ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 249 następna »

dodano: 2017-08-17 14:44:19

Willa To Tu - Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo fajne, klimatyczne i zaciszne miejsce. Domek urządzony w góralskim stylu, pokój duży i wygodny z aneksem kuchennym. Do Krupówek bliziutko, kilka minut na nogach. Oferta w 100% zgodna z opisem. Właściciele bardzo mili. Polecam serdecznie każdemu. Oczywiście jeszcze tam wrócimy :)

Wiola

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-16 22:15:34

Dom Wypoczynkowy "Halina"

- Biały Dunajec

4.50

Wróciliśmy z b.krótkiego wypadu było super.Polecam nocleg pokoje przestronne i czyste. Jedzenie b.dobre obsługa miła. Już poleciła znajomym. Myślę że wrócimy na pewno wrócimy. :-)

Gość

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-16 20:40:13

Wynajem pokoi Storczyk

- Zakopane

5.00

Ze względu na gigantyczne korki po drodze na miejsce przybiliśmy około godziny 24, jednakże Gospodarz przywitał nas bez żadnych pretensji. Pokazał pokój, pomógł nawet nosi bagaż :) Pokój był bardzo czysty. Mimo że był mały to wygodnie się w nim funkcjonowało. Bardzo ładnie pachnąca pościel i wygodne łóżka. Na korytarzu był ogólnodostępny aneks kuchenny. Mimo że był dostępny dla wszystkich to było czysto. Dostępne były m.in.: stolik z krzesłami, lodówka, kuchenka, czajnik, dużo szklanek i talerzy. Miejsce bardzo blisko Ronda JPII więc świetna lokalizacja jako baza wypadowa - na Kuźnice chwila drogi, blisko autobus - choć trzeba liczyć się z tym, że im późniejsza godzina tym autobusy przyjeżdżają bardziej zapełnione bądź w ogóle się nie zatrzymują. Na Krupówki około 2km, ale po tylu km spędzonych na szlaku Krupówki nie były nam w głowach :) Ogólnie miejsce godne polecenia i na przyszły rok uwzględnię to miejsce.

Agnieszka z Torunia

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-15 20:22:24

Willa Deja Vu

- Zakopane

5.00

Ze zdziwieniem i zażenowaniem przeczytałem opinię "gościa" z Tczewa. U p.Barbary przebywałem z żoną 4-krotnie( zajmowaliśmy pokoje 2,3 jak i 4 osobowe) a ostatnio zabraliśmy także 9 letnią wnuczkę.Dziwi mnie opinia "gościa" z Tczewa gdyż my za każdym razem zastawaliśmy pokoje czyściutkie a pościel świeżą i pachnącą. Łazienka wysprzątana, bez pleśni i grzybów. Zarzut skrzypiącego parkietu jest wręcz śmieszny bo to parkiet w obiekcie zabytkowym ponad 90 letnim i nie skrzypiał w sposób uniemożliwiający wypoczynek nocny. W pokojach, w których mieszkaliśmy ( w tym również w pokoju "gościa z Tczewa") nigdy nie słyszałem skrzypienia wersalki czy kanapy.Jeździmy z żoną w różne miejsca w Polsce, do różnych obiektów i jeżeli mamy jakieś zastrzeżenia co do pokoju to zwykle zgłaszamy to właścicielom od razu, bo nie widzę powodu żeby znosić niewygodę. Gospodarze p.Barbara i jej mąż p.Zbyszek zawsze służyli nam pomocą, doradzali w kwestii zwiedzania Zakopanego jak i wyboru tras wycieczek górskich.Nigdy nie zauważyłem aby gospodarze byli pod wpływem alkoholu. My na pewno wrócimy do p.Barbary i p.Zbyszka i wszystkim polecamy tam pobyt. Anna i Bogdan z Łodzi

Anna i Bogdan

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-15 16:48:38

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Fantastyczne miejsce.Oaza ciszy i spokoju tuż obok zatłoczonego i hałaśliwego Zakopanego.Jak tam rano smakuje kawa!!!Wieczorem drink z takimi widokami!Właściciele przemili.Blisko do szlaków, jak ktoś lubi tłumy to na Krupówki też blisko!Domek świetny , no i ten taras z widokiem na Czerwone Wierchy i Giewont!Polecam , polecam i jeszcze raz polecam!!!

Gość

na podstawie 39 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-15 15:20:03

Willa Sichła

- Murzasichle

5.00

Gorąco polecam pobyt w Willi Sichła. Bardzo miła właścicielka i przyjemna okolica. Dobra cena w stosunku do jakości. Zazwyczaj wakacje w górach spędzaliśmy w Zakopanem. Tym razem wybraliśmy Murzasichle ze wzgledu na długi weekend i obawę przed tlumami turystów. I to był dobry wybór. Okolica jest cicha i spokojna, ale także nie brakuje w niej infrastruktury turystycznej. W pobliżu jest kilka karczm i sklepów. Z miejscowości jest także dobry dojazd w góry.

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-15 13:54:11

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

4.00

Miły pobyt ,wszędzie bardzo blisko. Właściciele bardzo mili.Polecam ten obiekt .

Gość

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-14 20:56:20

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

bardzo mile wspominamy pobyt w Willi Ruczaj,bardzo blisko do centrum. pokoj czysty i zadbany pani właścicielka bardzo miła,nie mieliśmy żadnych problemow z zameldowaniem. Wszystko super i napewno odwiedzimy za rok:) Serdecznie Pozdrawiamy :)

Gość

na podstawie 58 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.67
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-14 19:51:19

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Dziękujemy miłym gospodarzom za udany pobyt w Ich gościnnym domu. Trzeci rok spędzamy urlop " U Moniki i Lidii " i jak zwykle jest bardzo miło, czysto, swobodnie . Powracamy każdego roku wiedząc, że pobyt będzie udany i przyjemny . Serdecznie pozdrawiamy, bardzo dziękujemy i już teraz rezerwujemy naszą " Kryjówkę Kwiczoła " na przyszły rok. Anna Kotowska z Łodzi.

Ania z Łodzi

Odpowiedź właściciela Bardzo serdecznie dziękujemy. Cieszymy się gdy nasi Goście dobrze wypoczną, staramy się, aby tak było. Serdecznie zapraszamy na przyszły rok. W celu dokonania rezerwacji prosimy dzwonić jak tylko będzie wiadomy termin pobytu. Serdecznie pozdrawiamy Gospodarze
na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-14 15:06:46

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w willi józefinka.wszystkie informacje dotyczące pokoju jak i pobytu się zgadzaly.pokoj z łazienką czysty i zadbany jednocześnie słoneczny i z widokiem na góry. Przemiła właścicielka dbajaca o wszystko by pobyt u niej był jak najprzyjemniejszy.lokalizacja bardzo dobra blisko do kuźnic.do Krupówek 25min spacerkiem.w promieniu 200m jest w czym wybierać że sklepów po restauracje.wiec z naszej strony zostało nam tylko polecić ten obiekt-dziekujemy za pobyt i pozdrawiamy

Krystian

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-14 13:28:17

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Wyjątkowe miejsce w całym Zakopanym, które zdecydowanie każdemu polecamy !! Wszystkie pozytywne opinie są jak najbardziej prawdziwe, od nienagannej czystości po ujmująca serdeczność i życzliwość gospodarzy :))Nasze sprawdzone miejsce od lat, do którego zawsze chętnie wracamy :D

Gość Zabrze

na podstawie 46 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-14 09:32:39

Pokoje Gościnne - Bożena

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Nie spotkałem się z tak życzliwą rodziną już bardzo dawno. Jedzenie przygotowywane na śniadanie i obiad na najwyższym poziomie. Pozdrawiam właścicieli wraz z całą rodziną bardzo serdecznie.

( proboszcz)

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-13 20:55:23

Pokoje Gościnne U Chyców

- Zakopane

5.00

Bylismy u Panstwa 1 raz. Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu ,gospodarze sa bardzo przemili i sympatyczni , pomocni. Pokoje czyste, zgodne z opisem. Godne polecenia. Pobyt u Panstwa Chycow , choc krotki , wspominamy mile :) . Marta i Czeslaw z Lublina. Pozdrawiamy serdecznie.

Marta i Czeslaw

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-13 18:09:00

Wynajem Pokoi - "u Lucyny"

- Poronin

5.00

Domowa atmosfera, najlepsze jedzenie miejsce godne polecenia. Na pewno wrócimy do Was mili gospodarze. Ps. Staszku szykuj kojce dla psów. :):):)

Mariusz&Kasia z dzieciakami

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-13 14:30:19

"Willa Czuberna"

- Poronin

5.00

Rewelacja

Gosc

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-13 12:34:20

"Arkady II" 50 m do Krupówek

- Zakopane

5.00

Czyste,wygodne,ladne pokoje.wszedzie bardzo blisko.cena naprawde adekwatna do oferowanych warunkow.mila obsuga.serdecznie polecam.ja wiem ze tam wroce wkrotce.turysci z malborka

Gość

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.58
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-12 18:37:49

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Super.pokoje czyste pachnace.bardzo mila atmosfera.wrocimy z przyjemnością.polecamy

Rodzina z wielkopolski

na podstawie 55 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-12 11:26:03

Pokoje Gościnne Niezapominajka

- Zakopane

5.00

Polecamy! Pokoje zadbane, czysto, właściciele bardzo sympatyczni wszędzie blisko! :) :)

Beata

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-11 21:11:15

Willa Anulka

- Zakopane

5.00

To był nasz pierwszy pobyt w "Anulce" i mam nadzieję, że nie ostatni. Gospodarze przemili, nienarzucający swojej obecności ale zawsze pomocni. Wszędzie czyściutko, miło, przytulnie. Pościele śnieżnobiałe, pachnące, przygotowane ręczniki dla gości. Kuchnia wyposażona w niezbędne sprzęty. Wszystko przygotowane tak, żeby turyści czuli się swobodnie. Okolica cicha i urokliwa. Jednym słowem... No właśnie jednym słowem się nie da, ale jeżeli chcecie spędzić miło czas w naprawdę świetnych warunkach, to polecamy właśnie Anulkę. Do Zakopanego wrócimy jeszcze nie raz i na pewno właśnie w to miejsce. Pozdrawiamy i dziękujemy za gościnę.

Marzena i Jacek

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-08-11 14:17:04

Pokoje Gościnne "Kotlina"

- Murzasichle

5.00

Spędziliśmy tu wspaniałe dni gospodarze bardzo mili czysto i przytulnie kuchnia przepyszna gorąco polecam

Pelaczla

na podstawie 44 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 249 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2017 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone