Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 242 następna »

dodano: 2019-01-17 19:50:13

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Z całego serca polecamy to miejsce. Wszystko jest zgodne z opisem.Pokoje piękne,nawiązują do regionu.Dobrze wyposażone Jest bardzo czysto i przytulnie.Wszędzie blisko Atmosfera wyjątkowa gdyż właściciele to cudowni ludzie.Z przyjemnością tam wrócimy po raz czwarty.

Violetta i Mariusz

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.54
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-17 18:40:51

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Przemili właściciele. Bardzo czysto. Cisza spokój,blisko do Krupówek.

Żaneta

na podstawie 55 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-16 21:41:11

Pokoje u Hazy

- Poronin

5.00

Polecam wszystkim jest jak u mamy.Jeździmy tam co rok .Gospodarze bardzo mili i gościnni.Polecam. Andrzejku Stasiu do zobaczenia już za kilka dni.

Ratownicy

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-15 21:24:09

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Polecam, na pewno jeszcze tam przyjedziemy ;)

Kasia

na podstawie 57 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-15 20:04:43

Wynajem Pokoi Pod 9 - lokalizacja blisko dworców i centrum

- Zakopane

5.00

Zdecydowanie polecam noclegi Pod 9. Pokój bardzo przytulny, czyściutko. Pokoje dokładnie takie jak na zdjęciach. Bardzo sympatyczna Pani właścicielka, dobry kontakt. Jeśli jeszcze będę w Zakopanem napewno wybiorę noclegi Pod 9

Marika

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-14 12:27:47

Pokoje Gościnne Helenka

- Poronin

5.00

Ja to bym dała 6.Przyjeżdżamy od paru lat i nadal będziemy przyjeżdżać.Atmosfera rodzinna,Pani Helenka super kobieta, pokoje wygodne,czyste,a wyżywienie to w żadnym super pensjonacie w Zakopanem nie dostaniecie.Czysto,ładnie,pysznie,a przede wszystkim tanio.Zapraszam z czystym sumieniem.

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-13 20:35:42

"Wynajem Pokoi - Furtak Barbara"

- Biały Dunajec

5.00

Pani właścicielka bardzo miła co roku do niej wracamy bo jest tam jak u mamy gorąco pozdr.

Łukasz

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-11 16:54:01

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Kolejny pobyt w willi Bystra i kolejny udany. Pokoje funkcjonalne i dobrze urządzone. W całej willi czystość na najwyższym poziomie.Bardzo mili i pomocni właściciele. Okolica spokojna, świetna baza wypadowa w Tatry Zachodnie.

Gość z 6

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-08 22:55:54

Pokoje gościnne "U Walkoszów"

- Ząb

5.00

Miła atmosfera, w pokojach jest bardzo czysto., dobry dostęp do Zakopanego. POLECAMY EKIPA Z LUBLINA :)

Gość

na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-05 18:39:23

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Polecamy z wielką przyjemnością Apartament Radosny Radowid. Dziękujemy z całego serca właścicielce, P. Krystynie za okazaną pomoc. Na pewno będąc w Zakopanem zatrzymany się w Apartamencie i będziemy go polecać rodzinie i znajomym. Pozdrawiamy serdecznie z Opola Magda, Damian, Daniel

Magdalena

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-03 21:41:17

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Super lokalizacja. Wszędzie blisko. Apartament czysty i przytulny. Właściciel uprzejmy i bardzo pomocny. Na pewno wrócimy! Szczerze polecamy :)

Gość

na podstawie 94 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-03 21:08:37

Willa Zosieńka

- Zakopane

5.00

Willa Zosieńka to cudowny obiekt z widokiem na Giewont. Pokoje zadbane i przytulne. Pani Zosia i Pan Mariusz zawsze służą pomocą i doradzają gdzie się udać i co zwiedzić. Obiady serwowane są bardzo smaczne. Obiekt położony jest w pięknej okolicy z bliskim dostępem do komunikacji. Wrócimy nie raz do tego obiektu.

Grupa z Centralnej Polski

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-03 10:45:59

Pokoje Gościnne "Marianna"

- Zakopane

5.00

Polecam Właściciele przesympatyczni... czysto przyjemnie ...na pewno jeszcze wrócimy:)

Gość

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-02 20:53:12

Pokoje Gościnne - Ząb 14a

- Ząb

5.00

Rewelacyjne miejsce. Właśnie wróciliśmy z wypadu Sylwestowego! Idelane miejsce wypadowe na Zakopane, Gubałówkę. Pryszne jedzenie do syta. Ciepło, czysto. Dziękujemy!

Gość

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-02 14:49:53

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam!! Super warunki. Cisza. Spokój. Wszędzie blisko :)

Gość

na podstawie 94 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-01 18:28:15

Pokoje Gościnne - Ząb 14a

- Ząb

5.00

Witam. Bardzo polecamy ten obiekt ,ponieważ jest w świetnym położeniu ale zarazem jest bardzo cicho i spokojnie. Byliśmy w tym pensjonacie juz kolejny raz i na pewno jeszcze wrócimy. Pani właściciel jest bardzo przemiła osobą i bezproblemowa..kontakt doskonały, polecamy bo naprawdę warto oraz wyróżnić trzeba smaczną domową kuchnie Mistrzostwo świata :) Ten apartament jest godny polecenia i powrotu z piękną okolicą. Z utęsknieniem czekamy na urlop, aby spędzić ten czas ponownie w Zębie u was. Pozdrawiamy Krzysiek,Lucyna,Edward,Rita

Gość

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-01-01 17:35:34

Domek Góralski przy studni

- Zakopane

5.00

W domkach mieliśmy okazję przebywać w ubiegłym sezonie wakacyjnym po raz pierwszy. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem. Przede wszystkim właścicielka okazała się przemiłą, bardzo kontaktową i niezwykle gościnną osobą. Domki na zdjęciach bardzo dobrze się prezentują, a w rzeczywistości przewyższają oczekiwania. Standard i wyposażenie na wysokim poziomie. Znakomite dla ludzi szukających nie tylko wygody, ale również spokoju i odpoczynku. Doskonała lokalizacja zapewniająca komfort psychiczny w otoczeniu przepięknych widoków górskich i piękna przyrody. Serdecznie polecamy.

Gość

Odpowiedź właściciela bardzo dziękuję za super opinię.Pozdrawiam wszystkich. do zobaczenia w wakacje.Anna
na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-12-29 22:33:31

"Willa Krywań"

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Kochani Dziękujemy za Wspaniałe i magiczne Święta , w Nadchodzącym Nowym roku Życzymy Wam wszystkiego dobrego ,szczęścia i radości z tego co kochacie ,miłości i zdrowia ,bo Wasze szczęście będzie też dla innych . Kochamy Was od pierwszego spotkania i tak zostanie Jarek i Lila

Gość

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-12-25 19:53:13

Willa Gwiazdeczka

- Zakopane

5.00

bardzo ładnie cicho przyjemnie bardzo ładne i czyste pokoje gospodarze bardzo mili polecam Kamila i Robert

Robert Zimniak

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-12-23 20:48:51

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Bardzo ładny zadbany i czysty domek przepiękny widok z okna spokojna okolica. Właścicielka bardzo miła i pomocna godny polecenia.

Gość

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 242 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone