Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 242 następna »

dodano: 2018-12-15 15:58:15

Ośrodek Kolonijno-Wypoczynkowy Staszelówka

- Ząb

5.00

To wymarzone miejsce na całkowity reset. W ferie zawsze śnieg, jedzenie domowe, przepyszne. Gospodarze przemili, a p. Marysi nigdy nie zdażyło się krzyknąć na nieznośne dzieci. Tylko uśmiech i wyważone zwrócenie uwagi. Do tego stok oddalony zaledwie o 100m. Także buty zakładamy w narciarni przy pensjonacie i na wyciąg zjeżdżamy. W lutym 2919 będziemy z grupa po raz 4 i zamierzamy tak bez końca. Pozdrowienia dla wszystkich ze Staszelowki i Szkoły Narciarskiej "Potoczki".

Jacek

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-12-15 10:29:04

Wynajem Pokoi - Maria i Mieczysław Jarząbek

- Gliczarów

5.00

Bardzo dobry nocleg, miły właściciel i bardzo dużo atrakcji. Polecam wszystkim!!!

Piotr

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-12-11 18:04:32

Noclegi Kurosowy Potok

- Zakopane

5.00

Pokoje czysciutkie i przytulne. Idealne miejsce na spędzenie weekendu w Zakopanem. Gorąco polecam i napewno wrócę.

Klaudia

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-12-09 20:37:01

Dom Wczasowy "Salamon"

- Poronin

5.00

Wspaniale spędzony czas rekolekcji , miła atmosfera i wspaniali gospodarze. Rekolekcje to czas szczególny, gdzie potrzeba ciszy i spokoju , a tam właśnie to dostaliśmy. Niezapomniany szmer strumienia za oknem, który imitował deszcz, super się śpi . W tym roku wracamy tam na święta Bożego Narodzenia. Już nie mogę się doczekać spotkania

Daniel i Madzia

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-12-07 11:20:02

Pokoje Gościnne - Szczepaniak

- Kościelisko

5.00

Polecam w 100%. My w tym roku byliśmy już trzeci raz w tym miejscu. Jeśli ma ktoś ochotę odpocząć i się wyłączyć to polecam to miejsce. Cisza spokoj. Cena również atrakcyjna.

Kamilmaja

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-12-06 17:03:58

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Byliśmy tam raz i polecani pokoje czyste zadbane ! Polecamy

Gość

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-12-02 19:33:00

"Apartament w Centrum Zakopanego"

- Zakopane

5.00

Najlepsza kwatera na Podhalu.Przemiła Właścicielka,świetne warunki.Polecam wszystkim!!!!

Mariusz

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-12-02 17:11:57

"Wynajem pokoi u Renaty"

- Zakopane

5.00

Pokoje u Renaty jest to obiekt z dala od miejskiego hałasu, który zapewnia odpoczynek po trudach wspinaczek. Są tu piękne widoki na Tatry :) Bardzo dobrze wspominam tutaj z rodziną, było też dobre połączenie busami które pozwala w ciągu kilku minut dostać się w centrum Zakopanego. Przyjemna atmosfera, a przede wszystkim ceną potrafią przyciągnąć gości.

Radosław Gawlak

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.78
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-11-27 17:19:47

Wynajem Pokoi - Barbara Łukasik

- Zakopane

5.00

Pokoje czyste,duże właścicielka bardzo miła kobieta dba o każdy szczegół

Paula

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-11-21 11:47:27

Pokoje Gościnne - Jan Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

Wracam tu od wielu lat, czuję się jak we własnym domu. Właściciele są bardzo mili i uprzejmi. Zawsze zapytają jak mija dzień i pomogą jak zajdzie taka potrzeba! Pokoje zawsze czyste i wszystko mają co potrzeba, na korytarzu jest suszarka do ubrań, czajnik, mały aneks. Wszystko super!

Zygmunt Walas

na podstawie 94 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-11-20 07:25:54

u Katarzynki - pokoje gościnne

- Zakopane

5.00

Polecam noclegi u Pani Katarzyny,wszystko zgodnie z opisem.Pokoje przestronne,czyste i co najważniejsze z pięknym widokiem na Tatry.Bardzo dziękujemy za miły pobyt.Agniezka P.

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo serdecznie dziękujemy, pozdrawiamy i do zobaczenia
na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-11-19 09:41:47

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Byłam w Zakopanem z mężem i mała córka u Pani Krysi w czerwcu. Pokoje czyste, łóżeczko dla dziecka przygotowane, przemiła właścicielka, super klimat. Z pewnością wrócę tu jeszcze raz

Karolina

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-11-16 08:23:23

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Super. Co prawda byliśmy w zeszłym roku ale znów planujemy wyjazd w ferie .polecam szczególnie że względu na układ przystępny dla 2 rodzin z dzieckiem lub dużej rodzinki. Jak były mrozzzzy też było co robić z dziećmi - basen sauna .Mam nadzieję że wrócimy i nasz radosny radowid znów nas miło przyjmie... 100% polecam

Iwonka i Asia

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-11-10 17:11:46

Agroturystyka Aleksander Dziedzic

- Bańska Wyżna

5.00

Polecam to miejsce, bo jest atrakcyjne, czyste, można prawdziwie odpocząć! Jedzenie pyszne, pięknie podane, mili właściciele. Jest super

Ewa Grzybek

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-11-04 19:50:01

Dom Wypoczynkowy "Halina"

- Biały Dunajec

5.00

Witam spędzam w Ośrodku Halina conajmniej raz w roku. Ośrodek super, jedzenie super i bardzo dużo.Personel na medal- uprzejmy ,pokoje wygodne. Nic dodać nic ująć .Ośrodek godny polecenia. Za niedługo tam wracam

Gość Stasiek

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-23 00:15:34

Apartamenty Stanisławianka - 50 m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Jak co roku bywamy we wrześniu u P.Marii.Mieszkamy w apartamencie i jak zwykle super,a na dokładkę pogoda 'lato,lato,.Pozdrawiamy serdecznie fajnych Gospodarzy.K.J.Dmochowscy Łódż

K.J.Łódż

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-21 17:48:27

Pokoje gościnne Janusz Górowski

- Zakopane

5.00

Super pensjonat ! Kapitalni właściciele. Wracam z żoną w to miejsce od lat. Godne polecenia Kasia & Adrian

Gość

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-18 20:55:30

Apartament Wanta

- Zakopane

5.00

Pobyt w apartamencie był czystą przyjemnością. Do tej pory, żaden z apartamentów w Zakopanem nie odpowiadał opisowi oraz nie wyglądał tak jak na zdjęciach. Ten apartament, jest jeszcze ładniejszy w rzeczywistości. Pisząc tę opinię ryzykuję, że nie będzie wolnych terminów w okresie kiedy będziemy chciały tam wrócić, jednak głupio byłoby nie polecić takiego miejsca. Po wielogodzinnych wędrówkach, aż chce się wracać.

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-17 16:37:08

Zacisze

- Zakopane

5.00

Rewelacja.Polecam serdecznie pobyt u Państwa Berezińskich. Byliśmy po raz kolejny. Bardzo czysto, niezła lokalizacja, właściciele bardzo mili. Polecam jeszcze raz :)

Wojtek

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-12 20:13:59

Apartamenty " Kosówka "

- Zakopane

5.00

Bardzo miło i wszystko jak w opisie

Gość

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 242 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone