Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 233 następna »

dodano: 2019-07-20 23:48:08

WILLA "BELLA" - CENTRUM

- Zakopane

5.00

Bardzo dobre warunki. Pokoje bardzo ładne, przestronne, zadbane. Bardzo miła obsługa. Świetna lokalizacja. Polecam. Jeśli pobyt w Zakopanem, to tylko w Willa Bella.

Magda z Piły

na podstawie 134 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-20 20:18:25

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo miła obsługa. Czysto, zadbane, miła atmosfera piękne pokoje. Napewno jeszcze wrócimy. Dziękuję i pozdrawiam.

Kamila

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-19 21:38:18

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Miejsce idealne do wypoczynku, z dala od tłumów turystów. Piękny widok na Giewont i Czerwonych Wierchów. W domku jest wszystko, co potrzeba (od deski do prasowania po leżaki ogrodowe). Gospodarze-Pani Krysia i Pan Robert- zawsze otwarci na potrzeby gości, troszczą się o wszystko zanim jeszcze zdążymy o to poprosić. Domek i jego otoczenie są bardzo zadbane-sprawdziliśmy to, bo gościmy tu po raz czwarty i z przyjemnością tu wrócimy :)

Patrycja z rodziną

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-19 13:43:38

Wynajem Pokoi - Halna 111

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Polecam serdecznie miejsce. My niestety po tygodniowym pobycie już jutro musimy wyjeżdżać ale za rok napewno tu wrócimy jeśli tylko będą miejsca. Właściciele przemili ludzie a ich dzieci jeszcze bardziej kochane. Córka nie może się z nimi rozstać tak się zżyli. Jedzonko wyśmienite. Cena rewelacyjna. Dużo miejsca. Pokoje schludne czyste. Po prostu rodzinna atmosfera

Paulina

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-19 07:31:16

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

To mój kolejny raz u pani Krystyny. Tym razem przyjechałam z koleżanką i jej synem. Koleżanka nie mogła uwierzyć, ze jest tak czysto i spokojnie. Kuchnia do naszej dyspozycji.......... W grudniu wybieram się z siostrą. Polecam to miejsce wszystkim, którzy na urlopie potrzebują również odrobinę luksusu. Pani Krystyno, pozdrawia Panią Gdańsk Ewa (bliźniaczka)

Ewa

na podstawie 64 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-17 17:19:29

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Super miejsce za rozsądną cenę. Wszędzie blisko,warunki bardzo dobre, czysto. Pani właścicielka bardzo sympatyczna uśmiechnięta,chętnie cos podpowie a nawet podwiezie na szlak.polecam w 100%.napewno jeszcze tam wrócimy.

Gość

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-17 14:13:05

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Bardzo polecam! Domek duży, dobrze wyposażony w fajnej lokalizacji. Duży ogród z grillem, parkingiem, miejscem na ognisko+ drewno, piaskownica i trampolina. W środku wszystko nowe, czyste, klimatycznie i ze smakiem urządzone. Na pewno tu wrócimy !

Zadowoleni goście

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-16 19:51:19

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

5.00

Witam, bardzo polecam nocleg u Marduly. Pokój czysciutki, przytulny. Właścicielka przemiła pani, zawsze uśmiechnięta polecam w 100%.Pozdrawiam Mariusz z Radomia.

Mariusz

na podstawie 43 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-16 14:21:19

Pokoje Gościnne "Zosieńka"

- Zakopane

5.00

super !! pobyt w Zakopnem i nocleg to tylko tu !! wszystko na piątke !! byliśmy tu grupą 50 osób w lipcu[..]2019 wszędzie nie za daleko czysto pzyjemnie i bardzo smacznie .

Gość

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-16 12:56:43

Pokoje Gościnne - Szczepaniak

- Kościelisko

4.50

Czysto, spokojnie, dobra lokalizacja na bazę do wędrówek. Dobrze zaopatrzone aneksy kuchenne na klatce schodowej plus dostępna duża kuchnia z jadalnią na dole ( jak ktoś chce, może nawet gotować). Niedaleko pizzerio- restauracja ( smacznie i niedrogo) oraz sklep. Minus - ciasny wjazd na podwórko, ale można zaparkować naprzeciwko. Cenowo - przystępnie. W sumie - godne polecenia.

Gość

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-15 12:15:44

Pokoje Gościnne - Ząb 14a

- Ząb

5.00

Bardzo polecam :) Lokalizacja super, piękne i czyste pokoje, przepyszne jedzenie :) Byliśmy już dwa razy i polecam wszystkim znajomym :)

Agnieszka , Zwierzyniec

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-14 12:19:38

Gościniec Regionalny

- Zakopane

5.00

Mogę uczciwie polecić to miejsce każdemu. Spędziłam w Gościńcu 7 dni z mężem i 2 dzieci. Dom bardzo czysty, pokoje ładnie urządzone. Na zewnątrz mały plac zabaw dla dzieci ale w zupełności wystarczający. Śniadania bardzo smaczne. Gospodyni pani Helena oraz jej mąż bardzo mili gościnni ludzie. Generalnie nie można się do niczego przyczepić. Cena w zupełności zadowalająca. Chętnie odwiedziłabym to miejsce jeszcze raz.

Gość

na podstawie 59 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-10 21:02:28

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

polecam tą kwatere. Bylismy z dziecmi i znajomymi w styczniu na skokach. pokoje ładne i czyste. wlasciciele bardzo mili i zawsze służą pomocą. wszędzie blisko. polecam!

Anikow

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 57 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-06 16:32:26

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Cudowne miejsce, willa położona przy potoku, z dala od ulicznego zgiełku a jednocześnie blisko Krupówek. Doskonała lokalizacja do wypadów. W najbliższym sąsiedztwie piekarnia z przepysznym pieczywem robionym według starej tradycji. Sama willa to luksus za rozsądne pieniądze. Piękny widok z balkonu, obszerny pokój, bardzo wygodne łóżka i duża łazienka. Właściciele nie oszczędzali na jakości wyposażenia i wykończenia. Za domem miejsce z kominkiem na grilla. Pani Tereska- właścicielka służy radą, bardzo miła i wyrozumiała osoba, na pierwszym miejscu stawia wygodę i komfort gości, takie podejście się ceni i na pewno tu wrócimy. Polecam z czystym sumieniem !

Ula

na podstawie 73 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-05 12:19:27

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Super miejsce! Bardzo pomocna Pani gospodarz . Piękne widoki. Polecamy ekipa z Rydułtów

Gość

na podstawie 42 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-02 19:12:36

Pokoje gościnne "Arkady" - 50m do Krupówek

- Zakopane

4.00

Jeśli chodzi o lokalizacje to plus wszędzie blisko ale jeśli chodzi o pokój to mam zastrzeżenia. Brak światła pościel była niestety nie zbyt czysta spluczka w toalecie też zepsuta :/ brak że tak powiem fajnego kontaktu z właścicielem w sumie tylko telefoniczny na zasadzie ktoś do was przyjdzie lub zostawcie kluczyki w drzwiach dowidzenia. Niestety ale za cenę co płaciliśmy wydaje mi się że znaleźć można lepsze lokum

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 86%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-07-01 16:55:25

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Gorąco polecamy byliśmy [...] 2019r. bardzo miła obsługa pokoje po remoncie czysto świeże pościele ręczniki standard hotelowy. Bardzo fajna baza wypadowa spokojna okolica

Irena

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-30 22:38:31

LUX-HOUSE

- Zakopane

5.00

Właśnie wrocilam z Zakopanego, mieliśmy nocleg w tym właśnie domku. Polecam go w 100% nic dodać nic ująć. Całe wyposażenie domu, pieknie, czyściutko , Poprostu nie chciało się wracac. Napewno tam wrócę bo noclegi w takim miejscu to czysta przyjemność .

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-29 09:24:35

Ośrodek Wczasowy "Skalnity"

- Poronin

5.00

Bardzo ładny obiekt,czysto, miła obsługa ,smaczne jedzonko.Serdecznie polecam

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-06-29 09:16:19

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Super wypoczynek rodzin i dla par. Bardzo blisko Krupówek. Cicho bardzo czysto w pokojach . Aneks kuchenny wyposażony. Bardzo pomocni gospodarze. Wszystko na plus . Cena jak na lokalizację bardzo niska. My na pewno tam wrocimy

Gość

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.60
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 233 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone