Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 175 następna »

dodano: 2021-04-18 06:51:22

Apartament przy Wyciągu

- Bukowina Tatrzańska

5.00

bardzo dobry stosunek jakości do ceny, wszystko świeżo po remoncie. wnętrze czyste i przytulnie urządzone, byliśmy krótko, ale bardzo polecamy

Wiktoria

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.78
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-03-21 22:28:13

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Doskonałe miejsce na relaks w Zakopanem. Wszystko zgodnie z opisem. Świetny kontakt z właścicielem obiektu. Chętnie tam wrócimy. Basen i sauna to świetny bonus w cenie noclegu.

Gość

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-03-02 15:28:09

Apartament Antałówka z ogródkiem

- Zakopane

5.00

Apartament bardzo przestronny, czysty i doskonale wyposażony. Niczego nie brakuje. Przemiła obsługa :)

Krystian

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-03-02 00:55:10

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Domek czyściutki, niczego nie brakowało. Kontakt z właścicielką bezzastrzeżeń. Jedyny minus to taki że nie mogliśmy przedłużyć pobytu bo było już zarezerowane przez innych. Był to mój pierwszy taki wyjazd i jestem MEGA zadowolona. Napewno do zobaczenia.

Gość

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-28 00:27:55

"Willa Bliźniaczek"

- Zakopane

5.00

Idealne miejsce na spokojny wypoczynek dla rodzin bądź par. Pokoje bardzo czyste, kuchnia bardzo dobrze wyposażona jest dosłownie wszystko co potrzebne do robienia własnych posiłków a nawet więcej.(w niektórych pokojach aneksy jednak bez indukcji) Właścicielki bardzo miłe i pomocne. Budynek i działka dookoła bardzo zadbane i czyste. Serdecznie polecam.

Arkadiusz

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-25 09:28:11

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Ulubione miejsce mojej rodziny i znajomych.Jeździmy do Pani Marii od 20 lat i jak tylko świat wróci do normalności będziwmy przyjeżdżać nadal. Okolica spokojna z dobrym dojazdem do Centrum, blisko przystanek. Jedzenia zawsze dużo i bardzo smaczne. Pokoje czyste, o wszystko można właścicielkę poprosić. Atmosfera cudowna, czujemy się jak w domu. Pozdrawiamy Głuszczyki

Marta Głuszcz

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-21 15:47:37

Willa Stachoniówka i Stachoniówka 2

- Zakopane

5.00

Miejsce godne polecenia.Bardzo miły Właściciel. Pokój czysty i cieplutki.Śniadania bardzo dobre duży plus za możliwość zrobienia kanapek na tzw. drogę oraz ciepłą herbatę do termosu na szlak. Miejsce do którego na pewno wrócimy :) Gorąco pozdrawiamy

Gość

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-21 08:06:56

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

5.00

Przemila obsluga czysto piekne widoki jedzenie bardzo dobre na pewno wróce

Daniell

na podstawie 50 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-20 14:43:53

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

5.00

Polecam jak najbardziej,mili gospodarze,starsza pani i jej córka,nie uciążliwi.Mieliśmy studio na parterze,ładnie urządzone,wszędzie blisko.Bardzo nam się podobało,polecam.Cena jak najbardziej adekwatna do oferty

Grzegorz

na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-19 12:58:35

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Gościliśmy w Willi DUNAJ [...] i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokoik 2 os (nie za duży bo dwójki już tak mają ,a przecież tam tylko się wyspać no i w góry) bardzo czysty,łazienka lśniąca żadnych śladów użytkowania innych gości,w pokoiku mikrofalówka,czajnik itd jak w opisie.Willa usytuowana bardzo fajnie,przestronny parking,sklepiki i cukiernia w pobliżu,widok z balkonu na góry,z Kuźnic wejście na szlaki,na cichym uboczu a blisko Krupówek.Gospodyni Pani Danuta szczerze otwarta na turystów ,porozmawia ,doradzi.Wszystko na plus.No i trzeba jeszcze wspomnieć o stronce gdzie znaleźliśmy kwaterę( jak mówi Pani Danuta fascynacja jej męża prowadzącego stronkę) jest uaktualniana na bieżąco kwatery wklejane last minute dobrze opisane nawet pogoda z kamerka online.Willa i stronka godne polecenia.Dziękujemy za spędzony tam czas i pozdrawiamy gospodarzy.

Bogdan

Odpowiedź właściciela Szanowni Państwo Z całego serca dziękujemy za opinię. Jest Nam niezmiernie miło że możemy sprostać oczekiwaniom naszych wczasowiczów. Cieszymy się , że nasza praca jest doceniana My życzymy sobie takich Gości jak Państwo kulturalnych, ciekawych i miłych. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia Nas jak będziecie w tych stronach. Pozdrawiamy i serdecznie zapraszamy. Wdzięczni Gospodarze.
na podstawie 88 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-16 09:18:24

Willa Sonia - 250m Krupówki, 100m od dol.stacji na Gubałówkę

- Zakopane

5.00

Zdecydowanie polecam pobyt w Willi Sonia. Willa zlokalizowana w super miejscu, na wyciągnięcie ręki Krupówki oraz Gubałówka. Czyste pokoje, dobre śniadania. A przede wszystkim wspaniali właściciele, którzy idą gościom na rękę i pomagają w organizacji niespodzianek .

Patrycja

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-15 20:13:32

WILLA GAZDA - pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

5.00

Obiekt bardzo czysty. Pokoje zadbane. Łazienki czyściutkie i nowocześnie urządzone. Gospodarze przesympatyczni a w szczególności Pan Artur. Przywitał nas z szeroką bazą informacji na temat okolicznych szlaków, wyciągów narciarskich, zaopatrzenia w pieczywo i coś mocniejszego. Bez problemowo przedłużył nasz pobyt. Chętnie wrócimy tutaj ponownie.

Aneta, Jacek, Joanna Kulińscy

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-02-02 10:21:52

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Bardzo fajny dom, który polecam każdemu:) bardzo przestronny, komfortowy, z dwiema łazienkami. Można poczuć się jak u siebie w domu. Niczego nie brakuje. Jest plac zabaw dla dzieci, miejsce na ognisko. A pani właścicielka przesympatyczna, ciepła, otwarta, pomocna. Na pewno tu wrócę!!!!!

Gość

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2021-01-31 10:50:40

WILLA GAZDA - pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

5.00

Cudowni ludzie, piękne miejsce, czyściutko, blisko Krupówek. Polecam wszystkim bardzo serdecznie

GOSIA

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-12-21 07:04:48

Wynajem pokoi Storczyk

- Zakopane

5.00

a o czym tu pisać? trzeba samemu sprawdzić. wracam tu z rodziną od 5 lat. bywało, że 2 razy w roku. Polecam.

Gość

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-11-30 21:19:29

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Byłem z rodziną w lutym 2020r. Bardzo chciałbym wrócić w to miejsce w 2021r.Super odpoczęliśmy. Cisza i spokój, czysty pokój,dostęp do kuchni. Wszędzie blisko. Ciekaw jestem czy pandemia przeszkodzi zakwaterować się po 4 stycznia w tym miejscu. Polecam pokój nr.6

Tomasz

na podstawie 39 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-11-08 17:58:21

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Piękny domek! Świetny kontakt z właścicielką! Polecam bardzo.

Gość

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-25 16:34:55

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

5.00

Piękne miejsce i super właściciele .Bardzo blisko do centrum. Pokoje, łazienka, aneks kuchenny bardzo czysto i pełne wyposażenie.Na pewno jeszcze wrócimy. Bardzo polecamy.

Gość

na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-19 19:43:49

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Witam gorąco polecam jest super czysto ,ładnie właściciele przemili nawet nam ze względu na dzieci pokoje zamienili po przyjeździe .Wrócimy na pewno .

Łukasz

Odpowiedź właściciela Bardzo Państwu dziękujemy. Zapraszamy do odwiedzenia Nas ponownie może uda się całą rodzinką. Życzymy dużo zdrówka, pogody ducha i samych wspaniałych dni. Ucałowania dla dziewczynek i do zobaczenia Dana i Maciek Chyc.
na podstawie 88 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-10-17 19:20:19

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Wspaniały domek, czysty i przestronny.Właścicielka bardzo sympatyczna i pomocna.Blisko do wszystkich atrakcji turystycznych.Pomimo krótkiego pobytu i deszczowej pogody, miło będziemy wspominać pobyt w Poroninie.Chętnie tam wrócimy.

Aleksandra

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 175 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2021 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone