Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 ... 188 189 190 191 następna »

dodano: 2011-10-05 18:59:39

Pokoje Gościnne "Zosieńka"

- Zakopane

5.00

Byłam u Pani Zosi parę lat temu przed remontem parę razy i już w tedy był wysoki standard i bardzo przystępna cena, a teraz to już w ogóle jest super. A Pani Zosia jest prze miła, prze sympatyczną osobą. Atmosfera rodzinna. POLECAM!! Bardzo blisko na Krupówki, Nosal prawie pod nosem :) widoki z okien na Gubałówkę i Kasprowy oraz skocznie. Niesamowity efekt w sylwestra.

Agata

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-05 15:10:14

Pod Nosalem

- Zakopane

4.60

Kiedyś dawno temu z braku laku wylądowałem tutaj zupełnie z przypadku. Od tamtej pory rok w rok , czasem nie raz i nie dwa, zjawiam się "Pod Nosalem" i zawsze jest miło i sympatycznie. Samochód można zostawić na zamykanym parkingu, pokoje bardzo duże, w drewnie, jest przytulnie i ciepło. Wyposażone we wszystko co potrzebne do małego śniadania czy kolacji. Zawsze perfekcyjnie czysto. Właściciele są bardzo miłymi ludzmi:) Lokalizacja bardzo dobra dla tych którzy chcą rano szybko wyjść w góry.

RP

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-05 11:31:44

Chałupki pod Giewontem

- Murzasichle

4.90

REWELACJA!!! Jeżeli ktoś się zastanawia i ma watpliwości, to niech o nich zapomni (o tych wątpliwościach ;)) Byliśmy we wrześniu i na pewno za rok wrócimy!!! Pozdrowienia z Koszalin i Sianowa :)

siwy.1

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-04 19:33:24

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Przesymaptyczni Gospodarze, fantastyczne warunki, cisza i spokój, a za płotem kozioł, kozy i owce na łące... Super! Gorąco polecam!

Dorota

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za piąteczki!!!Do zobaczenia!
na podstawie 86 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-04 18:26:22

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

4.40

Byłem kilkanaście razy - na prawdę polecam. Blisko centrum ,bardzo dobre warunki,pełna swoboda oraz sympatyczni właściciele.

Jarek

Odpowiedź właściciela dziękujemy za pozytywną opinie Panie Jarku.ZAPRASZAMY
na podstawie 95 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-04 15:19:30

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

4.80

obiekt doskonały do wypoczynku i rekreacji . bardzo przystępna cena ,czystość na najwyższym poziomie,przychylność gospodarzy.wspaniałe wyposażenie,cisza,spokój. jest to miejsce godne polecenia. bylam tam i innego noclegu nie potrzebuję w tych rejonach .bardzo chętnie tam wracam i polecam każdemu kto ceni sobie czystość ,wygodę i kulturę.

Gość

na podstawie 49 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-04 11:51:37

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Witam. Podczas licznych noclegów spędzonych do tej pory w Zakopanem i okolicach, najbardziej jednak zapamiętam te chwile, które spędziłem w willi "Dunaj". Ktoś mógłby zapytać dlaczego?, więc od razu odpowiem. Po pierwsze gościna stoi tutaj na najwyższym poziomie, a gospodarze są niesamowici. Więcej na ten temat nic nie napiszę, gdyż po prostu - "proszę się o tym przekonać osobiście" !. Po drugie jest to wspaniałe miejsce na bazę wypadową w góry, jak i również do spokojnego wypoczynku ( cisza, wręcz melancholijny spokój ). Co do wypadów Tatry polecam to miejsce dla miłośników wędrówek. Do Kuźnic z owego miejsca noclegowego jest bardzo blisko, a stąd przecież często zaczyna się wyprawy. Nie wspomnę już o bliskości sklepów, cukierni i innych, które są wręcz na wyciągnięcie ręki. Na Krupówki dla osób, które bardziej wolą spędzać czas w samym mieście, spacerkiem jest również blisko. Dla miłośników długich wypraw w Tatry, po zejściu z gór istotnym elementem jest również możność zjedzenia czegoś ciepłego. I tutaj właśnie willę "Dunaj", dzieli niewielka odległość od wspaniałej gospody z przepysznym jedzeniem, która znajduje się zaraz przy rondzie pod Kuźnicami, a jej nazwa brzmi "Gospoda kolibecka". Zatem naprawdę gorąco, a nawet i bardziej polecam to właśnie miejsce na wypoczynek od codziennego życiowego chaosu i zgiełku.

Wojtek

Odpowiedź właściciela Dzięki Panie Wojtku,serdeczne dzięki!
na podstawie 86 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-03 23:16:52

Willa "Kosista"

- Zakopane

5.00

Niemal jak u Pana Boga za piecem .. cisza, spokój, piękna panorama gór z balkonu, kojący szum płynącego obok domu strumyka, czyste przestrzenne pokoje, a przede wszystkim Wspaniali Gospodarze .. Miejsce, w którym czuje się ciepło domowego ogniska. Miejsce, w którym radość graniczy z dobrem. Miejsce, do którego chciałoby się codziennie wracać. Ludzie szukają przez całe swoje życie cichej obecności kogoś, która trwa nawet wtedy, gdy zamilkną słowa .. Miejsce to i jego Gospodarze na pewno zostaną w pamięci i nadziei ponownego spotkania. Pani Kasiu, Panie Bartku - dziękuję, że jesteście.

Wędrowniczki z Gliwic :)

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za pobyt i tak wiele cudownych słów.My również bardzo miło i ciepło Panie wspominamy. Mieliśmy wielkie szczęście spotkać tak wspaniałe osoby,z którymi chciałoby się codziennie przebywać.Mam wielką nadzieję, że znów się spotkamy. Ja również dziękuję że jesteście Drogie Panie!!! Kasia
na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-03 14:32:08

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

4.50

Byłam tam po raz pierwszy .Wszystko ok. i napewno tam wrócę .Pozdrawiam i zachęcam do wypoczynku w tej willi. Maria

Gość

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-03 12:03:11

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

4.40

Do obiektu trafiliśmy przez przypadek.Atmosfera bardzo przyjazna,wspaniała domowa kuchnia.Chętnie tam wrócimy.

Gośka

na podstawie 49 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-03 11:42:18

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

4.10

Nie ma do czego się przyczepić.

Gość

na podstawie 64 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-03 10:11:35

Wynajem Pokoi - Gutowa 5c

- Murzasichle

4.70

Spędziliśmy tu z rodziną 2 tygodnie ferii zimowych! Było wspaniale. Miła, rodzinna atmosfera, pyszne jedzenie. Z dala od zgiełku głównej ulicy. Czysto, świeżo, ciepło, i super widok z okna! Świetna proporcja jakości do ceny!! Gorąco polecam!

Anna

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-02 18:12:42

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Serdecznie polecam pobyt w tym pensjonacie ,przemili gospodarze , wzorowa czystość . Bardzo miło wspominam to miejsce na pewno tam wrócę (już nie mogę się doczekać).

Aneta

na podstawie 45 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-02 12:36:46

Wynajem pokoi "u Bartka"

- Zakopane

4.00


Gość

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-01 23:25:15

"Wynajem Pokoi - Wiktoria Łojas"

- Zakopane

4.10

Byłam tu dwurotnie i na pewno jeszce wrócę. Serdecznie polecam wszystkim, którzy przyjeżdżają do Zakopanego dla pięknego widoku gór, a przede wszystkim spooju, ciszy i wypoczynku.

Gość

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.87
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-01 22:18:07

Willa u Daniela Salwatoriańska 6

- Zakopane

4.70

Byłem po raz kolejny, tym razem z żoną, to nasza 30 rocznica ślubu była. Czuję się tu jak w domu. Pani Helena, właścicielka jest wspaniałą kobietą, Pani Hania i pozostałe panie są fantastyczne, miłe i sympatyczne. Nie mogę się doczekać przyszłego roku, kiedy znowu pojadę do moich miłych pań. Czekajcie na mnie, na pewno przyjadę, już za wami tęsknię.

Adam

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-01 17:08:24

Pokoje Gościnne "Zosieńka"

- Zakopane

4.90

Byliśmy tam na wyjeździe terenowym w maju. Bardzo pozytywne miejsce :)

Gość M :)

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-01 15:36:17

Wynajem Pokoi - Gubałówka

- Zakopane

5.00

Fantastyczne miejsce, widoczki i atmosfera!

Gość

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-30 20:42:49

Willa "Kosista"

- Zakopane

5.00

Witam i pozdrawiam serdecznie gospodarzy Willa "Kosista". Fajne miejsce z dala od zgiełku a jednocześnie blisko gór. Jest czysto bardzo przytulnie wspaniały widok z balkonu na Tatry. Miła atmosfera i ten strumyczek obok co w nocy pięknie utula do snu. Jeszcze raz pozdrawiam i bardzo bardzo polecam Tomasz z okolic Jasła

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za komentarz i serdecznie pozdrawiamy niezwykle sympatycznych gości.
na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-30 17:13:40

"Sopalówka"

- Kościelisko

4.80


Gość

na podstawie 45 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 ... 188 189 190 191 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2020 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone