ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 215 następna »

dodano: 2016-05-23 13:00:47

Dom Wypoczynkowy "Halina"

- Biały Dunajec

5.00

Super miejsce polecam bardzo,jedynie czego brakuje w okresie letnim to trampoliny dla dzieciaków na świeżym powietrzu:)

Iza

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-22 10:11:06

Pokoje Gościnne - Anna Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

Bylismy... i było super.W pokojach czyściutko ,gospodarze mili a jedzenie wyśmienite.My wracamy tutaj na nasz kolejny urlop.Pozdrawiamy Gospodarzy i obsługę .Ewerty

Ewert

na podstawie 71 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-20 15:02:27

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Serdecznie dziękuję za miłe przyjęcie. Pokój był naprawdę cudowny,przestronny,czysty. Z czystym sumieniem mogę użyć słowa-EKSKLUZYWNY !!! Lokalizacja jest wprost idealna-wszędzie blisko(przystanek,bar mleczny,kawiarnia,restauracja,biedronka)-wprost idealnie. Z pewnością będę wracała do Pani i to nie raz. :-) Każdemu znajomemu będę polecała to miejsce ze względu na lokalizacje oraz na przesympatyczną Właścicielkę. Bardzo serdecznie dziękuję za mile spędzony czas. pozdrawiam

Gosia

na podstawie 51 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.63
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-19 22:06:01

Wynajem Pokoi - Małgorzata i Piotr Fatla

- Zakopane

5.00

Witamy ....Jestesmy z Torunia spedzilismy super chwile w mieszkanku u p.malgosi i p.piotra. cudowny dom cudowne pokoje cudowni gospodarze...mili i uczynni z adres juz rozdalismy wsrod znajomych...a my wrocimy napewno....bardzo polecamy....dziekujemy

gosc z Torunia

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-18 19:00:41

Tatrzańska Impresja

- Zakopane

5.00

Polecam ten obiekt. W impresji byliśmy 3 osobowa rodzina w "majowke",pokoje duze i czyste,a przede wszystkim bardzo fajna atmosfera która stworzył właściciel. Pozdrawiamy Jurek. Ps.dzieki za zorganizowanie grilla

Goście z Płocka

Odpowiedź właściciela Witam Bardzo dziękuje zapraszamy Was ponownie ,Pozdrowienia z Zakopanego J.W
na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-18 14:56:06

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

w pensjonacie przebywałam drugi raz i zawsze będziemy wracać...Bardzo miłe miejsce na wypoczynek. Warunki bardzo dobre dla osób które chcą spędzić czas na obcowaniu z górami i pięknymi widokami. Na pewno wrócimy jeszcze w tym roku jesienią. Bardzo mili gospodarze. Polecam wszystkim.Janina z Rzeszowa

Gość

na podstawie 71 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-18 12:41:32

Bajeczny Domek z kominkiem i Jacuzzi

- Murzasichle

5.00

Domek iście bajeczny, wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach, przepięknie urządzone wnętrza w góralskim stylu o wysokim standardzie. Gościliśmy już w wielu domkach, a ten jest naprawdę wyjatkowy. Świetna lokalizacja, dużym plusem jest możliwość zamówienia smacznego wyżywienia i skorzystania z jacuzzi oraz niesamowity widok na Tary, który budził nas co rano. Z czystym sumieniem polecam w 100 %. My z pewnością jeszcze nie raz tam wrocimy.

Zosia i Janek

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-17 16:28:26

"Pokoje Gościnne U Halinki"

- Ząb

5.00

Byliśmy u P. Halinki już dwa razy. Zawsze super. Tak miła osobę z dużą empatia dla swoich gości spotyka się rzadko.Pokoje czyste jedzenie bardzo dobre. Nawet można sobie zażyczyć co by się chciało. Pani Halinka spełnia wszystkie życzenia. Pan Andrzej bardzo miły taki typowy chłop do tańca i różańca. Postaramy się wrócić w sierpniu tego roku.

Basia i jurek

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-17 10:39:01

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

4.00

Jeszcze pachnie nowością. Wszystko wykończone na cacy i zadbane. Wyczyszczone i umyte. Jest intymnie i cicho. Pościel czysta. Prosiliśmy o pokój od tyłu i dostaliśmy (byliśmy z dzieckiem - chodziło o ciszę). Jednak z naszego punktu widzenia - jeden dolegliwy minus. Lało ciurkiem 3 dni i przy 10-12 stopniach za oknem ciepły kaloryfer to konieczność. Taki - który nie jest w stanie wysuszyć nawet ręcznika pomiędzy wieczorem a rankiem - to dolegliwość.

Piotr

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-16 18:39:37

Wynajem Pokoi "U Roja"

- Zakopane

5.00

Cudowne miejsce, gospodarze fantastyczni i ciepli, pokoje czyste i przestronne, niedaleko od Krupówek .Widok z okna na Giewont przecudowny. Całość sprawia, że nie chce się opuszczać tego miejsca .Wrócimy na pewno Grażyna z rodziną

Grażyna z rodziną

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-15 21:28:38

Pokoje Gościnne U Teresy

- Poronin

5.00

Gorąco polecamy pobyt u Pani Teresy przesympatyczna gospodyni. Warunki lokalowe super czyściutko i pachnąco. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu u Pani Teresy. Jeszcze raz gorąco polecamy i pozdrawiamy.

Marta i Wojtek

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-15 15:46:17

U Zosi i Mariusza

- Zakopane

5.00

Bardzo mile spędzony urlop. Właściciele bardzo mili.Pan Mariusz służy pomocą,gdzie wyruszyć w trasę zwiedzania.Z czystych pokoi wspaniały widok wprost na Giewont.My niebawem tam wracamy.Wszystkim to miejsce gorąco polecamy. Zosię i Mariusza pozdrawiamy.

Dorota i Józek

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-14 11:42:20

TANIE POKOJE OBERCONIÓWKA 7

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam! Bezproblemowi właściciele, standard pokoi bardzo na plus, kuchnia ogólnodostępna świetnie zaopatrzona

Martyna

na podstawie 97 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-12 22:03:09

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce. Super warunki mieszkalne. Niedrogo. Wszedzie blisko. POLECAM WSZYSTKIM :) *****

michał

na podstawie 47 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.72
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-10 11:27:54

Wynajem Pokoi - U Gąsieniców

- Zakopane

5.00

BAAARDZO SERDECZNIE POLECAMY WYNAJEM U PAŃSTWA GĄSIENICÓW. Bardzo sympatyczni i gościnni właściciele. Warunki też są super. Przede wszystkim jest nie drogo. Pobyt na weekend majowy uważam za bardzo udany. Bardzo dziękuje Pani Madzi, że wszystkiego dopilnowała. Na pewno wrócimy. Pozdrawiamy serdecznie.

Poźniak M.E.A.

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-09 10:58:58

Kameralny Pokój - Studio w Zakopanem

- Zakopane

5.00

Z całego serca polecamy noclegi u Państwa Stokłosów. Studio czyściutkie, przytulne, wyposażone we wszystko, czego potrzeba wymagającemu wczasowiczowi. Komfort, pełna swoboda (niezależne wejście), spokój i dyskretna opieka gospodarzy, którzy błyskawicznie reagują na wszelkie dodatkowe prośby, wszystko to zapewniło nam wspaniały wypoczynek. Gospodarz od razu poradził gdzie można zjeść coś pysznego, gdzie pójść na zakupy itp. Jesteśmy zachwyceni, dziękujemy i będziemy polecać znajomym to miejsce!

Majowi Goście

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-08 17:56:30

Tatrzańska Impresja

- Zakopane

5.00

Wspaniale polecam wszystkim ślicznie położone piękne pokoje łazienki kuchnia z jadalnią wysoka klasa gospodarze mili pomocni ,byłam z pieskiem ktory miał gdzie się wybiegać. Naprawdę Warto Tam Wynająć pokój.Jestem zadowolona

joanna ziółkiewicz

Odpowiedź właściciela Witam Bardzo dziękujemy za opinie ,cieszymy się że Państwa oczekiwania zostały spełnione ,staramy się aby Goście ,którzy u nas przebywają na wypoczynku byli zadowoleni , Serdecznie Zapraszamy jeszcze raz dziękujemy Ps. buty które zostały czekają na Panią do następnego razu. pozdrawiam z Zakopanego J.W
na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-07 21:06:08

Wynajem Pokoi - "Zielony Domek"

- Kościelisko

5.00

nie mam żadnych zastrzeżeń - przesympatyczni właściciele, spokój, cisza, piękne widoki, standard pokoi super - czysto i schludnie :) polecam w 100%

Gość

na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-07 12:47:19

Wynajem Pokoi - Małgorzata i Piotr Fatla

- Zakopane

5.00

Byliśmy na Sylwestra 2014/2015. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Miła atmosfera, miła obsługa pokoje czyste. Piękne widoki z okna. Będziemy teraz już drugi raz

Monika i Krystian

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-05-07 09:19:17

Wynajem Pokoi - NAJTANIEJ W CENTRUM

- Zakopane

5.00

Rodzinna atmosfera to pierwsze i najważniejsze. Warunki mieszkaniowe (czysto, ciepło, własna łazienka z ubikacją) i bliskość dworca PKP, PKS, busów, sklepów sieciowych, restauracji, a także niewielka odległość od Krupówek to dodatkowe atuty tego miejsca. Z czystym sercem polecam noclegi u Państwa Kowalczyków.

Tomasz z Poznania

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.78
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 215 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2016 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone