Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 164 następna »

dodano: 2022-01-23 12:01:30

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Polecam. Pokój super, świetna lokalizacja, wszędzie blisko. Wracamy tutaj za każdym razem gdy jesteśmy w Zakopanem.

Gość

na podstawie 96 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-14 21:54:48

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Przemiłe miejsce pani Krysia wspaniała kobieta Byliśmy kilka razy i zawsze będziemy wracać pokoje Super magiczne miejsce

Gość

na podstawie 71 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-11 11:10:53

Zbyrcoki - Domki w Górach

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Wspaniale miejsce, wspaniali ludzie! Domki przepiekne. Wszystko nowe i w najlepszej klasie. Na dole kominek, mozna posiedziec w rodzinnej atmosferze. Wspaniale wypoczelismy i juz chcemy wracac! Domki przygotowane na male dzieci. Jest kacik zabaw, gry, krzeselko, lozeczko, a nawet male sztucce i miseczki. Wlasciciele pomysleli o wszystkim :) Naprawde polecam!

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-10 22:10:55

Zbyrcoki - Domki w Górach

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Oba Zbyrcoki są piękne, z cudownym widokiem na Tatry Słowackie i bardzo funkcjonalne. W kuchni jest wszystko o czym można sobie zamarzyć. Łazienki stylowe, designerskie. Urzekł nas też kącik dziecięcy z grami i zabawkami oraz klimatyczny kominek. Gorąco polecam!

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-10 18:57:00

Zbyrcoki - Domki w Górach

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Domek przytulnie i klimatycznie zaaranżowany, kuchnia wyposażona perfekcyjnie, łazienki przestrzenne łączące styl góralski że stylem nowoczesnym, z sypialni widok na góry. Wieczory spędzaliśmy przy ślicznym kominku.

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-09 21:32:42

Zbyrcoki - Domki w Górach

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Bardzo fajne miejsce do odpoczynku. Cisza spokój i ładne widoki

Anna Milian

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-09 09:22:48

U Firka

- Ząb

5.00

Wspaniałe miejsce, pokoje przestronne, czyściutkie, widok z okna wart milion dolarów, zachwycajacy. Obiady przepyszne, nigdzie jeszcze tak dobrze nie jedliśmy, gorąco poleca. My na pewno tam wrócimy.

Gość

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-07 19:00:43

Pokoje Gościnne "Zosieńka"

- Zakopane

5.00

Na pewno wrócę do Pani Zosi, ponieważ to przemiła kobieta . Pokoje czyste , zadbane, śniadanka na plus ;) Polecam ;)

Wiki

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.76
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-07 15:20:29

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

4.50

Pobyt bardzo udany,czysto,miło,cieplutko i przytulnie.Pani Aneta Rezydenci mili i pomocni.Super lokalizacja.Polecamy z czystym sumieniem,na pewno jeszcze tam wrócimy

Gość

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-04 10:28:31

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

1.00

Pokój schludny, czysty oraz dobra lokalizacja. Umeblowanie miało swoją świetność już dobrą dekadę temu albo i więcej. Pani właścicielka bardzo przemiła. Powód który nie wpływa bezpośrednio na tak niską ocenę to internet który niby jest ale co chwilę go przerywało, praktycznie bezużyteczny. I teraz przechodzimy do meritum. Odradzam to miejsce każdemu kto ma zdrowy i nienaganny słuch. Ściany zrobione prawdopodobnie z kartonu wypełnionego papierem toaletowym. Praktycznie każda noc poza jedną nieprzespana, słychać dosłownie wszystko, jakbyśmy przebywali z sąsiadami w jednym pomieszczeniu. Włączenie włącznika na ścianie w pokoju obok brzmiało jak uderzenie małym młotkiem w ścianę, słychać jak ktoś sika, kicha, kaszle i rozmawia. Przewrócona torba podróżnicza zabrzmiała jakby ktoś w pokoju obok się przewrócił bezwładnie. To samo tyczy się odgłosów z sieni czy nawet wejścia do "willi". Jeśli lubisz spać w nocy i chwilę odpocząć za dnia, to radzę poszukać innego miejsca.

Gość

na podstawie 71 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.61
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-02 22:16:16

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

5.00

Miła i sympatyczna atmosfera, śniadania obiadokolacje, smaczne . Dobrze spędzony czas i Witanie nowego Roku. Polecam i zachęcam bo naprawdę warto.

Ania I Piotr

na podstawie 51 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-02 17:46:43

Dom na Brzysku

- Kościelisko

5.00

Serdeczenie polecam. Niezapomniane chwile w super miejscu. Dobrze wyposażone i czyste pokoje. Sympatyczna właścicielka. Dobry wybór.

Slawek Michał Ola Anna

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-01-02 09:05:09

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Dzień dobry Polecam wypoczynek w tym miejscu Bardzo mili Właściciele.Domek ma extra miejsce widoki niesamowite jak w lato tak i zimą.Czysty zadbany warto.

Gość

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-12-29 22:59:46

Willa "Kosista"

- Zakopane

5.00

Pani Kasia- cudowna kobieta. Doradzi, pomoże, podpowie, nie zostawi samego z problemem. Widoki z balkonu obłędne. Pokój i łazienka czyste, zadbane, okolica piękna, spokojna. Niedaleko szumi strumyk... pokój, w którym mieszkaliśmy bardzo duży i wygodny, z lodówką i TV. Polecam każdemu. pozdrawiamy z Białegostoku i mamy nadzieję, że szybko do Pani wrócimy

Jolanta

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-12-29 19:25:40

Pokoje Gościnne "U Danusi"

- Murzasichle

5.00

Wracamy do tego miejsca prawie każdego roku. Schludnie, ciepło, wygodnie. Jedzonko bardzo przyzwoite. Można pograć w ping-ponga i posiedzieć przy ognisku. Dla nas bardzo ważne, że pensjonacik jest z dala od hałasu miejskiego a jednocześnie blisko szlaków turystycznych. W pobliżu górka do zjazdów saneczkowych i nie tylko. Gospodyni bardzo sympatyczna i chętna do pomocy:). Polecamy!!!

Gość

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-12-23 22:19:47

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

5.00

Polecamy

Gość

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-12-22 17:14:57

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Pokoje ładne, czyste, bardzo dobrze wyposażone (czajnik elektryczny, korkociąg , sztućce, naczynia). Pani wynajmująca pokój bardzo miła i sympatyczna. Do Krupówek 20 minut spacerem bez problemu a okolica bardzo przyjemna dla oka. Widok z okna i balkonu na góry, więc w tej cenie bardzo polecam.

Gość

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.87
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-12-21 18:40:27

WILLA "BELLA" - CENTRUM

- Zakopane

5.00

Profesjonalna obsługa, pokoje wygodne i czyste.wysokiej klasy. Przyjeżdżamy tu co roku. Jesteśmy mega zadowoleni. Adam i Ewa G.

Gość

na podstawie 137 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-12-11 20:57:52

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Przepiękny domek, właściciele cudowni, pomocni, przesympatyczni. Jeśli wrócę w góry to na pewno do tej Pani. Lepiej trafić nie mogliśmy. Dziękujemy

Kujawiaki

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-26 20:40:09

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Domek jak u siebie . Gospodyni miła życzliwa przesympatyczna pomocna w każdej chwili. Domek wyposażony czysty i zadbany . Polecam i wrócimy tam na pewno .

Ekipa z okolic Myszkowa

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 164 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2022 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone