Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 ... 239 240 241 242 następna »

dodano: 2011-10-01 17:08:24

Pokoje Gościnne "Zosieńka"

- Zakopane

4.90

Byliśmy tam na wyjeździe terenowym w maju. Bardzo pozytywne miejsce :)

Gość M :)

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.73
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 91%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-01 15:36:17

Wynajem Pokoi - Gubałówka

- Zakopane

5.00

Fantastyczne miejsce, widoczki i atmosfera!

Gość

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-30 20:42:49

Willa "Kosista"

- Zakopane

5.00

Witam i pozdrawiam serdecznie gospodarzy Willa "Kosista". Fajne miejsce z dala od zgiełku a jednocześnie blisko gór. Jest czysto bardzo przytulnie wspaniały widok z balkonu na Tatry. Miła atmosfera i ten strumyczek obok co w nocy pięknie utula do snu. Jeszcze raz pozdrawiam i bardzo bardzo polecam Tomasz z okolic Jasła

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za komentarz i serdecznie pozdrawiamy niezwykle sympatycznych gości.
na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-30 17:13:40

"Sopalówka"

- Kościelisko

4.80


Gość

na podstawie 41 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-30 12:41:01

Zacisze

- Zakopane

4.30

Wszystko bardzo solidne. Bardzo atrakcyjne ceny. Pozdrawiamy.

Michał Pawłowski

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-30 07:17:46

Willa "Skała" pod skocznią Zakopane

- Zakopane

4.60

Pokój i łazienka czyste, smaczne posiłki i bardzo miła właścicielka. Cena przystępna. Blisko do szlaków. Polecam.

Julian

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-29 13:53:52

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00


Gość

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-29 13:02:13

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

4.90


Gość

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-28 18:58:29

Apartamenty " Kosówka "

- Zakopane

4.90

Apartament piękny, profesjonalnie urządzony, przestronny, bardzo czysty, cisza. Miejsce na samochód tuż obok.

Gość

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-28 16:46:22

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

4.60

Obiekt naprawdę godny polecenia. Zarówno pod względem lokalizacji jak i relacji jakość/cena. Bardzo miła właścicielka. Duża, świetnie wyposażona kuchnia do ogólnego użytku, jadalnia z kominkiem, przestronne pokoje. Wszystko utrzymane w ładzie i czystości. Bardzo miła właścicielka stwarzająca przyjazną atmosferę w domu. Polecam

Gość

na podstawie 63 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-28 15:41:28

Domek Góralski "Zyngra" z widokiem na góry !!!

- Zakopane

4.10

domek zgodny z opisem, jest piekny zarowno z zewnatrz jak i wewnatrz. cena coz dosyc wysoka ale widoki niezapomniane. jedyny minus to szczegolowa "inspekcja" wlascicielki na koniec pobytu. (niezbyt to mile). ogolna ocena w skali od jeden do 6 to 5 z duzym minusem:)

Gość

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-28 10:32:07

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Świetne miejsce! Apartament na prawdę w samym centrum, wszędzie chodziliśmy na piechotę. Bardzo miła Pani wynajmująca - służy radą i pomocą jeśli chodzi o najlepsze jadłodajnie w Zakopanem. Miejsce bardzo czyste. Łóżko i kanapy wygodne. Fajnie, ze jest aneks kuchenny, bo przy małych dzieciach to ogromny plus. No i miło, że są gry planszowe i filmy na płytach, bo dzieci się podczas deszczu nie nudziły wieczorami. Polecam, bo to fajne miejsce. Byłam wcześniej w Zakopanem 2 razy i poprzednie noclegi nie były udane. Ten apartament jest godny polecenia i powrotu. Bardzo ładnie odnowiona willa i piękna okolica.

Katarzyna

Odpowiedź właściciela Witam serdecznie. Bardzo dziękuję za miły komentarz w ocenie naszego apartamentu,cieszymy się że podobało sie Państwu u nas, wynika z tego iż pobyt był udany.Zapraszamy Państwa ponownie, dla wracających gosci dajemy oczwiście upusty.Proszę polecić nasz apartament znajomym i przyjaciołom.Pozdrawiam Krystyna.
na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-27 19:55:45

"Wesoła Chatka" - pokoje centrum Krupówki 37a

- Zakopane

4.90

BARDZO DOBRA LOKALIZACJA ,KRUPOWKI TUZ POD NOSEM WSZYSTKIE BARY I PUBY W ZASIEGU ,,KROKU' PRZYSTEPNA CENA POLECAMMMMMMM.....

GERTRUDA &JACEK POK.NR 7

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.72
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-27 18:19:20

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 1

- Zakopane

4.50

Opis obiektu w pełni oddaje realia. Bardzo fajne miejsce, w zaciuszu Zakopanego, obok strumyka. Niedaleko do samego Centrum ok 10 min na piechotkę. Pokoje są duże, z kuchnią i z pełnym wyposażeniem. Łazienka jest bardzo czysta. Lokal prowadzony przez bardzo miłą Panią:) Byliśmy tam z mężem już kilka razy i zawsze wracamy w to samo miejsce:) O ile jest wolne (trzeba zamawiać z wyprzedzeniem). Dobre dla rodziców z dziećmi. Z pokoi jest widok na góry, a dla leniwych można posiedzieć na tarasie i podziwiać Giewont:) o ile nie przykryją go złośliwe w Zakopanym chmury :D

K&J

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-27 13:27:39

"Wojnarówka"

- Zakopane

4.70

Podziękowania :) Od braci Shrdyków Henia i Edzia z małżonkami za bardzo miły pobyt w Waszej rezydencji i pobyt w Zakopanem w 23-25.09.2011

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-27 11:27:53

Pokoje u Hazy

- Poronin

5.00

Po wejściu do domu czujesz się jak u siebie. Gospodarze młodzi, przemili ludzie, Pani domu gotuje tak, że trzeba popuszczać dziurki w pasku: pysznie, dużo i jedzenie jest urozmaicone a placek po zbójnicku palce lizać.Dostosowują godziny posiłku do powrotu z górskich wycieczek. Dobra lokalizacja, blisko koło domu są busiki, które dowożą do centrum lub na trasy wypadowe w góry. Obok domu jest świetna "knajpka" z muzyką na żywo a jaka muzyka a jacy górale ho, ho. Gospodarz domu też gra i chętnie wieczorami w szałasie to pokazuje. U Państwa Haza jest miło, przytulnie, rodzinnie i nie drogo. Wracamy w to miejsce z ogromną przyjemnością. Byliśmy w tym roku w 14 osób i wracamy za dwa lata. Pozdrawiamy Stasię i Andrzeja - grupa ze Szczecina. Do zobaczenia

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię. Było nam bardzo miło Państwa gościć zapraszamy ponownie. Stasia i Andrzej.
na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-26 20:48:26

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

4.60


Gość

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-26 15:02:33

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

4.50

Lokalizacja doskonała jeśli ktoś lubi wieczorne wypady po dniu wędrówek po górach na krupówki, a co do samych wędrówek po górach to również rewelacja, ok 150m od przystanku BUSOWEGO:). Z pokoi, w których byłem widoki na tatry, z jednej z łazienek nawet perfekcyjny widok na giewont, co świetnie pozwala na poranną ocenę czy wybór górskiej wycieczki. Ogólnie w 100% polecam i pozdrawiam właścicieli!!

Gość

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-26 10:53:17

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

4.60

Byliśmy u Państwa juz dwa razy, i na pewno zawitamy jeszcze nie raz... Gorąco polecam, naprawdę warto!

Gość

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-25 21:38:17

Tatra Club - 2 min do Krupówek

- Zakopane

4.60

Gorąco polecam, super cena, umiejscowienie, obsługa i wieczorny klimat w jadalni ;)

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 ... 239 240 241 242 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka k / N27
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone