Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 242 następna »

dodano: 2019-04-19 16:02:13

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Świetna lokalizacja, przemiła atmosfera. Właściciel bezproblemowy, zawsze służący poradą turystyczną. Wszystko na 5+ :)

Edyta

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-18 19:45:29

"Malwa"

- Zakopane

5.00

Pokoje czyste, gospodarze bardzo mili, super na wypoczynek z dziećmi.

Gość Łódź

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-16 22:53:39

"Topaz"

- Zakopane

5.00

Mega klimat domowy Mega miejsce. Wszędzie blisko Mega p.Halinka Jak do Zakopanego.To tylko tutaj Polecam

Gość Jacek

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-15 00:23:22

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Super atmosfera. Pokoje bardzo czyste i ładne. Wszystko na wysokim poziomie. Pani Krystyna właścicielka bardzo mila i sympatyczna. Na pewno jeszcze wrócimy. Polecam polecam polecam.

Gość

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-14 22:01:39

Willa Baja II

- Zakopane

5.00

Właśnie wróciliśmy, jesteśmy bardzo zadowoleni, pokoje i łazienki czyściutkie, jedzenie pyszne, nikt głodny nie wyjdzie. Kawa, herbata dostępne cały czas, gospodarze przemili i pomocni. Polecam w 100%

Gość

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-13 17:41:33

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce... Jesteśmy zachwyceni warunkami - duże pokoje, dobrze wyposażone i co dla mnie najważniejsze bardzo czyściutko. Do tego miła obsługa i dobra lokalizacja - blisko do kąpieliska oraz do Krupówek. Cisza i spokój w centrum miasta. Niesamowite! Wrócimy w przyszłym roku.

Robert

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-09 22:38:59

u Katarzynki - pokoje gościnne

- Zakopane

5.00

Byłam tam z mężem w podróży poślubnej w 2017 roku. Nie możemy się doczekać kiedy znowu znajdziemy czas żeby się tam wybrać. Pokoje czyste, okolica spokojna i cicha, piękne widoki. Super piesek w ogrodzie . Bardzo mili gospodarze. Pozdrawiamy

DTMT

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-09 14:30:24

Pokoje Gościnne Helenka

- Poronin

5.00

Jedzenie domowe, bardzo dobre. Gospodyni używa swojskich świeżych produktów. Swojski twarożek do śniadania pyszny. Kluski śląskie własnej roboty. Miła serdeczna atmosfera Szczerze polecam

Marta

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-06 10:31:38

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Super miejsce . Śniadania bardzo smaczne, obsługa bardzo uprzejma i pomocna. W dniu wymeldowania pozwolono nam zostać do 14.00 dzięki czemu nie musieliśmy czekać na pociąg na dworcu. Było bardzo miło tutaj nocować. A i ten widok z okna na Tatry- po prostu nie do opisania słowami! :) Dziękujemy za bardzo miły wypoczynek i do zobaczenia !

Aleksandra

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-04-05 18:33:16

Centrum Zakopanego Pokoje Apartamenty Ula i Jarek Gazda

- Zakopane

5.00

Noclegi super niedrogo wlasciciele przemili spokoj i cisza blisko do centrum .Polecamy Anna ze szwagierka

Anna

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-31 19:13:21

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Moja opinia może być nie obiektywna, ale myślę się nią podzielić. Ok 22-24 lata temu odwiedzałam Fornali wraz z rodzicami. Moje wspomnienia są bardzo pozytywne. Zawsze kiedy odwiedzam Zakopane opowiadam wszystkim z którymi przyjeżam że tu właśnie mieszają Fornale I są super.

Opalska

na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.58
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-29 23:19:11

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Do Państwa Karpieli jeździmy od kilku lat i zawsze ten sam wysoki standard pokoi i kultury osobistej Włascicieli. Pokoje czyste i pachnące,wokół domu cisza i spokój. Polecamy wypoczynek u Pani Weroniki i Pana Stanisława, Kasia, Tomek i mała Nadia

Gość

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-28 17:29:30

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Super miejsce. Czysto,ładnie. Wszędzie blisko, termy, stok czy Zakopane. Właściciele mili.Bylismy 2 razy, ale chętnie jeszcze wrócimy.

Gość

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-28 16:51:41

Centrum-Pokoje

- Zakopane

5.00

Pobyt w Tatrach zawsze równa się pobyt u Państwa Chyc. Przyjeżdżam do Pani Beaty już 10 lat, mniej więcej dwa raz do roku. Zawsze, ale to zawsze jest to bardzo miły pobyt. Czuję się tu jak w domu. Cieszę sie, że mogę korzystać z gościnności tak uroczych, sympatycznych i kulturalnych Gospodarzy. Dziękuję bardzo.

Agnieszka z Lublina

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-27 22:28:00

Willa Anulka

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam Willę Anulkę,byłem już czterokrotnie. Bardzo mili gospodarze, super warunki , bardzo czysto. Pensjonat zorientowany na turystów ceniacych cieszę i spokój co mi bardzo odpowiada, ponieważ trzeba się wyspać przed kolejnym dniem na szlakach:)Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia :)

Jacek

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-25 10:46:35

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Bardzo dziękujemy za nocleg. Pokój Krakowiace i Górale jest prześliczny widoki piękne. Czyściutko. Atmosfera rodzinna gospodarze przemili. Pokój super wyposażony. Do centrum blisko ale okolica cicha i spokojna. Polecamy z całego serca. Napewno wrócimy.

Ewelina. Szymon. Mati.

Odpowiedź właściciela Serdecznie Państwu dziękujemy za opinię i miłe słowa. Staramy się stworzyć dla Naszych Gości przyjazny wypoczynek i bardzo nas cieszy, gdy to się udaje. Serdecznie zapraszamy ponownie i pozdrawiamy. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-24 23:00:19

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Byliśmy na początku marca 2019. Super miejsce, właścicielka bardzo sympatyczna, pokój ładny, czysty, w pokoju ciepło. Zdecydowanie polecamy ten obiekt. Michał,Wanda i Tomek.

Gość

na podstawie 56 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-24 08:09:28

Willa Widokowa "Wojnar"

- Zakopane

5.00

Dziękuję bardzo za pobyt było bardzo miło , wspaniała i miła atmosfera cudowne widoki z oka , aż żal było wyjeździć bardzo chętnie tam wrócę.

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-23 12:21:34

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

My byliśmy z mężem trzy razy w Willi Cisza Leśna. Zostaliśmy doskonale ugoszczeni. Warunki doskonałe. Naprawdę bardzo polecamy.

Gość Monika i Sebastian

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-20 17:28:34

Wynajem Pokoi - Bożena i Maciej Dunajczan

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Byłem u Państwa Duna....w ferie zimowe z córką.Pokoje czyściutkie i cieplutko.Jedzonko super.Do wyciągów Jurgów i Białki bliziutko .Polecam wszystkim bo ja na pewno tam wrócę

Gość

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 242 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone