Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 214 następna »

dodano: 2020-02-13 22:23:05

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Cudowny klimatyczny dom, dogodna lokalizacja oraz przemiła i pomocna właścicielka, z którą mieliśmy świetny kontakt. Polecam w 100%. Warto dodać, że otoczenie koło domu jest świetnym miejscem dla dziecięcych zabaw. Już dawno dzieci nie nacieszyły się zimą tak jak podczas tegorocznych ferii. Dodatkowo możliwość zorganizowania ogniska uprzyjemni niejeden wieczór w tym wspaniałym miejscu. Dom góralski u DANKI to miejsce do którego będziemy zawsze chętnie wracać. Dziękujemy za wszystko.

Ela

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-12 19:10:09

Agroturystyka Pokoje gościnne U Bożeny

- Ząb

5.00

Miejsce idealne na wypoczynek, na wylocie z Zębu na Gubałówkę, cicho i spokojnie. Czysto w pokojach, i wszędzie bym sobie życzył takich gospodarzy jak Pani Bożenka i Pan Józek.

Adam z rodzinką

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-11 17:24:37

Wynajem Pokoi - NAJTANIEJ W CENTRUM

- Zakopane

5.00

Witam trafiliśmy na nocleg zaznaczam jedna doba prosto z drogi i zostaliśmy przyjęci bez żadnego problemu. P. właścicielka super kobieta, pokoje czyściutkie, łazienka w pokoju, tv, miejsce idealne blisko sklepy ,dworzec, krupowki. Napewno wrócimy. Pozdrawiamy.

Grażyna

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-11 16:18:41

Zakątek pod Giewontem

- Kościelisko

5.00

Witam...wlasnie wrocilismy z Zakatku pod Giewontem. Pokoje czysciutkie...cieplutkie i dobrze wyposazone.Super lokalizacja...Wlasciciele przesympatyczni :) widoki zapierajace dech w piersiach :) Wyciag orczykowy doslownie na podworku :) Dziekujemy za super pobyt i mozliwosc przeczekania halnego :) Pozdrawiamy i polecamy bardzo serdecznie. Beata i Rafal.

Beata i Rafal

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za opinie, Nam również miło było Was gościć. Zapraszamy na dłużej.
na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-11 08:16:57

Willa Śwarna - Centrum

- Zakopane

5.00

Super miejsce byłem tam ze swoją rodzinką.Polecam

Gość

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-07 21:34:11

Apartamenty " Kosówka "

- Zakopane

5.00

Wszystko jak w opisie.Obiekt spełnił nasze oczekiwania.Polecam.Wrócę to z moją Rodziną.

Gość

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-07 20:36:18

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

To juz kolejny raz u przesympatycznej, niezwykle pomocnej Pani Krysi. Pobyt w tym miejscu, u tej Pani, w czysciutkich cieplutkich pokojach to najlepiej spedzony urlop . Bedziemy do Pani wracać na pewno.

Gość

na podstawie 66 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-07 11:57:22

Pokoje Gościnne Siodemka

- Zakopane

1.00

STANOWCZO ODRZADZAM. Właścicielom ZALEŻY na pieniądzach nie na ludziach. Zostaliśmy na lodzie bez pokoju, bo ktoś inny dał więcej mimo wstępnej rezerwacji. Byłam w siódemce dwa lata temu, ale od tego czasu stanowczo się pogorszyło. Nie polecam!

Paulina

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za opinie, jest nam przykro, że Państwo tak podchodzicie do sprawy. Odnośnie szczegółów: Wczoraj zadzwoniła Pani z zapytaniem o nocleg w terminie 10-14.02.2020r do godziny 18.00 miała Pani potwierdzić rezerwację. Potwierdziła Pani, ale mąż przekazał mi dopiero rano następnego dnia. Ja odrazu do Pani zadzwoniłam z propozycją noclegu w drugim budynku, ponieważ wieczorem wynajęłam już pokój (myślałam że Państwo rezygnujecie). My jesteśmy tylko ludźmi każdemu zdarzy się pomyłka. Rezerwacja nie była z dnia na dzień, ale nie zostawilibyśmy Państwa na lodzie. Chcieliśmy jakoś uratować sytuację bo zawsze jest jakieś wyjście, ale Pani niestety nie dała mi żadnej szansy nawet na rozmowę. Mimo wszystko życzymy wszystkiego dobrego
na podstawie 134 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-05 20:10:48

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Super miejsce ... czysto i cieplutko .... Lokalizacja super ...Polecam na 100%.pod każdym względnem

Gość

na podstawie 66 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-05 01:04:13

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

5.00

Byliśmy w 4 po nowym roku. Miejscówka Mrowce zawsze najlepsza, blisko stok bo zaraz obok, niedaleko mega karczma, spokojna okolica. Właściciel organizuje niedrogie kuligi z fajnym punktem widokowym i z ogniskiem,nie to co na mieście,a właścicielka bardzo sympatyczna i mega uprzejma i pomocna. Pokoje z łazienkami czyste, zadbane i nie drogie. Wszelkie wyposażenia dostępne w aneksie i pokoju. Będziemy wracać i polecamy. Pozdr ekipa z Kruszwicy hej

Adi

na podstawie 45 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-03 23:25:48

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Polecamy.

Lucyna i Artur

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy. Zapraszamy ponownie. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 78 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-03 11:29:56

Pokoje Gościnne - Bożena

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Bardzo wspaniale miejsce i wspaniali ludzie bardzo polecam wszystkim . Bardzo miło spędziliśmy czas pobytu

Gość

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-01 19:12:06

Pokoje Gościnne "U Kalaty"

- Poronin

5.00

Polecam kwatery u Kalety z czystym sumieniem Wróciliśmy właśnie z ferii 0.1 0.2 2020 Byliśmy tam pierwszy raz i jesteśmy mega zadowoleni pokoje czyściutkie i pachnące a przede wszystkim bardzo ciepło ,Kuchnia dobrze wyposażona wszystko na swoim miejscu nic nie brakuje miejsce na buty narciarskie i narty gospodyni sama zaproponowała Dziękujemy przemiłej gospodyni za miłe przyjęcie i na pewno tam wrócimy

Sławomoir Rewers

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-02-01 13:07:25

"Paulinka"

- Zakopane

2.00

Moja niska opinia jest spowodowana zachowaniem Męża Pani Zosi, który codziennie notorycznie przypominał o zdejmowaniu butów wchodząc do domu ( robiliśmy to za każdym razem), zwrócił uwagę gdy otworzyliśmy okno w pokoju aby przewietrzyć po nocy co jest naszym zdaniem normalną czynnością, natomiast według właściciela wówczas w pokoju jest zbyt zimno. Ponadto uważam, że właściciel nie powinien zaczynać tematów politycznych, gdyż goście mogą sobie tego nie życzyć ponieważ przyjechałem wypocząć i nie interesują mnie czyjeś poglądy polityczne (temat ten był rozpoczynany codziennie). W dniu wyjazdu Pan Janusz przyszedł pod drzwi pokoju wraz z odkurzaczem około godziny 9:45, sugerując tym samym opuszczenie go. Godzinę opuszczenia pokoju przypominał już dzień wcześniej o czym dokładnie wiedzieliśmy gdyż zostaliśmy poinformowani podczas rezerwacji. Co do czystości, wystroju domu uwag nie mamy jak i również Pani Zosia jest bardzo kulturalną i uprzejmą osobą. Może ktoś powie, że to są małe problemy ale ciągłe zwracanie uwagi i mówienie o tym samym staje się męczące.

Gość

Odpowiedź właściciela Polityka - chyba lepiej się nie wypowiadać , bo rodzą się antagonizmy,a wczasy są po to,żeby wypocząć.To racja. Czasami mąż jest nadopiekuńczy jeżeli tak można nazwać jego podejście do Gości. Co do wietrzenia proszę nas zrozumieć , ponieważ lwia część naszych zimowych wydatków to niestety koszty ogrzewania.Tak czy inaczej przepraszamy za niedogodności,życzymy wszystkiego najlepszego.
Właścicielka
na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.76
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-28 05:59:15

Noclegi Kurosowy Potok

- Zakopane

5.00

Byliśmy tam przez 5 nocy :-) Jak najbardziej polecamy pokoje identyczne jak na zdjęciu czyściutko , a gospodarz złoty człowiek :-) Napewno jeszcze tam wrócimy :-)

Monia i Archie :-)

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-27 23:18:02

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Kilka razy nocowaliśmy u Józefinki. Za każdym razem byliśmy bardzo zadowoleni, wypoczęci i chętnie będziemy taam wracać. Nigdy niczego nam nie brakowało. Każdą prośbę Gaździna starała się spełnić. Jesteśmy bardzo zadowoleni z warunków i góralskiego klimat, jaki tam panuje. Dziękujemy i do zobaczenia. Małgorzata z rodziną

Małgorzata z Bełchatowa

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-27 23:03:38

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Od paru już lat korzystam z gościnności w willi JÓZEFINKA. Miejsce bardzo czyste, przytulne i ciepłe. Gospodarze bardzo gościnni, kulturalni, bardzo dbający o komfort każdego z gości. Gaździna przesympatyczna, chętnie pomoże, udzieli dobrej rady.Pokoje duże, jasne i wygodne, z łazienką i dostępem tv. Ilekroć rano otwierałam okno witał mnie przepiękny widok ukochanych Tatr. Wszędzie blisko: przystanek na busa, sklep, apteka. Nie wyobrażam sobie noclegu gdziekolwiek indziej.

Agnieszka

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-27 11:10:57

Domek góralski "Przy Olczyskim"

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce. Wszystko zgodne z ogłoszeniem. Gospodarz bardzo sympatyczny i pomocny. Domek i widok z domku przepiękny. Gorąco polecam.

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-26 12:07:19

Willa "Kosista"

- Zakopane

5.00

Witamy. Byliśmy z dzieciakami 5 dni i było super, cisza, spokój, piękne widoki z balkonu,gospodarze bardzo mili.POLECAMY! i na pewno będziemy wracać:):) Kasia i Marek.

Kasia i Marek

na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-01-26 08:07:38

Agroturystyka Aleksander Dziedzic

- Bańska Wyżna

5.00

Bardzo spokojne i piękne miejsce, czysto i jedzenie doskonałe,blisko do gorących term,cena do jakości bardzo dobra jedną z niższych w porównaniu z innymi ośrodkami więc polecamy to miejsce z dziećmi bo tam odpoczną wszyscy,pozdrawiamy Ania z Siemianowic Śląskich.

ANNA I JAN

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 214 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone