Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 146 następna »

dodano: 2022-08-21 23:40:03

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Idealne położenie, jeśli chodzi o wypady na szlaki górskie. Gospodarze przemili. W willi cisza, spokój, także jeśli chodzi o sąsiedztwo. Jest bardzo czysto. Byliśmy tam dwa razy i dla nas warunki były idealne. Kolacje na balkonie niezapomniane. Jestem pod wielkim wrażeniem.

Beata P.

na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-20 16:48:43

Willa Aleksandra II

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

To jak narazie najlepsza lokalizacja w jakiej byliśmy! Czyściutko, super wyposażenie, bardzo ładny klimatyczny góralski wystrój. Blisko do centrum, do Krupówek ale i jako baza wypadowa w góry również lokalizacja bardzo dobra (dolina Strążyska czy Białego "rzut beretem"). Na przeciwko Willi obiady domowe w szkole w bardzo dobrej cenie. Właścicielka przemiła, bardzo układna i empatyczna . Ocena za całość CELUJĄCA !
Turyści z Warszawy.

Aleksandra z rodziną

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-16 15:32:55

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Witam. Wyglad apartamentu w 100 % zgodny z opisem i zdjęciami na stronie.Czysto ,przytulnie,wszedzie blisko,widok z sypialni na Giewont -niezapomniany. Gospodarze bardzo mili. Parking pod domem. Bardzo polecamy to miejsce!!!. Cena adekwatna do warunków.

A.Jura.

na podstawie 40 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-15 12:51:46

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo fajne miejsce na nocleg w Zakopanem. Pokoje bardzo ładnie urządzone, super balkonik, czyściutko, aneks kuchenny, lodóweczka. Można szczerze polecić.

Damian&Iwona

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-14 06:33:35

Pokoje Gościnne "Róża"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Jeżeli ktoś szuka ciszy i spokoju i szumu potoku to tu to znajdzie. Pokoje czyste, łóżeczka wygodne.polecamy serdecznie. A nie daleko piękny widok z górki na Giewont.

Gość

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-13 19:20:25

Dom na Brzysku

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo przyjemni i serdeczni Państwo, zawsze coś ciekawego opowiedzą o okolicy... Warunki bardzo dobre,czysciutko i przyjemnie.Czekam, na okazje, żeby się znowu tam wybrać....

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-12 17:31:50

"Sopalówka"

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Byłem razem z synem. Spokój, cisza i właściciele bardzo mili i pomocni. Miło to wspominamy. Pewnie jeszcze wrócimy. Pozdrawiamy serdecznie.

Arek i Piotrek

na podstawie 46 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-10 09:55:14

Anna II

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecamy wszystkim, ktorzy chcą odpocząć w ciszy. Bardzo sympatyczna właścicielka. Czysto, przytulnie. Dobra lokalizacja.

Katarzyna

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-09 16:11:13

Pokoje Gościnne "Róża"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Mój pobyt u Pani Róży był bardzo miły. Pokoje są bardzo czyste i wygodne łóżeczka. Szczerze polecam.

Gość

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-09 15:00:10

Józefinka - noclegi

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Obiekt zgodny z opisem .Fajna lokalizacja wszędzie blisko sklepy restauracje przystanek autobusowy. Bardzo miła pani Helenka . Pozdrawiamy i napewno wrócimy.

Aneta

na podstawie 95 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-08 22:28:13

Willa - " Siuster Comfort "

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam bardzo piękne miejsce ,pokoje na wysokim poziomie ,właścicielka super po prostu mega.

Beata

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-08 09:39:59

Willa - " Siuster Comfort "

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Dom przepiękny, bardzo czystko świetnie wyposażony. Dla większych grup idealny, gospodyni udostępnia wyposażona kuchnia i jadalnie oraz wspaniała sale na zabawy. Ponadto w pokojach czajnik A na korytarzach również aneksy kuchenne. Lokalizacja doskonała, blisko na termy. Gorąco polecam!

Gość

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-07 18:58:26

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Przesympatyczni gospodarze.Obiekt czysty i schludny.Na korytarzu dostępny aneks z lodówką. Studio z widokami, wyposażone w podstawowe sprzęty. Łazienka z prysznicem. Spokój i luz. Wszędzie blisko. Z czystym sumieniem polecamy. I juz czekamy na kolejny rok aby tam powrócić .

Bernadetta

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy i serdecznie zapraszamy Państwa ponownie. Monika i Rafał Gospodarze
na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-06 17:19:22

Willa Anulka

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Piękne, przytulne i bardzo wygodne miejsce. Bardzo miła pani właścicielka.Pokoje z łazienkami estetyczne, bardzo czyste, o wysokim standardzie. Piękny widok na Tatry Wysokie, uroczy, zadbany ogród . Bardzo polecam.

Malgosia

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-06 11:53:00

Pokoje przy Dolinie Kościeliskiej

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Super miejsce na wypady na górskie szlaki z dala miejskiego zgiełku przepiękny ogród gorąco polecam

Kamil

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-06 10:40:56

Regionalne Pokoje "U Nas"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Jest bardzo fajnie właściciele wiekowi ale bardzo sympatyczni lokal dla ludzi nie imprezujących dla tych co chodzą po Tatrach kuchnia lodówka klimat prawidziwego Zakopanego cisza i spokój sklep blisko busy blisko polecam prawdziwym turystom i Tym co chcą odpocząć w zacisznym miejscu .Seba z Łowicza

Sebastian

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-06 08:53:37

Willa u Daniela Salwatoriańska 6

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo dziękujemy za super pobyt miła obsługę dbanie o nasz komfort.Czystosc w pokojach i dookoła budynku super miejsce na grilowanie, pyszne śniadanie. Polecam wszystkim a zwłaszcza rodzinom z dziećmi bo nie wszędzie właściciele tolerują dzieci duża dziesiątka dla właścicieli .

Justyna

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-05 21:00:22

Willa - " Siuster Comfort "

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam byliśmy większą grupa wszyscy zadowoleni bliska baseny miejsce fajne na pewno jeszcze tam wrócimy ;) polecam !!!

Łukasz

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-05 09:05:13

Pokoje Gościnne - Zofia Joniak

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo miła właścicielka, pokoje czyste, duże, cena bardzo niska. Niema się do czego przyczepić, warto polecić.

Łukasz

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-02 13:11:21

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Byłem w pensjonacie wiele razy wspaniałe miejsce, piękne widoki, warunki bardzo dobre, duży teren wokół domu w pensjonacie jest wszystko co potrzeba bardzo sympatyczni i pomocni Gospodarze i smaczna domowa kuchnia polecam wszystkim

Paweł

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 146 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2022 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone