ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 230 następna »

dodano: 2016-09-30 15:43:14

Cicha Uliczka

- Zakopane

5.00

Naprawdę polecam,cicha okolica,blisko do Krupówek,blisko sklepy,pokoje czyste i takie jak na zdjęciu,ładne widoki z balkonu,a aneks kuchenny w pokoju to strzał w 10.Właścicielka bardzo miła,nie było problemu z przyjazdem po godz.22. Spędziliśmy tu z mężem tydzień i mamy nadzieję jeszcze przyjechać i zatrzymać się w "Cichej uliczce" Dziękujemy :-)

Gość

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-30 12:37:16

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

4.00

Duży przestronny apartament, pomysłowa sypialnia na dole, która fajnie tłumi nocne odgłosy. Ładna duża łazienka.

Gość

na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-30 11:42:36

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Zdecydowanie polecam Wszystkim chcącym się udać na wypoczynek. Świetna baza wypadowa, jako że blisko centrum, a komfort mieszkania taki, że przy niepogodzie przyjemnie zostać w apartamencie. Byliśmy z dwójką dzieci (wiek: 5 i 1,5) i mieliśmy poczucie dużej swobpdy ze względu na rozplanowanie przestrzeni. Dopracowane detale połechcą również oczy estetów. Atuty: powierzchnia partamentu, dbałość o detale, połączenie stylu góralskiego z nowoczesnymi akcentami- super ponadto: bliskość sklepów, apteki, placu zabaw, cukierni.

Gość

na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-30 09:10:21

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Wspaniały apartament, BARDZO czysto i przytulnie. Wspaniala lokalizacja, wszędzie można szybko dojść pieszo. BARDZO POLECAM

Gosia

na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-29 20:53:34

Pokoje gościnne u Teklorza

- Murzasichle

5.00

Byłam drugi raz i z pewnością nie raz jeszcze wrócę! W Murzasichlu u Teklorza jest jak w domu. Cudowni gospodarze, zawsze pomocni, domowe posiłki, idealne po zejściu ze szlaku. Do tego pokój z łazienką, balkonem i pięknym widokiem na góry. Świetne baza wyjazdowa, gorąco polecam! A smalec produkcji gospodarza palce lizać :)

Magda

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-29 18:00:02

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Polecam pobyt u Pani Ewy w pensjonacie pod Gubałówką, pokoje czyste, zadbane z widokiem na góry, do dyspozycji w pełni wyposażony aneks kuchenny. Przemiła właścicielka pensjonatu, służyła pomocą i radą. Masaże na łóżku wellsystem to prawdziwa rozkosz po całym dniu wędrówek.Pensjonat godny polecenia. Na pewno tam kiedyś wrócę. Pozdrawiam Panią Ewę i jej męża.

Gość Renata

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-29 12:33:27

"Willa u Futra"

- Zakopane

5.00

Miejsce godne polecenia, sympatyczni i pomocni właściciele. Pokoje bardzo czyste, fajna lokalizacja jeśli chcemy miec spokój i jednoczesnie blisko. blisko do sklepu, do restauracji, na przystanki autobusowe. Trafiliśmy akurat na pogodę "w kratkę" nie było problemu z włączeniem ogrzewania. Szczerze polecam i z pewnością tam wrócę.

Gość

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-28 19:13:48

Willa Aleksandra II

- Zakopane

5.00

Bardzo dobra lokalizacja, przytulny pokój, czysty i zadbany. Wygodne łóżko. Ładny widok na góry. Pozdrawiamy serdecznie Panią Olę. Basia i Zbyszek.

Basia i Zbyszek

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-28 07:24:00

Willa Anulka

- Zakopane

5.00

No cóż to już nasz czwarty pobyt w tym miejscu, i nic się nie zmienia - nadal jest czysto, - nadal jest wygodnie, - nadal przyjmują nas przemili gospodarze, - nadal widać z okien piękno naszych Tatr, które jest niezmienne od stulecie, To pewnie też willa Anulka już też taka pozostanie - przyjazna, czysta, zadbana i wyposażona na odpowiednim poziomie. Polecam - tylko nie we wrześniu, zeby dla mnie miejsca starczyło :)

Andrzej Jonikj

Odpowiedź właściciela Panie Andrzeju! Dziękujemy za tak miłą opinię, to nas mobilizuje. Cieszymy się,gdy goście są zadowoleni z pobytu u nas.
Janina i Zbigniew
na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-27 21:19:04

Apartamenty Leśny Dworek

- Zakopane

5.00

Domek i pokoje przeurocze. Dopracowane w każdym calu. Piękne artystyczne aranżacje. Każdy pokój ma swój osobliwy klimat, nawet naczynia dostosowane do wystroju wnętrz. Czysciutko, wygodnie. Do dyspozycji jacuzzi sauna i sala kominkowa. Byłam z mężem w podróży poslubnej. Polecam. Nie znam piękniejszych kwater.

Gość

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-27 09:59:11

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Witam Byliśmy z mężem pierwszy raz w tym obiekcie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Do Zakopanego jeździmy praktycznie co rok i szukaliśmy noclegów bliżej centrum no i znaleźliśmy. Pokoje czyściutkie, gospodyni bardzo miła , cieplutko w pokojach. Cicho mimo bliskiego centrum. Organizacyjnie wszystko ok. Pozdrawiamy i na pewno wrócimy. Bożena i Marek z Katowic

Bożena i Marek z Katowic

na podstawie 45 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-26 13:53:30

Pokoje gościnne -Tomasz Stoch - Mądry

- Biały Dunajec

5.00

Fantastyczne miejsce! Pokoje czyste, łóżka wygodne, łazienki też mają wszystko czego trzeba. W serwowanych posiłkach można się zakochać, jak to mówią jest dużo i dobrze. Pan Tomek (gospodarz) to świetna postać, pogada, podpowie przy doborze szlaków. Z całą pewnością wrócimy.

Piotr

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-26 10:14:27

Pokoje Gościnne - "Tessa

- Zakopane

5.00

Spędziliśmy w Tessie 5 nocy. Pokoje czyste i zadbane, telewizja i własna łazienka. Same plusy, w nocy cicho za dnia spokojnie. W kuchni na piętrze słychać szum płynącej nieopodal wody. Blisko na krupówki i do Żabiego dworu/Amicusa (dobre gospody). Jeżeli za rok znów wybierzemy się w góry to na pewno wybierzemy Tesse. Lublin pozdrawia.

Krzysiek i Kasia

Odpowiedź właściciela dziękuje bardzo do zobaczenia za rok.
na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-25 21:13:52

Pokoje Gościnne u Jędrka

- Murzasichle

5.00

Pensjonat warty polecenia.Duże wygodne pokoje.Duży parking.Gospodarze bardzo mili.polecamy

Marek i Dorota

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-25 17:55:21

Apartamenty - Rozeta

- Zakopane

5.00

Mieliśmy przyjemność gościć w apartamencie Rozeta.Mieszkanie było identyczne jak na zdjęciach,piękne,czyste, zadbane.Zarówno właściciel jak i właścicielka apartamentu byli bardzo mili, zadbali o to aby Nam niczego nie brakowało.Zdecydowanie polecamy! na pewno wybierając te apartamenty nie będziecie żałować decyzji.Pozdrawiamy :)

Madzia i Adrian

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-25 13:01:31

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Byliśmy po raz drugi i na pewno wrocimy tu jeszcze! Domek godny polecenia! Pokoje przepięknie urządzone. Można poczuć sie jak w domu. Przemili gospodarze :) dodatkowym plusem jest to , ze wszędzie jest blisko. Polecamy i już szykujemy sie do powrotu za rok! Pozdrawiamy !!! W&M

Mikołaj i Weronika

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-25 11:15:41

Apartamenty domowe IKA

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Witam. Dziękujemy Pani Irence i Panu Marianowi za wspaniały wrześniowy pobyt. Jak zwykle cudowna atmosfera, uśmiechnięci i bardzo pomocni gospodarze;-). Cóż więcej pisać, na pewno wrócimy w przyszłym roku. Pozdrawiamy : Aneta, Tomek, Maria, Waldemar, Michał

Tomek

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-24 22:29:40

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Jeśli w Zakopanem to tylko u Pani Ewy. Wrócę, na pewno wrócę. Dziękuję za wszystko !!! Pozdrawiam.

Ewa

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-24 17:42:27

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "u Melanii"

- Zakopane

5.00

wspaniale , a widoki piękne, wszędzie blisko, a personel pierwsza klasa:)

Gość

na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-09-24 10:05:21

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Kolejne udane wakacje w Willi Bystra :) Serdecznie polecam :)

Anastazja

Odpowiedź właściciela dziękujemy, pozdrawiamy serdecznie i oczywiście zapraszamy ponownie
na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 230 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2016 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone