Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 208 następna »

dodano: 2020-03-18 10:32:16

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Gorąco polecamy, czyste pokoje, śliczny widok na góry, bardzo miła i przyjazna atmosfera, świetna lokalizacja i niska cena. Z chęcią odwiedzimy to miejsce jeszcze raz.

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-03-06 20:20:24

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Byliśmy na weekend z większą grupą znajomych. Miejsce nas zupełnie zaskoczyło, przede wszystkim czystością i tym jak jest przytulnie urządzone i jak wyposażone. Było bardzo miło i domowo,zadbano tu naprawdę o każdy szczegół, żeby odpoczywało się jak w domu. A Pani właścicielka jest przemiłą i bardzo pomocną osobą. Polecamy wszystkim i na pewno jeszcze wrócimy :)

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-03-04 21:30:36

Pawlikówka 2

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam. pobyt w ferie bardzo udany, świetna baza wypadowa, czysty pokój z łazienką oraz do dyspozycji aneks kuchenny. Widok na Giewont...przesympatyczni właściciele służący radą i pomocą. Dziękujemy.

Edyta z dziećmi

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-03-02 10:36:20

Ośrodek Wypoczynkowy Api 4

- Zakopane

5.00

Właśnie wczoraj wróciliśmy do domu i moge polecic to miejsce każdemu,kto chce czuć sie jak w domu. Apartament duzy,czysty,ciepło i bardzo dobrze wyposazony. Wlasciciel bardzo sympatyczny. Lokalizacja bardzo dobra. Na pewno jeszcze tu wrócę.

Kristina

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-03-01 20:49:50

Pokoje Gościnne "Halina"

- Suche

5.00

Doskonała lokalizacja, przemiła, bardzo życzliwą gospodyni. Czysto, miło, domowo. Bardzo dobre jedzenie. Polecamy gorąco .

Gość

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-29 21:13:31

Pokoje Gościnne U Chyców

- Zakopane

5.00

Byliśmy w okresie ferii, pokoje rewelacja, zadbane i bardzo czyste, do dyspozycji gości aneks kuchenny-super. Właściciele bardzo gościnni i służący pomocą. Dziekujemy za pomoc w organizacji ogniska. Polecamy ten obiekt. Pozdrawiamy z Radomia - Magda i Sebastian.

Magda

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-24 09:22:22

Wynajem pokoi Zakopane KRÓLE 1A 250m od WYCIĄGÓW HARENDA

- Zakopane

4.50

Właśnie wczoraj wróciłem z Zakopanego okolica spokojna pokoje mieliśmy nr 5 i 6 bardzo ładne widoki. Pokój 6 z widokiem na Giewont. Ogólnie bardzo ładne i zadbane wnętrze w pokojach pani Weronika bardzo w porządku kobieta i bardzo przyjazny piesek juka. Następnym razem jak będę planował wyjazd to na Zakopane króle 1 a. Pozdrawiam. Krzysztof.

Gość

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-21 21:09:48

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

4.50

Był to miły pobyt w czyściutkich i przytulnych pokojach. Gospodarze pomocni i serdeczni. Blisko do Krupówek ok 7.min pieszo , za domem górka do zjeżdżania. Polecam.

Gość

na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.62
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-20 11:54:41

u Katarzynki - pokoje gościnne

- Zakopane

5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje przestronne, komfortowe i czyste. Właścicielka bardzo miła, sympatyczna i pomocna :)

Grzegorz

Odpowiedź właściciela Dziękuję bardzo i do zobaczenia. Pozdrawiamy
na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-19 10:34:20

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Domek świetny, wyposażony. W środku bardzo klimatycznie, czysto. Byliśmy z dziećmi i chętnie wrócimy. Bardzo miła właścicielka. POLECAM

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-19 09:24:12

Pokoje u Hazy

- Poronin

5.00

...wszystkim polecamy. Poprostu wspaniale. Pokoje, posiłki, okolica wszystko poprostu na najwyższym poziomie. Do tego gospodarz Andrzej to atrakcja sama w sobie. Serdeczne polecamy to miejsce. Tomek

Tomek

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-18 19:00:45

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Polecamy super drewniany domek z klimatem, czyściutko, na miejscu jest wszystko co potrzeba. Fajna lokalizacja blisko do stoków, jest nawet opcja zrobienia ogniska

Karolina

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-16 18:13:43

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam pobyt w willi Ruczaj. Pokoje czyste, przytulne i cieplutkie. Wszędzie bardzo blisko, dosłownie minutę drogi do super baru mlecznego, który serwuje przepyszne potrawy w bardzo przystępnych cenach. Z całą pewnością tam wrócimy .

Eliza i Damian

na podstawie 64 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.70
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-15 15:24:46

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Bardzo ładne pokoje. Przemiła Pani właścicielka byłam dwa razy, raz z Mamą i raz z Mężem obydwoje bardzo zadowoleni. Polecamy wszystkim znajomym. Bardzo blisko do Krupówek.

Gość

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-13 22:23:05

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Cudowny klimatyczny dom, dogodna lokalizacja oraz przemiła i pomocna właścicielka, z którą mieliśmy świetny kontakt. Polecam w 100%. Warto dodać, że otoczenie koło domu jest świetnym miejscem dla dziecięcych zabaw. Już dawno dzieci nie nacieszyły się zimą tak jak podczas tegorocznych ferii. Dodatkowo możliwość zorganizowania ogniska uprzyjemni niejeden wieczór w tym wspaniałym miejscu. Dom góralski u DANKI to miejsce do którego będziemy zawsze chętnie wracać. Dziękujemy za wszystko.

Ela

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-12 19:10:09

Agroturystyka Pokoje gościnne U Bożeny

- Ząb

5.00

Miejsce idealne na wypoczynek, na wylocie z Zębu na Gubałówkę, cicho i spokojnie. Czysto w pokojach, i wszędzie bym sobie życzył takich gospodarzy jak Pani Bożenka i Pan Józek.

Adam z rodzinką

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-11 17:24:37

Wynajem Pokoi - NAJTANIEJ W CENTRUM

- Zakopane

5.00

Witam trafiliśmy na nocleg zaznaczam jedna doba prosto z drogi i zostaliśmy przyjęci bez żadnego problemu. P. właścicielka super kobieta, pokoje czyściutkie, łazienka w pokoju, tv, miejsce idealne blisko sklepy ,dworzec, krupowki. Napewno wrócimy. Pozdrawiamy.

Grażyna

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-11 16:18:41

Zakątek pod Giewontem

- Kościelisko

5.00

Witam...wlasnie wrocilismy z Zakatku pod Giewontem. Pokoje czysciutkie...cieplutkie i dobrze wyposazone.Super lokalizacja...Wlasciciele przesympatyczni :) widoki zapierajace dech w piersiach :) Wyciag orczykowy doslownie na podworku :) Dziekujemy za super pobyt i mozliwosc przeczekania halnego :) Pozdrawiamy i polecamy bardzo serdecznie. Beata i Rafal.

Beata i Rafal

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za opinie, Nam również miło było Was gościć. Zapraszamy na dłużej.
na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-11 08:16:57

Willa Śwarna - Centrum

- Zakopane

5.00

Super miejsce byłem tam ze swoją rodzinką.Polecam

Gość

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-07 21:34:11

Apartamenty " Kosówka "

- Zakopane

5.00

Wszystko jak w opisie.Obiekt spełnił nasze oczekiwania.Polecam.Wrócę to z moją Rodziną.

Gość

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 208 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone