Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 233 następna »

dodano: 2019-07-15 12:15:44

Pokoje Gościnne - Ząb 14a

- Ząb

5.00

Bardzo polecam :) Lokalizacja super, piękne i czyste pokoje, przepyszne jedzenie :) Byliśmy już dwa razy i polecam wszystkim znajomym :)

Agnieszka , Zwierzyniec

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-14 12:19:38

Gościniec Regionalny

- Zakopane

5.00

Mogę uczciwie polecić to miejsce każdemu. Spędziłam w Gościńcu 7 dni z mężem i 2 dzieci. Dom bardzo czysty, pokoje ładnie urządzone. Na zewnątrz mały plac zabaw dla dzieci ale w zupełności wystarczający. Śniadania bardzo smaczne. Gospodyni pani Helena oraz jej mąż bardzo mili gościnni ludzie. Generalnie nie można się do niczego przyczepić. Cena w zupełności zadowalająca. Chętnie odwiedziłabym to miejsce jeszcze raz.

Gość

na podstawie 59 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-10 21:02:28

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

polecam tą kwatere. Bylismy z dziecmi i znajomymi w styczniu na skokach. pokoje ładne i czyste. wlasciciele bardzo mili i zawsze służą pomocą. wszędzie blisko. polecam!

Anikow

na podstawie 57 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-06 16:32:26

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Cudowne miejsce, willa położona przy potoku, z dala od ulicznego zgiełku a jednocześnie blisko Krupówek. Doskonała lokalizacja do wypadów. W najbliższym sąsiedztwie piekarnia z przepysznym pieczywem robionym według starej tradycji. Sama willa to luksus za rozsądne pieniądze. Piękny widok z balkonu, obszerny pokój, bardzo wygodne łóżka i duża łazienka. Właściciele nie oszczędzali na jakości wyposażenia i wykończenia. Za domem miejsce z kominkiem na grilla. Pani Tereska- właścicielka służy radą, bardzo miła i wyrozumiała osoba, na pierwszym miejscu stawia wygodę i komfort gości, takie podejście się ceni i na pewno tu wrócimy. Polecam z czystym sumieniem !

Ula

na podstawie 73 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-05 12:19:27

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Super miejsce! Bardzo pomocna Pani gospodarz . Piękne widoki. Polecamy ekipa z Rydułtów

Gość

na podstawie 42 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-02 19:12:36

Pokoje gościnne "Arkady" - 50m do Krupówek

- Zakopane

4.00

Jeśli chodzi o lokalizacje to plus wszędzie blisko ale jeśli chodzi o pokój to mam zastrzeżenia. Brak światła pościel była niestety nie zbyt czysta spluczka w toalecie też zepsuta :/ brak że tak powiem fajnego kontaktu z właścicielem w sumie tylko telefoniczny na zasadzie ktoś do was przyjdzie lub zostawcie kluczyki w drzwiach dowidzenia. Niestety ale za cenę co płaciliśmy wydaje mi się że znaleźć można lepsze lokum

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 86%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-01 16:55:25

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Gorąco polecamy byliśmy [...] 2019r. bardzo miła obsługa pokoje po remoncie czysto świeże pościele ręczniki standard hotelowy. Bardzo fajna baza wypadowa spokojna okolica

Irena

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-30 22:38:31

LUX-HOUSE

- Zakopane

5.00

Właśnie wrocilam z Zakopanego, mieliśmy nocleg w tym właśnie domku. Polecam go w 100% nic dodać nic ująć. Całe wyposażenie domu, pieknie, czyściutko , Poprostu nie chciało się wracac. Napewno tam wrócę bo noclegi w takim miejscu to czysta przyjemność .

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-29 09:24:35

Ośrodek Wczasowy "Skalnity"

- Poronin

5.00

Bardzo ładny obiekt,czysto, miła obsługa ,smaczne jedzonko.Serdecznie polecam

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-29 09:16:19

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Super wypoczynek rodzin i dla par. Bardzo blisko Krupówek. Cicho bardzo czysto w pokojach . Aneks kuchenny wyposażony. Bardzo pomocni gospodarze. Wszystko na plus . Cena jak na lokalizację bardzo niska. My na pewno tam wrocimy

Gość

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.60
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-27 17:10:59

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

2.00

Nie polecam tego hotelu,obiady bardzo niedobre,brakuje wszystkiego co jest potrzebne w dobrym hotelu,nawet ciepłej wody czasami brakuje.Parking na auta to jakiś wspólna łąka gdzie każą ci przestawiać auto co chwile.W nocy jeździ jakis wariat i rozwozi pizze co robiona jest w piwnicy.Szkoda bo hotel jest nowo wybudowany, a prowadzony jest przez ludzi nie znających sie na prowadzeniu takiego hotelu.

Gość

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.73
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 91%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-26 18:01:46

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Mili gospodarze,czyste pokoje z łazienką wszędzie blisko w pobliżu sklepy i przystanek gdzie busem można wszędzie dojechać mój przede wszystkim przystępne ceny za pokoje ogólnie bardzo polecam i na pewno tam wrócimy:-)

Gość

Odpowiedź właściciela Trzymamy Państwa za słowo i miło nam będzie Was ponownie gościć. Do rychłego zobaczenia. Pozdrowienia od właścicieli.
na podstawie 78 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-25 17:56:12

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam Niespodziankę, pobyt jak zawsze udany:) Pozdrawiam

Rzeszów

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-25 11:15:41

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Szczerze polecam. Domek dopiero co wyremontowany. Wszystko nowe. Na większą lub mniejszą ilość osób. Na zewnątrz grill, miejsce na ognisko, trampolina dla dzieci. Miła i przyjazna okolica. Blisko przystanek autobusowy. Pani właścicielka bardzo miła i pomocna. Napewno tam wrócimy.Polecam!!!

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-21 23:26:04

Wynajem Pokoi - Bożena i Maciej Dunajczan

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Serdecznie polecam. Do Państwa Dunajczan trafiliśmy przypadkowo na jedną noc, ale na pewno wrócimy. Przesympatyczni gospodarze, przytulne i czyściutkie pokoje. Dziękujemy Gospodarzom i do zobaczenia :)

Turyści z Podlasia

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-21 16:10:22

u Zbójnika II - Danuta Galica

- Małe Ciche

5.00

U p. Danusi byliśmy już 2 razy i wybieramy się po raz 3 w tym roku w sierpniu. Pierwszy raz byliśmy w sierpniu 2017, później w ferie 2018. Za każdym razem p. Danusia zachwycała nas swoją gościnnością, klimatem urządzonych pokoi, a zimą smakiem domowych obiadów. Także zimą korzystaliśmy ze stoku narciarskiego i z wypożyczalni, którą prowadzi p.Wojtek. U Państwa Galiców zawsze czysto i zawsze serdecznie. Wspaniałe miejsce, żeby odpocząć i pogawędzić na przydomowej ławeczce :)

Agata

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-21 15:13:25

WILLA GAZDA - pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

5.00

Uwielbiam to miejsce. Gospodarze na 5+. Bardzo serdecznie. Wszędzie blisko. Czyste i zadbane pokoje. Miła atmosfera. Byliśmy dwa lata z rzędu i szykujemy się kolejny raz.

Dorota

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-20 22:24:33

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Doskonała lokalizacja w Zakopanem. Pokoje OK, niektóre dwójki może nieco małe, raczej pasujące do jedynek. Możliwość korzystania z kuchni na poziomie -1. Nie było specjalnego obłożenia w czasie naszego pobytu (20-23.06), więc czuliśmy się, jak u siebie. Polecamy!

Gość

na podstawie 90 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-19 20:16:54

Pokoje Gościnne Goga

- Zakopane

5.00

Przez ostatnie kilkadziesiąt lat, przyjeżdżając średnio dwa razy w roku do Zakopanego, mieszkałem w różnych kwaterach. Odkąd trafiłem na Balzera, nie mam już wątpliwości gdzie będę mieszkał. Lokalizacja jest idealna ? trochę wyżej i poza centrum, dzięki czemu powietrze czyste, bo już nie ogarnia nas smog, spowijający czasem miasto, a jednocześnie blisko (idzie się na piechotę) do Kużnic, Drogi pod Reglami, Jaszczurówki i początku wielu szlaków w góry. Ładny widok na góry za oknem ? można np. zobaczyć jak jeździ kolejka linowa na Kasprowy. Nawet jeśli pada, to w pobliżu (3 minuty marszu) można dobrze zjeść, wypić, zrobić zakupy spożywcze, są różne sklepy, dom handlowy, jest apteka itp. Na Krupówki zresztą dochodzę w 15 minut. Ulicą Balzera jeździ też komunikacja miejska i kilka linii busów (do centrum, do dolin i do Morskiego Oka). Przystanek pod sąsiednim domem. Sam obiekt nowy, bardzo czysty, czysta łazienka, łóżka bardzo wygodne, wyposażenie bardzo praktyczne i wystarczające do komfortowego pobytu. W dobrym hotelu, za wielokrotnie wyższą cenę byłoby tak samo. Tylko nie byłoby miłej gospodyni, z którą zawsze można porozmawiać na dowolny temat i uzyskać cenne porady, ułatwiające organizację pobytu. I nie byłoby możliwe samodzielne zrobienie sobie obiadu gdy zostajemy w pokoju ? aneks kuchenny to umożliwia. W pokojach jest cicho, nie słyszę odgłosów ulicy, nie boję się o samochód, okolica jest spokojna. Nawet lokatorów w sąsiednich pokojach jakoś nie słychać ? a byłem już tu wiele razy. W nocy w pokoju jest bardzo ciemno (kolejna zaleta lokalizacji) a z balkonu lub z ogródka można fotografować gwiazdy. ;-) Stosunek jakości pobytu do ceny jest zatem bardzo dobry! Ciężko by się było przyczepić do czegokolwiek, brak drobnych uciążliwości, które w innych miejscach uprzykrzały mi pobyt. Tutaj jest luz. Człowiek tu naprawdę odpoczywa, wycisza się i z naładowanymi akumulatorami wraca (niestety) do zgiełku Warszawy.

JGS

Odpowiedź właściciela Cieszy się moja dusza, jak czytam tak miłe słowa o mnie i moim domu. Zapraszam ponownie. Pozdrawiam Małgorzata.
na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-18 16:35:04

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

5.00

Uwielbiamy to miejsce . wiąże się z nim wiele wspaniałych wspomnień , wracamy tam każdego roku , bardzo rodzinna atmosfera, świetny właściciel i wszędzie blisko :)

Gość

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 233 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone