Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 2 3 4 ... 218 następna »

dodano: 2020-01-04 21:56:33

Wynajem pokoi " Zornica "

- Zakopane

5.00

Świetne miejsce dla osób ceniących sobię ciszę i spokój. Bardzo dobra lokalizacja, pokoje czyste i wyposażone w niezbędne rzeczy. Cudowna Pani Właściciel zawsze podpowie co zwiedzić, gdzie się udać. Byliśmy pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Pozdrawiamy Aneta i Artur

Aneta i Artur

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-04 20:52:37

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Gościliśmy u Pani Danusi w okresie swiateczno noworocznym. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoik mały, ale nie po to tam przyjechalismy żeby siedzieć w pokoiku. Poza tym było czysciutko i przytulnie. Z okna piękny widok na góry Pani Danusia jest przesympatyczna osoba, bardzo życzliwa i zawsze uśmiechnięta. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz zagościmy w tym miejscu. Serdecznie pozdrawiamy

Marzena

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za ciepłe i miłe słowa skierowane pod naszym adresem. Było Nam niezmiernie miło Państwa gościć i już dziś cieszymy się na kolejne spotkanie. Pozdrawiamy gorąco wdzięczni gospodarze.
na podstawie 83 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-03 10:39:06

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Serdecznie polecamy właściciele przecudowni dom czysty przestronny REWELACJA gorąco pozdrawiamy właścicieli i jeszcze raz bardzo dziękujemy za super gościnę na 100% wrócimy

Gość

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-02 18:18:56

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Witam, Razem z całą rodziną spędziliśmy okres Świąteczny 2018 w Willi Bystra. Czyściutko przyjemnie.Lokalizacja znakomita , wszędzie blisko. Włąsciciele bardzo mili. Na pewno jeszcze nie raz wrócimy. Polecam każdemu.

ANNA

na podstawie 37 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-30 20:05:51

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Bylismy w okresie swiatecznym z dzieciaczkami i paroma znajomymi. Gospodarze sa bardzo mili i uczynni. Swietne miejsce, pokoje bardzo czyste i zadbane. Napewno wrocimy do panstwa Karpieli.

Marcin i Monika Kordeccy

Odpowiedź właściciela Jest nam bardzo miło że się Państwu podobało!Zapraszamy do nas jeszcze!
na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-29 12:17:48

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

5.00

Warto polecic i zawsze warto wrocic jesli ktos szuka wygody i odpoczynku,oczywiscie stosujac sie do regulaminu wlasciciela,mila obsluga,obfite posilki,cieply domowy klimat,czysto i przyjemnie, zawsze pomocny wlasciciel,goraco polecam Jacek

Jacek

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-26 11:38:10

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Właśnie wróciliśmy ze świątecznego pobytu w Willi Rysy, lokalizacja wyśmienita, pokoje bardzo czyste i zadbane. W Zakopanem można poczuć klimat świąt, jest dużo śniegu, nie to co u nas w Poznaniu ;)

Ewa

na podstawie 64 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-22 13:08:45

Pokoje Gościnne "Zosieńka"

- Zakopane

5.00

U Zosienki od 2007 roku co roku. Nie wyobrażam sobie tego miejsca bez tej Góralki... obiady przepyszne i lokalizacja niby Zakopane A z dala od korków

Sony

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-22 09:49:28

Pokoje Gościnne - Szczepaniak

- Kościelisko

5.00

Cudownie jak u Mamy 10/10.Ola z Robertem i Kacperkiem

Gość

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-21 22:49:46

Pokoje Gościnne "U Wacka"

- Zakopane

5.00

Bardzo przyjemna kwatera , czysto i schludnie.Człowiek czuje się tu dobrze również dzięki sympatycznej Gospodyni.W pobliżu sklepy spożywcze, przystanek autobusów miejskich i busów ,do Kuźnic i centrum da rady na piechotę.Polecamy.

dobrana para

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-10 19:30:41

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Bardzo dziękujemy za miły pobyt.Nocleg bardzo fajny, właściciele uśmiechnięci, bardzo mili i chętnie służą pomocą. Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc i zaangażowanie w organizację zaręczyn.

Paweł

Odpowiedź właściciela Jeszcze raz życzymy Państwu wszystkiego najlepszego. Cieszymy się bardzo że mogliśmy w tak ważnym dniu być pomocni. Pragniemy złożyć najlepsze życzenia z okazji nadchodzących Świąt i Nowego Roku. Gospodarze.
na podstawie 83 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-02 22:05:39

Pokoje gościnne Janusz Górowski

- Zakopane

5.00

Polecam. Wszystko rewelacyjnie :) byliśmy wiele razy i napewno wiele razy wrócimy :) atmosfera rewelacyjna. Warunki super. Ciepło miło i bardzo sympatycznie :) Asia i Janusz to wspaniali ludzie :) od lat na hasło zakopane od razu lokalizacja wyjazdu jest wiadoma.

Przyjaciele z Lublina

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-02 17:21:07

Pokoje gościnne Janusz Górowski

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam :) Pokoje estetyczne, pełne wyposażenie w aneksie kuchennym , przemiła Pani Właścicielka :)

Agata

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-12-02 07:12:05

Apartament Kosista

- Zakopane

5.00

Bylismy w sierpniu. Wspaniale mieszkanie i właścicielka. Polecamy!!! Pozdrawiamy

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-11-26 09:12:32

U Firka

- Ząb

4.00

Bardzo mili ludzie. Atmosfera super i blisko do stoków.

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-11-24 14:11:51

Agroturystyka Aleksander Dziedzic

- Bańska Wyżna

5.00

Byliśmy tam pierwszy raz i jesteśmy zachwyceni widokiem cisza i bardzo miłą atmosfera która panuje u państwa gospodarzy. Bardzo ale to bardzo mili ludzie jak i wspaniałe jedzenie. Są na świecie jeszcze tak piękne i miłe miejsca gdzie można odpocząć i nabrać sił do dalszego życia które bardzo szybko umyka. Polecam kto lubi ciszę i piękne widoki. Napewno wrócę tam jeszcze choćby na chwilę

Gość z kurpi

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-11-23 16:57:15

Noclegi Kurosowy Potok

- Zakopane

5.00

Pensjonat godny polecenia, czyściutko i bardzo przyjemnie. Na pewno tu wrócimy

Ania

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-11-22 14:51:20

Apartament Zacisze

- Zakopane

5.00

Doskonała lokalizacja. Świetne miejsce wypadowe zarówno na weekendowe wyjazdy z przyjaciółmi jak i na dłuższy pobyt z rodziną. Apartament położony z dala od miejskiego, wszechobecnego zgiełku oraz tłumu turystów, a zarazem w niedalekiej odległości od głównych atrakcji Zakopanego. Byliśmy wielokrotnie w Zakopanem, zarówno w hotelach jak i na kwaterach prywatnych, z dziećmi i bez dzieci, jednak pobyt w Apartamencie Pardałówka z rodziną i przyjaciółmi to zupełnie inna kategoria wypoczynku w górach, zwłaszcza gdy do stolicy Tatr przyjeżdża się Śląska. Wygoda i komfort za rozsądną cenę, w doskonałej lokalizacji. Gorąco polecam

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-11-22 13:27:46

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

POLECAM i jeszcze raz POLECAM miejscówka naprawdę wyśmienita byliśmy z rodziną w Sierpniu, właścicielka p.Beata po prostu super kobieta, doradzi gdzie zjeść i co pozwiedzać sklepik spożywczy 50 m , biedronka 150 m ,cicho i spokojnie na pewno odwiedzimy to miejsce jeszcze raz , może tym razem w zimie.

Sławek.M.

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-11-18 18:39:08

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Znakomite miejsce pod każdym względem. W skali od jeden do pięciu oceniam na sześć. Polecam! Jedyna wada to brak wad. Bardzo lubię ponarzekać, a w tym przypadku nie ma na co.

Gość

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 2 3 4 ... 218 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone