Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 241 następna »

dodano: 2019-02-22 17:46:34

Willa Tatrzańska

- Murzasichle

5.00

Obiekt oceniam na bardzo dobry. Lokalizacja świetna, blisko stoku, jedzenie bardzo obfite i bardzo smaczne. Właścicielka i obsługa bardzo pomocne i miłe. Pokoje czyściutkie urządzone z gustem. Wszystko na piątkę z plusem.

Katarzyna

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-21 17:29:30

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

5.00

Polecam te miejsce, bardzo sympatyczni właściciele, miła obsługa, pyszne domowe jedzenie (jak u mamy) pokoje czyste i pięknym widokiem. Napewno jeszcze tam wrócimy :)

Gość M. A. M. A

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-21 13:01:40

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Bardzo ciekawe miejsce. Hotel z dużymi dodatkami:sauna oraz jacuzzi co najważniejsze całkowicie bezpłatnie , darmowy parking, obfite śniadania oraz pyszne domowe obiady. Najważniejsza jednak jest lokalizacji-oaza ciszy i spokoju. Podróżujący z dziećmi nie bedą się nudzić.

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-21 09:44:28

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Napisze krótko poprostu rewelacyjnie i jak najbardziej polecam. Pani Beata(właścicielka)zawsze uśmiechnięta i pomocna ,czyściutko ; wszysztko dopięte na ostatni guzik czuliśmy się z rodziną jak w domu. NAPEWNO WRÓCĘ.
Radek K (XL)

Radek K. (XL)

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-20 20:01:34

Domek Smreco House

- Zakopane

5.00

Bardzo dziekujemy za spaniala atmosfere i najlepiej spedzone wczasy w Zakopanem. bylo cudownie! wlasciciele sa wspanialymi zyczliwymi ludzmi NAPEWNO wrocimy jeszcze do Panstwa Chycow!!!! jeszcze raz dziekujemy za ten pieknie spedzony czass do zobaczenia. polecam z calego serducha . serdecznie pozdrawiam.

Gabriela grabowska

Odpowiedź właściciela Serdecznie dziękujemy za znakomitą opinię, gorąco wszystkich pozdrawiamy i jak najbardziej zapraszamy. Do zobaczenia.
na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-20 13:00:46

Rezydencja ABT

- Białka Tatrzańska

5.00

Miejsce godne polecenia dla osób, rodzin które cenią czystość, spokój i wygodę. Gospodarze stawiają przede wszystkim na komfort gości, dzięki czemu to miejsce, w którym można naprawdę odpocząć i zrelaksować się. Bardzo blisko sklepy spożywcze, stok, kościół, restauracje. Ogromny plus za strefę odpoczynku i stół bilardowy. Kochana Pani Agnieszko nasze dzieci trzymają Panią za słowo, że następnym razem uda nam się zagrać w ping ponga .

Joanna, Marcin, Karolek i Piotruś

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-19 22:34:39

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce! Gospodarze bardzo mili gościnni i pomocni. Wszystko w zasięgu ręki komunikacja stok centrum co zdecydowanie ułatwiło nam poruszanie z 5 msc dzieckiem . Napewno do Państwa wrócimy ! Pozdrawiam

WIOLA STANKIEWICZ

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.56
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-19 15:56:42

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo mili właściciele udomowia i przetrzymają bagaż w razie potrzeby , na prawdę bardzo sympatycznie , pokoje identyczne jak na zdjęciach czysto i ładnie , polecam i pozdrawiam ;)

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-17 17:03:31

Rezydencja ABT

- Białka Tatrzańska

5.00

Bardzo czyste i piękne pokoje, super strefa relaksu (bilard +ping-pong). Właściciele bardzo sympatyczni i pomocni najpewno polecamy i wrócimy w najbliższym czasie. Bardzo blisko do stoku, możliwość zrobienia sobie posiłków na duży +.

Samanta

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-17 11:41:20

Wynajem Pokoi Gościnnych - Zbigniew Lassak

- Biały Dunajec

5.00

Warunki bardzo dobre. Kontakt z właścicielem również bardzo dobry. Bardzo miła atmosfera. Pokój czysty ładny i przestronny. Polecam

Wojtek, Michał i Tomek

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-17 10:56:22

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Super miejsce, świetna lokalizacja, na pewno jeszcze nie raz tam wrócę! Pokoje czyste i zadbane, polecam :)

Gość

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-16 17:23:27

Rezydencja ABT

- Białka Tatrzańska

5.00

Rewelacyjne miejsce , piękne gustowne i czysciutkie pokoje . Cisza i spokój. Gospodarze cudowni dbają o każdy szczegół. Czego chcieć więcej? Polecam z całego serca . My wrócimy napewno .

Drążewska Anna

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-15 23:06:12

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Willa Józefinka to najlepsze miejsce w Zakopanem. Byliśmy tam juz dwa razy i na pewno nie ostatni. Pokoje są czyste i przytulne, w sam raz na odpoczynek i relaks po górskich wędrówkach. Wszędzie blisko więc nie bylo problemu z dojechaniem do poszczegolnych atrakcji. Kochana Pani Józefinka jest przecudowną osobą, zawsze chętną do pomocy. Dziękujemy jeszcze raz. Na pewno wrócimy. Weronika i Łukasz z Lublina ;-)

Weronika i Łukasz

na podstawie 84 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-15 20:50:28

"Willa Krywań"

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Polecam. Z bólem serca bo im więcej osób tym trudniej o termin. Komfortowe warunki pobytu, śniadania nie do przejedzenia, cisza spokój. Około 100 metrów sklep. Do Burego Misia 20 min. Z powrotem w zależności od .... 35 min. Dobry dojazd na rusinski i pasieka. Pokoje i wyposażenie na odpowiednim poziomie. Bardzo czysto. Jestem tu 3 raz i będę wracał. Gospodarze a szczególnie pani Jola top. Polecam ok.

Gość

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-14 15:39:13

Domek Smreco House

- Zakopane

5.00

Idealne miejsce na wypoczynek. Domek wart swojej ceny, nowoczesny, przytulny, położony w przepięknej okolicy z niepowtarzalnym widokiem na Tatry. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Polecam .

Iwona Mielewczyk

Odpowiedź właściciela Szanowni Państwo Serdecznie dziękujemy za wspaniałą opinię i ciepłe słowa skierowane pod naszym adresem. My również bardzo dziękujemy za to ,że mieliśmy przyjemność Was gościć. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy. Uściski dla całej rodzinki.Wdzięczni Gospodarze.
na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-13 12:22:57

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Willa Małgorzata to doskonale miejsce na wypoczynek w Zakopanem. Zaciszne miejsce, do Wielkiej Krokwi 5 min , do Krupówek spacerem też blisko. Gospodarze przemili, pokój duży, dobrze wyposażony. Byliśmy z dwójką dzieci, pokój duży więc dzieci miały też miejsce do zabawy. Polecamy i mamy nadzieję tam wrócić :)

Ania i Marcin

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-12 22:57:07

Klimkowa Chata - pokoje, apartamenty centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo polecamy

Gość

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-11 23:09:40

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

+Zdecydowanie na 5+ ! Atmosfera w hotelu super , właściciele bardzo gościnni i uprzejmi , widok na góry z naszego pokoju ( nr 15 ) przepiękny ! Śniadania smaczne i przede wszystkim świeże . Sauna oraz jacuzzi w cenie to ogromny plus :) Wrócimy ! :)

Bartłomiej

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-11 17:29:25

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

5.00

Szczerze polecamy wille Sonia pokoje czyste i zadbane a dodatkowym atutem jest balkon z cudownym widokiem. Położenie obiektu rewelacyjne wszędzie blisko. Właściciel bardzo uprzejmy i pomocny wszystko doskonale tłumaczy. Przy rezerwacji doskonały kontakt telefoniczny. Napewno tam wrócimy. Pozdrawiamy

Justyna i Piotr

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.61
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-11 15:07:59

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

5.00

Byliśmy w jednym z domków w 6 osób, domki nie wydają się duże ale zmieścili byśmy się nawet w 8 osób bo miejsca było dość dużo. Domki są dosłownie w stanie idealnym, są w fajnym położeniu, wszędzie mieliśmy blisko. Właścicielka jest przemiłą osobą i napewno wrócimy tam jeszcze nie jeden raz! Jeśli kwatera w Zakopanem to tylko 'DOMKI PRZY STUDNI' Pozdrowienia i do zobaczenia

Goście

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 241 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone