Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 243 następna »

dodano: 2018-11-19 09:41:47

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Byłam w Zakopanem z mężem i mała córka u Pani Krysi w czerwcu. Pokoje czyste, łóżeczko dla dziecka przygotowane, przemiła właścicielka, super klimat. Z pewnością wrócę tu jeszcze raz

Karolina

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-11-16 08:23:23

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Super. Co prawda byliśmy w zeszłym roku ale znów planujemy wyjazd w ferie .polecam szczególnie że względu na układ przystępny dla 2 rodzin z dzieckiem lub dużej rodzinki. Jak były mrozzzzy też było co robić z dziećmi - basen sauna .Mam nadzieję że wrócimy i nasz radosny radowid znów nas miło przyjmie... 100% polecam

Iwonka i Asia

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-11-10 17:11:46

Agroturystyka Aleksander Dziedzic

- Bańska Wyżna

5.00

Polecam to miejsce, bo jest atrakcyjne, czyste, można prawdziwie odpocząć! Jedzenie pyszne, pięknie podane, mili właściciele. Jest super

Ewa Grzybek

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-11-04 19:50:01

Dom Wypoczynkowy "Halina"

- Biały Dunajec

5.00

Witam spędzam w Ośrodku Halina conajmniej raz w roku. Ośrodek super, jedzenie super i bardzo dużo.Personel na medal- uprzejmy ,pokoje wygodne. Nic dodać nic ująć .Ośrodek godny polecenia. Za niedługo tam wracam

Gość Stasiek

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-23 00:15:34

Apartamenty Stanisławianka - 50 m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Jak co roku bywamy we wrześniu u P.Marii.Mieszkamy w apartamencie i jak zwykle super,a na dokładkę pogoda 'lato,lato,.Pozdrawiamy serdecznie fajnych Gospodarzy.K.J.Dmochowscy Łódż

K.J.Łódż

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-21 17:48:27

Pokoje gościnne Janusz Górowski

- Zakopane

5.00

Super pensjonat ! Kapitalni właściciele. Wracam z żoną w to miejsce od lat. Godne polecenia Kasia & Adrian

Gość

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-18 20:55:30

Apartament Wanta

- Zakopane

5.00

Pobyt w apartamencie był czystą przyjemnością. Do tej pory, żaden z apartamentów w Zakopanem nie odpowiadał opisowi oraz nie wyglądał tak jak na zdjęciach. Ten apartament, jest jeszcze ładniejszy w rzeczywistości. Pisząc tę opinię ryzykuję, że nie będzie wolnych terminów w okresie kiedy będziemy chciały tam wrócić, jednak głupio byłoby nie polecić takiego miejsca. Po wielogodzinnych wędrówkach, aż chce się wracać.

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-17 16:37:08

Zacisze

- Zakopane

5.00

Rewelacja.Polecam serdecznie pobyt u Państwa Berezińskich. Byliśmy po raz kolejny. Bardzo czysto, niezła lokalizacja, właściciele bardzo mili. Polecam jeszcze raz :)

Wojtek

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-12 20:13:59

Apartamenty " Kosówka "

- Zakopane

5.00

Bardzo miło i wszystko jak w opisie

Gość

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-10 12:04:27

Willa Deja Vu

- Zakopane

5.00

W dniach 15.08 do 29.08.2018 przebywaliśmy wraz z 10 letnią wnuczką w Villi Deja Vu. Villa położona w bocznej , cichej uliczce ale w centrum Zakopanego. Do Krupówek 5 min. piechotą. Zajmowany przez nas pokój czysty i przestronny. Łazienka także czysta , ciepła woda całą dobę. Aneks kuchenny świetnie wyposażony. Cena za pokój bardzo przystępna jak na standard pokoju. Właściciele p.Basia i p.Zbyszek bardzo mili i uprzejmi. Doradzali co należałoby zwiedzić w Zakopanym jak i jakie trasy wybierać wędrując z 10 letnią wnuczką.Z pewnością wrócimy do Villi w ,któej był to nasz piąty pobyt. My polecamy pobyt w Villli Deja Vu i dziękujemy p.Basi i p.Zbyszkowi za przyjemny pobyt i serdecznie pozdrawiamy.

Anna i Bogdan

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-10 06:35:03

Wynajem Pokoi Pod 9 - lokalizacja blisko dworców i centrum

- Zakopane

5.00

Wszystko w porządku ustalone warunki cena do zaakceptowania ,w pokoju z aneksem kuchennym oraz łazienką czysto .Właściciele mili godni polecenia ,udany pobyt Polecam Polecam Polecam Polecam Oczywiście pozdrawiam z Poznania

Gość

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-05 09:32:21

"GÓROLIK" - dom drewniany (wyżywienie i nocleg)

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Super, polecam jak najbardziej, przemilli właściciele, rodzinna atmosfera, no i te śniadania i miód, poezja.

Jurij

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-04 20:47:59

Apartament Wanta

- Zakopane

5.00

Apartament super .Lokalizacja również.Widoki z balkonu _extra.W realu wszystko zgodne jak na zdjęciach i w opisie.Rezerwacja i kontakt telef.perfekcyjny."Odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu."JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI I NA PEWNO WRÓCIMY JESZCZE W TO MIEJSCE.

Joanna

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-10-04 10:25:15

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Jedno słowo SUPER, wystarczy aby opisać pobyt u pani Krysi. Wypoczywa się jak we własnym domu. Pokoje czyste, zadbane, ładnie utrzymane. Miło i przyjemnie. Gospodyni, pani Krystyna, osoba miła i sympatyczna, ktorej naprawdę zależy, aby goście czuli się jak najlepiej. Ogromnym plusem jest to, że wykazuje zainteresowanie pobytem gości. Byliśmy pierwszy raz, skuszeni pozytywnymi opiniami i WARTO BYŁO. Z pewnością wrócimy tu jeszcze nie raz. Polecam każdemu kto lubi ciszę, spokój, porządek i miłą atmosferę.

Marcin z rodziną

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-26 18:22:00

Pokoje Gościnne - Jan Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

Jestem zachwycony pobytem w Burtku! Nocowaliśmy w wielu miejscach, zarówno w Zakopanem, jak i poza nim (lubimy podróże małe i duże, a Tatry w szczególności). Pokoje przestronne, dobrze wyposażone, nad podziw czyste (częsci ogólnodostępne są codziennie sprzątane, w aneksach zawsze czyste ścierki i płyn do naczyń). Obiekt sam w sobie zasługuje na wychwalanie, ale nie można zapomnieć o lokalizacji, górskie szczyty są na wyciągnięcie ręki. Do busika jest 3 minutki na piechotę, a cisza i spokój to coś co odnaleźliśmy w Burtku odrywając się od tego zwariowanego świata. Polecam każdemu, cudowne miejsce, cudowni gospodarze, cudowne Zakopane.

krystian spod 4

na podstawie 93 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-24 09:31:59

Wynajem Pokoi "Pasieka"

- Zakopane

5.00

Super miejsce na wypoczynek!Atmosfera,jak w domu u siebie. Bardzo miła pani. Byłem tu pierwszy raz i na pewno następnym razem wybrałbym to samo miejsce.

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-22 05:16:49

Dom Wypoczynkowy u Heliosa

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce na spokojny wypoczynek. Piękne wyposażenie, elegancki wystrój. Posiłki zróżnicowane i bardzo dobre (pokłon dla szefowej kuchni). Dodatkowa atrakcja - ptaki egzotyczne, gołębie i największa - w jednym miejscu - kolekcja pucharów w branży hodowli gołębi. Naprawdę POLECAM

Wacław Uchlik

Odpowiedź właściciela Dziękuje za opinie Pozdrawiam no i oczywiście Zapraszam !!!
na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-21 16:13:00

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Bardzo gorąco polecam miła Pani Tereska z profesjonalnym podejsciem do gosci , Pokoje czyste do tego fajny ogrod w ktorym mozna zrobic grilla . Z 20 domkow i pokoi ktore dzis obejzelismy to trafilismy do pałacu , wielki szacun dla gospodarzy!!! Mam nadzieje ze na przyszly roku jak tu wrocimy zostaniemy rownie dobrze ugoszczeni , a moze gospadarze znow czyms zaskocza.Jeszcze raz wielki szacun dla Pani Tereski i Meza . Napewno wrocimy na przyszly rok .
Żory Łukasz Ewelina & Vanesa...

Alvaro Żory

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-21 15:53:11

Gościniec Regionalny

- Zakopane

5.00

Przyjeżdżamy do Gościńca od kilku lat. Gospodarze cudowni i pomocni. Śniadania urozmaicone. Pokoje czyściutkie i bardzo ładne. Do zobaczenia za rok. Szczerze polecamy Beata i Zdzisiek z Koszalina.

Beata i Zdzisiek

na podstawie 58 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-09-20 12:48:02

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Fajne miejsce - czysto, przyjemnie, wszędzie blisko, dobry kontakt z właścicielką obiektu. Już cztery razy gościłam w Willi Ruczaj i za rok zamierzam znowu tu wrócić.

Agata&company

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 243 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2018 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone