Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 150 następna »

dodano: 2022-08-13 19:20:25

Dom na Brzysku

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo przyjemni i serdeczni Państwo, zawsze coś ciekawego opowiedzą o okolicy... Warunki bardzo dobre,czysciutko i przyjemnie.Czekam, na okazje, żeby się znowu tam wybrać....

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-10 09:55:14

Anna II

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecamy wszystkim, ktorzy chcą odpocząć w ciszy. Bardzo sympatyczna właścicielka. Czysto, przytulnie. Dobra lokalizacja.

Katarzyna

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-09 16:11:13

Pokoje Gościnne "Róża"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Mój pobyt u Pani Róży był bardzo miły. Pokoje są bardzo czyste i wygodne łóżeczka. Szczerze polecam.

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-09 15:00:10

Józefinka - noclegi

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Obiekt zgodny z opisem .Fajna lokalizacja wszędzie blisko sklepy restauracje przystanek autobusowy. Bardzo miła pani Helenka . Pozdrawiamy i napewno wrócimy.

Aneta

na podstawie 95 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-08 22:28:13

Willa - " Siuster Comfort "

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam bardzo piękne miejsce ,pokoje na wysokim poziomie ,właścicielka super po prostu mega.

Beata

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-08 09:39:59

Willa - " Siuster Comfort "

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Dom przepiękny, bardzo czystko świetnie wyposażony. Dla większych grup idealny, gospodyni udostępnia wyposażona kuchnia i jadalnie oraz wspaniała sale na zabawy. Ponadto w pokojach czajnik A na korytarzach również aneksy kuchenne. Lokalizacja doskonała, blisko na termy. Gorąco polecam!

Gość

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-07 18:58:26

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Przesympatyczni gospodarze.Obiekt czysty i schludny.Na korytarzu dostępny aneks z lodówką. Studio z widokami, wyposażone w podstawowe sprzęty. Łazienka z prysznicem. Spokój i luz. Wszędzie blisko. Z czystym sumieniem polecamy. I juz czekamy na kolejny rok aby tam powrócić .

Bernadetta

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy i serdecznie zapraszamy Państwa ponownie. Monika i Rafał Gospodarze
na podstawie 88 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-06 17:19:22

Willa Anulka

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Piękne, przytulne i bardzo wygodne miejsce. Bardzo miła pani właścicielka.Pokoje z łazienkami estetyczne, bardzo czyste, o wysokim standardzie. Piękny widok na Tatry Wysokie, uroczy, zadbany ogród . Bardzo polecam.

Malgosia

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-06 11:53:00

Pokoje przy Dolinie Kościeliskiej

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Super miejsce na wypady na górskie szlaki z dala miejskiego zgiełku przepiękny ogród gorąco polecam

Kamil

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-06 10:40:56

Regionalne Pokoje "U Nas"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Jest bardzo fajnie właściciele wiekowi ale bardzo sympatyczni lokal dla ludzi nie imprezujących dla tych co chodzą po Tatrach kuchnia lodówka klimat prawidziwego Zakopanego cisza i spokój sklep blisko busy blisko polecam prawdziwym turystom i Tym co chcą odpocząć w zacisznym miejscu .Seba z Łowicza

Sebastian

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-06 08:53:37

Willa u Daniela Salwatoriańska 6

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo dziękujemy za super pobyt miła obsługę dbanie o nasz komfort.Czystosc w pokojach i dookoła budynku super miejsce na grilowanie, pyszne śniadanie. Polecam wszystkim a zwłaszcza rodzinom z dziećmi bo nie wszędzie właściciele tolerują dzieci duża dziesiątka dla właścicieli .

Justyna

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-05 21:00:22

Willa - " Siuster Comfort "

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam byliśmy większą grupa wszyscy zadowoleni bliska baseny miejsce fajne na pewno jeszcze tam wrócimy ;) polecam !!!

Łukasz

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-05 09:05:13

Pokoje Gościnne - Zofia Joniak

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo miła właścicielka, pokoje czyste, duże, cena bardzo niska. Niema się do czego przyczepić, warto polecić.

Łukasz

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-08-02 13:11:21

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Byłem w pensjonacie wiele razy wspaniałe miejsce, piękne widoki, warunki bardzo dobre, duży teren wokół domu w pensjonacie jest wszystko co potrzeba bardzo sympatyczni i pomocni Gospodarze i smaczna domowa kuchnia polecam wszystkim

Paweł

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-31 02:14:48

Willa - " Siuster Comfort "

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam wille siuster comfort jestem pierwszy raz a wiem że tu wrócimy . Przyjechaliśmy grupa 25 osób a nie ma osoby która by nie była zadowolona z obiektu z którego korzystamy polecam 100% zadowolenia

Łukasz

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-22 17:27:05

Centrum Zakopanego Pokoje Apartamenty Ula i Jarek Gazda

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.50

Właśnie stamtąd wracamy. Pobyt udany, Państwo Ula i Jarek bardzo mili, chętnie służą pomocą, doradza nawet gdzie dobrze, a tanio można zjeść. Pokoje niewielkie ale to co najważniejsze jest- łazienka z prysznicem aby porządnie się wykąpać po całym dniu na szlaku górskim, łóżka ;) Jest też aneks kuchenny na korytarzu. Zaledwie 700m od budynku znajduje się Aquapark Zakopane, blisko do Krupówek, niedaleko ogromny plac zabaw dla dzieci. Miejsce ogółem blisko centrum więc do większości szlaków można przejść się na pieszo. Naprawdę polecamy. W przyszłym roku zamierzamy wrócić ;)

Aneta

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-19 12:31:12

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Witajcie Kochani .Spędziłam z Rodziną na Wierchu Olczańskim piękne Chwile nie da się tego opisać.... Ale za to apartament jest położony w pięknym miejscu widoki są przepiękne. Jest parking na samochód do tego miejsce zabaw dla dzieci w tym można skorzystać z grilla,kociołka i bali pod chmurka w każdej chwili i do późna bez problemu Jest ogromne wyposażenie domku jak i w kuchni i łazience jest czysto, przyjemnie i jest klimat góralski w pokojach. Po prostu jednym słowem Właściciele są w porzadku warto skorzystać i odpocząć w tak fantastycznym miejscu. Pozdrawiamy i na pewno wrócimy do tego miejsca .

Kamila z rodzinką

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.87
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-16 18:01:24

Willa "Kosista"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Miejsce wspaniałe i godne polecenia.Właściciele bardzo mili i pomocni.Wypoczynek był bardzo udany :-)Dziękujemy z całego serca za wszelką pomoc.Monika Krzysztof Michał :-)

Monika

Odpowiedź właściciela Pięknie dziękuję, bardzo serdecznie pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę :)) Kasia
na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-15 22:10:03

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Domek bardzo ładnie urządzony oraz zadbany. Widoki z okna są przepiękne, a okolica spokojna i urokliwa. Co więcej, domek znajduje się niedaleko szlaku do Doliny Małej Łąki. Polecam :)

Gość

na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-07-15 21:09:29

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Właściciele bardzo mili. Przepiękne widoki. Domek czysty, zadbany z pełnym wyposażeniem. Cisza i spokój od miejskiego zgiełku. Gorąco polecam.

Gość

na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 150 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2022 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone