Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 182 następna »

dodano: 2020-08-18 02:07:52

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Polecamy serdecznie. Najlepsze miejsce jakie mieliśmy przyjemność nocować. Cisza spokój a właściciele super. Nocowaliśmy w pokoju 4 osobowym z dziećmi. A na podwórku wiele atrakcji daniele, króliczki, basen i wiele innych. Serdecznie polecamy wszystkim którzy chcą spędzić czas w górach w spokojnej miłej atmosferze. Jedyny minus to taki że musieliśmy wrócić do domu. Pozdrowienia dla właścicieli jesteście kochani. Na pewno wrócimy. Ps. Niedaleko jest stadnina koni gdzie można wybrać się na rajd po górach

Łukasz i Eliza

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-17 20:14:07

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Bardzo dobre warunki, czuliśmy się jak w domu. Przemiła Pani właścicielka,wszędzie blisko. Napewno będziemy wracać i Polecać

Ewelina A

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-17 19:33:45

Tatra Club - 2 min do Krupówek

- Zakopane

5.00

Byliśmy bardzo zadowoleni. Wszędzie blisko, dobrze wyposażona kuchnia, pokój i łazienka czysta. Polecam . Planujemy powrót za rok.

Katarzyna

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-17 12:53:44

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Jak zakopane to tylko szarotka. Miło, czysto, komfortowo. Wszedzie blisko. Polecam!!!

Magda Świątkowska

na podstawie 95 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-16 20:34:41

Chata u Woźniaka

- Kościelisko

5.00

Chata u Woźniaka to najlepsze miejsce z mozliwych w okolicach Zakopanego. Pani Kasia jest niezwykle cieplą I przyjazna osoba, a przede wszystkim fantastyczna gospodynia, ktora wygode i mily wypoczynek swoich gosci stawia na pierwszym miejscu. Zarowno pokoje jak i apartamenty (wszystkie ensuite) wraz z kuchniami sa wyposazone we wszystko co jest potrzebne a czystosc na najwyzszym poziomie panuje w kazdym zakatku domu. Z calego serca polecam dom Pani Kasi kazdemu kto chce wypoczac w bardzo milej i cichej okolicy acz nie za daleko od serca Zakopanego.

Karolina

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-16 12:13:31

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Rewelacja. Dom piękny,czysty, zadbany,wszystko w stylu góralskim. Wyposażenie kuchni na jak najwyższym poziomie, żelazko, deska do prasowania, krzesełko dla dziecka, wszystko jest. Pani Danusia, cudowna pomocna i uśmiechnięta osoba. Dziękujemy za wszystko. POLECAMY !!!!

Iwona

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-14 08:10:58

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Odwiedzamy Panią Krysię od 2010 roku (2,3 razy w roku). Przemiła i sympatyczna osoba,zawsze pomoże i doradzi. Czujemy się jak u siebie w domu. Będziemy już jutro. Pozdrawiam i polecam.

Kamil

na podstawie 69 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-13 21:05:00

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Polecam gorąco Dom u Pani Danusi.Zadbany i czysty.Posiada pełne wyposażenie . Gospodyni przemiła i ciepła osoba zapewniająca cudowne warunki do spędzenia urlopu . Na pewno wrócimy .

Gość

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-13 10:25:40

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

5.00

Ponownie mieliśmy okazje gościć w pensjonacie Willa Sonia i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, czysto i przyjemnie, bardzo miła obsługa i wysoki standard, polecamy

Marta

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.73
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-12 15:28:48

Willa Aleksandra II

- Zakopane

5.00

Bardzo miłe i przytulne miejsce, czysto, schludnie, super położenie- blisko centrum, a jednocześnie cicho i spokojnie.Polecam wszystkim.

Urszula

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-10 20:33:19

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Właśnie dziś wróciłam do domu i już mam ochotę tam wrócić! Nie widziałam jeszcze tak czystego i zadbanego domku. Łóżka wygodne, czyste i pachnące. Łazienki na szóstkę z plusem. Przesympatyczna właścicielka przywitała nas i pożegnała z uśmiechem. Najlepsze miejsce do zakwaterowania. Dziękuję!

Julka

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-09 18:04:39

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Polecam z całego serca to miejsce. Bardzo milo, przytulnie, czysto. W tym roku zawitałam z rodziną na nartach i planujemy rowniez zatrzymać się w tym miejscu. Gorąca polecam. Szóstka z plusem

Anna

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.68
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-08 14:31:24

Wynajem Pokoi - "U Doroty"

- Zakopane

5.00

Świetne miejsce, super warunki, czyściutko, kuchnia jest znakomitym rozwiązaniem, Pani Dorota przemiła, pomimo naszego namieszania z pobytem ( niezależnego od nas) bardzo wyrozumiała. Jeśli nas jeszcze przyjmie chętnie wrócimy i zostaniemy na dłużej. Polecimy w 100%

Olga

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.60
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 90%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-07 13:09:32

"Willa u Futra"

- Zakopane

5.00

Bardzo miła obsługa, przystępna cena, świetna lokalizacja 20 min spacerem do Krupówek śniadanie pyszne, właścicielka pomocna i sympatyczna, zawsze z uśmiechem. Polecam!

Gość

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-05 20:16:42

Pokoje "U Kasi i Janusza"

- Małe Ciche

5.00

Gorąco polecamy ten obiekt, ponieważ jest wspaniały. Gospodarze, pani Kasia i pan Janusz, są bardzo mili, pomocni i życzliwi. Niektóre pokoje są wyposażone nawet w lodówki. Obiekt lśni czystością. W dodatku na miejscu można zjeść niedrogie i pyszne posiłki. Obiekt na szóstkę. Pozdrawiamy panią Kasię i pana Janusza. Dorota i Iga ze Śląska

Dorota i Iga

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-04 19:37:44

Apartamenty Jochymówka

- Zakopane

5.00

Super miejsce.Gospodarze bardzo mili.Byliśmy w 7 +2 i wszystkim się podobało.Jak będzie okazja to napewno wrócimy (z lizakami dla Józia)Pozdrawiamy!

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-02 17:08:14

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Z całego serca polecam Domek u Danuty , pokoje piękne czyste , łazienki również ogólnie cały dom czysty w dodatku ten STYL . A właścicielka po prostu idealnie pasuje do tego domku , fajna miła kobieta , na pewno za rok wrócimy

Urszulka ;)

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-01 23:21:21

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Miejsce godne polecenia.Pokoje czyste,dobrze wyposażone,aneks kuchenny podobnie. Jest blisko to sklepów, niedaleko do Krupówek. Polecam, chętnie wrócimy.

Gość

na podstawie 39 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-01 23:06:56

Wynajem Pokoi Sichelscy

- Biały Dunajec

5.00

Wspaniała miejscówka, mili gospodarze, przytulne pokoje. Gorąco polecam.

Sławomir Wesołowski

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-01 20:16:21

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Pokoje godne polecenia czyste swieże Lokalizacja bardzo dobra wszędzie blisko Gospodarze przesympatyczni bardzo życzliwi Dziękujemy za tak mile spędzony czas

Gość

na podstawie 64 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 182 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2021 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone