Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 174 następna »

dodano: 2020-08-30 11:14:51

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Bardzo miły i przytulny domek, miła właścicielka oraz bardzo ładne pokoje warto przyjechać na odpoczynek.

Gość

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-28 18:35:03

Wynajem Pokoi "Wojtanówka"

- Zakopane

5.00

Bardzo miła gospodyni, czyste pokoje, bardzo dobra lokacja. Przyjeżdżam tam co roku i nie mam zamiaru przestawać.

Marek P

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-28 14:58:26

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam Niespodziankę, pobyt jak zawsze udany:) Pozdrawiam

Izabela

na podstawie 64 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-27 11:58:40

"U Doruli"

- Poronin

5.00

Dom położony jest obok górskiego potoczku, który pięknie szumi, można zrobić sobie ognisko posiedzieć w ogródku lub na tarasie . Atmosfera domowa, czyste pokoje i łazienki oraz w pełni wyposażona kuchnia z dużą jadalnią. Miła i pomocna właścicielka. Szczerze polecam.

Ewa

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-25 21:53:33

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Piękny, czyściutki domek w cudownym miejscu z dala od hałasu i tłumu turystów, co w obecnej sytuacji jest bardzo cenne i można czuć się tutaj bardzo bezpiecznie. Idealne miejsce by wypocząć w ciszy i spokoju podziwiając przepiękne widoki. Ale jednocześnie blisko do centrum Zakopanego, na Krupówki , Na Gubałówkę, Dolinę Koscieliska itp. Cudni właściciele dbający o swoich gości. Można posiedzieć wieczorami przy ognisku, skorzystać z grila, pobujać się na bujawce lub po prostu poleżeć na leżakach patrząc na np. Giewont i oddychać czystym powietrzem. Zakochaliśmy się w tym miejscu i już nie możemy się doczekać czasu kiedy będziemy tam znowu.

Ania i Slawek

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-25 17:10:46

Wynajem pokoi Storczyk

- Zakopane

5.00

Polecam wszystkim idealna lokalizacja blisko na szlaki jak i również do centrum , pokoje dobrze wyposażone bardzo wygodne łóżka, kuchnia bogato wyposażona jest wszystko , był tylko jeden malutki minusik mój pokój miał okno z widokiem na potok może dla każdego to plus a dla mnie trochę za głośny był ten szum ciężko było mi zasnąć ogólnie pobyt udany polecam z całego serca i pozdrawiam gospodarzy

Aniela

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-25 12:34:16

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Jest to cudowne miejsce dla każdego. Po przyjeździe naszym oczom ukazał się piękny drewniany domek w czarującej okolicy. Zarówno z balkonu, jak i okien każdego z pokojów rozpościera się piękny widok na panoramę Tatr, która jest magiczna przy każdej pogodzie. Samo wnętrze domku jest przede wszystkim czyściutkie, co odgrywa bardzo ważną rolę- szczególnie w czasach pandemii. Pokoje są pięknie urządzone i bardzo przestronne, niczego tutaj nie brakuje. Właściciele są pomocni i bardzo mili. W każdej chwili służą radą a ponadto chętnie polecają warte odwiedzenia miejsca. Na dodatek, mamy tutaj też do wykorzystania przestrzeń przed domkiem, która idealnie nadaje się do podziwiania widoków, zrobienia grilla, bądź ogniska. Ponadto znajdują się tu również huśtawki, które sprawią radość nie tylko dzieciom (sama się o tym przekonałam :)). Podsumowując, w Jasiu jest bardzo spokojnie i bezpiecznie, a co najważniejsze, można się tu poczuć jak u siebie w domu!

Natalia

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-24 23:26:30

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Polecamy :) razem z dziećmi mieliśmy okazję skorzystać z noclegów u Państwa. Czyste pokoje, bardzo mili właściciele. Widok z okna cudowny. Wszędzie blisko. Sklep po drugiej stronie ulicy :) Krupówki bliziutko tak jak i Gubałówka :) niedaleko znajduje się Karczma z dobrym jedzeniem i przystanek busów które zawiozą w każdy zakątek Zakopanego. Na pewno wrócimy i pozdrawiamy.

Marta

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.63
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-22 23:30:59

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

W 100% polecamy pobyt w Willi Józefinka w Zakopanem.Obiekt położony jest w dobrym punkcie komunikacyjnym.Sklepy na wyciągnięcie ręki. Dojście do Krupowek jak i do miasta zajmuje pół godziny spacerkiem. Piękne widoki z okna i balkonu.Pokoje czyściutkie i przytulne.Gaździna i Gaździnka przemiłe i pomocne osoby.Potrafia poprawić humor i przyjść z pomocą w każdej sytuacji. Z pewnością przy kolejnym wyjeździe do Zakopanego odwiedzimy Willę JÓZEFINKA!!! POZDRAWIAMY!!! Robert Staręga i Kateryna Antoniuk z Dęblina!!!

Robert Staręga

na podstawie 91 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-22 21:14:22

Pokoje gościnne i apartamenty Bacówka - Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo dobra lokalizacja. Pokoje ładne i czyste. Lodówka i czajnik w pokoju. Dużym atutem jest parking wewnętrzny. Przemili właściciele. Zapewne tam wrócimy. Polecam w 100%

Beata

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-22 10:20:22

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Polecam z całego serca. Właśnie wróciłyśmy z córką. Gospodarze przemili, pokoje czyściutkie, piękne widoki z okien na góry. Pozdrawiamy Gospodarzy serdecznie, mam nadzieję wrócić do Państwa jeszcze w tym roku kalendarzowym.

Gość

na podstawie 45 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-19 11:07:10

Górska Przystań

- Poronin

5.00

Świetny pensjonat pokój łazienka 10/10 aneks 10/10 jadalnia 10/10 obsługa 10/10 posiłki 10/10 Z czystym sercem można polecić. Od 7lat jeżdżę w Tatry, czasem 2-3razy w roku więc trochę pensjonatów odwiedziłem. Górska Przystań bije wszystkie poprzednie. Bardzo miły właściciel i Pan Menadżer klasa sama w sobie. POLECAM TEN OBIEKT!

Bogu78

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-18 14:59:09

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Każda dziedzina oceny na 5. Nie można sie do niczego przyczepić. Wracam tu za kazdym razem gdy odwiedzam zakopane. Polecam!

Świder

na podstawie 95 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-18 09:57:10

Górska Przystań

- Poronin

5.00

Cudowne miejsce na aktywny wypoczynek, pensjonat bardzo ładny , czyściutkie pokoje i widok wspaniały na góry, jedzenie pyszne szczególnie obiady jak u mamy:), bardzo mili pracowinicy :) Za rok też sie wybieram w to samo miejsce , do ZOBACZENIA :) .

Monika

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-18 02:07:52

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Polecamy serdecznie. Najlepsze miejsce jakie mieliśmy przyjemność nocować. Cisza spokój a właściciele super. Nocowaliśmy w pokoju 4 osobowym z dziećmi. A na podwórku wiele atrakcji daniele, króliczki, basen i wiele innych. Serdecznie polecamy wszystkim którzy chcą spędzić czas w górach w spokojnej miłej atmosferze. Jedyny minus to taki że musieliśmy wrócić do domu. Pozdrowienia dla właścicieli jesteście kochani. Na pewno wrócimy. Ps. Niedaleko jest stadnina koni gdzie można wybrać się na rajd po górach

Łukasz i Eliza

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-17 20:14:07

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Bardzo dobre warunki, czuliśmy się jak w domu. Przemiła Pani właścicielka,wszędzie blisko. Napewno będziemy wracać i Polecać

Ewelina A

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-17 19:33:45

Tatra Club - 2 min do Krupówek

- Zakopane

5.00

Byliśmy bardzo zadowoleni. Wszędzie blisko, dobrze wyposażona kuchnia, pokój i łazienka czysta. Polecam . Planujemy powrót za rok.

Katarzyna

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-17 12:53:44

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Jak zakopane to tylko szarotka. Miło, czysto, komfortowo. Wszedzie blisko. Polecam!!!

Magda Świątkowska

na podstawie 95 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-16 12:13:31

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Rewelacja. Dom piękny,czysty, zadbany,wszystko w stylu góralskim. Wyposażenie kuchni na jak najwyższym poziomie, żelazko, deska do prasowania, krzesełko dla dziecka, wszystko jest. Pani Danusia, cudowna pomocna i uśmiechnięta osoba. Dziękujemy za wszystko. POLECAMY !!!!

Iwona

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-14 08:10:58

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Odwiedzamy Panią Krysię od 2010 roku (2,3 razy w roku). Przemiła i sympatyczna osoba,zawsze pomoże i doradzi. Czujemy się jak u siebie w domu. Będziemy już jutro. Pozdrawiam i polecam.

Kamil

na podstawie 69 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 174 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2021 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone