Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 204 następna »

dodano: 2020-07-05 10:03:00

Grand Podhale Resort & Spa***

- Zakopane

5.00

Bardzo fajna miejscówka w Zakopanem. Super widoki na góry , pyszne śniadania i obsługa bardzo uprzejma i zawsze pomocna. Obiekt godny polecenia.

Rodzina J

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.79
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-03 13:37:36

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Jest super na pewno tam wrócimy kolejny raz

Gość

na podstawie 68 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-07-01 09:56:04

Willa Cisza Leśna

- Kościelisko

5.00

Byłem u Państwa Karpiel wiele razy z rodziną oraz kolegami. Pokoje są czyste i co najważniejsze nowe. Dla części pokoi jest aneks kuchenny na przedpokoju. Bardzo blisko do szlaków. Polecam !!!

Łukasz

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-24 22:21:02

Pokoje & Apartamenty Przy Szlaku Zakopane - ścisłe centrum

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce. Cały obiekt czysty i pachnący, urządzony z gustem. Właściciele pomyśleli chyba o wszystkim:) świetna lokalizacja - kilka kroków dzieli od Krupówek. Gorąco polecam.

Agnieszka

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-22 17:29:36

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Polecamy apartament Niebieski Potok. Wyposażenie komplexowe ,czyściutki, widok z balkonu przepiękny- na ranną kawkę :) .Cicho i przytulnie.Dziecko/ci mają swój pokoik z tv.Woda zawsze cieplutka .Właścicielka przemiła.Wszędzie blisko, po drugiej stronie ulicy Biedronka.Jeśli się uda wrócimy ponownie......Pozdrawiamy .

J.P.P Kiełbasa

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-22 12:05:39

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Super miejsce blisko do krupówek a cisza i spokój dla dzieci najlepszy był basen.Byliśmy z rodziną u Pani Krysi drugi raz i chętnie przyjedziemy kolejny polecam.

Krzysztof

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-16 18:52:29

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

[.] wynajmowałem domek z rodziną. Łącznie 4 osoby. Byliśmy pierwszymi gośćmi po pandemii. Przede wszystkim na początku urzekł nas widok z domku. Jest nieporównywalnie lepszy niż na zdjęciach. Nic nie przesłania Giewontu oraz pozostałych szczytów (chyba, że przesłonią je chmury). Domek funkcjonalny z pełnym wyposażeniem. Są dwie łazienki. Na parterze i piętrze, więc nie ma problemu przy większej liczbie osób. Pokoiki niewielkie, ale czyste i funkcjonalne. Mały balkonik z widokiem na góry. Idealny na wypicie porannej kawy z pięknymi widokami w tle. Na zewnątrz przystrzyżona trawa i dużo miejsca do odpoczynku. Do dyspozycji rozkładane leżaki z materacami. Gospodarze mili i pomocni. Po jednej z wycieczek porządnie zmokliśmy i zmarzliśmy. Poprosiłem o włączenie ogrzewania. Nie było żadnego problemu. Po 10 minutach w domku zrobiło się ciepło. Dodatkowym atutem jest bliskie położenie do szlaków w Kościeliskiej i Małej Łąki. I na koniec dodam, że jest bardzo cicho. Tutaj można naprawdę dobrze wypocząć. Serdecznie pozdrawiam gospodarzy. Maciej z rodziną z Olsztyna

Maciej

na podstawie 57 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-15 22:12:17

"Willa u Futra"

- Zakopane

5.00

Polecam wszystkim to miejsce. Spedzilam tam z mężem długi weekend w czerwonym apartamencie. W całym budynku było czyściutko i pachnąco.Wlasciciele bardzo sympatyczni i pomocni.Piekne widoki z okna, blisko sklep i przystanek.Nic dodać nic ująć. Juz nie możemy się doczekać kiedy znów tam wrócimy.

Katarzyna K

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-14 16:57:39

"U Doruli"

- Poronin

5.00

Polecam każdemu cisza i spokój pokoje czyste i zadbane właśnie wróciliśmy i mamy zamiar tam pojechać jeszcze raz pozdrawiamy panią właścicielkę było super

Gość

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-13 17:26:06

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Polecam z całego serca byłam rok temu było naprawdę cudownie Pani Maria to cudowna kobieta i obsługa bardzo mila w tym roku wybieramy się znowu pozdrawiam serdecznie p.joanna silska

Joanna

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.64
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 91%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-10 19:44:48

Wynajem Pokoi - "U Doroty"

- Zakopane

5.00

Miła gospodyni czyste pokoje Na pewno wrócę tam

Gość

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.56
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 89%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-07 14:09:15

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Zaliczyliśmy pierwszy i myślę, że nie ostatni męski wypad w Tatry!!! Kochamy nasze żony, że pozwoliły nam się w nich przez parę dni (POZYTYWNIE) ostro zmęczyć! Pani Danusi i jej mężowi dziękujemy za super zakwaterowanie i miłe słowo. Pokój czyściutki i zadbany z resztą tak jak cała "WILLA DUNAJ" i jej okolica. Na pewno jeszcze do Was wrócimy!!! Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy Rafał, Krzysztof i Błażej.

Rafał

na podstawie 84 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-06-02 19:51:46

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Polecam z całego serca, bardzo ladnie urządzony domek, świetna okolica, właścicielka bardzo wyrozumiała i miła!

Agata R.

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-05-25 21:18:35

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Piękny drewniany dom w stylu góralskim. Zdjęcia nic nie ukrywają. W środku bardzo czysto i przytulnie. Na zewnątrz miejsce na grilla lub ognisko. Świetne warunki a przy tym bardzo miła właścicielka. Polecam!!!

Agata

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-05-24 21:48:55

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Domek jest mega super, miałyśmy ostatnio z dziewczynami panieński cały obiekt dla nas, miejsce na grilla super właścicielka jest przemiła i bardzo pomocna zachęcam do odwiedzenia tego miejsca

Ewelina

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-05-22 21:37:59

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Zawsze czysto, Pani właścicielka bardzo miła. Dodatkowo bardzo dobra lokalizacja, polecam

Gość

na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.70
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-05-15 20:50:03

Pokoje Gościnne - Anna i Andrzej SPYRŁA

- Zakopane

5.00

Wracamy tam 3 raz i jest super.super właściciele czujemy się jak u siebie w domu

Gość

na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-03-18 10:32:16

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Gorąco polecamy, czyste pokoje, śliczny widok na góry, bardzo miła i przyjazna atmosfera, świetna lokalizacja i niska cena. Z chęcią odwiedzimy to miejsce jeszcze raz.

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-03-06 20:20:24

Dom góralski u Danuty

- Poronin

5.00

Byliśmy na weekend z większą grupą znajomych. Miejsce nas zupełnie zaskoczyło, przede wszystkim czystością i tym jak jest przytulnie urządzone i jak wyposażone. Było bardzo miło i domowo,zadbano tu naprawdę o każdy szczegół, żeby odpoczywało się jak w domu. A Pani właścicielka jest przemiłą i bardzo pomocną osobą. Polecamy wszystkim i na pewno jeszcze wrócimy :)

Gość

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2020-03-04 21:30:36

Pawlikówka 2

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam. pobyt w ferie bardzo udany, świetna baza wypadowa, czysty pokój z łazienką oraz do dyspozycji aneks kuchenny. Widok na Giewont...przesympatyczni właściciele służący radą i pomocą. Dziękujemy.

Edyta z dziećmi

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 204 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone