Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 185 następna »

dodano: 2020-11-30 21:19:29

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Byłem z rodziną w lutym 2020r. Bardzo chciałbym wrócić w to miejsce w 2021r.Super odpoczęliśmy. Cisza i spokój, czysty pokój,dostęp do kuchni. Wszędzie blisko. Ciekaw jestem czy pandemia przeszkodzi zakwaterować się po 4 stycznia w tym miejscu. Polecam pokój nr.6

Tomasz

na podstawie 39 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-11-17 11:10:21

Rodzinna Ostoja

- Zakopane

5.00

Polecam bardzo rewelacyjny obiekt pokój urządzony w bardzo dobrym i przemyślanym stylu.Pani właściciel bardzo bardzo miła przesympatyczna i pomocna.Polecam z calego serca napewno tam wrócę.

Gość Irena Wancel

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-11-08 17:58:21

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Piękny domek! Świetny kontakt z właścicielką! Polecam bardzo.

Gość

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-25 16:34:55

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

5.00

Piękne miejsce i super właściciele .Bardzo blisko do centrum. Pokoje, łazienka, aneks kuchenny bardzo czysto i pełne wyposażenie.Na pewno jeszcze wrócimy. Bardzo polecamy.

Gość

na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-17 19:20:19

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Wspaniały domek, czysty i przestronny.Właścicielka bardzo sympatyczna i pomocna.Blisko do wszystkich atrakcji turystycznych.Pomimo krótkiego pobytu i deszczowej pogody, miło będziemy wspominać pobyt w Poroninie.Chętnie tam wrócimy.

Aleksandra

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-11 22:49:12

Apartamenty domowe IKA

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Wspaniałe miejsce na wypoczynek,świetna lokalizacja blisko sklepy, karczmy,szlaki turystyczne.Przemili, serdeczni właściciele. Dom zadbany z pięknym ogrodem,basenem a widoki na góry wspaniałe.Polecam wszystkim to miejsce,jeżeli będę miała okazję na pewno tu wrócę z rodzinką.Serdecznie dziękujemy za miło spędzony czas.

Karolina

na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-05 20:33:09

Willa GRAND Karpatia - kominek, JACUZZI, sauna 1000 m npm

- Murzasichle

5.00

Polecam Wszystkim ! Cena odpowiednia do jakości. Bardzo dobra lokalizacja blisko do centrum jak i różnych atrakcji stoków itp:) bogate I różnorodne jedzenie A właściciele bardzo mili i uprzejmi:) :)

Gość

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-05 16:03:45

Wynajem Pokoi Sichelscy

- Biały Dunajec

5.00

Bardzo polecam, gospodyni przeurocza, jesteśmy tu już 6 raz i na pewno nie ostatni, super miejsce, czyste i przytulne pokoje.

Sylwia

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-30 18:31:05

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

W Wiilli Dunaj byliśmy dwukrotnie (ostatni raz wrzesień 2020 r.). Za każdym razem pobyt był bardzo udany. Właściciele posesji, Pani Danuta i Pan Maciej, to przesympatyczne i życzliwe osoby, służące zawsze pomocą i miłą rozmową. Pokoje wraz z łazienkami są bardzo czyste, schludne i przestronne. Teren wokół obiektu zadbany i czysty. Willa położona jest w uroczej i spokojnej okolicy, blisko punktów gastronomicznych. Polecamy Willę Dunaj wszystkim!

Gertuda i Czesław

na podstawie 86 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-28 20:39:39

Willa Małgorzata - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Willa Małgorzata to wspaniałe miejsce szczególnie dla osób kochających góry: cisza,spokój,blisko do szlaków. Pokoje komfortowe i przestronne wszystko zgodne z opisem i zdjęciami oraz przesympatyczni,życzliwi i pomocni Właściciele. Gorąco polecamy .

Gość

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-28 11:06:14

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Cudowne miejsce, żal było wracać:( polecam z całego serca każdemu kto szuka odpoczynku i spokoju. Domek wyposażony we wszystkie najbardziej potrzebne rzeczy. Co tu pisać, trzeba jechać A na pewno się nie zawiedziecie. Bardzo przemiła Pani która nas przyjmowała. Polecam jeszcze raz

Dawid

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-24 10:15:18

Dom Wypoczynkowy u Heliosa

- Zakopane

5.00

Super miejsce na wypoczynek. Pokoje bardzo ładne z przepięknym widokiem na góry. Jedzenie przepyszne. Właściciele bardzo mili. Na pewno nie był to nasz jednorazowy pobyt w tym miejscu i jeszcze tam wrócimy. Z czystym sumieniem możemy polecić ten ośrodek. Dziękujemy bardzo za udany wypoczynek :)

Mariusz i Grażyna

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-23 07:38:54

Willa Anulka

- Zakopane

5.00

Zdecydowanie polecam! :) Bardzo fajny standard, pokoje czyste i bardzo zadbane. Wlascicielka mila i pomocna :) Domek położony w spokojnej okolicy z pięknym widokiem z balkonu. Po całodziennych wycieczkach po górach super sie odpoczywa na balkonie :) Na pewno jeszcze wrocimy :)

Asia

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-22 09:44:27

Dom Wypoczynkowy u Heliosa

- Zakopane

5.00

W ostani weekend byliśmy w domu wypoczynkowym u Heliosa.Jestem zachwycona.Jedzenie pierwsza klasa przyjemna przyjacielska atmosfera.Wlasciciele cudowni.Polecam wszystkim tam naprawdę można cudownie wypocząć.Dziekujemy bardzo za cudowny wypoczynek.

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-21 08:52:57

Wynajem pokoi "Na Polanie"

- Małe Ciche

5.00

Wszystko w najwyższym standardzie, blisko szlaki na wędrówki piesze, stacja narciarska, super jedzenie, extra widoki, Gaździna przesympatyczna :) Wrócimy w przyszłym roku i na pewno w to samo miejsce!

Paweł

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-15 20:16:27

Górska Przystań

- Poronin

5.00

Bardzo polecamy :) pięknie ,czysto ,bardzo ładne pokoje i łazienki . Śniadania i obiady tez bardzo dobre :) miła obsługa . Wszystko na 10/10:)

Ewelina :)

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-14 13:38:45

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Wspaniałe miejsce, wspaniały dom i warunki wokół niego. Kontakt i podejście Pani właściciel do wczasowiczów rewelacyjny. Szczerze zachęcam do odwiedzania tego miejsca. Byliśmy tam w 11 osób i każdy jest pod wielkim wrażeniem. Jeszcze tam wrócimy!!

TomLee

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-13 09:52:46

Wynajem Pokoi - Gubałówka

- Zakopane

5.00

W Zakopanem bywam od lat przynajmniej raz w roku ale ten pensjonat zapamiętamy z żoną jak najlepiej piękny obiekt, świetne widoki,przemili gospodarze,pyszne jedzenie jeśli Zakopane to tylko tam.Pozdrowienia dla państwa Styrczula.

Gość

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-12 14:27:27

Willa Zosieńka III

- Zakopane

5.00

Cudowne miejsce do którego, aż miło wraca się po zwiedzaniu Zakopanego i okolic. Czyste pokoje. Wygodne łóżko (nowe ;) ). A właścicielka przesympatyczna oraz bardzo pomocna:) Jeżeli odwiedzę znów Zakopane to nocleg zaklepuje tylko u Pani Zosi, jak również będę polecała te kwatery z czystym sumieniem znajomym. Łódź pozdrawia :D (para, która miała problem z samochodem :P ).

Ania i Kamil

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.68
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-09-11 19:45:44

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Dziękujemy za wspaniałą GOŚCINĘ, ciepłe przyjęcie, które umożliwiło spędzenie urlopu. Klimat jaki Państwo zapewniacie gościom jest wyjątkowy. Piękne widoki, komfort mieszkania, cisza, dostęp do "dóbr" Tatr na wysokim poziomie. I to co najważniejsze...Wspaniali Gospodarze...Jeszcze raz bardzo dziękujemy.

Wiesia, Karolina,Paweł, Jacek

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 185 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone