Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 148 następna »

dodano: 2022-05-15 15:56:46

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

To był nasz kolejny pobyt (tym razem w czasie majówki) u przemiłej gospodyni w doskonale zlokalizowanej willi. Jak zawsze wszystko w należytym porządku, a nawet jeśli pojawia się jakiś problem, to jest niezwłocznie rozwiązywany przez Panią Władysławę. Serdecznie polecamy, sami zagościmy tu jeszcze nie raz.

Ania i Krzysztof Gut.

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.62
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-05-11 14:42:01

Wynajem Pokoi - "U Doroty"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Jeżeli ktoś marzy o wyciszeniu się i o miłym wypoczynku u podnórza gór z pięknym widokiem na szczyty to bardzo polecam.Pokoje utrzymane w czystości mili ludzie miejsce naprawdę godne polecenia

Grzegorz

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.73
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-05-11 10:27:12

Harda House Friends & Spa

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wszystko na najwyższym poziomie. Apartament czysty, elegancki i nowoczesny. Bliskość centrum i innych atrakcji sprawia, że jest to idealne miejsce na wypoczynek w Zakopanem. A do tego strefa Spa. Nic dodać nic ująć. Serdecznie polecam.

Kasia

Odpowiedź właściciela Szanowna Pani Katarzyno, Dziękujemy za czas poświęcony na dodanie opinii oraz za docenienie takich kategorii jak czystość i wystrój obiektu. Mamy ogromną nadzieję niebawem ponownie Państwa gościć w Harda House Friends & Spa.
na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-05-07 17:28:47

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wróciliśmy. I jak wracać to tylko w to miejsce. Dziękuję i pozdrawiam właścicieli.

Teresa

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy. Serdecznie zapraszamy ponownie. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 85 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-05-05 16:30:43

Pokoje Gościnne - Szczepaniak

- Kościelisko

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo polecamy to miejsce. Pokoje czyste, gospodyni bardzo pomocna.Okolica spokojna.

Edyta z rodziną

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-27 15:22:12

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wakacje w Zakopanem... tylko u Państwa Czaja :-). Bardzo uprzejmi i uczciwi ludzie. Spędzamy tutaj wakacje już od wielu lat i w tym roku również planujemy. Pokoje bardzo przytulne i zadbane, jak cały obiekt. Świetna lokalizacja, blisko Krupówek. Serdecznie pozdrawiamy, również mamę Pani Małgosi, która ma wyjątkowe poczucie humoru :-))).

Karolina i Mariusz

na podstawie 70 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-27 12:38:00

Willa "Dunaj"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wróciłam z pobytu w Willi Dunaj. Było mi tam bardzo dobrze. Cicha okolica, czyściutko, no i balkon z widokiem na las i góry. Żyć nie umierać. Gospodarze kulturalni, sympatyczni, uczynni i dyskretni. Spokój tam panujący mnie "zresetował" i dał ukojenie. Przesyłam za to same serdeczności . Dorota z Sosnowca.

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy Pani Dorotko za opinię. Było Nam niezmiernie miło Panią gościć mamy nadzieję, że nie ostatni raz. Zapraszamy za rok a może nawet szybciej Serdecznie pozdrawiamy i szczerze zapraszamy. Danuta i Maciej Chyc
na podstawie 93 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-26 17:11:38

Pokoje Gościnne Goga

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Doskonała lokalizacja: blisko do szlaków, do wyciągu na Kasprowy Wierch, przystanek tuż pod domem, skąd odjeżdża komunikacja miejska oraz busy np. do Morskiego Oka. W pobliżu sklepy oraz Karczma. Pokoje czyste, wyposażenie zgodne z opisem. A do tego bardzo miła właścicielka, która była bardzo pomocna w organizacji wypadów w góry. Gorąco polecam!

Aga

Odpowiedź właściciela Cieszę się, że mogłam Państwa gościć. Jestescie wspaniałymi gośćmi. Dziękuję za pozytywny komentarz. Zapraszam ponownie, Małgorzata.
na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-22 10:23:00

Willa Aleksandra II

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Byliśmy na Sylwestra. Pokoje czyste, kuchnia bardzo dobrze wyposażona. Właścicielka bardzo miła, pomocna. Lokalizacja bardzo blisko centrum. Na pewno tam wrócimy. Polecamy

Katarzyna

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-19 18:51:55

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Bardzo mile wspominamy pobyt w domku. Bardzo przytulnie urządzony, czysty i w pełni wyposażony (nawet maluchy znalazły tam swój kącik) Na podwórku miejsce na grilla i ognisko. I te piękne widoki które widać z za okna... Wrócimy niebawem. Pozdrawiamy miłą właścicielkę!

Gość

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-19 10:09:59

Willa Tatrzańska

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Cudowne miejsce, śliczne pokoje z wyposażeniem. Jedzenie obfite i bardzo smaczne. Gospodarze przemili, pomocni. Polecam gorąco :D

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-18 21:09:28

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam szczerze z czystym sumieniem. Czyściutko i przytulnie. Pozdrowienia dla super właścicielki. Na pewno wrócimy. Załoga z Kielc

Anita

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-04-10 11:08:12

Dom góralski u Danuty

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Cudowny dom , kochana gospodyni:) przytulna atmosfera oraz super energia domu i ludzi :) Polecam każdemu kto chcę odpocząć i fizycznie i psychicznie. W dom włożone jest całe serce właścicielki i to od razu czuć po wejściu. W domu wszystko jest to co niezbędne do zamieszkania na pobyt w nim, a nawet więcej:) Duży komfort pobytu i spokój co w dziejszych czasach jest potrzebne. Dom jest położony w pieknej okolicy i nie daleko jest do szlaków gorskich. Można wybrać się na spacer i podziwiać okolicę i naturę ktora jest piękna:) Bardzo dziękujemy za cudowny pobyt i ciepłe przyjęcie:) Ania Arek i Nikodem:) Napewno dozobaczenia:)

Gość

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-03-26 18:55:29

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Jesteśmy zachwyceni pobytem czysciutko przyjemnie miło wrócimy za rok

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy serdecznie ponownie. Monika i Rafał - Gospodarze
na podstawie 85 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-03-15 09:27:15

Pokoje Gościnne "Marianna"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Zdecydowanie polecam to miejsce. Pokoje czyste a Pani bardzo miła i pomocna. Byliśmy już tam z żoną kilka razy i za każdym razem byliśmy zadowoleni z noclegu. Świetna lokalizacja! Wszędzie blisko. Niedaleko przystanki na busy w każdym kierunku.

Łukasz Kowalczyk

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-03-13 15:15:25

Zbyrcoki - Domki w Górach

- Brzegi-BukowinaT.

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Spedzilismy w domku kilka bardzo milych dni.Domek super, czysciutki,cieply i swietnie wyposazony, w wysokim standardzie. Lazienki duze, wygodne loźka,kacik dla dzieci i jako bonus jeszcze kominek, no i suszarnia, wiec nie ma potrzeby rozkladania sprzetu w domku. Piekna okolica, bardzo blisko do wyciagow, a kolo domku mozna jezdzic na sankach i spacerowac. Cisza i spokoj. Wlasciciele przemili. Szczerze polecam!

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-03-11 17:33:59

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam Willę Małgorzata. Czysto i przytulnie. Świetne położenie i bardzo mili gospodarze. Blisko Wielka Krokiew, sanki, wyjście na szlaki i do centrum.

Karol

na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-03-06 19:57:42

Pokoje Gościnne "U Danusi"

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Polecam serdecznie! Wraz z dziećmi zostałam bardzo ciepło przyjęta przez właścicielkę. Przesympatyczna atmosfera, bezproblemowy kontakt, istniała możliwość przedłużenia pobytu. Wszystko zadbane, pokój bardzo przytulny i ciepły. Mam nadzieję, że uda mi się tu wrócić latem.

Maysia

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-28 17:28:53

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wczoraj wróciliśmy od Pani Marysi po tygodniowym pobycie. Wszystko super,pokoiki czyste,wygodne,ciepłe,możliwość przygotowania swojego posiłku,jest też fajny catering,ceny przystępne.Właściciele pomocni,uczynni,uśmiechnięci od ucha do ucha.Skorzystaliśmy z kuligu u męża Pani Marysi- rewelacja.Radocha dla całej rodziny.Od domu niedaleko jest pobliski stok narciarski,gdzie można pożyczyć sprzęt,jest też szkółka narciarska (tutaj nauka kosztuje),ale co tam.Byliśmy tutaj już dwa razy i było super.Dzieci zachwycone.Pozdrawiam serdecznie właścicieli . Do zobaczenia znowu.

Gosia

na podstawie 47 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2022-02-28 06:33:38

Pokoje "U Kasi i Janusza"

- Małe Ciche

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Wspaniali Gospodarze, przychylni gościom, ceny atrakcyjne. Jedzenie rewelacyjne !!! Polecam !!!

dana360

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 148 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2022 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone