Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 192 następna »

dodano: 2020-08-22 23:30:59

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

W 100% polecamy pobyt w Willi Józefinka w Zakopanem.Obiekt położony jest w dobrym punkcie komunikacyjnym.Sklepy na wyciągnięcie ręki. Dojście do Krupowek jak i do miasta zajmuje pół godziny spacerkiem. Piękne widoki z okna i balkonu.Pokoje czyściutkie i przytulne.Gaździna i Gaździnka przemiłe i pomocne osoby.Potrafia poprawić humor i przyjść z pomocą w każdej sytuacji. Z pewnością przy kolejnym wyjeździe do Zakopanego odwiedzimy Willę JÓZEFINKA!!! POZDRAWIAMY!!! Robert Staręga i Kateryna Antoniuk z Dęblina!!!

Robert Staręga

na podstawie 91 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-22 21:28:27

"Pokoje Gościnne U Halinki"

- Ząb

5.00

Polecamy! Sterylne i czyste pomieszczenia. Bardzo miła gospodyni pani Halinka wraz z mężem dbają o miłą atmosferę. Jedzenie jest wyśmienite. Zachęcamy do pobytu!

Gość

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-22 21:14:22

Pokoje gościnne i apartamenty Bacówka - Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo dobra lokalizacja. Pokoje ładne i czyste. Lodówka i czajnik w pokoju. Dużym atutem jest parking wewnętrzny. Przemili właściciele. Zapewne tam wrócimy. Polecam w 100%

Beata

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-22 10:20:22

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Polecam z całego serca. Właśnie wróciłyśmy z córką. Gospodarze przemili, pokoje czyściutkie, piękne widoki z okien na góry. Pozdrawiamy Gospodarzy serdecznie, mam nadzieję wrócić do Państwa jeszcze w tym roku kalendarzowym.

Gość

na podstawie 45 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-19 11:07:10

Górska Przystań

- Poronin

5.00

Świetny pensjonat pokój łazienka 10/10 aneks 10/10 jadalnia 10/10 obsługa 10/10 posiłki 10/10 Z czystym sercem można polecić. Od 7lat jeżdżę w Tatry, czasem 2-3razy w roku więc trochę pensjonatów odwiedziłem. Górska Przystań bije wszystkie poprzednie. Bardzo miły właściciel i Pan Menadżer klasa sama w sobie. POLECAM TEN OBIEKT!

Bogu78

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-18 14:59:09

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Każda dziedzina oceny na 5. Nie można sie do niczego przyczepić. Wracam tu za kazdym razem gdy odwiedzam zakopane. Polecam!

Świder

na podstawie 95 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-18 09:57:10

Górska Przystań

- Poronin

5.00

Cudowne miejsce na aktywny wypoczynek, pensjonat bardzo ładny , czyściutkie pokoje i widok wspaniały na góry, jedzenie pyszne szczególnie obiady jak u mamy:), bardzo mili pracowinicy :) Za rok też sie wybieram w to samo miejsce , do ZOBACZENIA :) .

Monika

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-18 02:07:52

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Polecamy serdecznie. Najlepsze miejsce jakie mieliśmy przyjemność nocować. Cisza spokój a właściciele super. Nocowaliśmy w pokoju 4 osobowym z dziećmi. A na podwórku wiele atrakcji daniele, króliczki, basen i wiele innych. Serdecznie polecamy wszystkim którzy chcą spędzić czas w górach w spokojnej miłej atmosferze. Jedyny minus to taki że musieliśmy wrócić do domu. Pozdrowienia dla właścicieli jesteście kochani. Na pewno wrócimy. Ps. Niedaleko jest stadnina koni gdzie można wybrać się na rajd po górach

Łukasz i Eliza

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-17 20:14:07

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Bardzo dobre warunki, czuliśmy się jak w domu. Przemiła Pani właścicielka,wszędzie blisko. Napewno będziemy wracać i Polecać

Ewelina A

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-17 19:33:45

Tatra Club - 2 min do Krupówek

- Zakopane

5.00

Byliśmy bardzo zadowoleni. Wszędzie blisko, dobrze wyposażona kuchnia, pokój i łazienka czysta. Polecam . Planujemy powrót za rok.

Katarzyna

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-17 12:53:44

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Jak zakopane to tylko szarotka. Miło, czysto, komfortowo. Wszedzie blisko. Polecam!!!

Magda Świątkowska

na podstawie 95 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-16 20:34:41

Chata u Woźniaka

- Kościelisko

5.00

Chata u Woźniaka to najlepsze miejsce z mozliwych w okolicach Zakopanego. Pani Kasia jest niezwykle cieplą I przyjazna osoba, a przede wszystkim fantastyczna gospodynia, ktora wygode i mily wypoczynek swoich gosci stawia na pierwszym miejscu. Zarowno pokoje jak i apartamenty (wszystkie ensuite) wraz z kuchniami sa wyposazone we wszystko co jest potrzebne a czystosc na najwyzszym poziomie panuje w kazdym zakatku domu. Z calego serca polecam dom Pani Kasi kazdemu kto chce wypoczac w bardzo milej i cichej okolicy acz nie za daleko od serca Zakopanego.

Karolina

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-16 12:13:31

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Rewelacja. Dom piękny,czysty, zadbany,wszystko w stylu góralskim. Wyposażenie kuchni na jak najwyższym poziomie, żelazko, deska do prasowania, krzesełko dla dziecka, wszystko jest. Pani Danusia, cudowna pomocna i uśmiechnięta osoba. Dziękujemy za wszystko. POLECAMY !!!!

Iwona

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-14 08:10:58

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Odwiedzamy Panią Krysię od 2010 roku (2,3 razy w roku). Przemiła i sympatyczna osoba,zawsze pomoże i doradzi. Czujemy się jak u siebie w domu. Będziemy już jutro. Pozdrawiam i polecam.

Kamil

na podstawie 69 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-13 21:05:00

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Polecam gorąco Dom u Pani Danusi.Zadbany i czysty.Posiada pełne wyposażenie . Gospodyni przemiła i ciepła osoba zapewniająca cudowne warunki do spędzenia urlopu . Na pewno wrócimy .

Gość

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-13 10:25:40

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

5.00

Ponownie mieliśmy okazje gościć w pensjonacie Willa Sonia i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, czysto i przyjemnie, bardzo miła obsługa i wysoki standard, polecamy

Marta

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.73
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-12 15:28:48

Willa Aleksandra II

- Zakopane

5.00

Bardzo miłe i przytulne miejsce, czysto, schludnie, super położenie- blisko centrum, a jednocześnie cicho i spokojnie.Polecam wszystkim.

Urszula

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-12 09:25:06

Agroturystyka Aleksander Dziedzic

- Bańska Wyżna

5.00

Piękne miejsce gdzie chce się wracać co rok. Od 10 lat ta sama jakość, a może i jeszcze lepsza. Wspaniali gospodarze, to jest miejsce dla osób które pragną odpocząć i się wyciszyć, no i te widoki niezapomniane. Polecam

Galina

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-10 20:33:19

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Właśnie dziś wróciłam do domu i już mam ochotę tam wrócić! Nie widziałam jeszcze tak czystego i zadbanego domku. Łóżka wygodne, czyste i pachnące. Łazienki na szóstkę z plusem. Przesympatyczna właścicielka przywitała nas i pożegnała z uśmiechem. Najlepsze miejsce do zakwaterowania. Dziękuję!

Julka

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-09 18:04:39

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Polecam z całego serca to miejsce. Bardzo milo, przytulnie, czysto. W tym roku zawitałam z rodziną na nartach i planujemy rowniez zatrzymać się w tym miejscu. Gorąca polecam. Szóstka z plusem

Anna

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.68
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 192 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone