Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 198 następna »

dodano: 2020-08-13 10:25:40

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

5.00

Ponownie mieliśmy okazje gościć w pensjonacie Willa Sonia i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, czysto i przyjemnie, bardzo miła obsługa i wysoki standard, polecamy

Marta

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.73
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-12 15:28:48

Willa Aleksandra II

- Zakopane

5.00

Bardzo miłe i przytulne miejsce, czysto, schludnie, super położenie- blisko centrum, a jednocześnie cicho i spokojnie.Polecam wszystkim.

Urszula

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-12 09:25:06

Agroturystyka Aleksander Dziedzic

- Bańska Wyżna

5.00

Piękne miejsce gdzie chce się wracać co rok. Od 10 lat ta sama jakość, a może i jeszcze lepsza. Wspaniali gospodarze, to jest miejsce dla osób które pragną odpocząć i się wyciszyć, no i te widoki niezapomniane. Polecam

Galina

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-09 18:04:39

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Polecam z całego serca to miejsce. Bardzo milo, przytulnie, czysto. W tym roku zawitałam z rodziną na nartach i planujemy rowniez zatrzymać się w tym miejscu. Gorąca polecam. Szóstka z plusem

Anna

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.68
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-08 14:31:24

Wynajem Pokoi - "U Doroty"

- Zakopane

5.00

Świetne miejsce, super warunki, czyściutko, kuchnia jest znakomitym rozwiązaniem, Pani Dorota przemiła, pomimo naszego namieszania z pobytem ( niezależnego od nas) bardzo wyrozumiała. Jeśli nas jeszcze przyjmie chętnie wrócimy i zostaniemy na dłużej. Polecimy w 100%

Olga

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.60
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 90%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-07 13:09:32

"Willa u Futra"

- Zakopane

5.00

Bardzo miła obsługa, przystępna cena, świetna lokalizacja 20 min spacerem do Krupówek śniadanie pyszne, właścicielka pomocna i sympatyczna, zawsze z uśmiechem. Polecam!

Gość

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-05 20:16:42

Pokoje "U Kasi i Janusza"

- Małe Ciche

5.00

Gorąco polecamy ten obiekt, ponieważ jest wspaniały. Gospodarze, pani Kasia i pan Janusz, są bardzo mili, pomocni i życzliwi. Niektóre pokoje są wyposażone nawet w lodówki. Obiekt lśni czystością. W dodatku na miejscu można zjeść niedrogie i pyszne posiłki. Obiekt na szóstkę. Pozdrawiamy panią Kasię i pana Janusza. Dorota i Iga ze Śląska

Dorota i Iga

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-04 19:37:44

Apartamenty Jochymówka

- Zakopane

5.00

Super miejsce.Gospodarze bardzo mili.Byliśmy w 7 +2 i wszystkim się podobało.Jak będzie okazja to napewno wrócimy (z lizakami dla Józia)Pozdrawiamy!

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-02 17:08:14

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Z całego serca polecam Domek u Danuty , pokoje piękne czyste , łazienki również ogólnie cały dom czysty w dodatku ten STYL . A właścicielka po prostu idealnie pasuje do tego domku , fajna miła kobieta , na pewno za rok wrócimy

Urszulka ;)

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-01 23:21:21

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Miejsce godne polecenia.Pokoje czyste,dobrze wyposażone,aneks kuchenny podobnie. Jest blisko to sklepów, niedaleko do Krupówek. Polecam, chętnie wrócimy.

Gość

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-01 23:06:56

Wynajem Pokoi Sichelscy

- Biały Dunajec

5.00

Wspaniała miejscówka, mili gospodarze, przytulne pokoje. Gorąco polecam.

Sławomir Wesołowski

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-01 20:16:21

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Pokoje godne polecenia czyste swieże Lokalizacja bardzo dobra wszędzie blisko Gospodarze przesympatyczni bardzo życzliwi Dziękujemy za tak mile spędzony czas

Gość

na podstawie 64 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-08-01 16:58:44

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecamy wypoczynek w willi Ruczaj z wielu powodów. Po pierwsze: czysty, przytulny pokój..... Po drugie: willa położona jest przy słynnych Krupówkach, bardzo blisko więc do centrum, naprawdę wymarzone miejsce Po trzecie: bardzo miła pani właścicielka.....musieliśmy skrócić nasz pobyt i uczyniliśmy to bez kłopotów, co jest godne podkreślenia i za co dziękujemy. Lucyna i Piotr Gruntkowscy.

Piotr i Lucyna

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-29 22:23:21

Górska Przystań

- Poronin

5.00

Piękne miejsce i super ośrodek o wysokim standardzie. Pyszne i obfite posiłki. Mila i pomocna obsluga, szczególnie Pan menager. Czysciutko i jeszcze pachnie nowością. Z czystym sumieniem polecam dla rodzin z dziećmi. Dziękujemy i pozdrawiamy. Do następnego razu.

Gość

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-29 20:46:55

Pokoje Gościnne Siodemka

- Zakopane

5.00

Kochana Pani właścicielka,zawsze służy pomocą, atmosfera rodzinna, można czuć się jak w domu.Ciesze, sie, że tu trafiliśmy i napewno jeszcze wrócimy!!!! Dziękujemy za wszystko, mało jest już takich ludzi na świecie jak Pani!!

Alicja z rodziną

na podstawie 138 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-29 16:03:35

Pokoje Gościnne Siodemka

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam! Bardzo miła obsługa. Czyściutko. Byłam już trzy razy i jadę w sierpniu ponownie. POLECAM.

GośćEwa

na podstawie 138 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-28 20:24:33

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo dobra lokalizacja apartament przestronny czysty na pewno tam jeszcze wrócimy

Jerzy

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-28 12:44:22

Pokoje Gościnne Siodemka

- Zakopane

5.00

Bardzo polecamy! Jesteśmy stałymi gośćmi, właściciele robią wszystko aby goście czuli się jak w domu. Zawsze będziemy tu wracać. Bardzo mili, życzliwi i uprzejmi. POLECAM Z RĘKĄ NA SERCU

Kamil & Lidia

na podstawie 138 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-28 12:08:53

Maria Stachoń - Pokoje Gościnne

- Zakopane

5.00

Wszystko zgodnie z tym co ustaliłem przez telefon - miłe zaskoczenie (zdarzało mi się w innych miejscach że ustaliłem wszystko od a do z a po przyjeździe okazywało się inaczej...). Czysto, mili właściciele, polecam.

Łukasz

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-27 22:26:33

Pokoje Gościnne Siodemka

- Zakopane

5.00

Byliśmy z rodziną w lipcu. Bardzo miła właścicielka. Pokoje bardzo czyste. Można skorzystać z pysznych obiadów gotowanych przez samą właścicielkę. Cena bardzo przystępna. Napewno mogę polecić w 100 %.

Beata

na podstawie 138 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 198 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone