ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 249 następna »

dodano: 2017-08-18 19:19:42

Pokoje "U Kasi i Janusza"

- Małe Ciche

5.00

Pobyt u państwa Kasi i Janusza wspominamy wspaniale .Bardzo smaczne domowe posiłki.W pokojach i łazienkach panuje porzadek jest czysciutko.W pensjonacie panuje rodzinna atmosfera ,gospodarze bardzo mili i godni polecenia.POZDRAWIAmy serdecznie.Dwie rodzinki z podkarpacia.

Dwie rodzinki z podkarpacia

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-18 18:45:29

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Polecam i wrócę tam za rok !

Gość Adam

na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-18 17:48:41

Pokoje Gościnne u Jędrka

- Murzasichle

5.00

Bardzo czyste i schludne pokoje,okoliczne karczmy z pysznym jedzeniem ,wspaniałe widoki,nie zbyt daleko do centru Zakopanego.Gorąco polecam na pewno tam wrócimy.Pozdrowienia dla właścicieli:)

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-18 14:44:08

"Camping za Strugiem"

- Zakopane

5.00

Byłem 12-08-2017 super woda ciepła jest ubikacje ok domki skromnie ale ta cisza z porównaniem z centrum bezcenna jak ktoś chce odpocząć w ciszy i bez smrodu spalin i nie przeszkadzają skromne warunki 100%polecam do centrum niedaleko

GRZEGORZ

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.46
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-17 21:43:08

Willa To Tu - Centrum

- Zakopane

5.00

Fantastyczne miejsce na rodzinny wypoczynek! Świetna lokalizacja: cicha okolica (absolutnie nic nie zakłóca nocnego snu) a jednocześnie bliskość Krupówek (10 minut spacerem) sprawia, że domek ten jest miejscem idealnym. Jeździmy tu z dziećmi od kilku lat, byliśmy i w mniejszym i w większym studio - obydwa są klimatycznie urządzone i świetnie wyposażone. Głównymi atutami pokojów są wygodne łóżka, dużo miejsca na przechowywanie rzeczy, dobrze wyposażony aneks kuchenny, piękny widok z tarasu. Dodatkowym udogodnieniem dla dzieci jest specjalnie wydzielone miejsce w którym mogą się bezpiecznie bawić. Pozdrawiamy serdecznie przemiłych gospodarzy, którzy nie wahali się poświęcić swojego czasu w trudnym dla nas momencie! Rodzice dwóch blondyneczek z Łodzi

Gość

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.87
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-17 16:27:24

Pensjonat Podhale

- Zakopane

5.00

Chcemy wyrazić swoje wyrazy uznania dla Pani Renaty jak również obsługi obiektu.Pani bardzo uczciwa, widać że priorytetem dla niej jest zadowolenie gości a nie tylko i wyłącznie własny zarobek. Piękne miejsce, miła obsługa, super pizza, cisza i spokój. Z pewnością wrócimy,bo ze wzgledu na upały nie daliśmy rady pochodzić z dziećmi po górach. I z pewnością do Pani Renaty. Pozdrawiamy serdecznie!

Dwie rodzinki z Mazur

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-17 14:44:19

Willa To Tu - Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo fajne, klimatyczne i zaciszne miejsce. Domek urządzony w góralskim stylu, pokój duży i wygodny z aneksem kuchennym. Do Krupówek bliziutko, kilka minut na nogach. Oferta w 100% zgodna z opisem. Właściciele bardzo mili. Polecam serdecznie każdemu. Oczywiście jeszcze tam wrócimy :)

Wiola

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.87
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-16 22:15:34

Dom Wypoczynkowy "Halina"

- Biały Dunajec

4.50

Wróciliśmy z b.krótkiego wypadu było super.Polecam nocleg pokoje przestronne i czyste. Jedzenie b.dobre obsługa miła. Już poleciła znajomym. Myślę że wrócimy na pewno wrócimy. :-)

Gość

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-16 20:40:13

Wynajem pokoi Storczyk

- Zakopane

5.00

Ze względu na gigantyczne korki po drodze na miejsce przybiliśmy około godziny 24, jednakże Gospodarz przywitał nas bez żadnych pretensji. Pokazał pokój, pomógł nawet nosi bagaż :) Pokój był bardzo czysty. Mimo że był mały to wygodnie się w nim funkcjonowało. Bardzo ładnie pachnąca pościel i wygodne łóżka. Na korytarzu był ogólnodostępny aneks kuchenny. Mimo że był dostępny dla wszystkich to było czysto. Dostępne były m.in.: stolik z krzesłami, lodówka, kuchenka, czajnik, dużo szklanek i talerzy. Miejsce bardzo blisko Ronda JPII więc świetna lokalizacja jako baza wypadowa - na Kuźnice chwila drogi, blisko autobus - choć trzeba liczyć się z tym, że im późniejsza godzina tym autobusy przyjeżdżają bardziej zapełnione bądź w ogóle się nie zatrzymują. Na Krupówki około 2km, ale po tylu km spędzonych na szlaku Krupówki nie były nam w głowach :) Ogólnie miejsce godne polecenia i na przyszły rok uwzględnię to miejsce.

Agnieszka z Torunia

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-15 20:22:24

Willa Deja Vu

- Zakopane

5.00

Ze zdziwieniem i zażenowaniem przeczytałem opinię "gościa" z Tczewa. U p.Barbary przebywałem z żoną 4-krotnie( zajmowaliśmy pokoje 2,3 jak i 4 osobowe) a ostatnio zabraliśmy także 9 letnią wnuczkę.Dziwi mnie opinia "gościa" z Tczewa gdyż my za każdym razem zastawaliśmy pokoje czyściutkie a pościel świeżą i pachnącą. Łazienka wysprzątana, bez pleśni i grzybów. Zarzut skrzypiącego parkietu jest wręcz śmieszny bo to parkiet w obiekcie zabytkowym ponad 90 letnim i nie skrzypiał w sposób uniemożliwiający wypoczynek nocny. W pokojach, w których mieszkaliśmy ( w tym również w pokoju "gościa z Tczewa") nigdy nie słyszałem skrzypienia wersalki czy kanapy.Jeździmy z żoną w różne miejsca w Polsce, do różnych obiektów i jeżeli mamy jakieś zastrzeżenia co do pokoju to zwykle zgłaszamy to właścicielom od razu, bo nie widzę powodu żeby znosić niewygodę. Gospodarze p.Barbara i jej mąż p.Zbyszek zawsze służyli nam pomocą, doradzali w kwestii zwiedzania Zakopanego jak i wyboru tras wycieczek górskich.Nigdy nie zauważyłem aby gospodarze byli pod wpływem alkoholu. My na pewno wrócimy do p.Barbary i p.Zbyszka i wszystkim polecamy tam pobyt. Anna i Bogdan z Łodzi

Anna i Bogdan

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-15 17:01:00

Wynajem Pokoi - Gutowa 5c

- Murzasichle

5.00

Gospodarze super, atmosfera domowa,jedzenie bardzo dobre i do oporu. Pensjonat położony lekko na uboczu Murzasichle cisza spokój, z dala od zgiełku ulicy. Dzieciaki mają się gdzie wybiegać, niezapomniane mecze piłki nożnej dzieci vs rodzice. A przejażdżka GAZem 69 z silnikiem od Ursusa C330 bezcenna. Dwa tygodnie jak w raju... Dla rodzin z dziećmi rewelacja!

Gość

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-15 16:48:38

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Fantastyczne miejsce.Oaza ciszy i spokoju tuż obok zatłoczonego i hałaśliwego Zakopanego.Jak tam rano smakuje kawa!!!Wieczorem drink z takimi widokami!Właściciele przemili.Blisko do szlaków, jak ktoś lubi tłumy to na Krupówki też blisko!Domek świetny , no i ten taras z widokiem na Czerwone Wierchy i Giewont!Polecam , polecam i jeszcze raz polecam!!!

Gość

na podstawie 39 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-15 15:20:03

Willa Sichła

- Murzasichle

5.00

Gorąco polecam pobyt w Willi Sichła. Bardzo miła właścicielka i przyjemna okolica. Dobra cena w stosunku do jakości. Zazwyczaj wakacje w górach spędzaliśmy w Zakopanem. Tym razem wybraliśmy Murzasichle ze wzgledu na długi weekend i obawę przed tlumami turystów. I to był dobry wybór. Okolica jest cicha i spokojna, ale także nie brakuje w niej infrastruktury turystycznej. W pobliżu jest kilka karczm i sklepów. Z miejscowości jest także dobry dojazd w góry.

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-15 13:54:11

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

4.00

Miły pobyt ,wszędzie bardzo blisko. Właściciele bardzo mili.Polecam ten obiekt .

Gość

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-14 20:56:20

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

bardzo mile wspominamy pobyt w Willi Ruczaj,bardzo blisko do centrum. pokoj czysty i zadbany pani właścicielka bardzo miła,nie mieliśmy żadnych problemow z zameldowaniem. Wszystko super i napewno odwiedzimy za rok:) Serdecznie Pozdrawiamy :)

Gość

na podstawie 58 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.67
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-14 19:51:19

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Dziękujemy miłym gospodarzom za udany pobyt w Ich gościnnym domu. Trzeci rok spędzamy urlop " U Moniki i Lidii " i jak zwykle jest bardzo miło, czysto, swobodnie . Powracamy każdego roku wiedząc, że pobyt będzie udany i przyjemny . Serdecznie pozdrawiamy, bardzo dziękujemy i już teraz rezerwujemy naszą " Kryjówkę Kwiczoła " na przyszły rok. Anna Kotowska z Łodzi.

Ania z Łodzi

Odpowiedź właściciela Bardzo serdecznie dziękujemy. Cieszymy się gdy nasi Goście dobrze wypoczną, staramy się, aby tak było. Serdecznie zapraszamy na przyszły rok. W celu dokonania rezerwacji prosimy dzwonić jak tylko będzie wiadomy termin pobytu. Serdecznie pozdrawiamy Gospodarze
na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-14 15:06:46

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w willi józefinka.wszystkie informacje dotyczące pokoju jak i pobytu się zgadzaly.pokoj z łazienką czysty i zadbany jednocześnie słoneczny i z widokiem na góry. Przemiła właścicielka dbajaca o wszystko by pobyt u niej był jak najprzyjemniejszy.lokalizacja bardzo dobra blisko do kuźnic.do Krupówek 25min spacerkiem.w promieniu 200m jest w czym wybierać że sklepów po restauracje.wiec z naszej strony zostało nam tylko polecić ten obiekt-dziekujemy za pobyt i pozdrawiamy

Krystian

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-14 13:28:17

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Wyjątkowe miejsce w całym Zakopanym, które zdecydowanie każdemu polecamy !! Wszystkie pozytywne opinie są jak najbardziej prawdziwe, od nienagannej czystości po ujmująca serdeczność i życzliwość gospodarzy :))Nasze sprawdzone miejsce od lat, do którego zawsze chętnie wracamy :D

Gość Zabrze

na podstawie 46 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-14 09:32:39

Pokoje Gościnne - Bożena

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Nie spotkałem się z tak życzliwą rodziną już bardzo dawno. Jedzenie przygotowywane na śniadanie i obiad na najwyższym poziomie. Pozdrawiam właścicieli wraz z całą rodziną bardzo serdecznie.

( proboszcz)

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-13 20:55:23

Pokoje Gościnne U Chyców

- Zakopane

5.00

Bylismy u Panstwa 1 raz. Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu ,gospodarze sa bardzo przemili i sympatyczni , pomocni. Pokoje czyste, zgodne z opisem. Godne polecenia. Pobyt u Panstwa Chycow , choc krotki , wspominamy mile :) . Marta i Czeslaw z Lublina. Pozdrawiamy serdecznie.

Marta i Czeslaw

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 249 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2017 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone