ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 232 następna »

dodano: 2016-12-04 08:44:51

Ośrodek Rekreacyjno- Wypoczynkowy "Api 3"

- Zakopane

5.00

Witam api3 to super ośrodek bywałem tam latem i zimą blisko nosala i krupówek dają dobrze zjeść za przyzwoite pieniądze a jak ktoś chce warunki jak z hiltona to zapłacić też trzeba za taki poziom usług mogę stwierdzić że negatywną opinię o api wystawiła osoba której w życiu nic nie wyszło pozdrawiam wszystkich turystów z api

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.56
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 75%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-12-02 14:24:12

Willa "GROŃ I"

- Zakopane

4.00

Rewelacja w ubiegłym roku byliśmy 7 razy w tym 3 i wrócimy na pewno Gospodyni miła sympatyczna pokoje czyste schludne chata prawdziwa góralska czuć ten klimat polecam

Gość

Odpowiedź właściciela Serdecznie dziękuję za miłą opinię ,pozdrawiam i do zobaczenia w takim razie.
na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.50
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-29 16:18:42

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Gorąco polecamy pokoje U Moniki Lidii. Pokoje czyste,zadbane i niesamowity widok z pokoju Błękitna grań Giewontu. No i wanna z hydromasażem rewelacja po wieczornych spacerkach i wyprawach w góry.Pozdrawiamy Wioletta i Tomasz

Wioletta

Odpowiedź właściciela Bardzo Państwu dziękujemy. Cieszymy się, ze pobyt u nas był udany i oczywiście serdecznie zapraszamy ponownie. Gorąco pozdrawiamy z ośnieżonego już mocno Zakopanego. Gospodarze
na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-27 22:04:42

Pokoje u Zośki P.- 2 a i 2 b

- Zakopane

5.00

Bardzo miła gospodyni, służy pomocą i przydatnymi informacjami Polecam :)

Paweł

na podstawie 69 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-27 19:49:49

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Bardzo gorąco polecam. Bardzo miła gospodyni. Czyste i bardzo ładne pokoje oraz dobra lokalizacja. Jeśli będę w Zakopanem to na pewno wybiorę to miejsce. Pozdrawiamy Kasia i Marek z Ryk.

Gość

na podstawie 59 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-19 07:35:53

Pokoje Gościnne - Anna Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

Spędziłam weekend w górach u Państwa Stachoń i jestem bardzo zadowolona, razem z partnerem mogliśmy się poradzić Gospodarzy odnośnie trasy i gdzie można dobrze zjeść i co zobaczyć. polecam zarówno obiekt, jak i Gospodarzy, który przyjmą gości z otwartymi ramionami nie ważne o której przyjadą :) pozdrawiamy Kochani i mamy nadzieje, że do szybkiego zobaczenia. Wiesia Zborowska wraz z Markiem

Wiesia i Marek

na podstawie 79 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-17 15:28:03

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Super klimacik warunki super.

Gość

na podstawie 70 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-16 20:44:19

Regionalne Pokoje "U Nas"

- Zakopane

5.00

Bardzo czysto i przytulnie. Jestem szczególnie wrażliwa na tym punkcie a tutaj po prostu nie było się do czego przyczepić. Fajny klimatyczny domek. Na pewno jeszcze tam z mężem wrócimy.

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-15 20:58:27

"U Doruli" od 10 zł

- Poronin

5.00

POLECAM! WSPANIAŁE MIEJSCE, DOSKONAŁE WARUNKI, PRZEPIĘKNA OKOLICA Z WIDOKIEM NA GIEWONT, PRZEMIŁA GAŹDZINKA PANI MARIA. JESZCZE RAZ POLECAM WSZYSTKIM!
JERZY ROJEWSKI - WARSZAWA

Gość

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-15 00:43:02

Wynajem Pokoi u Socków

- Zakopane

5.00

Polecam serdecznie. Bylam w gorach pierwszy raz i odrazu trafilam na pokoje u Pani Angeliki. Bede tam wracac napewno nie raz i zawsze w to samo miejsce. Godne polecenia z czystym sercem.

Natalia

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-14 20:50:34

Willa KARPATIA - kominek, JACUZZI, panorama 1000 m npm

- Murzasichle

5.00

Pobyt w Willi Karpatia wraz ze znajomymi wspominam bardzo miło.Wspaniały wypoczynek w bardzo malowniczej okolicy. Pokoje bardzo czyste,jedzenie pyszne w dogodnych porach,a gospodyni - wspaniała osoba! Polecam wszystkim!

Lato i Wręczycka

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-14 20:35:37

Paweł Baliczek "Wynajem pokoi"

- Poronin

5.00

Lepiej trafić nie mogliśmy. Cicho, przytulnie, wygodnie nowocześnie i czyściutko. Lokalizacja idealna, blisko do Bukowiny nawet piechotką i busikiem do Zakopanego. Troskliwi właściciele. Polecam z całego serca. Na pewno tu wrócimy!

Iza i Artur

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-14 20:00:21

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Byłam pierwszy raz z rodziną u Państwa Stochów i bardzo dobrze wspominam tam spędzony czas. Bardzo dobra lokalizacja, blisko do Krupówek jak i do sklepów. Mili właściciele,czyste zadbane pokoje. Miejsce bardzo godne polecenia.

Anna

na podstawie 49 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-14 18:11:36

WILLA WIDOKOWA

- Zakopane

5.00

Miło spędzony czas,sympatyczna atmosfera,czyściutko,cieplutko,piękny widok na góry. Możliwość korzystania z kuchni,internet tv bez zakłóceń . Polecam.

Karolim

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-14 16:50:20

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Witam.Wlasnie wrocilismy od Pani Kasi z dlugiego weekendu.Pani Kasia jak i jej rodzina przesympatyczni ludzie,bardzo rodzinni.Oferta godna polecenia.Moje dzieci upodobaly sobie domek Pani Kasi i chca tam ponownie zawitac.Pani Kasiu,dziękuję za mila goscine.Pozdrawiamy z Gorzowa.Iwona z Wiktorka i Wiktorem.

iwona Holynska

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-14 15:45:36

Pokoje - Żeromskiego 4a. Centrum!!!

- Zakopane

5.00

Byliśmy z chłopakiem na weekend. Doskonała lokalizacja, wszędzie blisko. Właściciele bardzo mili i pomocni, wrócimy do nich na pewno nieraz. Pokoje, łazienka jak i inne rzeczy z których korzystaliśmy nienagannie czyste i zadbane. Widać że wkładana jest duża praca w prowadzenie tej agroturystyki, a niestety spotykaliśmy się z rożnymi sytuacjami. Wrócimy mam nadzieje ze niebawem i pozdrawiamy.

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy i zapraszamy ponownie!
na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-14 09:50:07

"Paulinka"

- Zakopane

5.00

U Pani Zosi jest po prostu super!!! Bardzo czysto, bardzo miło i ładnie! Polecamy i już nie możemy się doczekać, kiedy znowu przyjedziemy do Państwa Stoch :) Pozdrawiamy z Mazur

Goście z Mazur

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-13 17:39:47

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Apartament w 100% zgodny z opisem. Miło, cicho, przytulnie i blisko do ścisłego centrum. Z czystym sumieniem polecam, a sam napewno tam wrócę!

Łukasz

na podstawie 70 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-12 13:13:00

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Byliśmy tam upalną jesienią b.r. W "kuźni" kuliśmy przez 10 dni wrażenia o Zakopanem, Tatrach i góralskiej kulturze. Z gór wracaliśmy z przyjemnością do klimatycznej, czystej i wygodnej przestrzeni. Żywiliśmy się góralskimi specjałami z pobliskiego targu. Samochód stał w bezpiecznej przystani, a my podróżowaliśmy wszędzie busikami z pobliskiego dworca. Marzenie. Uwaga! czas tam bardzo szybko biegnie. Pozdrawiamy Gospodarzy!

Gość

na podstawie 70 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-11-12 09:43:27

Willa "Kosista"

- Zakopane

5.00

Witam...Miejsce godne polecenia ..wspaniały widok,okolica bardzo spokojna ,właściciele bardzo serdeczni i otwarci na pomoc . Wszystko zgodne z opisem... POLECAM Z CAŁEGO SERCA.... POZDRAWIAMY Z MAZUR

Ania

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 232 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2016 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone