Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 150 następna »

dodano: 2022-04-10 11:08:12

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Cudowny dom , kochana gospodyni:) przytulna atmosfera oraz super energia domu i ludzi :) Polecam każdemu kto chcę odpocząć i fizycznie i psychicznie. W dom włożone jest całe serce właścicielki i to od razu czuć po wejściu. W domu wszystko jest to co niezbędne do zamieszkania na pobyt w nim, a nawet więcej:) Duży komfort pobytu i spokój co w dziejszych czasach jest potrzebne. Dom jest położony w pieknej okolicy i nie daleko jest do szlaków gorskich. Można wybrać się na spacer i podziwiać okolicę i naturę ktora jest piękna:) Bardzo dziękujemy za cudowny pobyt i ciepłe przyjęcie:) Ania Arek i Nikodem:) Napewno dozobaczenia:)

Gość

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-03-26 18:55:29

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Jesteśmy zachwyceni pobytem czysciutko przyjemnie miło wrócimy za rok

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy serdecznie ponownie. Monika i Rafał - Gospodarze
na podstawie 86 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-03-15 09:27:15

Pokoje Gościnne "Marianna"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Zdecydowanie polecam to miejsce. Pokoje czyste a Pani bardzo miła i pomocna. Byliśmy już tam z żoną kilka razy i za każdym razem byliśmy zadowoleni z noclegu. Świetna lokalizacja! Wszędzie blisko. Niedaleko przystanki na busy w każdym kierunku.

Łukasz Kowalczyk

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-03-13 15:15:25

Zbyrcoki - Domki w Górach

- Brzegi-BukowinaT.

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Spedzilismy w domku kilka bardzo milych dni.Domek super, czysciutki,cieply i swietnie wyposazony, w wysokim standardzie. Lazienki duze, wygodne loźka,kacik dla dzieci i jako bonus jeszcze kominek, no i suszarnia, wiec nie ma potrzeby rozkladania sprzetu w domku. Piekna okolica, bardzo blisko do wyciagow, a kolo domku mozna jezdzic na sankach i spacerowac. Cisza i spokoj. Wlasciciele przemili. Szczerze polecam!

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-03-11 17:33:59

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam Willę Małgorzata. Czysto i przytulnie. Świetne położenie i bardzo mili gospodarze. Blisko Wielka Krokiew, sanki, wyjście na szlaki i do centrum.

Karol

na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-03-06 19:57:42

Pokoje Gościnne "U Danusi"

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam serdecznie! Wraz z dziećmi zostałam bardzo ciepło przyjęta przez właścicielkę. Przesympatyczna atmosfera, bezproblemowy kontakt, istniała możliwość przedłużenia pobytu. Wszystko zadbane, pokój bardzo przytulny i ciepły. Mam nadzieję, że uda mi się tu wrócić latem.

Maysia

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-28 17:28:53

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wczoraj wróciliśmy od Pani Marysi po tygodniowym pobycie. Wszystko super,pokoiki czyste,wygodne,ciepłe,możliwość przygotowania swojego posiłku,jest też fajny catering,ceny przystępne.Właściciele pomocni,uczynni,uśmiechnięci od ucha do ucha.Skorzystaliśmy z kuligu u męża Pani Marysi- rewelacja.Radocha dla całej rodziny.Od domu niedaleko jest pobliski stok narciarski,gdzie można pożyczyć sprzęt,jest też szkółka narciarska (tutaj nauka kosztuje),ale co tam.Byliśmy tutaj już dwa razy i było super.Dzieci zachwycone.Pozdrawiam serdecznie właścicieli . Do zobaczenia znowu.

Gosia

na podstawie 47 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-28 06:33:38

Pokoje "U Kasi i Janusza"

- Małe Ciche

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wspaniali Gospodarze, przychylni gościom, ceny atrakcyjne. Jedzenie rewelacyjne !!! Polecam !!!

dana360

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-27 18:34:59

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Super miejsce.Pokój wspaniały,czyściutki z pięknymi widokami.Wszędzie blisko i właściciele przesympatyczni.Byliśmy pierwszy raz i napewno jeszcze wrócimy

Katarzyna

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię oraz za miłe słowa pod naszym adresem. Serdecznie zapraszamy. Monika i Rafał- Gospodarze
na podstawie 86 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-25 20:56:59

Centrum Zakopanego Pokoje Apartamenty Ula i Jarek Gazda

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo dziękujemy za udany pobyt. Czysto, ciepło, gospodarze sympatyczni i uczynni. Lepiej nie mogliśmy trafić. Pozdrawiamy gorąco.

Gość

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-22 22:52:38

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Zdecydowanie polecam to miejsce. Świetne śniadania z regionalnymi potrawami ( oscypki, korbacze itp ) Obsługa bardzo życzliwa. Dziękujemy za zmianę pokoju na większy który posiadał cudowny widok na tatry ;) Klimatyczna strefa spa która pozwala zrelaksować się po dniu spędzonym w górach . Będziemy wracać i polecać każdemu .

Anastazja

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-19 21:41:04

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Gospodyni przemiła. Dom super czysty i przytulny. Wszystko wspaniałe. Już zarezerwowałem na przyszłe ferie.

Grande Familia

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-19 21:16:39

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 4.50

Bardzo dobre warunki, sympatyczni gospodarze. Polecam

B

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-19 10:01:18

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Czysto pyszne jedzenie miła atmosfera

Gość

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-18 21:43:36

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Domek położony w fajnym miejscu.Rob.Domek jest przytulny przestronny i w fajnym góralskim klimacie.Przemiła Pani właścicielka która zadbała o to abyśmy czuli się bardzo dobrze podczas pobytu.Zawsze pomocną , życzliwa. Byliśmy tam w listopadzie ubiegłego roku i na pewno będzimy chcieli tam wrócić oraz polecamy wszystkim ze szczerego serca . Dziękujemy Pani Danusiu.

Gość

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-15 17:22:13

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Nocleg świetny. Pani przemiła, po wymeldowaniu pozwoliła zostać dłużej w pokoju, oraz później udostępniła tez swój abym mogła napisać egzamin. Lokalizacja świetna , 20min pieszo na krupówki oraz 5min na PKP. Na prawdę polecam to miejsce.

Ola

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-12 20:36:31

Dom na Brzysku

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam to miejsce. Pokoje nowe,zadbane i czyste.Gospodarze bardzo mili i służą pomocą. Okolica cicha z pięknym widokiem.

Krysia i Andrzej

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-11 23:18:10

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Gospodarze pomocni, uczynni, ceny rewelacyjne.W tym roku powracamy,ponieważ w zeszłym roku plany pokrzyżowała nam pandemia.Kuligi rewelacyjne,wszystko super.Klimat gór,przepięknie.Polecam nawet dla rodzin z dziećmi.

Gosia

na podstawie 47 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-11 13:35:45

Pokoje Gościnne - Szczepaniak

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Czysciutko , przemili gospodarze .Polecam.

Gość

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-10 10:15:58

Pokoje Gościnne "Marianna"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Nocleg super. Właściciele bardzo mili i sympatyczni. Pokoje bardzo ładne. Wszędzie blisko. Na pewno tu jeszcze wrócimy. Gorąco polecam:-)

Joanna Michałek

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 150 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2022 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone