Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 ... 224 225 226

dodano: 2011-09-28 16:46:22

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

4.60

Obiekt naprawdę godny polecenia. Zarówno pod względem lokalizacji jak i relacji jakość/cena. Bardzo miła właścicielka. Duża, świetnie wyposażona kuchnia do ogólnego użytku, jadalnia z kominkiem, przestronne pokoje. Wszystko utrzymane w ładzie i czystości. Bardzo miła właścicielka stwarzająca przyjazną atmosferę w domu. Polecam

Gość

na podstawie 64 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-28 15:41:28

Domek Góralski "Zyngra" z widokiem na góry !!!

- Zakopane

4.10

domek zgodny z opisem, jest piekny zarowno z zewnatrz jak i wewnatrz. cena coz dosyc wysoka ale widoki niezapomniane. jedyny minus to szczegolowa "inspekcja" wlascicielki na koniec pobytu. (niezbyt to mile). ogolna ocena w skali od jeden do 6 to 5 z duzym minusem:)

Gość

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-28 10:32:07

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Świetne miejsce! Apartament na prawdę w samym centrum, wszędzie chodziliśmy na piechotę. Bardzo miła Pani wynajmująca - służy radą i pomocą jeśli chodzi o najlepsze jadłodajnie w Zakopanem. Miejsce bardzo czyste. Łóżko i kanapy wygodne. Fajnie, ze jest aneks kuchenny, bo przy małych dzieciach to ogromny plus. No i miło, że są gry planszowe i filmy na płytach, bo dzieci się podczas deszczu nie nudziły wieczorami. Polecam, bo to fajne miejsce. Byłam wcześniej w Zakopanem 2 razy i poprzednie noclegi nie były udane. Ten apartament jest godny polecenia i powrotu. Bardzo ładnie odnowiona willa i piękna okolica.

Katarzyna

Odpowiedź właściciela Witam serdecznie. Bardzo dziękuję za miły komentarz w ocenie naszego apartamentu,cieszymy się że podobało sie Państwu u nas, wynika z tego iż pobyt był udany.Zapraszamy Państwa ponownie, dla wracających gosci dajemy oczwiście upusty.Proszę polecić nasz apartament znajomym i przyjaciołom.Pozdrawiam Krystyna.
na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-27 19:55:45

"Wesoła Chatka" - pokoje centrum Krupówki 37a

- Zakopane

4.90

BARDZO DOBRA LOKALIZACJA ,KRUPOWKI TUZ POD NOSEM WSZYSTKIE BARY I PUBY W ZASIEGU ,,KROKU' PRZYSTEPNA CENA POLECAMMMMMMM.....

GERTRUDA &JACEK POK.NR 7

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-27 18:19:20

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 1

- Zakopane

4.50

Opis obiektu w pełni oddaje realia. Bardzo fajne miejsce, w zaciuszu Zakopanego, obok strumyka. Niedaleko do samego Centrum ok 10 min na piechotkę. Pokoje są duże, z kuchnią i z pełnym wyposażeniem. Łazienka jest bardzo czysta. Lokal prowadzony przez bardzo miłą Panią:) Byliśmy tam z mężem już kilka razy i zawsze wracamy w to samo miejsce:) O ile jest wolne (trzeba zamawiać z wyprzedzeniem). Dobre dla rodziców z dziećmi. Z pokoi jest widok na góry, a dla leniwych można posiedzieć na tarasie i podziwiać Giewont:) o ile nie przykryją go złośliwe w Zakopanym chmury :D

K&J

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-27 13:27:39

"Wojnarówka"

- Zakopane

4.70

Podziękowania :) Od braci Shrdyków Henia i Edzia z małżonkami za bardzo miły pobyt w Waszej rezydencji i pobyt w Zakopanem w 23-25.09.2011

Gość

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-27 11:27:53

Pokoje u Hazy

- Poronin

5.00

Po wejściu do domu czujesz się jak u siebie. Gospodarze młodzi, przemili ludzie, Pani domu gotuje tak, że trzeba popuszczać dziurki w pasku: pysznie, dużo i jedzenie jest urozmaicone a placek po zbójnicku palce lizać.Dostosowują godziny posiłku do powrotu z górskich wycieczek. Dobra lokalizacja, blisko koło domu są busiki, które dowożą do centrum lub na trasy wypadowe w góry. Obok domu jest świetna "knajpka" z muzyką na żywo a jaka muzyka a jacy górale ho, ho. Gospodarz domu też gra i chętnie wieczorami w szałasie to pokazuje. U Państwa Haza jest miło, przytulnie, rodzinnie i nie drogo. Wracamy w to miejsce z ogromną przyjemnością. Byliśmy w tym roku w 14 osób i wracamy za dwa lata. Pozdrawiamy Stasię i Andrzeja - grupa ze Szczecina. Do zobaczenia

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię. Było nam bardzo miło Państwa gościć zapraszamy ponownie. Stasia i Andrzej.
na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-26 20:48:26

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

4.60


Gość

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-26 15:02:33

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

4.50

Lokalizacja doskonała jeśli ktoś lubi wieczorne wypady po dniu wędrówek po górach na krupówki, a co do samych wędrówek po górach to również rewelacja, ok 150m od przystanku BUSOWEGO:). Z pokoi, w których byłem widoki na tatry, z jednej z łazienek nawet perfekcyjny widok na giewont, co świetnie pozwala na poranną ocenę czy wybór górskiej wycieczki. Ogólnie w 100% polecam i pozdrawiam właścicieli!!

Gość

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-26 10:53:17

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

4.60

Byliśmy u Państwa juz dwa razy, i na pewno zawitamy jeszcze nie raz... Gorąco polecam, naprawdę warto!

Gość

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-25 21:38:17

Tatra Club - 2 min do Krupówek

- Zakopane

4.60

Gorąco polecam, super cena, umiejscowienie, obsługa i wieczorny klimat w jadalni ;)

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-25 21:33:40

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

4.90

Bardzo dobre warunki,właściciele super ,z przyjemnością wrócimy znów

Bogdan

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-23 21:55:44

Willa "Kosista"

- Zakopane

5.00

Witam Szczerze polecam pobyt w willi Kosista. Wspaniałe miejsce, ciche z dala od zgiełku. Czyściutko, cicho, przytulnie. Wspaniały widok z tarasu na Giewont.Przesympatyczni gospodarze Pani Kasia i Pan Bartek. Czuć przyjazną atmosferę.Polecę znajomym i wrócę raz jeszcze, jak tylko będzie okazja. Anna

Anna

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię.Mamy wielkie szczęście do wyjątkowych gości. Pozdrawiamy
na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-23 16:08:31

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

4.60

Apartament godny polecenia.doskonała lokalizacja.

angela

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 ... 224 225 226

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2019 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone