Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 166 następna »

dodano: 2021-11-26 20:40:09

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Domek jak u siebie . Gospodyni miła życzliwa przesympatyczna pomocna w każdej chwili. Domek wyposażony czysty i zadbany . Polecam i wrócimy tam na pewno .

Ekipa z okolic Myszkowa

na podstawie 47 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-26 14:47:24

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Domek położony w fajnym miejscu.Robi wrażenie z zewnątrz jak i wewnątrz.Domek jest przytulny przestronny i w fajnym góralskim klimacie.Przemiła Pani właścicielka która zadbała o to abyśmy czuli się dobrze podczas pobytu.Polecam serdecznie.Pani Danusia zasługuje na ZŁOTY MEDAL pod każdym względem.

Gość

na podstawie 47 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-21 22:04:54

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Byliśmy razem z grupą przyjaciół. Miejsce wspaniałe, czysto, w pełni wyposażona kuchnia. Cały dom utrzymany w klimacie góralskim. Wszędzie blisko. Do term tylko 3 km. Szczerze polecamy i na pewno wrócimy.

Aga

na podstawie 47 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-20 09:09:27

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Właśnie wróciliśmy z długiego weekendu listopadowego. Właściciele bardzo mili pomocni oraz niesamowicie gościnni. Pokoje czyste i bardzo zadbane. Pobyt u państwa będziemy zawsze mile wspominać. Chętnie wrócimy do państwa na zimowy wypoczynek

Ewa Psut

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-19 11:39:50

Apartament "Nicea"

- Zakopane

5.00

Polecamy ten apartament, nowoczesny dobrze urządzony itp. Rewelacyjna lokalizacja 3 minuty od Krupówek.

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-16 16:31:12

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

5.00

Bardzo miła Pani gospodyni. Domek wspaniały i klimatyczny a przede wszystkim czyściutki. Polecam każdemu.

Marta

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-15 11:22:23

Dom na Brzysku

- Kościelisko

5.00

Wstyd przyznać ale tam było czyściej niż u mnie w domu - zmobilizowało mnie to do posprzątania chałupy po powrocie. Miałem pogratulować gospodyni znalezienia ekipy, która tak starannie wykończyła wszystkie pomieszczenia ale okazuje się, że dom budowało dwóch stolarzy: mąż i syn... Jak ktoś tam będzie polecam przyjrzeć np. krzesłom :) Byliśmy tam już dwa razy. Cena przystępna, dojazd elegancki, internet śmiga, poza tym jak w pozostałych komentarzach. Jędrzej

Jędrzej

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-08 16:03:19

Domek Polny Kwiat

- Zakopane

5.00

Domek przepiękny! Polecam jak najbardziej wszystko dokładnie takie jak na zdjęciach. Piękna okolica widoki cudo! Właściciel także super ze wszystkim można się dogadać! Baaaardzo polecam na pewno jeszcze tam wrócimy!

Aneta

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-08 14:43:17

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Pobyt w[...] 2021r. Byliśmy w domku grupą 9 osobową w tym dwie nastolatki. Pobyt super. Domek dobrze wyposażony.Kontakt z Gospodynią przemiły. Mimo, że się nie widzieliśmy na żywo. Domek czysty i zadbany. Miejsce i na ognisko i na grilla. Na pewno jeszcze tam wrócimy. Polecam.

Karolina

na podstawie 47 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-11-07 13:32:12

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Bardzo polecam apartament zielony staw jak również pozostałe pokoje jesteśmy z niego bardzo zadowoleni przestronne mieszkanko czyściutko ,właścicielka pani Beata miła ,sympatyczna zawsze uśmiechnięta ,bardzo ładnie na pewno tam wrócimy

Robert i Kamila

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-10-26 23:38:15

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

4.50

Bardzo fajne miejsce, czysto, przemili właściciele, nigdy nie było problemów choćby z przestawieniem auta.Super lokalizacja, wszędzie blisko. Jedyny mini minus to brak dostępu do aneksu kuchennego, ale z mikrofalą też daliśmy radę, ale ten aneks byłby super uzupełnieniem! Pozdrawiamy a szczególnie Panią Seniorkę Rodu.

Maja i Mateusz z rodzicami

na podstawie 69 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-10-23 00:42:18

Pokoje gościnne Krystyna Majerczyk

- Murzasichle

5.00

Pani Krystyna wspaniała, ciepła, nie narzucająca się osoba, która służy pomocą wtedy kiedy trzeba. Polecam z czystym sumieniem. Na pewno tam wrócimy za rok!

Aleksandra Labuda

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-10-17 20:01:57

Pokoje Gościnne u Jędrka

- Murzasichle

5.00

Serdecznie polecamy. Super gospodarze( Pani Marta przemiła i pomocna kobietka), piękne widoki. Na pewno wrócimy tu za rok :) Kamila i Marcin z Oliwierkiem

KAMILA

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-10-16 15:04:07

Wynajem Pokoi - "U Doroty"

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam. Lokalizacja blisko centrum ,spacerkiem 20 minut. W pobliżu sklepy, apteka oraz bar. Pokoje ďla całych rodzin. Wszędzie czyściutko. Wygodna, ogólnodostępna kuchnia z jadalnią. Piękne widoki na góry.Pani Dorota zawsze bardzo miła i pomocna. Doskonałe miejsce dla spragnionych ciszy i spokoju. Chętnie wrócimy w to miejsce.

Gość

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-10-14 21:02:54

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Bardzo dobre miejsce, blisko do Kużnic, łatwo dojechać do centrum, piękne widoki na Tatry. Świetny, miły gospodarz, dyskretny i dbający o gości. Pokój zadbany i wygodny. Polecam wszystkim, sam na pewno tu wrócę.

Norbert

na podstawie 91 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-10-09 09:29:38

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

4.00

Apartament bardzo przyjemny, dobrze urządzony we wszystko czego potrzeba na wyjeździe. Pani Krysia jest przemiła osobą z którą można się dogadać, również administratorka super kobieta, wulkan energii. Na pewno jeszcze nie raz się pojawimy. Pozdrawiamy Joanna z rodziną.

Joanna

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie.
na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-10-06 22:33:13

"Pokoje pod Gubałówką" - Centrum

- Zakopane

5.00

Świetna lokalizacja czyste i przestronne pokoje miła obsługa. Jedynie czego brakuje w pokojach to małej komody. Poza tym jest super

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-10-04 08:35:42

Domek przy Szlaku

- Zakopane

5.00

Polecam z całego serca, zdjęcia odzwierciedlają rzeczywistość a nawet jest jeszcze lepiej. Bardzo milo właściciele, domek dobrze wyposażony a widok jest przepiękny. Widać cała panoramę Zakopanego. Miejsce spokojne, bez tłumów, które warto odwiedzić.

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-09-28 12:51:46

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

To ludzie tworzą klimat,ale ten domek i gospodyni dopełniają wszystko. Danusia ciągle uśmiechnięta,bardzo pogodna osoba. Kontakt z gospodynią jest praktycznie na westchnienie,dzwonisz , pytasz o coś od razu daje znać. W domku jest wszystko czego potrzeba na wyjeździe. Czułam się z ekipą jak we własnym domu. (Jako jedyna nie miałam auta, chadzałem swoimi szlakami - uspokajam wszystkich niezmotoryzowanych busy kursują tak szybko i często do Zakopanego i na Bukovina Tatrzańska że nie ma co się martwić). Trzeba tam poprostu pojechać i samemu się przekonać,że te opinie 100% to PRAWDZIWE 100% zadowolenia

Gabriela

na podstawie 47 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-09-27 18:32:41

Lux-Apart Zakopane

- Zakopane

5.00

Super. Wyposażenie full. Miły gospodarz. Spokój i cisza. Kominek robi nastrój .

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 166 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2021 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone