Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 175 następna »

dodano: 2021-02-21 08:06:56

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

5.00

Przemila obsluga czysto piekne widoki jedzenie bardzo dobre na pewno wróce

Daniell

na podstawie 50 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-20 14:43:53

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

5.00

Polecam jak najbardziej,mili gospodarze,starsza pani i jej córka,nie uciążliwi.Mieliśmy studio na parterze,ładnie urządzone,wszędzie blisko.Bardzo nam się podobało,polecam.Cena jak najbardziej adekwatna do oferty

Grzegorz

na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-19 12:58:35

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Gościliśmy w Willi DUNAJ [...] i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokoik 2 os (nie za duży bo dwójki już tak mają ,a przecież tam tylko się wyspać no i w góry) bardzo czysty,łazienka lśniąca żadnych śladów użytkowania innych gości,w pokoiku mikrofalówka,czajnik itd jak w opisie.Willa usytuowana bardzo fajnie,przestronny parking,sklepiki i cukiernia w pobliżu,widok z balkonu na góry,z Kuźnic wejście na szlaki,na cichym uboczu a blisko Krupówek.Gospodyni Pani Danuta szczerze otwarta na turystów ,porozmawia ,doradzi.Wszystko na plus.No i trzeba jeszcze wspomnieć o stronce gdzie znaleźliśmy kwaterę( jak mówi Pani Danuta fascynacja jej męża prowadzącego stronkę) jest uaktualniana na bieżąco kwatery wklejane last minute dobrze opisane nawet pogoda z kamerka online.Willa i stronka godne polecenia.Dziękujemy za spędzony tam czas i pozdrawiamy gospodarzy.

Bogdan

Odpowiedź właściciela Szanowni Państwo Z całego serca dziękujemy za opinię. Jest Nam niezmiernie miło że możemy sprostać oczekiwaniom naszych wczasowiczów. Cieszymy się , że nasza praca jest doceniana My życzymy sobie takich Gości jak Państwo kulturalnych, ciekawych i miłych. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia Nas jak będziecie w tych stronach. Pozdrawiamy i serdecznie zapraszamy. Wdzięczni Gospodarze.
na podstawie 88 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-16 09:18:24

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

5.00

Zdecydowanie polecam pobyt w Willi Sonia. Willa zlokalizowana w super miejscu, na wyciągnięcie ręki Krupówki oraz Gubałówka. Czyste pokoje, dobre śniadania. A przede wszystkim wspaniali właściciele, którzy idą gościom na rękę i pomagają w organizacji niespodzianek .

Patrycja

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-15 20:13:32

WILLA GAZDA - pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

5.00

Obiekt bardzo czysty. Pokoje zadbane. Łazienki czyściutkie i nowocześnie urządzone. Gospodarze przesympatyczni a w szczególności Pan Artur. Przywitał nas z szeroką bazą informacji na temat okolicznych szlaków, wyciągów narciarskich, zaopatrzenia w pieczywo i coś mocniejszego. Bez problemowo przedłużył nasz pobyt. Chętnie wrócimy tutaj ponownie.

Aneta, Jacek, Joanna Kulińscy

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-14 12:44:15

Anna II

- Zakopane

5.00

Mili właściciele, warunki bardzo dobre. Polecam

Gość

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-02 10:21:52

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Bardzo fajny dom, który polecam każdemu:) bardzo przestronny, komfortowy, z dwiema łazienkami. Można poczuć się jak u siebie w domu. Niczego nie brakuje. Jest plac zabaw dla dzieci, miejsce na ognisko. A pani właścicielka przesympatyczna, ciepła, otwarta, pomocna. Na pewno tu wrócę!!!!!

Gość

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-01-31 10:50:40

WILLA GAZDA - pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

5.00

Cudowni ludzie, piękne miejsce, czyściutko, blisko Krupówek. Polecam wszystkim bardzo serdecznie

GOSIA

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-12-21 07:04:48

Wynajem pokoi Storczyk

- Zakopane

5.00

a o czym tu pisać? trzeba samemu sprawdzić. wracam tu z rodziną od 5 lat. bywało, że 2 razy w roku. Polecam.

Gość

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-11-30 21:19:29

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Byłem z rodziną w lutym 2020r. Bardzo chciałbym wrócić w to miejsce w 2021r.Super odpoczęliśmy. Cisza i spokój, czysty pokój,dostęp do kuchni. Wszędzie blisko. Ciekaw jestem czy pandemia przeszkodzi zakwaterować się po 4 stycznia w tym miejscu. Polecam pokój nr.6

Tomasz

na podstawie 39 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-11-08 17:58:21

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Piękny domek! Świetny kontakt z właścicielką! Polecam bardzo.

Gość

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-25 16:34:55

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

5.00

Piękne miejsce i super właściciele .Bardzo blisko do centrum. Pokoje, łazienka, aneks kuchenny bardzo czysto i pełne wyposażenie.Na pewno jeszcze wrócimy. Bardzo polecamy.

Gość

na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-19 19:43:49

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Witam gorąco polecam jest super czysto ,ładnie właściciele przemili nawet nam ze względu na dzieci pokoje zamienili po przyjeździe .Wrócimy na pewno .

Łukasz

Odpowiedź właściciela Bardzo Państwu dziękujemy. Zapraszamy do odwiedzenia Nas ponownie może uda się całą rodzinką. Życzymy dużo zdrówka, pogody ducha i samych wspaniałych dni. Ucałowania dla dziewczynek i do zobaczenia Dana i Maciek Chyc.
na podstawie 88 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-17 19:20:19

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Wspaniały domek, czysty i przestronny.Właścicielka bardzo sympatyczna i pomocna.Blisko do wszystkich atrakcji turystycznych.Pomimo krótkiego pobytu i deszczowej pogody, miło będziemy wspominać pobyt w Poroninie.Chętnie tam wrócimy.

Aleksandra

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-11 22:49:12

Apartamenty domowe IKA

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Wspaniałe miejsce na wypoczynek,świetna lokalizacja blisko sklepy, karczmy,szlaki turystyczne.Przemili, serdeczni właściciele. Dom zadbany z pięknym ogrodem,basenem a widoki na góry wspaniałe.Polecam wszystkim to miejsce,jeżeli będę miała okazję na pewno tu wrócę z rodzinką.Serdecznie dziękujemy za miło spędzony czas.

Karolina

na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-05 20:33:09

Willa GRAND Karpatia - kominek, JACUZZI, sauna 1000 m npm

- Murzasichle

5.00

Polecam Wszystkim ! Cena odpowiednia do jakości. Bardzo dobra lokalizacja blisko do centrum jak i różnych atrakcji stoków itp:) bogate I różnorodne jedzenie A właściciele bardzo mili i uprzejmi:) :)

Gość

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-05 16:03:45

Wynajem Pokoi Sichelscy

- Biały Dunajec

5.00

Bardzo polecam, gospodyni przeurocza, jesteśmy tu już 6 raz i na pewno nie ostatni, super miejsce, czyste i przytulne pokoje.

Sylwia

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-30 18:31:05

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

W Wiilli Dunaj byliśmy dwukrotnie (ostatni raz wrzesień 2020 r.). Za każdym razem pobyt był bardzo udany. Właściciele posesji, Pani Danuta i Pan Maciej, to przesympatyczne i życzliwe osoby, służące zawsze pomocą i miłą rozmową. Pokoje wraz z łazienkami są bardzo czyste, schludne i przestronne. Teren wokół obiektu zadbany i czysty. Willa położona jest w uroczej i spokojnej okolicy, blisko punktów gastronomicznych. Polecamy Willę Dunaj wszystkim!

Gertuda i Czesław

Odpowiedź właściciela Szanowni Państwo Serdecznie dziękujemy za opinię mamy nadzieję na kolejne spotkanie. Może jeszcze w tym a jak nie to w następnym roku. Życzymy dużo zdrówka dla całej rodzinki. Pozdrawiamy gorąco Gospodarze.
na podstawie 88 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-28 20:39:39

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Willa Małgorzata to wspaniałe miejsce szczególnie dla osób kochających góry: cisza,spokój,blisko do szlaków. Pokoje komfortowe i przestronne wszystko zgodne z opisem i zdjęciami oraz przesympatyczni,życzliwi i pomocni Właściciele. Gorąco polecamy .

Gość

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-28 11:06:14

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Cudowne miejsce, żal było wracać:( polecam z całego serca każdemu kto szuka odpoczynku i spokoju. Domek wyposażony we wszystkie najbardziej potrzebne rzeczy. Co tu pisać, trzeba jechać A na pewno się nie zawiedziecie. Bardzo przemiła Pani która nas przyjmowała. Polecam jeszcze raz

Dawid

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 175 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2021 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone