ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 237 następna »

dodano: 2017-01-17 10:05:39

Wynajem Pokoi- U Papieża

- Ząb

5.00

Znakomite miejscy do wypoczynku,5km spacerkiem do Gubałówki przy pięknej panoramie Tatr,w pobliżu stok do nauki jazdy na nartach,2km do stoku dla troszkę lepiej jeżdżących.W pokojach i pomieszczenia kuchennych czysto i schludnie.Dom naprawdę godny polecenia,byłem tam już pięć razy i na pewno jeszcze nie raz tam wrócę :)

Rafał

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-16 21:01:37

Pokoje Gościnne "Przy Jasieniach"

- Zakopane

5.00

Cudowne miejsce, przesympatyczni wlaściciele. Korzystaliśmy z państwa gościnnosci dwa razy. Ostatni raz w Swieta Bożego Narodzenia. Napewno będziemy do Was wracać. Czysty, zadbany, wygodny obiekt. Cudowne widoki,cisza spokój. Wszystko co potrzeba aby wypocząć od codzienności. Polecamy serdecznie

Ania, Marcin, Wiktoria

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-16 20:10:11

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

5.00

Bardzo blisko do Krupówek i do stoków. Plusami są łazienki w pokojach, możliwość przyjazdu z kotem, sklep (z niskimi cenami) po drugiej stronie ulicy :)

Ewa

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.49
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 91%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-16 19:44:16

Apartamenty Małe Żywczańskie - Centrum

- Zakopane

5.00

Gorąco polecamy apartamenty! Pokoje zadbane, czyste, ładne - tak, jak i cały obiekt. Kuchnia, łazienka - w pełni wyposażone, niczego nie brakowało :) Wszystko zgodnie z opisem. Gospodyni miła, życzliwa i pomocna. Bardzo dobra lokalizacja, spokojna i cicha okolica, a jednocześnie bardzo blisko centrum Zakopanego. Z pewnością tu wrócimy! :)

Justyna & Marcin

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-16 15:10:20

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Apartament cudowny. Wszystko w jak najlepszym porządku. Właściciel bardzo uprzejmy, nie konfliktowy, chętnie służący radą i pomocą. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś dane nam będzie tam nocować. Szczerze polecam. Byliśmy w 7 osób i każdy miał trochę prywatności dla siebie.

Gość

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-15 19:28:15

Pokoje Gościnne - Anna i Andrzej SPYRŁA

- Zakopane

5.00

SUPER POLECAM moją ulubioną kwaterę Byliśmy u Państwa Ani i Andrzeja Spyrła 3 razy. Ostatnio 28.12.2016-1.01.2017r Pokoje są czyściutkie , jak i cały domek. Zawsze ciepła woda , zimą w domku cieplutko. Świetna lokalizacja. Blisko dworzec, sklepy, piekarnia, Krupówki również. Doskonały kontakt mailowy i telefoniczny. Pani Ania jest przesympatyczną i życzliwą osobą. Same plusy. Miejsce godne polecenia na 100% Dziękujemy za kolejną super gościnę , na pewno wrócimy. Bardzo gorąco pozdrawiamy. Monika I Marcin P. z Radomia.

Monika i Marcin P z Radomia

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-15 18:56:39

TANIE POKOJE OBERCONIÓWKA 7

- Zakopane

5.00

Polecamy,mili sympatyczni właściciele zwłaszcza Pani domu.Czysto,woda ciepla,ktorej w porownaniu z innymi pensjonatami tak bardzo nam brakowalo napewno tam wrocimy jeszcze raz polecamy.

Ania

na podstawie 109 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-15 16:58:07

WILLA GAZDA - pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

5.00

Polecam wszystkim, kto pragnie wypocząć pokoje czyste przytulne, blisko do Krupówek przemili gospodarze na pewno tam wrócimy pozdrawiamy dziadkowie z wnukiem

Danka

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-14 21:43:07

Pokoje "U Kasi i Janusza"

- Małe Ciche

5.00

R E W E L A C J A !!! Już trzeci raz gościli nas w tym przepięknym miejscu. Gorąco Polecamy i na pewno wrócimy ponownie :) Kto nie był niech żałuje :)

Ula Maciej Julia i Julian

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-14 21:08:11

Wynajem pokoi Zakopane KRÓLE 1A 250m od WYCIĄGÓW HARENDA

- Zakopane

5.00

Wspaniali ludzie, pokoje czyste i zadbane czego więcej chcieć.

Gość

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-14 19:11:16

TANIE POKOJE OBERCONIÓWKA 7

- Zakopane

5.00

Gorąco polecamy. Miło, czysto, cieplutko. Wszystko zgodnie z ofertą za atrakcyjną cenę. Gospodarze bardzo życzliwi i pomocni. Wyjeżdżając ponownie w góry na pewno wybierzemy to miejsce na nocleg.

Gość

na podstawie 109 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-13 23:59:25

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

4.50

Dziękujemy za miły pobyt w okresie Świąt Bożego Narodzenia.Serdecznie pozdrawiamy bardzo sympatycznych i pomocnych właścicieli.Obiekt godny polecenia.Chętnie odwiedzimy następnym razem.

Urszula

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy. Cieszymy się, ze pobyt był udany. I Serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy z bajkowo zimowego Zakopanego. Gospodarze
na podstawie 54 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-13 21:15:22

Wynajem pokoi Zakopane KRÓLE 1A 250m od WYCIĄGÓW HARENDA

- Zakopane

5.00

Witam, jesteśmy zachwyceni, wspaniali ludzie bardzo gościnni, domowa atmosfera, Serdecznie polecamy i wrócimy jeszcze nie raz.

Gość

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-13 13:20:44

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Wspaniałe,przytulne miejsce blisko centrum. Bardzo miły i sympatyczny właściciel. Z przyjemnością wraca się do takich miejsc :-) Gorąco polecam !

Justyna

na podstawie 72 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-12 22:11:47

Pokoje Gościnne u Jędrka

- Murzasichle

5.00

Pobyt w tym pensjonacie to sama przyjemność.Wspaniala, domowa atmosfera, profesjonalna obsługa, i przemili właściciele. Dodatkowy plus stanowi usytuowanie domu. Krajobraz widziany przez okna jest magiczny. W pensjonacie "U Jędrka" można naprawdę wypocząć, zdrowo zjeść i poczuć magię górskiego klimatu. Szczerze polecam. Wrócę tu na pewno. Serdeczne pozdrowienia dla całej szczęśliwej rodziny Marty i Jędrka.

Paulina

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-11 23:39:26

Pokoje Gościnne "U Danusi"

- Murzasichle

5.00

Pani Danusia bardzo mila serdeczna osoba i mega otwarta. Bardzo dobre sniadanko i obiady :) mega dobra cena jak na Murzasiche :) i baaardzo blisko stok wiec tylko jezdzic i odpoczywac :) pozdrawiamy wszystkich ktorzy chca by sie nie lekali :) ale rowniez tych ktorzy juz byli tak jak ja :)

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-11 12:09:10

Wynajem Pokoi "U Berdy"

- Poronin

5.00

U Berdy to najlepsze miejsce na wypoczynek! Nie rozstajemy się z tym miejscem już od kilku dobrych lat ;) Dom wczasowy bardzo ładny,piękne widoki, zadbane, dobrze wyposażone pokoje, jedzenie przepyszne, a ceny niziutkie . Właściciele wspaniali :) ! polecam wszystkim bardzo serdecznie !

Iza

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-10 21:37:35

Pokoje u Zośki P.- 2 a i 2 b

- Zakopane

5.00

Gospodyni super , pokoje ładne i czyste , bardzo zadbane . polecam wszystkim

Waldemar

na podstawie 70 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-10 19:53:20

Willa "Blisko Nieba"

- Ząb

5.00

Polecam serdecznie tą kwaterę :) Super szefowa, miła atmosfera, nudy nie ma! :)

Grzesiek

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-01-10 19:32:10

Willa "Blisko Nieba"

- Ząb

5.00

Super. Polecam. Gospodyni fajna, rozrywkowa. Klimat również miły. Herbata z prądem to gospodyni specjał, również polecam. Warunki mieszkalne adekwatne do ceny, czyli bardzo dobre. Schludnie i ładnie.

Gość

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 237 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2017 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone