Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 ... 133 134 135

dodano: 2011-09-27 19:55:45

"Wesoła Chatka" - pokoje centrum Krupówki 37a

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.90

BARDZO DOBRA LOKALIZACJA ,KRUPOWKI TUZ POD NOSEM WSZYSTKIE BARY I PUBY W ZASIEGU ,,KROKU' PRZYSTEPNA CENA POLECAMMMMMMM.....

GERTRUDA &JACEK POK.NR 7

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.76
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-27 11:27:53

Pokoje u Hazy

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Po wejściu do domu czujesz się jak u siebie. Gospodarze młodzi, przemili ludzie, Pani domu gotuje tak, że trzeba popuszczać dziurki w pasku: pysznie, dużo i jedzenie jest urozmaicone a placek po zbójnicku palce lizać.Dostosowują godziny posiłku do powrotu z górskich wycieczek. Dobra lokalizacja, blisko koło domu są busiki, które dowożą do centrum lub na trasy wypadowe w góry. Obok domu jest świetna "knajpka" z muzyką na żywo a jaka muzyka a jacy górale ho, ho. Gospodarz domu też gra i chętnie wieczorami w szałasie to pokazuje. U Państwa Haza jest miło, przytulnie, rodzinnie i nie drogo. Wracamy w to miejsce z ogromną przyjemnością. Byliśmy w tym roku w 14 osób i wracamy za dwa lata. Pozdrawiamy Stasię i Andrzeja - grupa ze Szczecina. Do zobaczenia

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię. Było nam bardzo miło Państwa gościć zapraszamy ponownie. Stasia i Andrzej.
na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-26 15:02:33

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.50

Lokalizacja doskonała jeśli ktoś lubi wieczorne wypady po dniu wędrówek po górach na krupówki, a co do samych wędrówek po górach to również rewelacja, ok 150m od przystanku BUSOWEGO:). Z pokoi, w których byłem widoki na tatry, z jednej z łazienek nawet perfekcyjny widok na giewont, co świetnie pozwala na poranną ocenę czy wybór górskiej wycieczki. Ogólnie w 100% polecam i pozdrawiam właścicieli!!

Gość

na podstawie 43 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-26 10:53:17

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.60

Byliśmy u Państwa juz dwa razy, i na pewno zawitamy jeszcze nie raz... Gorąco polecam, naprawdę warto!

Gość

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-25 21:38:17

Tatra Club - 2 min do Krupówek

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.60

Gorąco polecam, super cena, umiejscowienie, obsługa i wieczorny klimat w jadalni ;)

Gość

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-23 21:55:44

Willa "Kosista"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Witam Szczerze polecam pobyt w willi Kosista. Wspaniałe miejsce, ciche z dala od zgiełku. Czyściutko, cicho, przytulnie. Wspaniały widok z tarasu na Giewont.Przesympatyczni gospodarze Pani Kasia i Pan Bartek. Czuć przyjazną atmosferę.Polecę znajomym i wrócę raz jeszcze, jak tylko będzie okazja. Anna

Anna

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię.Mamy wielkie szczęście do wyjątkowych gości. Pozdrawiamy
na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-23 16:08:31

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.60

Apartament godny polecenia.doskonała lokalizacja.

angela

na podstawie 43 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 ... 133 134 135

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2024 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone