Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 135 następna »

dodano: 2024-01-05 17:16:42

Pokoje Gościnne "Jurek" 3 minuty do Krupówek

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 1.00

Pokoje komunistyczne łóżka niewygodne telewizory antyki z brakiem mozliwosci odbioru jakiejkolwiek stacji.Z toalet wybijajacy smród nie do zniesienia.Zarezerwowalismy cały dom a po przyjezdzie okazalo sie ze w 2 pokojach mnieszkaja ludzie.Właściciel okazal sie kłamcą.Nie polecam tego mniejsca

Gość

Odpowiedź właściciela Negatywa opinia mija się z prawdą. Nikt nie rezerwował u mnie całego domu, zarezerwowane były tylko cztery pokoje, co ustalone było z osobą wynajmującą dużo wcześniej. Co do telewizji, nie moją winą jest, że nowa władza w Polsce zlikwidowała 18 grudnia telewizję publiczną. Poza tym w domu działa sieć WIFI, nikt nie prosił mnie o dostęp i hasło co umożliwia oglądanie YouTube bez reklam. Zupełnie możliwe, że któryś z gości poczuł się urażony po mojej prośbie o ściąganie butów bądź ich dokładne wycieranie, bo do domu wnosi się piasek z solą z posypanego chodnika (w Sylwestra była odwilż, ślisko, trzeba było posypać).
Rezerwacji dokonał ktoś inny, wszystko było ustalone i nikt podczas pobytu nie zgłaszał zastrzeżeń ani uwag. Wręcz przeciwnie złożono mi życzenia, Goście byli w porządku, zostawili czysto. Nawet po wyjeździe powtórnie zadzwonili do mnie z życzeniami noworocznymi.
Negatywnego maila uznaje za bezzasadnego- ponieważ to nie ta osoba u mnie rezerwowała pobyt, a nikt nie zgłaszał uwag podczas pobytu.
Pozdrawiam, Właściciel.
na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-02 22:09:16

Górska Przystań

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Korzystaliśmy z oferty sylwestrowej, pensjonat czyściutki, przytulny i dobrze wyposażony, obsługa i właściciele bardzo mili i wychodzący na przeciw potrzebom klientów, jedzenie domowe, pyszne i do syta. Z chęcią tutaj kiedyś wrócę.

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-01 19:41:28

Pokoje gościnne - Dom na Brzysku

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wielka satysfakcja. Czyste pokoje, łazienki, mili właściciele domu. Polecam.

Robert

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-01 18:57:25

Apartament Tetmajera 8a

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Apartament godny polecenia.Bardzo czysty i przytulny. Jest wszystko co potrzeba. Gospodarze bardzo sympatyczni. Super lokalizacja. Gdybym miała wrócić jeszcze raz to tutaj!!!

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-01 15:06:54

Kwatery Perła

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Czysto, schludnie, z pięknym widokiem na panoramę Tatr. Pokoje ładne, łazienka czysta i przestronna, duża garderoba w pokoju, dostęp do wyposażonego aneksu kuchennego. Przemili właściciele, którzy podpowiadają gdy się jest pierwszy raz. Budynek troszkę oddalony od ulicy dzięki czemu jest cisza i spokój i nikt nie zagląda przez okno. Polecam serdecznie.

Gość

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-12-31 17:36:10

Willa Pod Cisami

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Mogę z czystym sumieniem polecić nocleg w Willi pod Cisami,przemiła gospodyni,pokoje czyste ,bardzo dobrze wyposażone ..Polecam.

Gość

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-12-28 13:42:34

Apartament Tetmajera 8a

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Rewelacyjne miejsce, bardzo przytulny dom, czysto , parking przy apartamencie, sympatyczni właściciele. Polecam serdecznie.

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-12-27 11:13:31

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Serdecznie polecam . Jesteśmy zadowoleni z pobytu .
Goście z Tczewa woj. Pomorskie

Alina

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-12-22 19:28:13

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Obiekt jak i pokoje czyściutkie i zadbane. Cena rewelacyjna i na pewno tu jeszcze wrócimy. Wszędzie bardzo blisko do celu. Bardzo gorąco polecam ten obiekt.

Damian Ch.

na podstawie 102 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-12-06 16:08:00

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Blisko centrum w zaciszu bardzo dobre warunki przystępna cena co roku będę tam wracał

Gość

na podstawie 43 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-12-05 11:48:18

Anna II

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam. Cisza, spokój, czysto, pachnąco. Właściciele bardzo mili i pomocni. Byłem kilka razy i z pewnością wrócę.

Tomek

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-12-03 13:46:20

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Świetne miejsce polecam z całego serca, pokoje czyste i pachnące. Doskonała lokalizacja, do krupówek blisko, - spacerkiem 15 minut. Właścicielka bardzo sympatyczna.

Gość

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-11-19 17:47:03

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam serdecznie to miejsce warunki w apartamencie w stu procentach z tym co jest na zdjęciu, lokalizacja świetna. Przemili właściciele .

Gość

na podstawie 43 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-11-05 19:51:47

Willa "Skała" pod skocznią Zakopane

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Super clean and comfy !! ? Hello from Canada :)

Gość

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-11-05 09:23:41

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wspaniały wypoczynek. Cicho, spokojnie,ładne wnętrza,czysto, pachnąco,przestronnie. Mieliśmy pokój z kominkiem. Wrócimy napewno. Polecamy z całego serca.

Teresa

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-11-04 10:13:49

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni czystość wygodne łóżka i świetna cena za taki duży domek na pewno mamy gdzie wracać.

Agnieszka

na podstawie 61 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-10-29 21:19:19

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecamy bardzo pobyt u pani Stanisławy bardzo mili właściciele, okolica spokójna piękne widoki byliśmy w październiku i jesteśmy bardzo zadowoleni , a dodam że jedzonko bardzo pyszne pozdrawiamy serdecznie.

Zaneta

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-10-27 00:08:05

Pokoje przy Dolinie Kościeliskiej

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Do domu Marcina i Katarzyny trafiłem zupełnie przypadkiem, szukając na szybko noclegów w okolicy Dol. Kościeliskiej. To był strzał w dziesiątkę. Mimo, że nigdy nie byłem tam wcześniej, od pierwszej chwili poczułem się jak bym był w gościnie u starych, dobrych znajomych. Marcin, Katarzyna i oczywiście Pani Maria, to przesympatyczni gospodarze. Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Piękny dom z dużym ogrodem, bardzo ładne pokoje. Czyściutko. Ładna, przestronna kuchnia do wspólnego użytku. Lokalizacja fantastyczna. Nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mógł do Nich zawitać. Pozdrawiam przemiłych gospodarzy - Sławomir z Gliwic.

Sławomir z Gliwic

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-10-15 18:28:56

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam Pokoje czyściutkie przemiła obsługa Jedzonko pyszne a porcje nie do przejedzenia

Gość

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2023-10-15 17:45:18

Willa Anulka

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Byłam z Rodziną dwa tygodnie na urlopie.Miło wspominamy.Willa posiada wysoki standard,świetną lokalizację.Pokoje czyściutkie z balkonem i łazienką. Właścicielka dba o wszystko,aby im nic nie brakowało.Napewno przyjedziemy jeszcze nie raz jeżeli nam zdrowie pozwoli.Polecam Wille.

Gość

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 135 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2024 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone