Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 137 następna »

dodano: 2024-06-22 15:31:54

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Pokój bardzo przyjemny, wyposażenie zgodne z podanym opisem. Śliczna miła pościel. Mili i pomocni gospodarze.

Urszula

na podstawie 96 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-06-19 13:09:45

Pokoje Gościnne Koszysta

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo fajne pokoje. Piękny widok z okna! Przemiła właścicielka, która jest bardzo pomocna i uprzejma, a w dodatku wspaniałe gotuje, pysznie i domowo;) śniadania różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie, nawet dzieciaki, których życzenia kulinarne Pani Ania spełnia ;) Pokoje bardzo czyste, spokojna i cicha okolica.

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-05-12 21:51:30

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Kolejny raz w tym roku byliśmy. Wszystko super. W tym roku jedynie kłopot był z kuligiem w saniach z powodu braku śniegu. Poza tym rewelacja. Jeśli się nic nie wydarzy przyjedziemy do Państwa Mardułów po raz kolejny i kolejny. Polecam.

Gosia Czechowice

na podstawie 50 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-05-11 19:35:31

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Do Willi Dunaj przyjeżdżamy od 2015 r na pobyty w wakacje i na krótsze na wiosnę i na jesieni, teraz wróciliśmy z majówki i wracamy za 5 tygodni na dłużej. Pokochaliśmy to miejsce i jego Gospodarzy, Danusiu i Maćku dziękujemy za te wszystkie lata, za Waszą życzliwość, pomoc, za to, że możemy się u Was czuć jak u siebie. Polecamy wszystkim, świetna lokalizacja, cisza i spokój, piękne widoki, pokoiki z łazienkami wyposażone we wszystkie niezbędne rzeczy. Będziemy tu przyjeżdżać jak długo damy radę, czyli do końca świata i dłużej . Pozdrawiamy!

Ewa i Darek

na podstawie 105 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-05-06 17:30:01

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Jesteśmy zadowoleni z długiego weekendu majowego Pokój czysty i fajny Gospodarze mili i pomocni. Justyna i Zbyszek z Warszawy

Justyna i Zbyszek

na podstawie 68 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-05-05 08:42:00

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Mieliśmy przyjemność spędzić weekend majowy w Zakopanem Mieliśmy również przyjemność gościć w Willa Dunaj u przesympatycznych gospodarzy (Dziękujemy za wszystko) Połączenie uroków Zakopanego i noclegu w Willa Dunaj 100% udany wypoczynek Polecamy serdecznie
Pozdrawiamy Kasia Marcin Piotr Szymon Gwizd

Kasia Marcin

na podstawie 105 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-05-04 11:58:15

Pokoje Gościnne - Ząb 14a

- Ząb

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam z całego serca pokoje gościnne. Byliśmy większą grupą 9 osób i dziecko 2.5 roku. Pokoje w super standardzie, czysto tak jak nigdy jeszcze nie widziałam w żadnym innym miejscu. Widoki z okna i balkonu cudowne. Wyżywienie jakie zapewniane jest przez gospodynię super smaczne a porcje ogromne!!! Bardzo miła Pani która nas ciepło przyjęła była bardzo pomocna i elastyczna. Na pewno wrócimy ponownie !!!

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-05-04 10:59:06

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Fantastyczne miejsce. 10 na 10. Piękne widoki z okien na góry. Wszystko czyste i zadbane. Właśnie spędzamy tu majówkę w dwie rodzinki. Szczerze to chyba nie byłem do tej pory w tak urokliwym miejscu. Wyposażenie na najwyższym poziomie. Tv, suszarki, mikrofala, toster czy ekspres do kawki. Tak naprawdę można nic nie zabierać, są szlafroki na termy czy ręczniki. Gospodarze przemili i uczynni. Myślę, że stworzyli miejsce w którym sami by chcieli mieszkać. Polecam w 100%. Do tego świetna lokalizacja. 20 minut spacerkiem do term. Na pewno wrócimy.

Marcin

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-04-27 21:42:38

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo czysto, fajna lokalizacja, bardzo miła właścicielka. Polecam

Gość

na podstawie 90 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-04-21 20:11:08

Regionalne Pokoje "U Nas"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Blisko dworca, cicha okolica, więc cudownie! Bardzo miły gospodarz. Czysto i przytulnie. Naprawdę polecam!

Gość

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-04-15 09:01:23

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo mili właściciele i mila atmosfera domowa milo spędzony czas polecam gorąco

Bogdan

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy i zapraszamy do spędzenia kolejnych wakacji w naszym obiekcie. Gospodarze.
na podstawie 105 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-04-11 17:09:50

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo gorąco polecam. Przemiła Pani Krystyna. Pokoje ładne, czyste. Lokalizacja bardzo dobra, wszędzie blisko.

Gość

na podstawie 75 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-03-31 17:24:08

Centrum-Pokoje

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

U Pani Beaty nocowałam 4 razy do tej pory. W tym roku wybieram się kolejne 2 razy i wiem,że to nie koniec;) polecam ;)

Gość

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-03-25 15:20:31

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Witam serdecznie. Bardzo polecam ten obiekt.Jest bardzo czysto, wlascicielka bardzo sympatycza i pomocna, wszystko co potrzebne do wypoczynku jest zapewnione. Kuchnia do dyspozycji i w pelni wyposarzona w lodowki,mikrofale,talerze,kubki itp. Zawsze ciepla woda pod prysznicami. W pokojach bardzo cieplo. Lozka wygodne i ciepla posciel. Bylismy tam z 5-cio osobowa rodzina przelom stycznia/lutego i kazdy byl zadowolony. Co najwazniejsze 10 min do Krupowek na pieszo, termy 5 min , skocznie 25 min na pieszo, tak ze praktycznie mozna sie poruszac po Zakopcu bez samochodu. Na pewno wrocimy do Niespodzianki nie raz.
Pozdrawiamy pania Wlascicielke.
Marcin Wiatrowski

Marcin Wiatrowski

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-03-10 20:16:19

Wynajem pokoi " Zornica "

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo miło,bardzo sympatycznie.rewelacyjna okolica... Prawdziwy klimat Tatr unosi się nad tym wspaniałym domem... Polecam z całego serca

Radosław

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-02-24 22:02:40

Pokoje Gościnne - Zofia Joniak

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo mila p.Zosia z checia wroce do wspaniałych ludzi da sie porozmawiac

Gość

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-02-16 21:15:18

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.50

Witam Serdecznie Polecamy to miejsce Mieliśmy pokój nr 7. Mały pokoik mała łazienka ale wszystko co trzeba - było. Przede wszystkim Czysto Pachnąco Świeżo Piętro niżej możliwość korzystania z ogólnodostępnej mikrofali i kuchenki. Darmowy parking na posesji. Wrócimy tu jeszcze;) Pozdrawiamy Właściciela Amelia Magda Mariusz

AmeliaMagdaMariusz

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię. Serdecznie zapraszamy ponownie. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 96 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-02-13 09:56:40

Willa Gwiazdeczka

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Przyjeżdżam z rodzinką od ponad 15 lat. Nie wyobrażam sobie innej kwatery. Spokój,cisza,czysto, pachnąco. Wspaniali gospodarze. Atmosfera rodzinna. Szczerze polecam.

Krzysztof

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-02-08 19:52:11

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Od wielu lat jeździmy do pensjonatu Stasi i Andrzeja. Za każdym razem witają nasz przemili gospodarze, zadbane pokoje i pyszne jedzenie. Okolica jest spokojna z pięknym widokiem na panoramę Tatr. Z całego serca polecamy to miejsce.

Asia i Maks

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2024-02-08 10:29:44

Domek Smreco House

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Domek, w którym czulismy się jak we własnym ,przytulny, ciepły, wszystko na swoim miejscu. Kapitalny widok z balkonu na panoramę Tatr .Piękne detale wykonania tak na zewnątrz jak i wewnątrz. Na pobliskiej ulicy przystanek autobusowy, w pobliżu karczma góralska ,a nieco dalej sklepy, ale ciągle w pobliżu. Bardzo mili i uczynni gospodarze, slużący też pomocą w doborze atrakcji czy wycieczki. Nie było problemu z lekkim opóźnieniem wyjazdu , a nawet zostawieniem samochodu na dłużej. Postaramy się powrócić.

Janek z Rodziną

Odpowiedź właściciela Uprzejmie dziękujemy za miłą dla nas opinię. Oczywiście zapraszamy ponownie. Gospodarze
na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 137 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2024 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone