Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 225 następna »

dodano: 2019-08-25 22:08:52

Willa Polana Górkówka

- Kościelisko

5.00

Wspaniałe miejsce. Cisza, spokój , piękne widoki.Dom i otoczenie czyściutkie i pachnące.Miła i pomocna pani Gospodyni. Doskonałe miejsce na odpoczynek dla każdego pragnącego chwili oddechu od trosk dnia codziennego. Pozdrawiamy i do zobaczenia ponownie:-)

Ewa i Michał z córkami

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-25 19:55:16

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Polecam domek bardzo fajny pokoje duze spokoj cisza wlascicielka bardzo mila przyjazna napewno bysmy tam wrocili nic nie brakowalo jestesmy bardzo zadowoleni i mozemy z calego serca polecic domek.

Kasia

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-25 15:25:55

Willa Znana Zakopane Pokoje w Centrum

- Zakopane

1.00

Willa znana to najgorsze miejsce w jakim byłam z rodziną na wypoczynku.. Nigdy więcej.. Parking bardzo ciasny, w przed ostatni dzień pobytu, spotkała nas niecodzienna sytuacja, która nie powinna mieć miejsca.. Chcąc wyjechać samochodem, do czego mamy pełne prawo.. Pani która tam pracuje, powiedziała że nie wyraża na to zgody.. Bo zarysujemy inny samochód, krótko mówiąc inny gość tej "willi" zastawil nas,co skutkowało tym, że nie mogliśmy wyjechać. Druga rzecz, łazienki były budowane z myślą o dzieciach do 1.50cm, futryny niskie, pod prysznicem trzeba było myć się skulonym. Łóżka bardzo niewygodne, ściany grubości zyletki, wszystko słychać. Obsługa bardzo nie miła.. Cena 85zl za dobę, według mnie za wysoka jak na taki standard. Jedyny plus-blisko Krupówki.

Paulina Szymańska

Odpowiedź właściciela Witam, W odpowiedzi na opinię dotyczącą parkingu faktycznie jeden z gości uniemożliwił wyjazd, za co przepraszam. Dbając o dobro wszystkich gości, chciałam uniknąć sytuacji gdzie mogło dojść do przerysowania aut, dlatego nie zgodziłam się przeparkować auta w przededniu wyjazdu . Sytuacja ta w następnym dniu nie powtórzyła się i mógł Pan bez problemu wyjechać. Pozdrawiam Willa Znana Zakopane
na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.20
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 80%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-24 21:15:09

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Następnym razem obowiązkowo tutaj wrócimy. Spokój i pełen luz to główny atut przy pobycie u tak miłych gospodarzy. Gorąco poleca i pozdrawia rodzina że Szczecina Adam Ela i syn Jakub

Adam i Elzbieta

Odpowiedź właściciela Bardzo Państwu dziękujemy za miłe słowa. My również serdecznie pozdrawiamy i oczywiście serdecznie zapraszamy również zimą. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 77 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-24 16:29:08

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

My poraz kolejny dziękujemy że mogliśmy być z WAMI jesteśmy ZACHWYCENI ZADOWOLENI I RADZI że znów mogliśmy gościć u PAŃSTWA obiecuję że znowu niedługo się spotkamy jak zwykle sam albo z rodziną a może teraz w WIĘKSZYM GRONIE z wnukami a i postaram się zabrać teraz BABCIĘ !!! DZIĘKUJEMY POZDRAWIAMY WIESŁAW Z IGOREM KWIATKOWSCY

WIESŁAW KWIATKOWSKI oraz WNUK

Odpowiedź właściciela Bardzo Panu dziękujemy. Niezmiernie nam miło, że to już cykl pobytów Pana w naszym domu. To bardzo cieszy i dodaje energii. Zatem serdecznie zapraszamy ponownie. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 77 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-23 23:16:19

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

5.00

Villa Sonia to wspaniałe miejsce na odpoczynek. Pokoje czyste i zadbane. Właściciele bardzo uprzejmi i pomocni. Na terenie budynku zawsze panowała cisza i spokój. Parking może i mały ale zawsze było miejsce na auto. Villa położona jest w bardzo bliskiej odległości od dolnych Krupówek - 2 minuty pieszo. Może i jest usytuowana na wzniesieniu ale krótki spacer pod górkę nikomu nie zaszkodzi. Gorąco polecamy i na pewno jeszcze wrócimy!

Katarzyna i Krystian

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.68
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-23 18:40:16

Pokoje gościnne "U Walkoszów"

- Ząb

5.00

Bardzo dobre warunki lokalowe, przepiękne widoki z okna pokojowego np. na Giewont. Bardzo mili wlasciciele, grupa z Lublina polecamy i pozdrawiamy.

Gość

na podstawie 66 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-23 09:06:10

Willa Anulka

- Zakopane

5.00

Pisząc opinię o Willi Anulka, nie można w zasadzie napisać nic nowego. Po pobycie w tym urokliwym miejscu, mogę jedynie potwierdzić prawdziwość wszystkich poprzednich wpisów. Po przedarciu się przez gwarne i zatłoczone drogi i ulice Zakopanego, dojechaliśmy na spokojną i urokliwą Drogę na Antałówkę, skąd rozciągał się widok na góry. Właśnie tam w zaciszu, odizolowana pasmem zieleni od innych domów znajduje się Willa Anulka. Podwórze zadbane z parkingiem. Ogrodzenie i automatyczna brama zmniejszają możliwość pojawienia się przypadkowych osób. Zaledwie w kilka minut można dojść do przystanku autobusowego, sklepów czy tanich barów. Komfortowe, dobrze zaprojektowane pokoje i łazienki są bardzo czyste. Z pokoju widok na góry. W aneksach kuchennych komplety garnków, naczyń i sztućców. Przesympatyczni gospodarze momentalnie słuzą pomocą. Miejsce dla osób ceniących ciszę i spokój.

Jolanta i Krzysztof

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-21 22:25:25

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Bardzo dziękujemy za możliwość spędzenia piąty raz urlopu w Państwa gościnnym domu. Wszędzie czysto , pachnąco ,a gospodarze przesympatyczni. Polecam to miejsce wszystkim, którzy chcą wypocząć. Jeszcze raz bardzo dziękujemy zapowiadając się na przyszły rok i serdecznie pozdrawiamy gospodarzy. Ania i Krzysztof

Ania i Krzysztof Łódź

Odpowiedź właściciela To my bardzo dziękujemy, że kolejny raz wybrali Państwo nasz dom. Zapraszamy oczywiście ponownie. Będziemy bardzo radzi. Serdecznie pozdrawiamy Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 77 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-21 21:05:22

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Wszystko ok. Pokoje jak i cały obiekt utrzymane w czystości. Polecam każdemu kto ceni ciszę i spokój. Na pewno na następny pobyt najpierw tutaj będę szukał noclegu.

Łukasz Marcinowski

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.62
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-20 18:53:28

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

4.50

Bardzo polecam pobyt u Stanisławy i Andrzeja Komperda. Dom położony jest w ładnej okolicy,a z balkonu możemy delektować się pięknym widokiem na Tatry. Właściciele bardzo mili i sympatyczni. Pobyt bardzo udany, aż żal było wracać. Jeszcze raz polecam wszystkim:)

Małgosia z Tychów

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-20 14:43:25

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

5.00

Polecam wszystkim kto szuka odpoczynku w górach.To była nasza najlepsza kwatera w jakiej mieszkaliśmy w ostatnich latach zarówno w górach jak i nad morzem. Właścicielka p.Anna -przemiła i sympatyczna kobieta. Wszystko jest jak w domu , czysto,wszystko czego potrzeba jeśli chodzi o wyposażenie a nawet więcej!. Świeża pachnąca pościel nowe sprzęty (lodówka ,kuchenka itd.), cieplutka woda itd. Nie ma się czego przyczepić. Serdecznie polecam .

Marek

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-19 12:48:27

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Dom jest naprawdę piękny i idealnie położony. Na środku pól z niesamowitym widokiem mamy spokój góry, będąc bardzo blisko Zakopanego. Dom jest dobrze wyposażony i bardzo wygodny. Uwielbiam tu przebywać, kiedy przyjeżdżam do Tatras.

Amelie

na podstawie 56 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-18 13:02:49

Pokoje u Hazy

- Poronin

5.00

Cudowne miejsce.Super spedzony Czas w czystych I ladnie urzadzonych pokojach.Gospodarze to bardzo goscinni I mili ludzie. Sluza ppmoca W kazdej sytuacji potrafia zabawiac gosci.Wysmienite sniadania.Bardzo urozmaicone.Wymarzone miejsce z pieknym krajobrazem W sasidzctwie Karcma Muzykancko z pysznym jedzeniem I goralska muzyk na zywo.Brawo gospodarze!!! Wrocimy do Was na pewno.Marysia i Zbyszek.Dziekujemy!

Marysiu I Zbyszek

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-18 11:37:12

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Wspaniały domek oraz wspaniałe miejsce na udany wypoczynek dla rodzin z dziećmi. Widok z domku niezapomniany. Blisko szlaków, a jednocześnie z dala od zgiełku. Cisza i spokój, dzieci miały dużo miejsca dla siebie zarówno w domku jak i na podwórku. Bardzo życzliwa i sympatyczna właścicielka. Wracamy w przyszłym roku. Ania z mężem i 3 chłopcami.

Gość

na podstawie 56 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-17 22:43:43

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Wygodne łóżko, czysto, przemiła właścicielka. Jeśli będziemy ponownie w Zakopanem to z pewnością wrócimy w to miejsce. Polecam serdecznie.

Mariola

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 61 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-17 17:12:09

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

W Szarotce gościliśmy już 3 raz.Pokoje i łazienki czysciutkie. Kuchnia wyposażona i czysta.Wlascicielka bardzo sympatyczna i pomocna. W pobliżu delikatesy i inne sklepy spożywcze,BAR MLECZNY REGIONALNY gdzie naprawdę można zjeść pyszne i niedrogie obiady.Blisko na busy i taksówki. Cena za pokój w Szarotce jest bardzo konkurencyjna do innych pensjonatów o takim samym standardzie. Do Krupówek jest 5 minut spacerkiem. POLECAM SERDECZNIE Kasia z Radomia

Kasiatrojacka

Odpowiedź właściciela Dziękujemy bardzo za ponowny wybór naszego obiektu .Serdecznie zapraszamy ponownie.
na podstawie 93 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-16 20:42:20

"Willa Wołoszyn" - Pokoje Gościnne

- Murzasichle

5.00

Jeżeli szukasz Raju na ziemi to jest odpowiednie miejsce.Gospodarze są aniołami. Pracą Swoich rąk i gorącym sercem ugoszczą Cię nie obdzierając Cię ze skóry tak jak co po niektóre hieny dbające tylko o Swoje interesy . Wracać tu będziemy zawsze dopóki nam na to pozwoli Bóg i Państwo Bendrowscy .Dziękujemy synowej Pani Ani , że poleciła nam tak wspaniałych ludzi , a może nie ludzi a Aniołów. Kochamy Was i życzymy Wam wszystkiego dobrego. Jolka i Marek z Białegostoku

jolka imarek

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-16 16:41:33

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Świetne miejsce na nocleg, blisko centrum, sklepów, busów. Czysto, lodówka w pokoju, naczynia, sztućce, czajnik, spora szafa na rzeczy, nic nie skrzypi,z balkonu za drzewami widać Giewont:) Cicho, chociaż to centrum. Bardzo dobry kontakt z przemiłą gospodynią. Polecam:)

Joanna

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 61 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-16 12:35:17

Niedrogie Pokoje Gościnne

- Zakopane

5.00

Super miejsce, cicho, dużo zieleni, fajne pokoje, dobra baza wypadową w góry, sympatyczni właściciele którzy doradzą gdzie co i jak. Polecam. Zibi

Zibi

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 225 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone