Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 226 następna »

dodano: 2019-09-22 17:48:05

"Pod Lipami" Agroturystyka

- Witów

5.00

Piękne, ciche i urokliwe miejsce, idealne dla miłośników gór, którzy cenią sobie spokój. Domek w pełni wyposażony. Właścicielka jest niezwykle ciepłą, cierpliwą i pomocną osobą. A widoczek jest naprawdę przepiękny! Byliśmy 9 nocy i na pewno wrócimy . Pozdrawiamy!

Daria i Mateusz

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-21 09:42:47

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Gorąco polecamy pokoje u Pani Teresy. Pokoje o bardzo wysokim standardzie. Lokalizacja blisko centrum. Na pewno jeszcze tam wrócimy

Katarzyna

na podstawie 75 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-18 10:23:37

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam pobyt w Ruczaju,wszędzie blisko,spokojnie, uroczy szum strumyka i co dla mnie bardzo ważne- czyściutko.W Ruczaju byłam już nie raz i z całą pewnością jeszcze tam wrócę. Pozdrawiam :)

Marzena

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-17 10:44:43

Pokoje Gościnne - Anna i Andrzej SPYRŁA

- Zakopane

5.00

Bardzo polecamy ten domek i tych właścicieli. Spędziliśmy tam uroczy czas. Warunki bardzo fajne. Zawsze ciepła woda w łazience zadbane pokoje telewizor przepiekny wystrój wnętrza i grill na dworze . Napewno tu kiedyś powrócimy. Byliśmy tam w trójkę. Pozdrowienia dla pani Anny i całej rodziny.

Marta

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-16 17:58:41

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Gościliśmy u państwa Karpieli we wrześniu, bardzo sympatyczni i mili ludzie. W domu czysto i ładnie. Koło domu biegają 2 oswojone daniele, idealne warunki dla rodzin z dziećmi.

Julita i Sylwek

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-16 17:57:56

Pokoje Gościnne "Marianna"

- Zakopane

5.00

Bardzo dobra lokalizacja, przepiękne widoki z okna, pokoje w bardzo dobrym stanie, właścicielka przemiła. Z ręką na sercu mogę polecić

Iwona

na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.79
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-16 09:06:22

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Polecamy z całego serca, byliśmy na kwaterze już po raz drugi!!!!! Pani Teresa i Pan Marian, to najlepsi gospodarze pod słońcem!!!!! Pokoje czyściutkie i obsługa na najwyższym poziomie, pomocni we wszystkim!!!! Kwatera na uboczu, a wszędzie blisko, wrócimy tu na 10000%

Ela I Mirek z Lubawy

na podstawie 75 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-15 14:43:54

WILLA "BELLA" - CENTRUM

- Zakopane

5.00

W ubiegłym tygodniu pierwszy raz byliśmy w willi Bella. Zostaliśmy bardzo mile zaskoczeni warunkami, obsługą i czystością w pokojach, którą oceniamy na 6+ Super lokalizacja. Z pewnością jak będziemy teraz w Zakopanem to tylko tam

Gość

na podstawie 135 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-12 13:33:05

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

5.00

Super miejsce i gospodarze. Lokalizacja rewelacyjna w centrum a jednocześnie cicho i spokojnie. Blisko wszędzie: do przystanku, w góry i na Krupówki. Pokoje, łazienka, aneks kuchenny czyściutki i wyposażone super. Widok z balkonu na Giewont to dodatkowy atut. Spędziliśmy z mężem w czerwcu dwa wspaniałe i niezapomniane tygodnie. Na pewno jeszcze wrócimy. Polecamy serdecznie. Pozdrawiamy gospodarzy. Katarzyna i Jasiek z Łodzi.

Gość

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-11 20:36:36

Pokoje u Hazy

- Poronin

5.00

Bardzo miła atmosfera , super śniadanka,gospodarze Stasia i Andrzej bardzo gościnni i mili, można czuć się jak w domu.polecam

Gość

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-11 09:30:34

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Polecam wszystkim zainteresowanym willę Sopalówka. Jednym z niewątpliwych atutów jest jej położenie z pięknym widokiem na góry oraz bardzo zadbanym otoczeniem wokół, Właścicielka Pani Władysława cudny i uczynny człowiek. Same pokoje doskonale wyposażone i co zasługuje na szczególne podkreślenie bardzo czyste. Z całą pewnością zasługuje na rekomendację. Będziemy wracać.

Ewa

na podstawie 44 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-10 20:46:24

Wynajem pokoi "u Bartka"

- Zakopane

5.00

Pokoje skromne ale czyściutkie,gospodarze pomocni mili i życzliwi. Dobra baza wypadowa w góry jak i na spacer po Krupówkach, wszędzie można dojść w 15-20 minut. Przystanek BUS, sklepy spożywcze i gastronomia na wyciągniecie ręki, no i ten widok na Giewont. Pewnie jeszcze powrócę, bo i ceny jak na sezon letni umiarkowane.

Piotr

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-10 12:34:59

Wynajem Pokoi Pod 9 - lokalizacja blisko dworców i centrum

- Zakopane

5.00

We wrześniu wynajmowaliśmy pokój z balkonem. Pokój wyglądał dokładnie tak jak na zdjęciach powyżej, czysty, schludny, bardzo czysta łazienka, dobrze wyposażony aneks kuchenny. Duże podwórko. Obok sklep spożywczy, pod drugiej stronie ulicy dwa kolejne. Do dworca spacerem ok. 10 minut, do Krupówek ok. 20. Właścicielka jest bardzo miłą osobą. Serdecznie polecam nocleg w tym miejscu.

Ps

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-10 08:23:57

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce, bardzo gorąco polecam wszystkim. Każdy detal zgadza się ze zdjęciami i opisem na stronie. Jest czyściutko, przestronnie i bardzo wygodnie. Do tego zawsze jest ciepło, niezależnie od pogody, ponieważ właściciele naprawdę dbają o komfort swoich wczasowiczów. Miła i rodzinna atmosfera oraz wewnętrzne ciepełko gospodarzy sprawiają, że człowiek czuje się jak u siebie w domu, jakby przyjechał odwiedzić ukochaną rodzinę. Na pewno tu wrócę i to nie raz!

Marta Ć.

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-06 21:10:14

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

W Szarotce czuliśmy się wspaniale, pokój łazienka czyste , zadbane. Właściciele bardzo mili. Super lokalizacja do Krupówek blisko, kilka minut. Napewno wrócimy do Szarotki

Karolina

na podstawie 92 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-06 21:08:25

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Super obiekt godny polecenia.Lokalizacja blisko centrum sklepów busów ale mimo to cisza i spokój.Sympatyczni właściciele a pokoje czyste i zadbane.

Agnieszka

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa. Cieszymy się z takiej oceny. Serdecznie zapraszamy ponownie Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 77 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-06 20:44:21

Pokoje Gościnne - Stanisława i Andrzej Komperda

- Poronin

5.00

Jeśli marzy się Wam spokój cisza piękne widoki i fajna atmosfera to wybierzcie pensjonat u Stasi i Andrzeja. Gospodarze pomocni,sympatyczni warunki bardzo dobre i pyszne jedzonko, które gotuje Pani Zosia. Pozdrawiamy i zachęcamy innych do przyjazdu my byliśmy wielokrotnie i jeszcze wrócimy

Maria

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-01 22:38:14

Willa Śwarna - Centrum

- Zakopane

5.00

Nagyon szép, kényelmes, új építésű Willa, csendes helyen, közel a központhoz. Biztos vagyok benne, hogy visszatértünk. Ajánlom, 5*!

Üdv., Szabolcs

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-31 14:19:39

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Byliśmy u Państwa Karpieli pierwszy raz i napewno wrócimy tutaj jeszcze . Pokoje czyste zadbane cisza spokój bezpiecznie dla dzieci. Gorąco polecamy

Kamila i Daniel

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-08-29 16:30:55

u Katarzynki - pokoje gościnne

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam wynajem pokoi u Pani Katarzyny. Byłam mile zaskoczona uprzejmością Gospodarzy oraz domową atmosferą. Pokoje i łazienki są czyste i zadbane.Mam nadzieję, że wrócimy tutaj za rok.

Kasia

Odpowiedź właściciela Bardzo się cieszę że są państwo zadowoleni z pobytu u nas, zapraszamy serdecznie na kolejny wypoczynek do nas
na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 226 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone