Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 171 następna »

dodano: 2021-07-31 23:49:09

Pokoje Gościnne u Jędrka

- Murzasichle

5.00

Dziś wróciliśmy. Przemili gospodarze, czyściutko i wszystko tak jak w opisie. Polecam z całego serca. Iza

Izabela Cabańska

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-31 12:10:47

Dom na Brzysku

- Kościelisko

5.00

Serdecznie polecamy. Mili i sympatyczni gospodarze, czyste i wygodne pokoje. Cicha i spokojna okolica dla ludzi którzy chcą odpocząć od hałasu.

Andrzej i Ewelina

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-28 18:36:34

u Katarzynki - pokoje gościnne

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam. Spędziłyśmy z córką u Pani Kasi kilka dni. Pokoje są jasne i przestronne z pięknym widokiem na Tatry, wyposażone we wszystko co niezbędne. Dom położony w spokojnej okolicy, ale jednoczesnie blisko dworca i centrum gdzie można dostać się spacerkiem, ogród z altanką do dyspozycji gości, wspaniali, pomocni właściciele.

Monika

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-28 13:22:25

Dom Wczasowy Maria

- Murzasichle

5.00

Bardzo mili właściciele.Świetna atmosfera i super domowe jedzenie.Polecamy w 100%.Pozdrawiamy.

Goście z Krasnegostawu.

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-28 12:40:31

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Polecamy z czystym sumieniem ,właściciele domku bardzo mili oraz sympatyczni,bardzo czysto oraz klimatycznie jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i na pewno przyjedziemy jeszcze nie raz

Sabina

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-28 12:37:49

Pokoje Gościnne - Zofia Joniak

- Zakopane

5.00

Byliśmy 2 lata temu . Bardzo miła właścicielka pokoje są ok. Cena bardzo przystępna . Właśnie jedziemy znowu do pani Zofii. Polecam

Grzegorz

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-27 16:37:27

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Od wielu lat jestem stałym bywalcem tego obiektu. Okolica bardzo spokojna co pozwala w 100% odpocząć. Gospodarze cudowni ludzie, którzy zawsze służą pomoca. Pokoje czyste, zadbane, pościel pachnąca i zawsze wykrochmalona.

Gość

na podstawie 50 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-27 13:18:45

Willa Aleksandra II

- Zakopane

5.00

Bardzo polecam nocleg w wili. Pokoje czyste, cała willa urzadzona w stylu góralskim. Z balkonu miałam widok na Giewont. W pokoju mała lodówka, dodatkowa dużą w ogólnodostępnej kuchni. Wszędzie blisko, ale samo położenie na uboczu. Kontakt z właścicielką rewelacyjny. Pani Alina sympatyczna i bardzo pomocna. Pozdrawiam Dominika.

Gość

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-26 11:46:07

Wynajem Pokoi -Taternica

- Bukowina Tatrzańska

5.00

bardzo przytulnie, bardzo mili gospodarze, polecam z całego serca :)

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-25 14:16:46

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

5.00

Z calego serca polecam to miejsce ! Świetne położenie, wszędzie blisko do Krupówek 3 min o pokoju nie wspomnę,mieliśmy z mężem studio,piękny widok z tarasu na Giewont. Bardzo zadbany i czysty ! Właściciele przemili w ogóle nie konfliktowi.Cena odpowiednia do warunków. Pozdrawiamy serdecznie! Na pewno do zobaczenia!!! W skali od 0 do 5 My dajemy 10 !!!

Łukasz Gosia

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-25 10:39:32

u Katarzynki - pokoje gościnne

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam, przemiła Pani! . Pokoje schludne i zadbane:) Piękne widoczki, wszędzie blisko:)

Gość

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-25 10:20:27

u Katarzynki - pokoje gościnne

- Zakopane

5.00

Pokoje bardzo schludne, ładny widok i bardzo sympatycznie. Właścicielka bardzo miła Polecam!

Gość

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-25 07:37:44

Pokoje Gościnne - Anna i Andrzej SPYRŁA

- Zakopane

5.00

Polecam ten pensjonat w 100% właściciele sa do dyspozycji gości bardzo sympatyczni i pomocni pokoje czyste, obiady pyszne i bardzo duże porcje jedno danie 14.00 zł z zupa 17.00zl jestem jak zawsze zadowolona ponieważ zawsze wracam na wakacje w moje kochane góry i oczywiście do tego pensjonatu Pozdrowionka dla Pani Ani i Pana Andrzeja
Ania z rodzinką z Bydgoszczy

Gość Anna K

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-24 10:17:13

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Super miejsce. Super właściciele. Super widoki. Jak wracać to tylko tu. Cisza spokój czysto. Pozdrawiam.

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa. Serdecznie pozdrawiamy i oczywiście zapraszamy ponownie. Monika i Rafał Gospodarze
na podstawie 79 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-21 10:30:26

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam domki przy studni. Wspaniałe miejsce gdzie można odpocząć, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Jesteśmy zadowoleni z pobytu w domku, polecam! Gospodarze super!

Kamila

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-19 15:31:45

Willa Aleksandra II

- Zakopane

5.00

Apartament super, czyściutko i identycznie jak na zdjęciach. Blisko do Krupówek. Na pewno jeszcze tu wrócimy.

Sylwia z mężem i synem

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-18 11:21:24

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Miejsce jak z bajki.Super widoki cisza spokój .Gospodarze bardzo mili !!!!Domek jak w opisie bardzo piękny.Tylko wracać w to miejsce!!!!!!! Po kilku latach wędrówki po zakopanem i kościelisku wreszcie znalezliśmy to miejsce!!!!No i spokój dla pieska !!!Wszystko na 100% Polecam i pozdrawiamy gospodarzy!!!!

Mariusz z rodziną.

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-12 16:16:11

Domek Smreco House

- Zakopane

5.00

Z całego serca polecam, wszystko idealne, czysto miło i przyjemnie. Kuchnia bardzo dobrze wyposażona. Gospodarze mili, uprzejmi i pomocni. Wspaniałe widoki. Pozdrawiam Ewa Toton z rodziną.

Ewa T.

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy i serdecznie zapraszamy. Pozdrawiamy Gospodarze.
na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-11 13:51:59

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam wypoczynek w Willi Małgorzata. Pokoje czyste i zadbane. Gospodarze uprzejmi i pomocni.

Gość

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-07-09 11:35:27

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Bardzo życzliwa i pomocna Gospodyni. Warunki bardzo dobre, czyściutko, było wszystko co potrzeba. Mogę polecić z całego serca.

Denisa

na podstawie 40 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 171 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2021 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone