Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 226 następna »

dodano: 2019-08-16 20:42:20

"Willa Wołoszyn" - Pokoje Gościnne

- Murzasichle

5.00

Jeżeli szukasz Raju na ziemi to jest odpowiednie miejsce.Gospodarze są aniołami. Pracą Swoich rąk i gorącym sercem ugoszczą Cię nie obdzierając Cię ze skóry tak jak co po niektóre hieny dbające tylko o Swoje interesy . Wracać tu będziemy zawsze dopóki nam na to pozwoli Bóg i Państwo Bendrowscy .Dziękujemy synowej Pani Ani , że poleciła nam tak wspaniałych ludzi , a może nie ludzi a Aniołów. Kochamy Was i życzymy Wam wszystkiego dobrego. Jolka i Marek z Białegostoku

jolka imarek

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-16 16:41:33

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Świetne miejsce na nocleg, blisko centrum, sklepów, busów. Czysto, lodówka w pokoju, naczynia, sztućce, czajnik, spora szafa na rzeczy, nic nie skrzypi,z balkonu za drzewami widać Giewont:) Cicho, chociaż to centrum. Bardzo dobry kontakt z przemiłą gospodynią. Polecam:)

Joanna

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-16 12:35:17

Niedrogie Pokoje Gościnne

- Zakopane

5.00

Super miejsce, cicho, dużo zieleni, fajne pokoje, dobra baza wypadową w góry, sympatyczni właściciele którzy doradzą gdzie co i jak. Polecam. Zibi

Zibi

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-15 22:20:51

"Sopalówka"

- Kościelisko

4.50

Polecam. Pokój czysty, zadbany. Aneks kuchenny w pełni wyposażony. Piękne otoczenie. Gospodyni miła i pomocna.

Gość

na podstawie 44 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-13 21:08:15

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

5.00

Obiekt godny polecenia. Cena adekwatna do standardow i wymagan nawet dla osob z wysokimi oczekiwania. Ja na pewno wrócę i polece innym. Gość z Białogardu

Gosc

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.68
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-12 13:31:58

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Szanowni państwo, Serdecznie i Szczerze POLECAM obiekt P.Czajów , Cudowna Spokojna atmosfera,Lokalizacja Bardzo dobra,Centrum a Cisza i spokój, mili gospodarze,pokoje czyste,łazienki zadbane i sprzątane na bieżąco,Super lokalizacja,to mój kolejny już pobyt w Tym Obiekcie i zawsze jestem ,,Mega Zadowolony,, ,można powiedzieć,,Dom jakich wiele, wszak Klimat i sposobność Gospodarzy do Gości Niepowtarzalna ,Cudownie i Raz jeszcze POLECAM, ja wrócę jeszcze nie raz,Ślicznie Dziękuje PANI MAŁGOSI,PANU JAŚKOWI, PANI ZOFII . pozdrawiam serdecznie Piotr

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-10 18:23:18

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Pokoje czyste ,wszędzie blisko, jedyna wada to malutkie balkony nie ma jak posiedzieć a tak wszystko ok.

MARZENA

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy serdecznie. Gospodarze
na podstawie 77 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-10 14:00:54

Wynajem Pokoi Pod 9 - lokalizacja blisko dworców i centrum

- Zakopane

5.00

Miałam okazję wynajmować pokoik w sierpniu, czysto, w pokoju jest wszystko, co potrzebne, lokalizacja super, właścicielka-p. Małgorzata miła i nie narzucająca się osoba. Szczerze polecam

Iwona

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-05 12:46:21

Magdalenka

- Zakopane

5.00

Było super.Wszystko zgodne z opisem .Właścicielka miła i sympatyczna. POLECAMY. Z pewnością wrócimy . Beata i Irek

Gość

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-04 21:03:18

Apartament Krupówki 36/8

- Zakopane

5.00

Duży, przestronny apartament. Idealny dla 6 osób, dobrze wyposażony. Posiada 3 balkony z widokiem na Krupówki.

Monika

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-04 18:33:09

Apartamenty domowe IKA

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Pensjonat w dobrej lokalizacji. Pokoje czyste, dobrze wyposażone. Miła i przyjazna atmosfera. Właściciele serdeczni i życzliwi. Gorąco polecam.

Gość

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-03 14:26:15

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Czyste, piękne pokoje identyczne jak na zdjęciach. Blisko do centrum, spokojna okolica. Właściciele bardzo mili.Dziękujemy,wrócimy tutaj z mężem na pewno.

Ilona

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-03 11:15:31

Willa Aleksandra II

- Zakopane

5.00

Swietna lokalizacja,bardzo blisko do Krupowek ok.5/10min(w zaleznosci od wyboru trasy,blizej jest przez ul.Partyzantow:) ) po drodze carrefour express,apteka.Biedronka ok 15min pieszo,wielka krokiew ok25min.Willa bardzo ładna z zewnatrz jak i w srodku,pokoj czysty,ładny,wyposazony we wszystko co potrzebne az milo bylo w nim przebywac,jesli bedzie mozliwosc to chetnie tam wrocimy. POLECAM!!

Konrad

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-02 10:55:31

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

5.00

wszystko tak jak w opisie-czysto,miło,właściciele wspaniali,z dala od zgiełku miasta,a zarazem nie daleko od Zakopiańskich atrakcji,gorąco polecam!jeżeli chcesz wypocząć psychicznie i fizycznie,to tylko tam.

Grzegorz

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-01 11:50:39

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Polecamy serdecznie dom u Pani Danuty. Domek jest duży, wyposażony, przestronne słoneczne pokoje. Czysto, cicho i wygodnie. Wielkie podwórze z trampoliną i piaskownicą dla dzieci, miejscem na grill oraz ognisko z przygotowanym drewnem. Parking pod domem na kilka samochodów, monitorowany. Właścicielka bardzo sympatyczna i pomocna. Wrócimy tu na pewno. :)

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-31 15:06:15

Pokoje Gościnne Siodemka

- Zakopane

5.00

Swietne warunki zakwaterowania. Dobre domowe jedzenie. Polecam

Gość

na podstawie 133 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-30 17:05:05

Wynajem Pokoi - Gutowa 5c

- Murzasichle

5.00

Cudowny pobyt, bardzo mili własciciele Pani Marzenka pysznie gotuje, cisza i spokój.

MONIKA

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-30 14:31:00

Pokoje Gościnne - Bożena

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Gospodarze dają możliwość poczucia rodzinnej i domowej atmosfery. Życzliwość i kultura osobista. Jedzenie przepyszne! Blisko na Słowację i do Zakopanego. Polecam szczerze!!!
Anja

Fiołeczki

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-29 10:03:42

Wynajem Pokoi Pod 9 - lokalizacja blisko dworców i centrum

- Zakopane

5.00

Polecam serdecznie:).Bardzo miła właścicielka. Pokój komfortowy i czyściutki.W pokoju tv, lodówka i czajnik oraz dostęp do wi -fi.Łazienka bardzo czysta. Dodatkowo aneks kuchenny z wszystkimi potrzebnymi rzeczami. Blisko do sklepu i przystanku.

Agata Winnicka

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-28 14:46:57

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

W tym roku byliśmy po raz piąty i jak zwykle było cudownie!:) Bardzo dziękujemy za gościnność,życzliwość i za to,że jak co roku załatwiacie nam piękną pogodę;) Pozdrawiamy- Ewa i Darek. Do zobaczenia za rok!

Ewa i Darek

na podstawie 79 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 226 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone