Noclegi pod Tatrami



miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

« poprzednia 1 ... 148 149 150

dodano: 2011-10-01 22:18:07

Willa u Daniela Salwatoriańska 6

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.70

Byłem po raz kolejny, tym razem z żoną, to nasza 30 rocznica ślubu była. Czuję się tu jak w domu. Pani Helena, właścicielka jest wspaniałą kobietą, Pani Hania i pozostałe panie są fantastyczne, miłe i sympatyczne. Nie mogę się doczekać przyszłego roku, kiedy znowu pojadę do moich miłych pań. Czekajcie na mnie, na pewno przyjadę, już za wami tęsknię.

Adam

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-10-01 15:36:17

Wynajem Pokoi - Gubałówka

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Fantastyczne miejsce, widoczki i atmosfera!

Gość

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-30 20:42:49

Willa "Kosista"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Witam i pozdrawiam serdecznie gospodarzy Willa "Kosista". Fajne miejsce z dala od zgiełku a jednocześnie blisko gór. Jest czysto bardzo przytulnie wspaniały widok z balkonu na Tatry. Miła atmosfera i ten strumyczek obok co w nocy pięknie utula do snu. Jeszcze raz pozdrawiam i bardzo bardzo polecam Tomasz z okolic Jasła

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za komentarz i serdecznie pozdrawiamy niezwykle sympatycznych gości.
na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-30 07:17:46

Willa "Skała" pod skocznią Zakopane

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.60

Pokój i łazienka czyste, smaczne posiłki i bardzo miła właścicielka. Cena przystępna. Blisko do szlaków. Polecam.

Julian

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-29 13:53:52

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00


Gość

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.62
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-29 13:02:13

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.90


Gość

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-28 18:58:29

Apartamenty " Kosówka "

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.90

Apartament piękny, profesjonalnie urządzony, przestronny, bardzo czysty, cisza. Miejsce na samochód tuż obok.

Gość

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-28 16:46:22

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.60

Obiekt naprawdę godny polecenia. Zarówno pod względem lokalizacji jak i relacji jakość/cena. Bardzo miła właścicielka. Duża, świetnie wyposażona kuchnia do ogólnego użytku, jadalnia z kominkiem, przestronne pokoje. Wszystko utrzymane w ładzie i czystości. Bardzo miła właścicielka stwarzająca przyjazną atmosferę w domu. Polecam

Gość

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-28 15:41:28

Domek Góralski "Zyngra" z widokiem na góry !!!

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.10

domek zgodny z opisem, jest piekny zarowno z zewnatrz jak i wewnatrz. cena coz dosyc wysoka ale widoki niezapomniane. jedyny minus to szczegolowa "inspekcja" wlascicielki na koniec pobytu. (niezbyt to mile). ogolna ocena w skali od jeden do 6 to 5 z duzym minusem:)

Gość

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-28 10:32:07

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Świetne miejsce! Apartament na prawdę w samym centrum, wszędzie chodziliśmy na piechotę. Bardzo miła Pani wynajmująca - służy radą i pomocą jeśli chodzi o najlepsze jadłodajnie w Zakopanem. Miejsce bardzo czyste. Łóżko i kanapy wygodne. Fajnie, ze jest aneks kuchenny, bo przy małych dzieciach to ogromny plus. No i miło, że są gry planszowe i filmy na płytach, bo dzieci się podczas deszczu nie nudziły wieczorami. Polecam, bo to fajne miejsce. Byłam wcześniej w Zakopanem 2 razy i poprzednie noclegi nie były udane. Ten apartament jest godny polecenia i powrotu. Bardzo ładnie odnowiona willa i piękna okolica.

Katarzyna

Odpowiedź właściciela Witam serdecznie. Bardzo dziękuję za miły komentarz w ocenie naszego apartamentu,cieszymy się że podobało sie Państwu u nas, wynika z tego iż pobyt był udany.Zapraszamy Państwa ponownie, dla wracających gosci dajemy oczwiście upusty.Proszę polecić nasz apartament znajomym i przyjaciołom.Pozdrawiam Krystyna.
na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-27 19:55:45

"Wesoła Chatka" - pokoje centrum Krupówki 37a

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.90

BARDZO DOBRA LOKALIZACJA ,KRUPOWKI TUZ POD NOSEM WSZYSTKIE BARY I PUBY W ZASIEGU ,,KROKU' PRZYSTEPNA CENA POLECAMMMMMMM.....

GERTRUDA &JACEK POK.NR 7

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.76
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-27 11:27:53

Pokoje u Hazy

- Poronin

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Po wejściu do domu czujesz się jak u siebie. Gospodarze młodzi, przemili ludzie, Pani domu gotuje tak, że trzeba popuszczać dziurki w pasku: pysznie, dużo i jedzenie jest urozmaicone a placek po zbójnicku palce lizać.Dostosowują godziny posiłku do powrotu z górskich wycieczek. Dobra lokalizacja, blisko koło domu są busiki, które dowożą do centrum lub na trasy wypadowe w góry. Obok domu jest świetna "knajpka" z muzyką na żywo a jaka muzyka a jacy górale ho, ho. Gospodarz domu też gra i chętnie wieczorami w szałasie to pokazuje. U Państwa Haza jest miło, przytulnie, rodzinnie i nie drogo. Wracamy w to miejsce z ogromną przyjemnością. Byliśmy w tym roku w 14 osób i wracamy za dwa lata. Pozdrawiamy Stasię i Andrzeja - grupa ze Szczecina. Do zobaczenia

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię. Było nam bardzo miło Państwa gościć zapraszamy ponownie. Stasia i Andrzej.
na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-26 20:48:26

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 4.60


Gość

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-26 15:02:33

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.50

Lokalizacja doskonała jeśli ktoś lubi wieczorne wypady po dniu wędrówek po górach na krupówki, a co do samych wędrówek po górach to również rewelacja, ok 150m od przystanku BUSOWEGO:). Z pokoi, w których byłem widoki na tatry, z jednej z łazienek nawet perfekcyjny widok na giewont, co świetnie pozwala na poranną ocenę czy wybór górskiej wycieczki. Ogólnie w 100% polecam i pozdrawiam właścicieli!!

Gość

na podstawie 40 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-26 10:53:17

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.60

Byliśmy u Państwa juz dwa razy, i na pewno zawitamy jeszcze nie raz... Gorąco polecam, naprawdę warto!

Gość

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-25 21:38:17

Tatra Club - 2 min do Krupówek

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.60

Gorąco polecam, super cena, umiejscowienie, obsługa i wieczorny klimat w jadalni ;)

Gość

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-25 21:33:40

Pokoje Gościnne Kotlina

- Murzasichle

ocenaocenaocenaocenaocena 4.90

Bardzo dobre warunki,właściciele super ,z przyjemnością wrócimy znów

Bogdan

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-23 21:55:44

Willa "Kosista"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 5.00

Witam Szczerze polecam pobyt w willi Kosista. Wspaniałe miejsce, ciche z dala od zgiełku. Czyściutko, cicho, przytulnie. Wspaniały widok z tarasu na Giewont.Przesympatyczni gospodarze Pani Kasia i Pan Bartek. Czuć przyjazną atmosferę.Polecę znajomym i wrócę raz jeszcze, jak tylko będzie okazja. Anna

Anna

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinię.Mamy wielkie szczęście do wyjątkowych gości. Pozdrawiamy
na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2011-09-23 16:08:31

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

ocenaocenaocenaocenaocena 4.60

Apartament godny polecenia.doskonała lokalizacja.

angela

na podstawie 40 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

« poprzednia 1 ... 148 149 150

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis zol.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

Kontakt

ZoL.pl - ZAKOPANEonline


ul. Oberconiówka 27A
34-500 ZAKOPANE
tel. 18-20-116-55
kom. 660-984-000
e-mail: biuro@zol.pl

FB YT Instagram
RODO-Polityka Prywatności

  ©2002-2022 ZAKOPANEonline.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone