Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 137 następna »

dodano: 2024-02-08 02:02:04

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Przyjeżdżamy do Stasi i Andrzeja od wielu lat - już nawet nie jestem w stanie powiedzieć ilu? Za każdym razem czujemy się jakbyśmy przyjeżdżali w odwiedziny do najbliższej rodziny. Nie ma takiego innego miejsca w Zakopanem! Wszystkie pokoje są czyste i bardzo zadbane - nic więcej nie potrzebujemy, gdyż przyjeżdżamy na wędrówki po górach. Jedzenie jest przepyszne! Domowej roboty śniadania oraz obiadki. Polecam jak ktoś chce poczuć się jak na wakacjach u babci <3 Magda

Magda

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-02-07 22:22:23

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo polecam pensjonat u Stasi i Jędrka, okolica i widoki super. Jeździmy z ekipą od wielu lat i nigdy się nie zawiedliśmy. Gospodarze są na medal , a ich kuchnia.. super!!!

Maja z Trzebieży

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-02-07 22:16:02

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam. Bardzo dobre wyżywienie. Lokalizacja spokojniejsza niż Zakopane czy Białka. Zimą świetne miejsce do nauki jazdy na nartach, latem dobre miejsce wypadowe do Murowańca, czy w Dolinę Olczyską. Znam lokalizację od lat i nigdy się nie zawiodłem. Dobre miejsce zarówno dla zorganizowanych grup, jak indywidualnych turystów.

Marcin Ch

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-02-07 21:59:29

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Cudowne miejsce. Tam, gdzie są wspaniali ludzie tam jest cudownie. Jeżeli planujemy pobyt w Tatrach, to zatrzymujemy się zawsze u Stasi i Andrzeja. Miejsce urokliwe, widoki za każdym razem powodują wzruszenie, góry nasze góry..,a jedzenie..pyszne, domowe. Serdecznie polecamy to miejsce, tym którzy cenią sobie domową atmosferę.

Gość

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-27 17:26:39

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Byliśmy u Pani Weroniki i Pana Stanisława już kilkanaście razy. Wspaniali ludzie. Miejsce klimatyczne. Domowo. Gorąco polecamy. Do zobaczenia.

Agnieszka Irek

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-27 11:35:29

Willa Pod Cisami

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Apartament Sarnia Skałka, w którym przebywaliśmy, bardzo nam się podobał. Pachnący nowością i nowoczesnością. Dwie duże, pięknie urządzone sypialnie z telewizorami, przytulny salon z aneksem kuchennym i również telewizorem, wygodna łazienka i duży korytarz. Na ścianach piękne zdjęcia gór, autorstwa przemiłej gospodyni willi pod cisami. Bardzo nam zależało, by mieć niedaleko do skoczni i do centrum, i faktycznie były to spacerki ok 20min., które dodatkowo pozwalały poznać trochę miasto, wyjątkową architekturę starych góralskich domów. Bardzo polecam to miejsce, również z powodu atrakcyjnej ceny i spokojnej, pozwalającej wyciszyć się, okolicy. Chętnie wrócimy tu na dłużej.

Agnieszka Rodziewicz

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-27 01:39:43

Willa Aleksandra II

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Mieliśmy przyjemność gościć w willa aleksandra wraz z dwójką dzieci, które były zachwycone noclegiem podobnie jak my. Widok na Giewont, który umilał nam cały pobyt był bezcenny. Pokój nowoczesny a jednak czuliśmy góralski klimat. Własna kuchnia wraz z niezbędnym wyposażeniem to ogromny plus. Przemiła właścicielka. Z pewnością wrócimy w to miejsce i każdemu szczerze polecamy!

Gość

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-26 22:19:06

Apartament Tetmajera 8a

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Apartament jest przepiękny, super wyposażony i bardzo czysty. Wszędzie blisko, Krupówki 2 min spacerkiem. Właścicielka bardzo sympatyczna i pomocna. Polecam wszystkim serdecznie bo naprawdę warto!!!

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-24 12:52:32

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Właściciele przemili,pomocni można rozmawiać godzinami;) Pokoje czyste,pachnące ogólnie wszystko rewelacja.Polecamy z całego serca niedługo sami tam będziemy już któryś raz z rzędu ;)

Sandra i Dominik

na podstawie 50 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-23 21:34:37

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam. Obiekt i gospodarze mega super. Czyściutko,cieplutko i cisza, spokój. Fajne miejsce na wypad z rodziną i znajomymi

Gość

na podstawie 90 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-23 16:05:22

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Super miejsce ,czysto , piękne widoki. Smaczne śniadanie.Miła właścicielka.Polecam to miejsce.

Magda Piotr Bartkowiak

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.78
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-22 20:50:45

Centrum Zakopanego Pokoje Apartamenty Ula i Jarek Gazda

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Spędziłam z córką 8nocy, serdecznie polecam!Cicha i spokojna okolica. Gospodarze bardzo mili,pomocni.Idealne miejsce na wypoczynek,!

Gość

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-22 15:02:26

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo dziękujemy za miły pobyt.Apartament super!!!!! czysciutko pachnąco.Napewno zawitamy za rok.Pozdrawiamy

Gość

na podstawie 90 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-21 10:12:05

"Willa Wołoszyn" - Pokoje Gościnne

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Byliśmy w Willi Wołoszyn kilkanaście razy i póki co zamierzamy tam wracać . Super baza wypadowa w tatry a zarazem cisza i spokój. Bardzo sympatyczna prawdziwa góralska rodzina a grile w ich pięknej altanie z widokiem na najwyższe szczyty niezapomniane , oczywiście do tego góralska muzyka i ciekawe opowieści górali , bardzo czyste i zadbane pokoje z cudownymi widokami ,jesteśmy bardzo zadowoleni .SERDECZNIE POLECAM . DO ZOBACZENIA W WILLI U PRZESYMPATYCZNEJ WŁAŚCICIELKI HANI ALA I JAREK Z KOMOROWA WOJ.ŚWIĘTOKRZYSKIE

Gość

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-19 17:34:43

Centrum-Pokoje

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Świetne kwatery!!! Gorąco polecam!!!

Gość

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-16 07:55:01

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Witam właśnie wróciliśmy od pani Agnieszki Radkosz miejscówka na potęgę fajny szałas do grillowania apartament nr 6 mistrzostwo świata bardzo sympatyczna właścicielka polecam w stu procentach. Na pewno wrócimy Pozdrawiam

Sebastian

na podstawie 90 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-15 02:16:12

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wspaniałe miejsce, gospodarze cudowni i mili. Na pewno jeszcze tu wrócimy z całą rodziną. Pokoje czyste, piękny widok na góry blisko centrum. Polecam w 100%

Gość

na podstawie 50 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-14 22:54:42

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

W 100% miejsce godne polecenia. Byliśmy w trzy rodziny z szóstka dzieci i mieliśmy do dyspozycji cala górę. Warunki mieszkaniowe naprawdę super, od razu przy domu stok narciarski i bar, do dyspozycji również ruska bania, narciarnia i wszystko czego potrzeba aby spędzić Wolny czas. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Zazwyczaj lubimy zwiedzać inne miejsca ale tu na pewno wrócimy za rok!

Gość

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-13 19:01:04

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam gorąco . Miejscówka rewelacyjna. Bardzo blisko do Krupówek a zarazem cisza i spokój. Gospodyni w okresie noworocznym przywitała nas ( szampan w pokoju i pyszne ciasto) oraz służy pomocą . Był to nas drugi pobyt u państwa Czaja i na pewno nie ostatni. D i A.

Gość

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-01-11 22:45:37

WILLA GAZDA - pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam każdemu właściciele bardzo przyjaźni pokoje czyste zadbane lokalizacja super blisko centrum Gubałówka Szymoszkowa itd. Polecam każdemu Willę Gazda.

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 137 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2024 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone