Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 225 następna »

dodano: 2019-09-15 14:43:54

WILLA "BELLA" - CENTRUM

- Zakopane

5.00

W ubiegłym tygodniu pierwszy raz byliśmy w willi Bella. Zostaliśmy bardzo mile zaskoczeni warunkami, obsługą i czystością w pokojach, którą oceniamy na 6+ Super lokalizacja. Z pewnością jak będziemy teraz w Zakopanem to tylko tam

Gość

na podstawie 136 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-12 13:33:05

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

5.00

Super miejsce i gospodarze. Lokalizacja rewelacyjna w centrum a jednocześnie cicho i spokojnie. Blisko wszędzie: do przystanku, w góry i na Krupówki. Pokoje, łazienka, aneks kuchenny czyściutki i wyposażone super. Widok z balkonu na Giewont to dodatkowy atut. Spędziliśmy z mężem w czerwcu dwa wspaniałe i niezapomniane tygodnie. Na pewno jeszcze wrócimy. Polecamy serdecznie. Pozdrawiamy gospodarzy. Katarzyna i Jasiek z Łodzi.

Gość

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-11 20:36:36

Pokoje u Hazy

- Poronin

5.00

Bardzo miła atmosfera , super śniadanka,gospodarze Stasia i Andrzej bardzo gościnni i mili, można czuć się jak w domu.polecam

Gość

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-11 09:30:34

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Polecam wszystkim zainteresowanym willę Sopalówka. Jednym z niewątpliwych atutów jest jej położenie z pięknym widokiem na góry oraz bardzo zadbanym otoczeniem wokół, Właścicielka Pani Władysława cudny i uczynny człowiek. Same pokoje doskonale wyposażone i co zasługuje na szczególne podkreślenie bardzo czyste. Z całą pewnością zasługuje na rekomendację. Będziemy wracać.

Ewa

na podstawie 44 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-10 20:46:24

Wynajem pokoi "u Bartka"

- Zakopane

5.00

Pokoje skromne ale czyściutkie,gospodarze pomocni mili i życzliwi. Dobra baza wypadowa w góry jak i na spacer po Krupówkach, wszędzie można dojść w 15-20 minut. Przystanek BUS, sklepy spożywcze i gastronomia na wyciągniecie ręki, no i ten widok na Giewont. Pewnie jeszcze powrócę, bo i ceny jak na sezon letni umiarkowane.

Piotr

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-10 12:34:59

Wynajem Pokoi Pod 9 - lokalizacja blisko dworców i centrum

- Zakopane

5.00

We wrześniu wynajmowaliśmy pokój z balkonem. Pokój wyglądał dokładnie tak jak na zdjęciach powyżej, czysty, schludny, bardzo czysta łazienka, dobrze wyposażony aneks kuchenny. Duże podwórko. Obok sklep spożywczy, pod drugiej stronie ulicy dwa kolejne. Do dworca spacerem ok. 10 minut, do Krupówek ok. 20. Właścicielka jest bardzo miłą osobą. Serdecznie polecam nocleg w tym miejscu.

Ps

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-10 08:23:57

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce, bardzo gorąco polecam wszystkim. Każdy detal zgadza się ze zdjęciami i opisem na stronie. Jest czyściutko, przestronnie i bardzo wygodnie. Do tego zawsze jest ciepło, niezależnie od pogody, ponieważ właściciele naprawdę dbają o komfort swoich wczasowiczów. Miła i rodzinna atmosfera oraz wewnętrzne ciepełko gospodarzy sprawiają, że człowiek czuje się jak u siebie w domu, jakby przyjechał odwiedzić ukochaną rodzinę. Na pewno tu wrócę i to nie raz!

Marta Ć.

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-06 21:10:14

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

W Szarotce czuliśmy się wspaniale, pokój łazienka czyste , zadbane. Właściciele bardzo mili. Super lokalizacja do Krupówek blisko, kilka minut. Napewno wrócimy do Szarotki

Karolina

na podstawie 93 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-06 21:08:25

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Super obiekt godny polecenia.Lokalizacja blisko centrum sklepów busów ale mimo to cisza i spokój.Sympatyczni właściciele a pokoje czyste i zadbane.

Agnieszka

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa. Cieszymy się z takiej oceny. Serdecznie zapraszamy ponownie Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 77 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-06 20:44:21

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

5.00

Jeśli marzy się Wam spokój cisza piękne widoki i fajna atmosfera to wybierzcie pensjonat u Stasi i Andrzeja. Gospodarze pomocni,sympatyczni warunki bardzo dobre i pyszne jedzonko, które gotuje Pani Zosia. Pozdrawiamy i zachęcamy innych do przyjazdu my byliśmy wielokrotnie i jeszcze wrócimy

Maria

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-01 22:38:14

Willa Śwarna - Centrum

- Zakopane

5.00

Nagyon szép, kényelmes, új építésű Willa, csendes helyen, közel a központhoz. Biztos vagyok benne, hogy visszatértünk. Ajánlom, 5*!

Üdv., Szabolcs

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-31 14:19:39

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Byliśmy u Państwa Karpieli pierwszy raz i napewno wrócimy tutaj jeszcze . Pokoje czyste zadbane cisza spokój bezpiecznie dla dzieci. Gorąco polecamy

Kamila i Daniel

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-29 16:30:55

u Katarzynki - pokoje gościnne

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam wynajem pokoi u Pani Katarzyny. Byłam mile zaskoczona uprzejmością Gospodarzy oraz domową atmosferą. Pokoje i łazienki są czyste i zadbane.Mam nadzieję, że wrócimy tutaj za rok.

Kasia

Odpowiedź właściciela Bardzo się cieszę że są państwo zadowoleni z pobytu u nas, zapraszamy serdecznie na kolejny wypoczynek do nas
na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-28 23:20:20

Pod Nosalem

- Zakopane

5.00

jezdze od lat, rodzice tez. Super jakosc, bardzo czysto, brak nieprzyjemnego zapachu w drewnianych pokojach

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-27 09:42:57

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Znaleźliśmy swoje miejsce pod Tatrami. Widok - mistrzostwo świata, a przestronne otoczenie, cisza, spokój i świeże powietrze rekompensowały słabą pogodę. W domku czystość, jak przed wizytą sanepidu. Kontakt z właścicielami doskonały. Bardzo na plus 2 łazienki, przy 6 osobach pełen komfort.

Olga

na podstawie 56 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-26 22:04:27

Apartament przy Chramcówkach

- Zakopane

5.00

Bylismy z mezem i dzieckiem. Super miejsce. W pokoju bardzo czysciutko. Wszystko jest to co potrzebne w domu o nic sie nie martwilismy. Wszedzie blisko. Okolica bardzo spokojna, sąsiedzi bardzo mili. Pani ktora wynajmuje mila i sluzy pomoca. Na pewno wrócimy.

Natalia

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-26 09:24:41

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

We had a great stay in Zakopane! We stayed there as a group of 4 people with one couple. The house is ideally located as it is not far from Zakopane town center but also distant enough so that it is outstandingly calm at night. It is very spacious and very clean, you can see that the owner takes a great care of its house and its residents. We 4 stayed in two different rooms, all with good quality bedding and nice wide windows. The facilities are great, it is very pleasant to relax outside on the balcony or in the garden. The view is also a major asset as it is truly breathtaking! You'll find that the off-center location has many advantages as it allows you to avoid most of the traffic jams that often occur around Zakopane, it's also very close to a great (if not the best) Giewont trail and it is directly on a road that would lead you to the Gubałówka which could save you a few zlotis avoiding the use of the cable car. If you plan to visit Zakopane and the surrounding Tatras this is definitely a place to consider!

Gość

na podstawie 56 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-25 22:08:52

Willa Polana Górkówka

- Kościelisko

5.00

Wspaniałe miejsce. Cisza, spokój , piękne widoki.Dom i otoczenie czyściutkie i pachnące.Miła i pomocna pani Gospodyni. Doskonałe miejsce na odpoczynek dla każdego pragnącego chwili oddechu od trosk dnia codziennego. Pozdrawiamy i do zobaczenia ponownie:-)

Ewa i Michał z córkami

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-25 19:55:16

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Polecam domek bardzo fajny pokoje duze spokoj cisza wlascicielka bardzo mila przyjazna napewno bysmy tam wrocili nic nie brakowalo jestesmy bardzo zadowoleni i mozemy z calego serca polecic domek.

Kasia

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-25 15:25:55

Willa Znana Zakopane Pokoje w Centrum

- Zakopane

1.00

Willa znana to najgorsze miejsce w jakim byłam z rodziną na wypoczynku.. Nigdy więcej.. Parking bardzo ciasny, w przed ostatni dzień pobytu, spotkała nas niecodzienna sytuacja, która nie powinna mieć miejsca.. Chcąc wyjechać samochodem, do czego mamy pełne prawo.. Pani która tam pracuje, powiedziała że nie wyraża na to zgody.. Bo zarysujemy inny samochód, krótko mówiąc inny gość tej "willi" zastawil nas,co skutkowało tym, że nie mogliśmy wyjechać. Druga rzecz, łazienki były budowane z myślą o dzieciach do 1.50cm, futryny niskie, pod prysznicem trzeba było myć się skulonym. Łóżka bardzo niewygodne, ściany grubości zyletki, wszystko słychać. Obsługa bardzo nie miła.. Cena 85zl za dobę, według mnie za wysoka jak na taki standard. Jedyny plus-blisko Krupówki.

Paulina Szymańska

Odpowiedź właściciela Witam, W odpowiedzi na opinię dotyczącą parkingu faktycznie jeden z gości uniemożliwił wyjazd, za co przepraszam. Dbając o dobro wszystkich gości, chciałam uniknąć sytuacji gdzie mogło dojść do przerysowania aut, dlatego nie zgodziłam się przeparkować auta w przededniu wyjazdu . Sytuacja ta w następnym dniu nie powtórzyła się i mógł Pan bez problemu wyjechać. Pozdrawiam Willa Znana Zakopane
na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.20
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 80%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 225 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone