Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 241 następna »

dodano: 2019-03-20 17:28:34

Wynajem Pokoi - Bożena i Maciej Dunajczan

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Byłem u Państwa Duna....w ferie zimowe z córką.Pokoje czyściutkie i cieplutko.Jedzonko super.Do wyciągów Jurgów i Białki bliziutko .Polecam wszystkim bo ja na pewno tam wrócę

Gość

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-17 22:06:22

Domek i Apartamenty Kierpcówka 5

- Kościelisko

5.00

Polecam apartament kierpcowki 5 bardzo fajne miejsce czysciutkie pokoje gospodarze bardzo mili wszystko w 100procentach tak jak w opisie i na zdjęciach Na pewno tam wrócimy Pozdrawiam gospodarzy .

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-17 18:15:25

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

5.00

Domki przy studni bardzo urokliwe i klimatyczne w góralskim stylu gdzie można poczuć się jak we własnym domu. Domki wyposażone, bardzo czyste i zadbane. Co najważniejsze, właścicielka przemiła, przesympatyczna, dbajaca o komfort i zadowolenie swoich gości. W domku przy studni spędziliśmy tydzień ferii zimowych i z żalem wracaliśmy do domu.
P.S. Pani Aniu, serki były przepyszne. Dziękujemy i pozdrawiamy

Goście z Kalisza

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-17 15:20:27

Zakątek pod Giewontem

- Kościelisko

5.00

Bardzo urocze, spokojne miejsce. Wielkie podziękowania dla gospodarzy za wspaniały pobyt. Gorąco polecamy Zakątek pod Giewontem ! Wrócimy w to miejsce na pewno. Dziękujemy !!!

Ewa z rodziną

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-13 18:05:02

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje ładne i czyste, polecamy w 100%

Radek

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-13 12:14:18

"U Doruli"

- Poronin

5.00

Wspaniałe miejsce,czyste i zadbane pokoje,spokojna cicha okolica można naprawdę odpocząć, wlascicielka bardzo sympatyczna jak to sie mowi i do tańca i do różańca :) z czystym sumieniem mogę polecić noclegi u pani Marysi:)

Aneta i Marcin Kraków

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-12 20:06:23

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Miejsce w bardzo wysokim standardzie jesli chodzi o czystość i wyposażenie pokoju. SAMI zaś właściciele a dokładnie Pani Ela poprostu fantastyczna, przemiła Kobieta.My wrócimy napewno i szczerze polecamy to przytulne miejsce. Dodam jeszcze że zdjęcia zamieszczone na stronie w pełni odzwierciedlają faktyczny stan obiektu.

Edyta i Leszek

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-12 18:32:51

"Tanie Pokoje - Sichelscy"

- Biały Dunajec

5.00

Bylismy w szescioro. Bardzo miła Pani właścicielka. Pokoje fajne. Kuchnia do dyspozycji gości :) polecam

Edyta

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-10 16:29:47

Wynajem pokoi Zakopane KRÓLE 1A 250m od WYCIĄGÓW HARENDA

- Zakopane

5.00

Miejsce super napewno warto wracać w takie miejsca właściciele super poprostu super super miejsce na nocleg polecam

Gość

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-09 15:09:00

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Domowa atmosfera, bardzo mili właściciele, przytulny, zadbany pokój oraz piękny widok na góry. Polecam każdemu i na pewno jeszcze tam wrócę :) cena jak najbardziej odpowiednia. Daję mocne 5!:)

Zuzanna

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-07 11:15:52

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

5.00

Super właściciele bardzo sympatyczni ludzie wraz z obsługa pokoje czyste zadbane pachnące jedzenie przepyszne polecamy to miejsce my na pewno wrócimy pozdrawiamy . Było super .

Goście z Hamburga

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-05 16:31:08

Wynajem Pokoi - Gutowa 5c

- Murzasichle

5.00

Polecam z całego serca. Od kilku lat gościmy z rodziną, znajomymi u p. Brzezińskich. Atmosfera rodzinna, jedzenie pyszne, bardzo czyściutko i przytulnie. Korzystamy z gościnności z okazji Świąt, urlopów itp. Zawsze zadowoleni wyjeżdżamy z Murzasichle i nie możemy się doczekać, kiedy znów tam wrócimy. Polecam .

Gość

na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-05 14:53:51

Pokoje Gościnne Siodemka

- Zakopane

5.00

Super miejsce,przemili właściciele,pokoje spoko ,dość blisko wszędzie,pozdrawiam serdecznie i myślimy nad kolejną wizytą

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy Bardzo i Oczywiście ,że Zapraszamy Ponownie do nas na wypoczynek.Pozdrawiamy-:)
na podstawie 131 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-03 12:54:54

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Hotel tworzą ludzie i lokalizacja. Wspaniała atmosfera to zasługa personelu. Uśmiech radość zaangażowanie to jest to . Hotel daje poczucie bezpieczeństwa wypoczynku relaxu i jest wspaniały. I oczywiście widok na tatry nie do opisania słowami ! .

Mateusz

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-03-02 11:12:42

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Wróciliśmy wczoraj było super właścicielka przemiła pokoje bardzo czyste i ładne z przepięknym widokiem wracamy tam co roku i wrócimy nie raz.Polecam serdecznie.

Gość

na podstawie 84 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-25 22:28:34

Pokoje Gościnne "Marianna"

- Zakopane

5.00

Bardzo dobra lokalizacja, pokoje czyściutkie, gospodyni bardzo sympatyczna. Już całą rodzinką jeździmy do Pani Marianny:) Goście z Podkarpacia.

Ja

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.78
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-25 10:40:12

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Piękny domek w przepięknym miejscu. Pokoik mieliśmy mały (o czym zostaliśmy wcześniej poinformowani, czy nam to odpowiada), ale widok z okna cudowny, wyposażenie nie pozostawiało nic do zarzutu, w pokoju znalazł się nawet telewizor i oczywiście prywatna łazienka. Wspólna kuchnia również świetnie wyposażona. Na pewno jeszcze tu wrócimy.

Agnieszka i Dawid

na podstawie 41 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-24 15:37:15

Pokoje Gościnne - Szczepaniak

- Kościelisko

5.00

Pokoje extra wszystko super . Polecam każdemu

Gość

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-24 11:55:52

Wynajem Pokoi - "Wierchowa 38"

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Wierchowa 38 okazała się dla nas rajem na ziemi. Spokoj, cisza, prywatność, a do tego jedzenie Pani Janeczki lepsze niż w pięciogwiazdkowym hotelu. Widoki z okna lepsze niz na pocztowkach. Przywitał nas czysty, ciepły i przestronny pokoj. Nasze dzieci czuły sie tam jak w domu. Pobyt na przyszly rok już zostal zarezerwowany. Polecamy z calego serduszka.

Paulina i Mirek

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-02-24 09:25:21

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Polecam. Pokoje przestronne i czyste,wyposażone w duży stół i krzesła, łóżka wygodne.

Gość

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 241 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone