Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 242 następna »

dodano: 2018-10-10 12:04:27

Willa Deja Vu

- Zakopane

5.00

W dniach 15.08 do 29.08.2018 przebywaliśmy wraz z 10 letnią wnuczką w Villi Deja Vu. Villa położona w bocznej , cichej uliczce ale w centrum Zakopanego. Do Krupówek 5 min. piechotą. Zajmowany przez nas pokój czysty i przestronny. Łazienka także czysta , ciepła woda całą dobę. Aneks kuchenny świetnie wyposażony. Cena za pokój bardzo przystępna jak na standard pokoju. Właściciele p.Basia i p.Zbyszek bardzo mili i uprzejmi. Doradzali co należałoby zwiedzić w Zakopanym jak i jakie trasy wybierać wędrując z 10 letnią wnuczką.Z pewnością wrócimy do Villi w ,któej był to nasz piąty pobyt. My polecamy pobyt w Villli Deja Vu i dziękujemy p.Basi i p.Zbyszkowi za przyjemny pobyt i serdecznie pozdrawiamy.

Anna i Bogdan

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-10 06:35:03

Wynajem Pokoi Pod 9 - lokalizacja blisko dworców i centrum

- Zakopane

5.00

Wszystko w porządku ustalone warunki cena do zaakceptowania ,w pokoju z aneksem kuchennym oraz łazienką czysto .Właściciele mili godni polecenia ,udany pobyt Polecam Polecam Polecam Polecam Oczywiście pozdrawiam z Poznania

Gość

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-05 09:32:21

"GÓROLIK" - dom drewniany (wyżywienie i nocleg)

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Super, polecam jak najbardziej, przemilli właściciele, rodzinna atmosfera, no i te śniadania i miód, poezja.

Jurij

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-04 20:47:59

Apartament Wanta

- Zakopane

5.00

Apartament super .Lokalizacja również.Widoki z balkonu _extra.W realu wszystko zgodne jak na zdjęciach i w opisie.Rezerwacja i kontakt telef.perfekcyjny."Odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu."JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI I NA PEWNO WRÓCIMY JESZCZE W TO MIEJSCE.

Joanna

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-04 10:25:15

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Jedno słowo SUPER, wystarczy aby opisać pobyt u pani Krysi. Wypoczywa się jak we własnym domu. Pokoje czyste, zadbane, ładnie utrzymane. Miło i przyjemnie. Gospodyni, pani Krystyna, osoba miła i sympatyczna, ktorej naprawdę zależy, aby goście czuli się jak najlepiej. Ogromnym plusem jest to, że wykazuje zainteresowanie pobytem gości. Byliśmy pierwszy raz, skuszeni pozytywnymi opiniami i WARTO BYŁO. Z pewnością wrócimy tu jeszcze nie raz. Polecam każdemu kto lubi ciszę, spokój, porządek i miłą atmosferę.

Marcin z rodziną

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-26 18:22:00

Pokoje Gościnne - Jan Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

Jestem zachwycony pobytem w Burtku! Nocowaliśmy w wielu miejscach, zarówno w Zakopanem, jak i poza nim (lubimy podróże małe i duże, a Tatry w szczególności). Pokoje przestronne, dobrze wyposażone, nad podziw czyste (częsci ogólnodostępne są codziennie sprzątane, w aneksach zawsze czyste ścierki i płyn do naczyń). Obiekt sam w sobie zasługuje na wychwalanie, ale nie można zapomnieć o lokalizacji, górskie szczyty są na wyciągnięcie ręki. Do busika jest 3 minutki na piechotę, a cisza i spokój to coś co odnaleźliśmy w Burtku odrywając się od tego zwariowanego świata. Polecam każdemu, cudowne miejsce, cudowni gospodarze, cudowne Zakopane.

krystian spod 4

na podstawie 94 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-24 09:31:59

Wynajem Pokoi "Pasieka"

- Zakopane

5.00

Super miejsce na wypoczynek!Atmosfera,jak w domu u siebie. Bardzo miła pani. Byłem tu pierwszy raz i na pewno następnym razem wybrałbym to samo miejsce.

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-22 05:16:49

Dom Wypoczynkowy u Heliosa

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce na spokojny wypoczynek. Piękne wyposażenie, elegancki wystrój. Posiłki zróżnicowane i bardzo dobre (pokłon dla szefowej kuchni). Dodatkowa atrakcja - ptaki egzotyczne, gołębie i największa - w jednym miejscu - kolekcja pucharów w branży hodowli gołębi. Naprawdę POLECAM

Wacław Uchlik

Odpowiedź właściciela Dziękuje za opinie Pozdrawiam no i oczywiście Zapraszam !!!
na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-21 16:13:00

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Bardzo gorąco polecam miła Pani Tereska z profesjonalnym podejsciem do gosci , Pokoje czyste do tego fajny ogrod w ktorym mozna zrobic grilla . Z 20 domkow i pokoi ktore dzis obejzelismy to trafilismy do pałacu , wielki szacun dla gospodarzy!!! Mam nadzieje ze na przyszly roku jak tu wrocimy zostaniemy rownie dobrze ugoszczeni , a moze gospadarze znow czyms zaskocza.Jeszcze raz wielki szacun dla Pani Tereski i Meza . Napewno wrocimy na przyszly rok .
Żory Łukasz Ewelina & Vanesa...

Alvaro Żory

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-21 15:53:11

Gościniec Regionalny

- Zakopane

5.00

Przyjeżdżamy do Gościńca od kilku lat. Gospodarze cudowni i pomocni. Śniadania urozmaicone. Pokoje czyściutkie i bardzo ładne. Do zobaczenia za rok. Szczerze polecamy Beata i Zdzisiek z Koszalina.

Beata i Zdzisiek

na podstawie 58 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-20 12:48:02

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Fajne miejsce - czysto, przyjemnie, wszędzie blisko, dobry kontakt z właścicielką obiektu. Już cztery razy gościłam w Willi Ruczaj i za rok zamierzam znowu tu wrócić.

Agata&company

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-19 22:29:52

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Gorąco polecamy, pokój czysty, przytulny i dobrze wyposażony. Okolica bardzo cicha i spokojna z widokiem na góry. Blisko na Krupówki, czy na Gubałówkę.Idealne miejsce na wypoczynek.

Iwona i Łukasz

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-17 09:56:31

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Tak jak napisane w opisie, jest to doskonałe miejsce wypadowe do wycieczek w góry. Także idealne miejsce na późniejszy odpoczynek, cisza i dużo zieleni.

Gość (b.zadowolony)

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-16 20:10:39

Pokoje Gościnne "Przy Jasieniach"

- Zakopane

5.00

Byliśmy z mężem pierwszy raz bardzo polecam oferta zgodna z opisem gospodarze bardzo sympatyczni i pomocni, na pewno jak pojadę do Zakopanego to znowu zawitam do państwa Budz. Bardzo polecam :)

Beata

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-16 10:25:18

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Goooooooooooooorąco polecam! Wspaniałe miejsce w cichej okolicy, do tego przytulny pokoik. Rzut beretem do Krupówek, miła atmosfera jak i właściciel. Wspaniale spędziliśmy tydzień w Willi "Rysy". Obiecuję, że na pewno tu wrócimy! :)

Gość

na podstawie 57 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-14 11:52:31

WILLA "BELLA" - CENTRUM

- Zakopane

5.00

Wróciliśmy 31.08.2018 byliśmy tydzień wszystko było super czysto cicho przestronne pokój Zabaw dla dzieci i piękne widoki napewno wracajac do Zakopanego wrócę do państwa z wielką przyjemnością polecam każdemu to miejsce.

Kaśka

na podstawie 132 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-13 22:16:23

Pokoje & Apartamenty Przy Szlaku Zakopane - ścisłe centrum

- Zakopane

5.00

Polecam wszystkim apartamenty Przy Szlaku. Niedawno wróciliśmy z wypadu w góry i wszystko było fantastyczne.  Bardzo atrakcyjne położenie pensjonatu - wszystko w zasiegu wzroku - w pobliżu przystanki autobusowe na szlaki, krupowki, biedronka, przepyszny bar mleczy.  Pokoje i cały pensjonat zadbany i czysciutki. W jadalni indywidualny stolik przypisany do każdego pokoju. Aneks kuchenny w pełni wyposażony, zaskoczeniem dla mnie były takie elementy jak sól, pieprz, cukier czy wykalaczki (zawsze tego brakuje na wyjazdach).  Super, polecam. Na pewno wrócę.  Pozdrawiam właścicieli Justyna

Justyna

Odpowiedź właściciela Dziękujemy serdecznie, zapraszamy ponownie i pozdrawiamy:)
na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-13 19:16:55

Pokoje gościnne Janusz Górowski

- Zakopane

5.00

Cudowni właściciele, miła atmosfera, przyjemne pokoje. Napewno wrócimy :)

Gość

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-11 16:03:03

Wynajem Pokoi - Gutowa 5c

- Murzasichle

5.00

Polecam bardzo noclegi u Marzeny i Pawła.Jesteśmy Tam gośćmi od kilku lat i niezmiennie wracamy Tam jak do rodziny,miła sympatyczna gospodyni i oczywiście gospodarz także. Pokoje przytulne i czyste, pyszne posiłki nie do przejedzenia.Spokojna okolica blisko do przystanku autobusowego.Jedynym minusem jest mało pokoi,trzeba rezerwować wcześniej ale warto poczekać,kto raz zawita do Państwa Brzezińskich nie będzie chciał spędzać urlopu nigdzie indziej. POLECAM!!!

Beata i Zbyszek

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-11 07:53:05

"Willa Trebunia" obok wyciągu Harenda

- Zakopane

5.00

Piękne zadbane i ciepłe pokoje. Właściciele bardzo mili i pomocni. Z pewnością wrócimy jeszcze raz :) Dziękujemy. Pozdrawiam

Goście

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 242 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone