Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 185 następna »

dodano: 2020-09-08 09:54:20

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Byliśmy pierwsze raz w Józefince ale na pewno nie ostatni. Bardzo miła właścicielka, pokoje ładne, czyste, bardzo dobra cena co do jakości - ciężko znaleźć lepiej i taniej o ile w ogóle się da :)

Łukasz

na podstawie 91 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-07 16:07:19

Pokoje Gościnne U Danuty

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Moja Oaza spokoju kiedy tylko mogę to Jadę Super gościnni Właściciele Pięknie wyremontowane pokoje wszystkie z łazienkami a obiady Danuty obłędne Gorąco Polecam ten Dom wszystkim ceniącym spokój i ciszę oraz Super Właścicieli Pozdrawiam Serdecznie.

Rafał

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-06 14:29:31

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Pobyt choć krótki to bardzo udany. Warunki naprawdę bardzo dobre. Właścicielka bardzo miła i sympatyczna.

Gość

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-30 12:02:28

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Wszystko jak najbardziej na TAK... Sympatyczna pani Danka,domek bardzo czyściutki i wyposażony.Plac zabaw dla dzieci możliwość zrobienia fajnego ogniska dla dzieci i nie tylko. Napewno wrócimy na umówioną kawę . Polecamy wszystkim

Gość

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-30 11:14:51

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Bardzo miły i przytulny domek, miła właścicielka oraz bardzo ładne pokoje warto przyjechać na odpoczynek.

Gość

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-28 18:35:03

Wynajem Pokoi "Wojtanówka"

- Zakopane

5.00

Bardzo miła gospodyni, czyste pokoje, bardzo dobra lokacja. Przyjeżdżam tam co roku i nie mam zamiaru przestawać.

Marek P

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-28 14:58:26

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam Niespodziankę, pobyt jak zawsze udany:) Pozdrawiam

Izabela

na podstawie 64 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-27 11:58:40

"U Doruli"

- Poronin

5.00

Dom położony jest obok górskiego potoczku, który pięknie szumi, można zrobić sobie ognisko posiedzieć w ogródku lub na tarasie . Atmosfera domowa, czyste pokoje i łazienki oraz w pełni wyposażona kuchnia z dużą jadalnią. Miła i pomocna właścicielka. Szczerze polecam.

Ewa

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-26 19:29:17

Wynajem pokoi Zakopane KRÓLE 1A 250m od WYCIĄGÓW HARENDA

- Zakopane

5.00

Witam. Pokoje zadbane, miła atmosfera, pani właściciel jest ciepła, pomocna osoba. Wracamy w tym roku i w miarę możliwości będziemy wracać tak często jak się da. Blisko do centrum, nawet spacerkiem zajmuje to 30 minutek a jak wiadomo w górach spacer to dobra rozgrzewka. Sklepik dosłownie na wyciągnięcie ręki plus przystanek autobusowy jeśli ktoś nie przyjechał samochodem. Serdecznie polecam ! :)

Marek

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-25 21:53:33

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Piękny, czyściutki domek w cudownym miejscu z dala od hałasu i tłumu turystów, co w obecnej sytuacji jest bardzo cenne i można czuć się tutaj bardzo bezpiecznie. Idealne miejsce by wypocząć w ciszy i spokoju podziwiając przepiękne widoki. Ale jednocześnie blisko do centrum Zakopanego, na Krupówki , Na Gubałówkę, Dolinę Koscieliska itp. Cudni właściciele dbający o swoich gości. Można posiedzieć wieczorami przy ognisku, skorzystać z grila, pobujać się na bujawce lub po prostu poleżeć na leżakach patrząc na np. Giewont i oddychać czystym powietrzem. Zakochaliśmy się w tym miejscu i już nie możemy się doczekać czasu kiedy będziemy tam znowu.

Ania i Slawek

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-25 17:10:46

Wynajem pokoi Storczyk

- Zakopane

5.00

Polecam wszystkim idealna lokalizacja blisko na szlaki jak i również do centrum , pokoje dobrze wyposażone bardzo wygodne łóżka, kuchnia bogato wyposażona jest wszystko , był tylko jeden malutki minusik mój pokój miał okno z widokiem na potok może dla każdego to plus a dla mnie trochę za głośny był ten szum ciężko było mi zasnąć ogólnie pobyt udany polecam z całego serca i pozdrawiam gospodarzy

Aniela

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-25 12:34:16

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Jest to cudowne miejsce dla każdego. Po przyjeździe naszym oczom ukazał się piękny drewniany domek w czarującej okolicy. Zarówno z balkonu, jak i okien każdego z pokojów rozpościera się piękny widok na panoramę Tatr, która jest magiczna przy każdej pogodzie. Samo wnętrze domku jest przede wszystkim czyściutkie, co odgrywa bardzo ważną rolę- szczególnie w czasach pandemii. Pokoje są pięknie urządzone i bardzo przestronne, niczego tutaj nie brakuje. Właściciele są pomocni i bardzo mili. W każdej chwili służą radą a ponadto chętnie polecają warte odwiedzenia miejsca. Na dodatek, mamy tutaj też do wykorzystania przestrzeń przed domkiem, która idealnie nadaje się do podziwiania widoków, zrobienia grilla, bądź ogniska. Ponadto znajdują się tu również huśtawki, które sprawią radość nie tylko dzieciom (sama się o tym przekonałam :)). Podsumowując, w Jasiu jest bardzo spokojnie i bezpiecznie, a co najważniejsze, można się tu poczuć jak u siebie w domu!

Natalia

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-24 23:26:30

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Polecamy :) razem z dziećmi mieliśmy okazję skorzystać z noclegów u Państwa. Czyste pokoje, bardzo mili właściciele. Widok z okna cudowny. Wszędzie blisko. Sklep po drugiej stronie ulicy :) Krupówki bliziutko tak jak i Gubałówka :) niedaleko znajduje się Karczma z dobrym jedzeniem i przystanek busów które zawiozą w każdy zakątek Zakopanego. Na pewno wrócimy i pozdrawiamy.

Marta

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.63
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-24 20:45:29

Agroturystyka Aleksander Dziedzic

- Bańska Wyżna

5.00

Wróciliśmy tam znowu i jak bóg pozwoli pojedziemy tam za rok.Nie da się opisać jak jak jest tam pięknie. Dziękujemy za wszystko naszym gospodarzom. Pani Marii za pyszne jedzonko i dbałość o gości a Panu Olkowi za dobry humor i wędzone sery ze swojej wędzarni. Pozdrawiamy i życzymy dużo dużo zdrówka abyśmy mogli spotkać się za rok

Gość z kurpi

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-22 23:30:59

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

W 100% polecamy pobyt w Willi Józefinka w Zakopanem.Obiekt położony jest w dobrym punkcie komunikacyjnym.Sklepy na wyciągnięcie ręki. Dojście do Krupowek jak i do miasta zajmuje pół godziny spacerkiem. Piękne widoki z okna i balkonu.Pokoje czyściutkie i przytulne.Gaździna i Gaździnka przemiłe i pomocne osoby.Potrafia poprawić humor i przyjść z pomocą w każdej sytuacji. Z pewnością przy kolejnym wyjeździe do Zakopanego odwiedzimy Willę JÓZEFINKA!!! POZDRAWIAMY!!! Robert Staręga i Kateryna Antoniuk z Dęblina!!!

Robert Staręga

na podstawie 91 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-22 21:14:22

Pokoje gościnne i apartamenty Bacówka - Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo dobra lokalizacja. Pokoje ładne i czyste. Lodówka i czajnik w pokoju. Dużym atutem jest parking wewnętrzny. Przemili właściciele. Zapewne tam wrócimy. Polecam w 100%

Beata

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-22 10:20:22

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Polecam z całego serca. Właśnie wróciłyśmy z córką. Gospodarze przemili, pokoje czyściutkie, piękne widoki z okien na góry. Pozdrawiamy Gospodarzy serdecznie, mam nadzieję wrócić do Państwa jeszcze w tym roku kalendarzowym.

Gość

na podstawie 45 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-19 11:07:10

Górska Przystań

- Poronin

5.00

Świetny pensjonat pokój łazienka 10/10 aneks 10/10 jadalnia 10/10 obsługa 10/10 posiłki 10/10 Z czystym sercem można polecić. Od 7lat jeżdżę w Tatry, czasem 2-3razy w roku więc trochę pensjonatów odwiedziłem. Górska Przystań bije wszystkie poprzednie. Bardzo miły właściciel i Pan Menadżer klasa sama w sobie. POLECAM TEN OBIEKT!

Bogu78

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-18 14:59:09

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Każda dziedzina oceny na 5. Nie można sie do niczego przyczepić. Wracam tu za kazdym razem gdy odwiedzam zakopane. Polecam!

Świder

na podstawie 95 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-18 09:57:10

Górska Przystań

- Poronin

5.00

Cudowne miejsce na aktywny wypoczynek, pensjonat bardzo ładny , czyściutkie pokoje i widok wspaniały na góry, jedzenie pyszne szczególnie obiady jak u mamy:), bardzo mili pracowinicy :) Za rok też sie wybieram w to samo miejsce , do ZOBACZENIA :) .

Monika

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 185 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone