Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 225 następna »

dodano: 2019-11-18 18:39:08

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

Znakomite miejsce pod każdym względem. W skali od jeden do pięciu oceniam na sześć. Polecam! Jedyna wada to brak wad. Bardzo lubię ponarzekać, a w tym przypadku nie ma na co.

Gość

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-11-18 17:59:41

Pokoje u Sylwii - Centrum

- Zakopane

5.00

We wrześniu 2019 byłam po raz trzeci gościem obiektu Pokoje u Sylwii. O tym miejscu można napisać tylko jedno jest wspaniałe kameralne, klimatyczne, urządzone z dużym smakiem. A ciepłego kolorytu dodaje p. Sylwia, która jest duszą tego miejsca serdeczność, miły uśmiech, gotowość do doniesienia pomocy gościom. Za takie zalety Czerwony Przewodnik Michelin Main Cities of Europe przyznaje miejsca w rankingu najlepszych hoteli, które są odpowiednikami gwiazdek Michelin dla restauracji. Zanim recenzent Przewodnika trafi do Pokoi u Sylwii ja przyznaję swoją prywatną gwiazdkę. Czemu tylko jedną? No bo niestety p. Sylwia nie gwarantuje, że przez 2 tygodnie będzie 24 st. C (nawet zimą!), błękitne niebo i brak tłumów na Krupówkach! Ale z drugiej strony ... jak pada i wieje to z przyjemnością zostaje się w przestronnym, czyściutkim, cieplutkim pokoju, albo na tarasie z widokiem na Giewont.

Barbara

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-11-16 22:31:06

"Gazdówka Na Grapie"

- Poronin

5.00

Wspaniale miejsce na odpoczynek w otoczeniu wspaniałych ludzi i pięknej przyrody. Polecam

Gość

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-11-11 01:50:50

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

4.50

Tanio, czysto, blisko Krupówek, miejsce parkingowe przy obiekcie :) polecam

Sylwia

na podstawie 93 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-11-08 16:11:06

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Zadbany pensjonat z ładnym i czystymi pokojami bardzo dobrze wyposażonymi jeżeli czegoś brakuje to przesympatyczna Pani gospodyni uzupełnia. Blisko do centrum a zarazem cisza i spokój. Pensjonat godny polecenia.

Gość

na podstawie 61 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-10-29 20:06:52

WILLA "BELLA" - CENTRUM

- Zakopane

5.00

Tak,TAK,tak 1000x tak,wspaniałe miejsce pod każdym względem.SUPER lokalizacja,pokoje na 6++++++ nowocześnie i wygodnie urządzone. Teren przed budynkiem ogromny, parking, zieleń i ławeczka przed budynkiem są.Budynek stylowy, pięknie wykończony.Prześliczny hol,winda,zaplecze kuchenne w góralskim stylu.Wszędzie blisko.OBSŁUGA OBIEKTU CUDOWNA,PRZEMIŁA.JESTEŚMY TU OD 6 LAT KAŻDEGO ROKU.W 2020 ROKU SPĘDZIMY TU ŚWIĘTA WIELKANOCNE I BARDZO SIĘ Z TEGO CIESZYMY. POZDRAWIAM PRZEWSPANIAŁYCH WŁAŚCICIELI WILLI "BELLA " ORAZ PRACOWNIKÓW. POLECAM TO MIEJSCE KAŻDEMU, BEZ WZGLĘDU NA PORĘ ROKU. TU ZAWSZE JEST WSPANIALE. EWA C, z Mamą i Lordkiem.

EWA C.

na podstawie 136 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-10-29 15:26:39

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Bardzo dziękuję za cudny pobyt, mile powitanie, bezpiecznie i przytulnie. Bardzo wypoczęłam dzięki Państwa gościnności, chętnie jeszcze przyjadę. Pozdrawiam serdecznie, Zosia z Wrocławia

Gość

Odpowiedź właściciela Kochana Zosiu Bardzo Nam miło było Cię poznać mamy nadzieję, że nie ostatni raz Nas odwiedziłaś. Góry są kojące i piękne i cały czas na Ciebie czekają. Do zobaczenia może za rok. Dana Chyc z rodziną.
na podstawie 80 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-10-27 18:38:30

Pokoje Gościnne - Bożena

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

miła - super atmosfera oraz śniadania

Gość

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-10-24 12:55:35

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Mieszkaliśmy w 7 dorosłych osób przez 10 dni. Dom robi niemałe wrażenie; widać, że właściciele włożyli dużo wysiłku, by było nie tylko wygodnie, ale i ładnie. Wszystko do siebie pasuje: meble, wyposażenie, dodatki. Bliskość głównej ulicy nie jest uciążliwa, dom jest nieco od niej oddalony. Oby służył długo i szczęśliwie pokoleniom turystów.

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-10-13 17:01:16

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

W skali od 1 do 5, domek oceniamy na 10. Domek duży, przestronny, bardzo ładnie wyposażony. Duży salon i kuchnia. Miejsce na grilla czy ognisko. Właścicielka bardzo miła, uprzejma i uśmiechnięta. Na pewno tam wrócimy. Polecamy

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-10-08 14:41:17

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Przepiękny hotel z widokiem na tatry. Śniadania bardzo smaczne i urozmaicone. Właściciele bardzo sympatyczni i pomocni ludzie. Będzie nam miło tutaj wracać. Dziękujemy ! :)

Grażyna

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-10-01 11:00:08

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

5.00

Szczerze polecam. Przesympatyczni i pomocni gospodarze :) Pokoje czyste, aneks kuchenny tuż przy pokojach, plac zabaw dla dzieci, miejsce do grillowania. Miejsce idealne na rodzinny wypoczynek :) Byłam już drugi raz i na pewno jeszcze nie raz będę :)

Ania z rodziną

na podstawie 44 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-28 01:42:43

Pokoje Gościnne - Bożena

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Wyśmienita kuchnia!!!! Gospodarze dostosowują się do różnych pór powrotów gosci:) Kameralnie, swobodnie, cudnie!!

Gość

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-27 16:40:08

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Bardzo ładny hotel, piękne widoki .Śniadania rewelacyjne. Przesympatyczni właściciele :) Polecamy serdecznie ! :)

Wioletta

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-26 13:13:08

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Zatrzymywaliśmy się kilkakrotnie i byliśmy bardzo, bardzo usatysfakcjonowani. Pokoje są zawsze starannie przygotowane i nagrzane przed przyjazdem gości w zimie. Gospodarze pomocni i życzliwi w każdej sprawie, w której się do nich zwróciliśmy. Chętnie tutaj wrócimy.

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-26 12:33:33

Pokoje Gościnne - Jan Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

SZanowny Rodzie Stachoniów! 50osobowa grupa z Tomaszowa Maz przebywała u Was w piękne słoneczne dni września.Pensjonat'Burtek'przywitał nas czyściutkimi stylowo urządzonymi pokojami.Widok z okna zapierał dech w piersi.regionalna kuchnia serwowana przez Was była kraszona sercem.Stworzyliście ciepłą,serdeczną prawdziwie góralską atmosferę. Gorąco pozdrawiamy kapelę góralską Janka Gąsienicy Fronka oraz wspaniałego przewodnika Wojtka. Kochani pobyt u Was na długo,długo zostanie w naszej pamięci. DZIEKUJEMY!!!!POZDRAWIAMY!!!!!

wojtek kuc

na podstawie 95 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-22 17:48:05

"Pod Lipami" Agroturystyka

- Witów

5.00

Piękne, ciche i urokliwe miejsce, idealne dla miłośników gór, którzy cenią sobie spokój. Domek w pełni wyposażony. Właścicielka jest niezwykle ciepłą, cierpliwą i pomocną osobą. A widoczek jest naprawdę przepiękny! Byliśmy 9 nocy i na pewno wrócimy . Pozdrawiamy!

Daria i Mateusz

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-21 09:42:47

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Gorąco polecamy pokoje u Pani Teresy. Pokoje o bardzo wysokim standardzie. Lokalizacja blisko centrum. Na pewno jeszcze tam wrócimy

Katarzyna

na podstawie 75 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-18 10:23:37

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam pobyt w Ruczaju,wszędzie blisko,spokojnie, uroczy szum strumyka i co dla mnie bardzo ważne- czyściutko.W Ruczaju byłam już nie raz i z całą pewnością jeszcze tam wrócę. Pozdrawiam :)

Marzena

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2019-09-17 10:44:43

Pokoje Gościnne - Anna i Andrzej SPYRŁA

- Zakopane

5.00

Bardzo polecamy ten domek i tych właścicieli. Spędziliśmy tam uroczy czas. Warunki bardzo fajne. Zawsze ciepła woda w łazience zadbane pokoje telewizor przepiekny wystrój wnętrza i grill na dworze . Napewno tu kiedyś powrócimy. Byliśmy tam w trójkę. Pozdrowienia dla pani Anny i całej rodziny.

Marta

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 225 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone