ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 246 następna »

dodano: 2018-04-17 16:28:55

Willa GRAND Karpatia - kominek, JACUZZI, sauna 1000 m npm

- Murzasichle

5.00

Obiekt oceniam b. pozytywnie . Byłam w nim z rodziną już kilka razy ,zawsze z okazji Świąt Wielkanocnych .Pokoje są ładne i czyste ,dobrze urządzone.Większość z przepięknym widokiem na Tatry.P. Krysia-właścicielka-serwuje b. dobre posiłki. Jest osobą otwartą i życzliwą.

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-17 13:37:03

Przerwa - Pokoje Gościnne

- Zakopane

5.00

Miła i pomocna Właścicielka. Pokoje duże ,my mieliśmy 5 osobowy ,dwupokojowy z łazienką i wyposażeniem kuchennym. Dom położony w cichej i spokojnej okolicy z dużym ogrodem i miejscem parkingowym. Blisko na Gubałówkę i Krupówki.Jesteśmy zadowoleni i z całą pewnością jeszcze wrócimy :) Pozdrawiamy

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-14 13:50:15

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Bardzo mili właściciele. Pokoje z widokiem na góry. Aneks kuchenny na każdym poziomie, można korzystać i korzystać. Czysto, schludnie. Blisko na Gubałówkę. Jestem zdecydowanie na Tak! Pokoje godne polecenia.

Ewelina

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-14 10:31:24

"Wynajem Pokoi - Furtak Barbara"

- Biały Dunajec

5.00

Miło, czysto, schludnie. Polecam

Gość

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-13 20:03:07

Wynajem Pokoi - "u Lucyny"

- Poronin

5.00

Bylam tam rok temu i napewno wroce..Cudowne miejsce przemili gospodarzebi smaczne domowe jedzenie. Polecam wszystkim...z calego serca.

Wiolets

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-12 08:50:36

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

5.00

Polecam wszystkim którzy szukają odpoczynku od szybkiego życia. Gospodarze bardzo sympatyczni warunki doskonałe a do tego piękny krajobraz świeże powietrze i dogodny dostęp do atrakcji.Powracamy w to miejsce wielokrotnie.Dominika,Mirek i Mikołaj z opolskiego.

Gość

na podstawie 40 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-11 22:30:34

Willa Polana Górkówka

- Kościelisko

5.00

Zakochałam się w tym miejscu. Bardzo dobrze wyposarzone i urządzone miejsce do przenocowania. Piękny dom, cisza, spokój, malownicze widoki na góry! Polecam to miejsce osobom ktore potrzebują się "wyłaączyć" od rzeczywistości ;-) napewno wrócę tam nie raz!

Iza

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-11 21:33:03

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Miły i pomocny właściciel. Bardzo dobra lokalizacja. Miejsce godne polecenia.

Justyna

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-06 09:54:58

"Zakopane Willa" tanie pokoje i apartamenty

- Zakopane

5.00

Super miejsce jak najbardziej godne polecenia. Na pewno tu wrócimy z całą rodzinką!Przytulne apartamenty, przemiły właściciel zawsze służący pomocą. Piękne otoczenie a widoku z okna nie da się opisać. Robi wrażenie!!!

Edyta

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-05 16:22:03

TANIE POKOJE OBERCONIÓWKA 7

- Zakopane

5.00

Polecam bardzo świetnie miejsce. Gospodarze bardzo mili, piękne widoki z okna i smaczne jedzenie.Byliśmy 3 razy w Święta Wielkanocne atmosfera jak w u siebie w domu aż żal odjeżdżać. Na pewno jeszcze odwiedzimy to miejsce bo dzieci są zachwycone .Pozdrawiamy.

Gość Anna i Adam

na podstawie 126 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-05 10:06:24

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w "Kuźni". Apartament urządzony w klimatycznym stylu, czysty, przytulny i bardzo dobrze wyposażony. Dogodna lokalizacja to ogromny plus.Wszędzie można dojść pieszo, nie tylko na Krupówki ale i na Wielką Krokiew. Właściciel bardzo sympatyczny. Panie Marcinie, serdecznie dziękujemy, a innym szczerze polecamy.

iza i przyjaciele

na podstawie 89 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-04 11:49:15

Willa Danielka

- Zakopane

5.00

Spędziliśmy Święta Wielkanocne w 'Danielce" całą, 10-osobową rodziną. Byliśmy bardzo zadowoleni z warunków mieszkaniowych, pokoje b. przyjemne, z balkonami, słoneczne, z widokiem na góry. Jedzenie b. obfite i smaczne, w aneksie dostępne 24 g. kawa, herbata. A śniadanie świąteczne i obiad przerosły nasze najśmielsze oczekiwania (rano bardzo uroczyście, łącznie z występami rodzinnej kapeli, do obiadu wino, nalewka;), soki). Pozdrawiamy "Danielkę" bardzo serdecznie. Małgorzata z cała łódzką rodziną

Małgorzata

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.79
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-04-03 13:06:10

"Willa Bystry" pod Nosalem

- Zakopane

3.00

Pokoje i warunki są rzeczywiście dobre, natomiast gospodarze niegościnni. Nie traktują Cię jak gościa ale raczej jak intruza. Podczas trzydniowego pobytu kilkakrotnie pytali, ile osób jest w pokoju, czy ktoś do nas przychodzi, czy na pewno wszyscy jesteśmy zameldowani. Mamy po 40 lat i czuliśmy się dziwnie będąc tak przepytywanym. Suszenie butów snowboardowych w narciarni też zostało źle odebrane. Z parkowaniem też był problem. Pozdrawiam.

Gość

Odpowiedź właściciela Nie traktujemy Gości jak intruzów, ale wypadałoby zgłosić odwiedzających i nie byłoby pytań, jest wyraźna informacja na ten temat.
Suszenie butów w suszarni suszarką do włosów włożoną do buta bez obecności kogoś w pomieszczeniu ?! Mamy tam specjalny grzejnik przeznaczony do tych celów.
Z parkowaniem może być problem, gdy jest pełne obłożenie- dlatego prosimy trzymać się raz zajętego miejsca lub go wskazujemy. Nie sądzimy, żeby to była wielka niedogodność, staramy się po prostu dopilnować by następni którzy dojadą mieli też zapewnione miejsce na parkingu.
Dziękujemy za wystawienie oceny.
Właściciele
na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-03-31 20:27:42

Wynajem Pokoi - Gutowa 5c

- Murzasichle

5.00

Cudowna atmosfera, wspaniali i gościnni właściciele. Jedzenie przesmaczne, domowe. Pokoje czyściutkie, wygodne łóżka, łazienka nowiusieńka. Ciepło, pachnąco i iście po górolsku! Polecam z całego serca :)

Aneta

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-03-28 19:10:22

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam Willę Rysy! Doskonała lokalizacja, duży komfort zakwaterowania oraz bardzo życzliwy Gospodarz. Niczego więcej do udanego urlopu nie potrzeba, na pewno niebawem znów tam wrócimy. Pozdrawiamy!

Sabina

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-03-21 21:19:51

"Topaz"

- Zakopane

5.00

Nie wiem, ale często mam takie odczucia ze słowa są zbyt ubogie i chyba zbyt puste i marne żeby wyrazić to co tak naprawdę związało mnie z Topazem od jakiegoś czasu. Obok oczywiście wyśmienitych warunków liczą się dla mnie przede wszystkim ludzie, którzy na zawsze już zostali wpisani w moje życie, pamięć itd. - Pani Maria Łapińska, Jej Córka Patrycja i oczywiście kochana Halutka. Życzliwość, uśmiech, ciepłe spojrzenia, zaufanie, duża swoboda, miła atmosfera, schludne i ładne pokoje! Za Wszystko- WIELKIE DZIĘKUJĘ!!!

Bartek Michalak

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-03-21 17:39:39

Wynajem Pokoi - Bożena i Maciej Dunajczan

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Byliśmy z żoną w obiekcie tylko przez weekend ale jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu ze względu na bardzo miłych gospodarzy, bardzo dobre jedzenie i bardzo przytulny , czysty pokój. Widać, że p. Bożena nie gotuje pod przymusem ale wkłada w przygotowanie jedzenia swoje serce. Bardzo dobra relacja ceny do jakości. Brzegi mimo to,że są na uboczu stanowią doskonałą bazę wypadową. Gorąco polecamy ta kwaterę. Pewno tam wrócimy.

Gość

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-03-17 09:25:44

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Spędziłam "u Kachny" kilka dni w Sylwestra z grupą przyjaciół. Bardzo mili właściciele, pokoje czyste i niczego w nich nie brakowało. Kuchnia tez posiada wszystko co potrzeba. Ceny zachęcają do powrotu. Bardzo polecam!

Karolina

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-03-13 11:05:48

Apartament "U Kominków" CENTRUM Grunwaldzka

- Zakopane

5.00

apartament bardzo ładny i funkcjonalny Gospodarze rowniez bardzo mili bylismy w ferie i na nastepne tez sie tam wybieramy Goraco polecam bo warto

rodzina gałeckich i pogodzinskich

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-03-12 14:17:47

TANIE POKOJE OBERCONIÓWKA 7

- Zakopane

5.00

Piękne miejsce, świetna lokalizacja, pyszne śniadania, fantastyczna obsługa! Jeżeli chcesz mieć wymarzony wyjazd to gorąco polecam ten ośrodek

Gość

na podstawie 126 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 246 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2018 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone