Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 232 następna »

dodano: 2019-06-29 09:16:19

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Super wypoczynek rodzin i dla par. Bardzo blisko Krupówek. Cicho bardzo czysto w pokojach . Aneks kuchenny wyposażony. Bardzo pomocni gospodarze. Wszystko na plus . Cena jak na lokalizację bardzo niska. My na pewno tam wrocimy

Gość

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.60
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-26 18:01:46

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Mili gospodarze,czyste pokoje z łazienką wszędzie blisko w pobliżu sklepy i przystanek gdzie busem można wszędzie dojechać mój przede wszystkim przystępne ceny za pokoje ogólnie bardzo polecam i na pewno tam wrócimy:-)

Gość

Odpowiedź właściciela Trzymamy Państwa za słowo i miło nam będzie Was ponownie gościć. Do rychłego zobaczenia. Pozdrowienia od właścicieli.
na podstawie 78 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-25 17:56:12

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam Niespodziankę, pobyt jak zawsze udany:) Pozdrawiam

Rzeszów

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-25 11:15:41

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Szczerze polecam. Domek dopiero co wyremontowany. Wszystko nowe. Na większą lub mniejszą ilość osób. Na zewnątrz grill, miejsce na ognisko, trampolina dla dzieci. Miła i przyjazna okolica. Blisko przystanek autobusowy. Pani właścicielka bardzo miła i pomocna. Napewno tam wrócimy.Polecam!!!

Gość

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-21 23:26:04

Wynajem Pokoi - Bożena i Maciej Dunajczan

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Serdecznie polecam. Do Państwa Dunajczan trafiliśmy przypadkowo na jedną noc, ale na pewno wrócimy. Przesympatyczni gospodarze, przytulne i czyściutkie pokoje. Dziękujemy Gospodarzom i do zobaczenia :)

Turyści z Podlasia

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-21 16:10:22

u Zbójnika II - Danuta Galica

- Małe Ciche

5.00

U p. Danusi byliśmy już 2 razy i wybieramy się po raz 3 w tym roku w sierpniu. Pierwszy raz byliśmy w sierpniu 2017, później w ferie 2018. Za każdym razem p. Danusia zachwycała nas swoją gościnnością, klimatem urządzonych pokoi, a zimą smakiem domowych obiadów. Także zimą korzystaliśmy ze stoku narciarskiego i z wypożyczalni, którą prowadzi p.Wojtek. U Państwa Galiców zawsze czysto i zawsze serdecznie. Wspaniałe miejsce, żeby odpocząć i pogawędzić na przydomowej ławeczce :)

Agata

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-21 15:13:25

WILLA GAZDA - pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

5.00

Uwielbiam to miejsce. Gospodarze na 5+. Bardzo serdecznie. Wszędzie blisko. Czyste i zadbane pokoje. Miła atmosfera. Byliśmy dwa lata z rzędu i szykujemy się kolejny raz.

Dorota

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-20 22:24:33

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Doskonała lokalizacja w Zakopanem. Pokoje OK, niektóre dwójki może nieco małe, raczej pasujące do jedynek. Możliwość korzystania z kuchni na poziomie -1. Nie było specjalnego obłożenia w czasie naszego pobytu (20-23.06), więc czuliśmy się, jak u siebie. Polecamy!

Gość

na podstawie 90 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-19 20:16:54

Pokoje Gościnne Goga

- Zakopane

5.00

Przez ostatnie kilkadziesiąt lat, przyjeżdżając średnio dwa razy w roku do Zakopanego, mieszkałem w różnych kwaterach. Odkąd trafiłem na Balzera, nie mam już wątpliwości gdzie będę mieszkał. Lokalizacja jest idealna ? trochę wyżej i poza centrum, dzięki czemu powietrze czyste, bo już nie ogarnia nas smog, spowijający czasem miasto, a jednocześnie blisko (idzie się na piechotę) do Kużnic, Drogi pod Reglami, Jaszczurówki i początku wielu szlaków w góry. Ładny widok na góry za oknem ? można np. zobaczyć jak jeździ kolejka linowa na Kasprowy. Nawet jeśli pada, to w pobliżu (3 minuty marszu) można dobrze zjeść, wypić, zrobić zakupy spożywcze, są różne sklepy, dom handlowy, jest apteka itp. Na Krupówki zresztą dochodzę w 15 minut. Ulicą Balzera jeździ też komunikacja miejska i kilka linii busów (do centrum, do dolin i do Morskiego Oka). Przystanek pod sąsiednim domem. Sam obiekt nowy, bardzo czysty, czysta łazienka, łóżka bardzo wygodne, wyposażenie bardzo praktyczne i wystarczające do komfortowego pobytu. W dobrym hotelu, za wielokrotnie wyższą cenę byłoby tak samo. Tylko nie byłoby miłej gospodyni, z którą zawsze można porozmawiać na dowolny temat i uzyskać cenne porady, ułatwiające organizację pobytu. I nie byłoby możliwe samodzielne zrobienie sobie obiadu gdy zostajemy w pokoju ? aneks kuchenny to umożliwia. W pokojach jest cicho, nie słyszę odgłosów ulicy, nie boję się o samochód, okolica jest spokojna. Nawet lokatorów w sąsiednich pokojach jakoś nie słychać ? a byłem już tu wiele razy. W nocy w pokoju jest bardzo ciemno (kolejna zaleta lokalizacji) a z balkonu lub z ogródka można fotografować gwiazdy. ;-) Stosunek jakości pobytu do ceny jest zatem bardzo dobry! Ciężko by się było przyczepić do czegokolwiek, brak drobnych uciążliwości, które w innych miejscach uprzykrzały mi pobyt. Tutaj jest luz. Człowiek tu naprawdę odpoczywa, wycisza się i z naładowanymi akumulatorami wraca (niestety) do zgiełku Warszawy.

JGS

Odpowiedź właściciela Cieszy się moja dusza, jak czytam tak miłe słowa o mnie i moim domu. Zapraszam ponownie. Pozdrawiam Małgorzata.
na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-18 16:35:04

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

5.00

Uwielbiamy to miejsce . wiąże się z nim wiele wspaniałych wspomnień , wracamy tam każdego roku , bardzo rodzinna atmosfera, świetny właściciel i wszędzie blisko :)

Gość

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-17 16:41:24

Willa "Kubik"

- Zakopane

5.00

Troszkę dalej od Centrum, ale nie na tyle daleko,żeby nie zrobić sobie spaceru dobrze utrzymanymi chodnikami.Pensjonat utrzymany we wzorowej czystości,miła obsługa.Właścicielka Pani Ela bardzo komunikatywna i pomocna w najdrobniejszym szczególe.Regionalny szałas wspaniale dodaje uroku temu miejscu .W pobliżu sklepy, karczmy regionalne i co najważniejsze blisko do szlaków górskich w Kuźnicach i okolicach Nosala.Do zobaczenia.

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-17 10:48:29

"Wynajem Pokoi - Furtak Barbara"

- Biały Dunajec

5.00

Pani Barbara miła i uśmiechnięta,zawsze służy pomocą.Poziom cenowy przystępny bardzo.

Gość z Wielkopolski

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-14 18:27:13

Pokoje Gościnne Goga

- Zakopane

5.00

Byliśmy w 6 osób w weekend majowy, super położenie, góry tuż tuż, wszędzie dobry dojazd, dojście, pokoje czyste i jest spokojnie. Polecamy. Przemek wraz ze znajomymi.

Przemek

Odpowiedź właściciela Miło było Was gościć. Pozdrawiam i zapraszam ponownie. Małgorzata.
na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-13 19:52:36

Pokoje Gościnne Goga

- Zakopane

5.00

Byliśmy tu kilka razy i na pewno wrócimy jeszcze. Pięknie urządzone i dobrze przygotowane pokoje. Mili i pomocni gospodarze. I te widoki!! Śniadanie na tarasie jedzone w tak pięknych okolicznościach przyrody, to jedno ze wspaniałych wspomnień naszego wypoczynku. Blisko stąd w góry. A zimą na narty można wyjść w butach narciarskich. Gorąco polecam.

Gość

Odpowiedź właściciela Cieszę się bardzo na każdy Wasz przyjazd, tacy Goscie jak Wy zawsze mile widziani. Pozdrawiam Małgorzata.
na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-13 09:17:06

Pokoje Gościnne Goga

- Zakopane

5.00

Byliśmy tu w 2016,2017,2018,jesteśmy już spakowani,i jutro [.],skoro świt, znów tam jedziemy. Gorąco polecam,pokoje czyściutkie i przytulne. Lokalizacja super, wszędzie blisko, w pobliżu knajpki z doskonałym jedzeniem. A właściciele,,,do rany przyłożyć, mili,kulturalni, i pomocni w różnych sytuacjach .

Grzegorz Pieniący

Odpowiedź właściciela Cieszę się, że Państwo jesteście tak wierni :-D Liczę na dalszą współpracę. Pozdrawiam Małgorzata.
na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-12 20:34:17

Pokoje Gościnne Goga

- Zakopane

5.00

Przemili wlasciciele, super lokalizacja, wygodne i czyste pokoje. Bardzo polecamy!

Gość

Odpowiedź właściciela Wspaniale, że trafiliście Państwo do mojego pensjonatu. Zapraszam ponownie. Pozdrawiam Małgorzata.
na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-11 21:48:37

Willa Polana Górkówka

- Kościelisko

5.00

Super miejsce, przepiękne widoki, okolica cicha i spokojna. Pokoje czyste, z góralskim klimatem. Gospodarze serdeczni i uczynni.Był to nasz drugi pobyt ale nie ostatni.

Barbara i Henryk

Odpowiedź właściciela Dziękujemy Państwu bardzo za wystawienie opinii, pozdrawiamy i zapraszamy do nas znów na wypoczynek.
na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-11 21:47:02

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Polecam wszystkim. Super willa w idealnym miejscu. szczególnie dla rodzin z dziećmi.

Kasia

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-06 12:40:34

WILLA "BELLA" - CENTRUM

- Zakopane

5.00

Bardzo dobra lokalizacja. Pokoje ładne i czyste. Miejsce godne polecenia. Na pewno przyjedziemy tam jeszcze.

T&I

na podstawie 134 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-02 05:38:01

"Wesoła Chatka" - pokoje centrum Krupówki 37a

- Zakopane

5.00

Pokoje czyste,bardzo zadbane,dobrze wyposażone-niczego nam nie brakowało. Samo centrum miasta,wszędzie blisko.Zachwyciłyśmy się tym obiektem rok temu dlatego też we wrześniu wracamy tam ponownie :D Właściciele bardzo sympatyczni jak i Pani która nas przyjmowała.

Gość

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 232 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone