Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 166 następna »

dodano: 2021-09-17 16:42:56

Willa Gwiazdeczka

- Zakopane

5.00

Świetne miejsce, czyściutko, ceny super, polecam każdemu

Gość

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-09-17 14:31:26

Pokoje Gościnne "U Wacka"

- Zakopane

5.00

Ciche, spokojne i komfortowe miejsce z pięknym widokiem na Tatry. Spędziliśmy tu bardzo miło tygodniowy urlop. Z przyjemnością tu wrócimy.

Andrzej

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-09-17 14:03:44

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Kolejny rok spędziliśmy u Pani Teresy i Pana Mariana, cudowni ludzie ,zawsze mili i uśmiechnięci, pomocni i bardzo gościnni,nocleg na uboczu, z daleka od zgiełku, a jednak wszędzie blisko, polecamy serdecznie "U Rzadkosza",za rok znowu się tam meldujemy na odpoczynek .

Konpka

na podstawie 78 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-09-16 16:14:02

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Jesteśmy u Państwa pierwszy raz i już zaklepaliśmy nastepny przyjazd . właściciele przesympatyczni, pokoje czysciutke i bardzo ładne. Polecamy wszystkim. Pozdrawiamy serdecznie.

Kinga, Sławek, Wojtek

na podstawie 82 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-09-16 16:07:51

Wynajem Pokoi - NAJTANIEJ W CENTRUM

- Zakopane

2.00

Jeździliśmy do Państwa od lat. Zawsze bylismy bardzo zadowoleni. Państwo bardzo mili, obiekt czyściutki. Zdarzyło nam się 2razy choroba raz dziecka drugi raz moja gdzie spędziłam czas w szpitalu. Pani została o tych poinformowana. Dzwoniące dzis o kwatere dostalismy odpowiedź ze ma zajęte wszystkie pokoje mamy poszukać gdzie indziej gdyż może znowu zachorujemy. Zachowanie Pani nie jest na miejscu i nie życzę nikomu takiego potraktowania "klienta". Mamy inna kwatere juz która bardzo polecamy jesteśmy w Zakopanym od 5dni, a chcieliśmy przedłużyć pobyt. Życzę Pani całego życia w zdrowiu bez żadnych Chorób. Pozdrawiamy

Kinga

Odpowiedź właściciela Cieszę się, że znaleźli państwo kwaterę marzeń w Zakopanem. Analizując wasz wpis na zol.pl nie zgodzę się z Pani oburzeniem. Jeżeli trzy krotnie nie dochodzi do rezerwowanego przyjazdu gości, to trochę jest podejrzane, nie uważacie Państwo? Dla przypomnienia:
1) Chore dziecko- zrozumiałe, nie da się przewidzieć
2) Pani pobyt w szpitalu-anulowana rezerwacja wakacyjna(bez zadatku) telefon od męża, zrozumiałam bez cienia niechęci, z wyrazami współczucia(czy było inaczej???)
3) Ostatnim razem chcieliście państwo zarezerwować pokój na trzy noce. Ze względu na to że pokoje były wyziębione(termin po sezonie) musiałam zainwestować w nagrzanie i dodatkowe zapłacenie za geotermię. Byłam przeciwna przyjęciu z właśnie tego względu, ale uległam pod wpływem nalegania. Byłyśmy umówione pokój przygotowany i oczekiwałam na państwa przyjazd. Dostałam sms-a z informacją, nie przyjedziemy jestem właśnie w szpitalu + zdjęcie osoby podpiętej do kroplówki. To miało mnie usatysfakcjonować i optymistycznie nastawić na dalszą współpracę z państwem?
Czy takie były właśnie oczekiwania Pani męża, który dzwonił wczoraj aby dokonać kolejnej rezerwacji u mnie? I czy naprawdę była nie uzasadniona moja odmowa?
Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.
Życzę mniej chorób, zdrowia i wspaniałych pobytów w równie wspaniałych kwaterach, godnych polecenia.
na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.70
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-09-15 23:03:33

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Bylismy z żoną niejednokrotnie. Gospodarze przemili i bardzo życzliwi. Pokoje zawsze czyste i bardzo zadbane. Na piętrach wzorowo i przytulnie wyposażone ogólnodostępne aneksy kuchenne. Lokalizacja jak marzenie. Cisza i spokój a zarazemw parę minut jesteś w sercu Zakopanego. Polecamy

Gość

na podstawie 66 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-09-13 10:37:23

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Pokoje czyste i ładne, widoki z balkonu przepiękne, Gaździnka najlepsza! POLECAMY!

Jagoda

na podstawie 94 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-09-12 16:45:13

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecamy pobyt w Józefince, bardzo miła obsługa, pokoje czyste, na pewno jeszcze skorzystamy.

Aneta i Mirek

na podstawie 94 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-09-09 12:31:08

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Polecam gorąco pobyt w Willi Ruczaj. Właścicielka bardzo miła, pokoje czyste, przytulne i bardzo ładnie urządzone. Ten pensjonat na pewno zadowoli kogoś, kto tak jak my całe dnie spędza na szlakach i nie potrzebuje dobrodziejstw 5-gwiazdkowych hoteli, bo i tak z nich nie skorzysta. Wszędzie blisko, zwłaszcza do przystanku, aby dostać się pod szlaki oraz do centrum aby coś zjeść po całym dniu w górach.

Jola K.

na podstawie 69 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.66
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-09-06 10:32:27

Centrum Zakopanego Pokoje Apartamenty Ula i Jarek Gazda

- Zakopane

5.00

Dziękujemy za miły pobyt, właściciele przemili, uczynni, gościnni, pokoje czyste, jak wynajmować pokój to u państwa Gazdów. Polecamy Kornelia i Dariusz Bytom

Dariusz

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-09-01 17:51:07

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni, domek przystosowany doskonale, całe zaplecze gospodarcze zapewnione. Bardzo miła Gospodyni. Byliśmy w 10 osób i miejsca pod dostatkiem. Polecamy.

Agata

na podstawie 41 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-30 21:33:44

"Ośrodek Wypoczynkowy Czesława"

- Ząb

5.00

Wspaniały ośrodek wypoczynkowy. Właściciel ośrodka bardzo kontaktowy i dbający o wszystko na terenie ośrodka. Panie kucharki też bardzo przyjazne i gotujące przepyszne jedzenie. Wszystko smakuje wyśmienicie.W pokojach są łazienki oraz telewizory.W ośrodku znajduje się stół do ping-ponga i piłkarzyki. Na zewnątrz plac zabaw dla dzieci oraz boisko do piłki nożnej lub innych gier. Wydzielone miejsce na grilla i ognisko. Podgrzewany basen na zewnątrz. Leżaki również koło basenu. Piękne widoki. Polecam ten ośrodek dla wszystkich.

Marzenna

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-30 16:03:18

Pokoje Gościnne - Ząb 14a

- Ząb

5.00

Bardzo miła atmosfera, wspaniałe gospodynie. Pokoje czyściutkie i zadbane. Obiady 2 daniowe meeega dobre w bardzo dobrej cenie. Polecam !

Sylwia Kacprzak

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-29 14:15:18

Dom na Brzysku

- Kościelisko

5.00

Polecam to miejsce. Pokoje nowe,zadbane i czyste.Gospodarze bardzo mili i służą pomocą. Okolica cicha z pieknym widokiem. Miejsce idealne na wypoczynek z dziećmi. Podwórko z atrakcjami dla dzieci.Napewno tam wrócimy.

Justyna i Arek

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-28 23:21:08

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Wracam tutaj co rok z wielką chęcią. Mili,sympatyczni właściciele. Pomocni w każdej kwestii. Pokoje czyste, zadbane. Blisko do centrum, przystanków autobusowych. Polecam z całego serducha!

Ewelina

na podstawie 66 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-28 19:00:34

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam. Pokój wyposażony we wszystko czego potrzeba, zwłaszcza po całym dniu w górach. Wygodne łóżko, duży prysznic, lodóweczka w pokoju . Zdjęcia na stronie oddają faktyczny wygląd pokoju. Wszystko czyste, praktycznie nowe. Dobry kontakt z właścicielami obiektu. Blisko do busów, w pokoju cicho (nr 2).

Kasia z Marcinem

na podstawie 40 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-27 23:26:20

Wynajem Pokoi - "U Doroty"

- Zakopane

5.00

Super miejscówka Super gospodyni Goraco polecam

Monika

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-27 13:29:27

Wynajem Pokoi - "U Doroty"

- Zakopane

5.00

Przepięknie będziemy wracać .Pani Dorotka zaje fajna wyrozumiała kobitka ,z całego serducha polecam .Zapraszamy i polecamy wszystkim przyjazdy i noclegi do Pani Doroty .

Gośće

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-26 12:54:52

Domek Smreco House

- Zakopane

5.00

Rewelacyjny domek, pachnący drzewem .Piękne widoki , dogodna komunikacja do centrum , na samej przylegającej ulicy sklepy "Żabka" ,restauracje i catering .Właściciele serdeczni i mili. Wypoczęliśmy, zwiedzili,do Morskiego pochodzili i do...zobaczenia.

Gość M.

Odpowiedź właściciela Zapraszamy do ponownego odwiedzenia naszego domku. Serdecznie pozdrawiamy Danuta i Maciej Chyc.
na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-08-25 12:00:55

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Absolutnie genialne 10 dni w polskich Tatrach!!! Willa Cisza Leśna przepiękna i klimatyczna, w pobliżu lasu, z mnóstwem zwierzaków w obejściu. Dzieci zachwycone, dorośli zrelaksowani, właściciele uśmiechnięci i przemili. CHCEMY TU WRÓCIĆ I PRZEMIERZAĆ KOLEJNE SZLAKI!!! Serdecznie pozdrawiamy Państwa Karpielów i życzymy wszystkiego co najlepsze :)

Anna

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zapraszamy do nas koniecznie !
na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 166 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2021 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone