bezproblemowa, w domku ciepło, czysto, super lokalizacja

Gość

na podstawie 51 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-24 09:45:57

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Polecam

Gość

na podstawie 51 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-23 19:47:38

Dom Numer 3

- Zakopane

5.00

Klimatyczne miejsce. Miła Gospodyni. Czysto i przyjemnie.Ładny czarny kot strzegący domu.Blisko sklepy.Dobrze wyposażony pokój (brakuje jedynie mikrofalówki). W tym roku też tam będę odpoczywał.Szczerze polecam.

Piotr

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 241 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone