Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 146 następna »

dodano: 2022-07-31 02:14:48

Willa - " Siuster Comfort "

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam wille siuster comfort jestem pierwszy raz a wiem że tu wrócimy . Przyjechaliśmy grupa 25 osób a nie ma osoby która by nie była zadowolona z obiektu z którego korzystamy polecam 100% zadowolenia

Łukasz

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-22 17:27:05

Centrum Zakopanego Pokoje Apartamenty Ula i Jarek Gazda

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.50

Właśnie stamtąd wracamy. Pobyt udany, Państwo Ula i Jarek bardzo mili, chętnie służą pomocą, doradza nawet gdzie dobrze, a tanio można zjeść. Pokoje niewielkie ale to co najważniejsze jest- łazienka z prysznicem aby porządnie się wykąpać po całym dniu na szlaku górskim, łóżka ;) Jest też aneks kuchenny na korytarzu. Zaledwie 700m od budynku znajduje się Aquapark Zakopane, blisko do Krupówek, niedaleko ogromny plac zabaw dla dzieci. Miejsce ogółem blisko centrum więc do większości szlaków można przejść się na pieszo. Naprawdę polecamy. W przyszłym roku zamierzamy wrócić ;)

Aneta

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-19 12:31:12

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Witajcie Kochani .Spędziłam z Rodziną na Wierchu Olczańskim piękne Chwile nie da się tego opisać.... Ale za to apartament jest położony w pięknym miejscu widoki są przepiękne. Jest parking na samochód do tego miejsce zabaw dla dzieci w tym można skorzystać z grilla,kociołka i bali pod chmurka w każdej chwili i do późna bez problemu Jest ogromne wyposażenie domku jak i w kuchni i łazience jest czysto, przyjemnie i jest klimat góralski w pokojach. Po prostu jednym słowem Właściciele są w porzadku warto skorzystać i odpocząć w tak fantastycznym miejscu. Pozdrawiamy i na pewno wrócimy do tego miejsca .

Kamila z rodzinką

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-16 18:01:24

Willa "Kosista"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Miejsce wspaniałe i godne polecenia.Właściciele bardzo mili i pomocni.Wypoczynek był bardzo udany :-)Dziękujemy z całego serca za wszelką pomoc.Monika Krzysztof Michał :-)

Monika

Odpowiedź właściciela Pięknie dziękuję, bardzo serdecznie pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę :)) Kasia
na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-15 22:10:03

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Domek bardzo ładnie urządzony oraz zadbany. Widoki z okna są przepiękne, a okolica spokojna i urokliwa. Co więcej, domek znajduje się niedaleko szlaku do Doliny Małej Łąki. Polecam :)

Gość

na podstawie 66 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-15 21:09:29

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Właściciele bardzo mili. Przepiękne widoki. Domek czysty, zadbany z pełnym wyposażeniem. Cisza i spokój od miejskiego zgiełku. Gorąco polecam.

Gość

na podstawie 66 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-14 09:13:21

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo ładne i klimatyczne pokoje,wygodne łózka, przepiękna i funkcjonalna kuchnia z jadalnią dla gości. Urządzone wzzystko ze smakiem w góralskim klimacie, ale nowocześnie. Byliśmy zachwyceni. Polecami i wrócimy w to miejsce.

Goście z Tczewa

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-11 19:50:28

u Katarzynki - pokoje gościnne

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam każdemu to miejsce kto chce odpocząć od rzeczywistości,miejsce spokojne ,bajkowa okolica ,Pani Katarzyna bardzo wspaniała kobieta, doradzi i podpowie fajne okolice . Polecamy naprawdę!!!!

Gość

Odpowiedź właściciela Serdecznie dziękuje,bardzo się cieszę że Państwo są zadowolenie z pobytu u Nas.Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia:)
na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-09 21:06:51

Willa "Kosista"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Pobyt bardzo udany polecam wille Kosista gospodarze bardzo mili miejsce spokojne cisza piękne widoki zadbane otoczenie sklepy blisko jak również przystanek gdzie zatrzymują się busy i autobusy jeszcze raz dziękujemy za podwiezienie na dworzec PKP polecamy i pozdrawiamy. Ostrowiacy!!

Ostrowiacy

Odpowiedź właściciela Bardzo pięknie dziękuję, cała przyjemność po mojej stronie, bardzo serdecznie pozdrawiam :)) Kasia
na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-09 20:43:05

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Z chęcią przyjeżdżamy z żalem odjeżdżamy Miła rodzinna atmosfera czujemy się jak w domu Polecamy wszystkim szukającym wypoczynku zdala od zgiełku Pozdrowienia dla sympatycznych gospodarzy

Marcin Kasia Piotr Szymon G

Odpowiedź właściciela Bardzo gorąco dziękujemy, serdecznie pozdrawiamy całą rodzinkę i mamy nadzieję na kolejne spotkanie. Szczerze zapraszamy i mocno ściskamy. Dana i Maciej Chyc.
na podstawie 97 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-09 12:27:31

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Zdecydowanie polecam, wszystko zgodnie z opisem .Gospodarze bardzo uczynni i pomocni. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno jeszcze nie raz tam wrócimy.

Waldemar.

na podstawie 40 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-08 20:12:13

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo fajny pensjonat wszystko tak jak w opisie.Napewno wrócimy tu za rok z rodziną.

Sławek

na podstawie 98 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-08 00:15:40

Dom na Brzysku

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Dom na Brzysku to malownicze i piękne miejsce, idealne dla ludzi którzy szukają relaksu, wypoczynku, z dala od zgiełku i szybkiego tempa życia a blisko szlaków. Bardzo mili i przyjaźni gospodarze. Pokoje bardzo czyściutkie. Chętnie tu wrócimy za rok.

Patrycja

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-05 17:37:30

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Super miejsce, blisko wszędzie,auto stoi na miejscu , nie jest potrzebne, gospodarze przesympatyczni, pokoje piękne, czuć klimat tego miejsca, łazienki piękne, czyściutko,polecam,bo ja wrócę tu na pewno jeszcze nie raz.

Renata

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-05 09:32:28

"Sopalówka"

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam bardzo wille Sopalówka . Pokoje śliczne, czyściutko kuchnia w pełni wyposażona generalnie jest wszystko. Okolica bardzo spokojna cicha dobra lokalizacja. Bardzo sympatyczni gospodarze . Cudowne miejsce na odpoczynek tylko wracać do takich miejsc jak Sopalówka. Bardzo dziękujemy serdecznie polecamy odwiedzenie tego miejsca.Edyta Jacek Dębica

Gość

na podstawie 46 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-02 21:17:21

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam bardzo.Rodzinna , miła atmosfera ,super pokoje .Wrócimy jeszcze nie raz.Pani Sylwia przesympatyczna

Gość

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-02 19:49:41

Willa Tatrzańska

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 2.00

Miejsce bardzo hałaśliwe przez całą dobę. Odpoczynek i sen bardzo utrudniony. Właścicielka nierzetelna , przez telefon przedstawia inne warunki i ceny, a na miejscu okazuje się co innego. Pokoje b. słabo wyposażone, jeden taboret w pokoju 3 osobowym, jedno zniszczone krzesło na 2 balkony. Plus za czystość,ale to zasługa pani z Ukrainy, która sprząta w obiekcie. Nie polecam.

Marta

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.57
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 86%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-01 21:16:37

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Mieliśmy z mężem okazję być tutaj po raz drugi i nie żałujemy. Bardzo mili i pomocni właściciele.W pokojach czysto i schludnie. Aneks kuchenny wystarczający. Można przygotować sobie jedzenie na ciepło. W pokoju zastawa stołowa. Wszędzie blisko i dogodne połączenie do wyruszenia na szlaki górskie. Bardzo blisko Biedronka i bar, w którym serwują bardzo dobre dania obiadowe w przystępnej cenie. Do Krupówek rzut beretem. Lokalizacja świetna. Polecam wszystkim z czystym sumieniem. Jeżeli będziemy się wybierać do Zakopanego na dłuższy pobyt, na pewno skorzystamy ponownie z kwater "U Moniki Lidii" Pozdrawiam właścicieli !

Katarzyna

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy oraz zapraszamy ponownie. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-06-22 17:27:03

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Było super !! Gorąco polecamy pokoje U MONIKI I LIDII pokoje czyste i zadbane bardzo dobry widok z pokoju KRAKOWIACY I GÓRALE bardzo mili i sympatyczni właściciele .Lokalizacja bardzo dobra wszędzie blisko SUPER!spokojnie i cicho na pewno wrócimy pozdrawiamy Jan i Elżbieta z Nekli (wielkopolska)

Jan i Elzbieta Nekla

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy. Cieszymy się jak nasi Goście są zadowoleni. To nasz cel. Serdecznie Państwa pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Monika i Rafał Gospodarze
na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-06-21 20:44:08

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Willa Dunaj to nasz baza wypadowa w góry trzeci rok z rzędu i napewno nie ostatni. Gospodarze przesympatyczni. Można to miejsce opisać w samych superlatywach zarówno pod względem lokalizacji jak i atmosfery jaka tam panuje oraz czystosci. Wypad do Zakopanego= Willa Dunaj. Pozdrawiamy Rafał i Krzysztof z Ostrowa Wielkopolskiego. Do zobaczenia w następnym roku :)

Krzysztof

Odpowiedź właściciela Panowie bardzo dziękujemy zapraszamy za rok a może nawet wcześniej. Życzymy zdrówka i nadal tak wyśmienitej formy. Mamy nadzieję, że nie wszystko już w Tatrach zdobyliście i stoją przed Wami kolejne wyzwania. Tak więc do zobaczenia. Dana i Maciej Chyc
na podstawie 97 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 146 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2022 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone