Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 149 następna »

dodano: 2022-11-20 11:32:09

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Jak najbardziej polecam! Byliśmy już u Pani Beaty chyba z 6 razy, najpierw sami z żona teraz przyjeżdżamy z dziećmi. Jak dla nas super warunki, świetna lokalizacja ale przede wszystkim Pani Beata jest przesympatyczna osoba i samo to zachęca do wyboru jej domu :) Zawsze będziemy wracać i polecać! :)

Marcin Skawinski

na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-11-18 13:10:28

Domki Pod Wyciągiem Zakopane-Gliczarów

- Gliczarów

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Rewelacja, fajny domek, super klimacik zwłaszcza z tym kominkiem. Domek dobrze wyposażony, czysty. Żona moja też była zadowolona nic jej nie brakowało. Obsługa w porządku. Rzeczywiście cisza i spokój. Można spokojnie przyjeżdżać, polecamy. Darek z żonką.

Gość

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-10-31 19:09:23

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Całkiem przypadkowo natrafiliśmy na Willę Oleńka- i to był strzał w dziesiątkę. Zacznę od Pani właściciel- przesympatyczna kobieta,oby takich więcej. Apartament uroczy,zadbany w pełni wyposażony w przyzwoitych pieniążkach. Serdecznie polecam tą Willę, nas urzekła, nasze 4miesieczne "bobo" czuło sie jak w domu...mam nadzieję że jeszcze tam wrócimy. Pozdrawiam

Katarzyna Kosek

na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-10-31 11:25:30

Domki Pod Wyciągiem Zakopane-Gliczarów

- Gliczarów

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wszystko w jak najlepszym porządku. Domek czysciutki, było wszystko co potrzebne nawet drewno do kominka gratis. Bardzo ciche i spokojne miejsce. Miła obsługa i dobra cena. Czego chcieć więcej. Dziękujemy i pozdrawiamy Sławek z rodziną.

Sławek

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-10-17 09:51:49

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wracamy tu co rok (od 2015r), Pani Teresa cudowna kobieta :) Pokoje czyste, pachnące, obiekt bardzo zadbany. Wszędzie blisko a jednak cisza i spokój. Wrócimy tu znów :) Gorąco polecamy.

Sandra

na podstawie 80 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-10-10 15:10:02

Willa "Kosista"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo dziękujemy za wspaniały wypoczynek. Spokój, cisza, wspaniałe widoki na Tatry. Czysto i przytulnie. Bardzo przyjazna atmosfera. Wspaniali gospodarze, Pani Kasia i Pan Bartek bardzo mili i sympatyczni. Żal było odjeżdżać. Podziękowania dla przemiłej Pani Róży. Bardzo dziękujemy i serdecznie pozadrawiamy całą Rodzinę. Marta, Aleksander i Marek.

Marta z rodziną

Odpowiedź właściciela Szanowni Państwo,ogromnie dziękuję za dodaną opinię,pięknie dziękuję również,że skorzystali Państwo z oferty "Kosista". Posyłam moc serdecznych pozdrowień oraz ukłony Kasia
na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-10-06 10:18:26

Monte House Apartments

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo miło wspominam pobyt w hotelu. Miejsce przepięknie położone Obsługa bardzo sympatyczna i pomocna. Bardzo chętnie wrócę tam ponownie.

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-10-01 14:20:18

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Gospodarze bardzo mili i pomocni. Pokój zgodny z opisem i przygotowany na przyjazd gościa. Lokalizacja dobrze usytuowana. Wszędzie blisko do sklepów, szlaków jak i samych Krupówek. Polecam wszystkim!!!

Gość 1

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-09-24 00:43:10

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Noclegi u Kachny!! Zdecydowanie polecam!! Jest to prawdziwy góralski dom, z przemiłą rodziną i fantastycznym klimatem. W pokojach przytulnie i bardzo czysto. W każdym pokoju łazienka, telewizor i wygodne łóżka. Dla potrzebujących stałego dostępu do Internetu wi-fi. Nie trzeba przywozić z sobą kubków, sztućców czy talerzy, to wszystko znajdziesz w aneksie kuchennym z jadalnią. Mobilni mogą zostawić swoje auto na ogrodzonym podwórku, pozostali mogą przemieszczać się busikiem, którego przystanek jest obok. Do sklepów i kościoła również jest niedaleko. Jest gdzie pospacerować, okolica spokojna, doskonała do wypoczynku. Ceny bardzo przystępne. Nic, tylko jechać!! Jeśli pobyt w Zakopanem, to tylko u Pani Kasi!! Bardzo polecam!!

Stały Gość

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-09-21 15:46:27

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Gorąco polecamy,spędziliśmy cudowny urlop. Pokój zadbany,kuchnia w pełni wyposażona(zmywarka,mikrofalówka,toster,super ekspres do kawy itp.oraz nowo zakupiony telewizor),łazienka bardzo czysta z dostępem do świeżych ręczników i pralki. SUPER WŁAŚCICIELE!!! POZDRAWIAMY POLECAMY W 100% !!! POWRÓT GWARANTOWANY.

Goście z TCZEWA

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-09-11 15:39:21

Pokoje Gościnne "U Kalaty"

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Pokoje czyściutkie pachnące jest wszystko czego potrzeba i do tego przemiła właścicielka pani Teresa Polecam

Artur

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-09-11 13:42:21

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Kochani właściciele, Pani Teresa i Pan Marian ,wspaniałe pokoje ,czysciutko ,spokojnie, z daleka od zgiełku, a jednocześnie wszędzie blisko .Wracamy tu co rok i nie zamierzamy tego zmieniać, polecamy wszystkim ceniącym porządek, czystość i wspaniałych gospodarzy!!!

Ela i Mirek

na podstawie 80 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-30 17:07:22

"Wesoła Chatka" - pokoje centrum Krupówki 37a

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

To mój drugi pobyt w tym obiekcie. To był wyjazd rodzinny z córka i wnuczką. Jesteśmy bardzo zadowolone jak poprzednim razem. Gospodarze bardzo mili, uczynni. Bardzo dobry kontakt z nimi. Lokalizacja świetna, blisko na Krupówki i na przystanek do busów wyjeżdzających na szlaki. W budynku cichutko, w pokoju czyściutko, niczego nam nie brakowało. Kolejny mój wyjazd na pewno będzie również w to samo miejsce. Dziękuję gospodarzom i bardzo polecam tą miejscówkę wszystkim.

Gość

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.76
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-30 14:59:20

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Pokoje czyste,świetna lokalizacja pensjonatu, właścicielka bardzo miła. W obiekcie znajduje się bardzo dobrze wyposażona kuchnia i przestronna jadalnia. Wracamy tu co rok i zawsze miło wspominamy pobyt w Szarotce. Jak dla mnie minusów brak.

Gość

na podstawie 98 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-29 22:29:27

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Dzisiaj jest nasza ostatnia noc w tym magicznym, pieknym domku, aż łezka w oku się kręci. Polecam z całego serca domek Jaś i Małgosia w Kościelisku, jest to przepiękne, urokliwe miejsce w którym człowiek znajdzie spokój i przepiękne widoki, które zostaną na długo w pamięci. Niedaleko jest pętla autobusowa i spokojnie można dojechać do centrum Zakopanego a nawet dalej. Właścicielką domku jest przecudowna Pani Małgosia z którą można porozmawiać na różne tematy i doradzi co do szlaków i gdzie warto coś odwiedzić. Byliśmy tutaj z rodzinką kilka dni które nawet nie wiem jak przeleciały, wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno jeszcze tu wrócimy . Znalazłam wreszcie swoje miejsce na ziemi w którym zapominam o klopotach i zmartwieniach a widok który roztacza się z okna i balkonu zapiera dech w piersiach, po prostu przecudowny. Polecam z całego serca ten magiczny domek z przecudownym widokiem, jeżeli w góry to tylko do Jasia i Małgosi w Kościelisku !

Gość

na podstawie 66 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-27 17:52:45

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Przemili gospodarze! Czysto, styl nowoczesny ale w duchu góralskim. Dostępne kuchnie i lodówki. Fair cena. 5 min pieszo do szlaku Dolina Kościeliska. Pani Weronika b.pomocna. Pan Stanisław ma też transport. Super ogród dla dzieci i nie tylko. Ładny las i rzeka za domem. Zwierzęta i miejsce na grę w piłkę. Opisy i zdjęcia zgodnie z realiami. Super miejsce, będziemy wracać!

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-27 11:32:32

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Moja 4 wizyta w tym cudownym miejscu, właściciele bardzo sympatyczni, gościnni i uprzejmi, spokojna okolica i piękne widoki zza okna :) lubię tam wracać, nie wyobrażam sobie innego miejsca na urlop by odpocząć i spędzić miło czas:) do zobaczenia :) Aga z Poznania

Agnieszka i Wiesia

Odpowiedź właściciela Pani Agnieszko bardzo dziękujemy za te piękne słowa. Życzymy dalszych sukcesów i samych pięknych i radosnych dni. Ucałowania dla przepięknej kuzyneczki. Mam nadzieję, że do zobaczenia za rok. Mocno ściskamy i pozdrawiamy.
na podstawie 97 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-26 14:47:01

Willa Aleksandra II

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam z czystym sumieniem, pięknie urządzony dom, czysto, super wyposażone pokoje,- nawet z mini lodówką z pięknym widokiem na Giewont ( jak pozwoli pogoda,) Świetna lokalizacja, wszędzie blisko, bardzo miła właścicielka. Na pewno jeszcze wrócę.

Anetta

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-25 22:46:36

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Super naprawdę polecam, dla większej rodziny czy grupki znajomych z dziećmi czy bez. My jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno tam wrocimy wszystko jest co trzeba, pokoje czyste ręczniki do dyspozycji, łazienki też wyposażone, kuchnia super. Duży stół do wspólnych posiłków.

Gość

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-24 14:00:20

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

serdecznie polecamy! Pokoik bardzo czyściutki z dużym balkonem i dużą łazienką.Bardzo miła Pani właścicielka Dosyć blisko centrum.bardzo blisko jest jeszcze pyszna piekarnia i cukiernia domowa,i sklep Bardzo miło spędzony czas Pozdrawiamy,na pewno wrócimy Ola i Krzysiek:)

Gość

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 149 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2022 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone