ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 248 następna »

dodano: 2017-12-10 16:59:37

Pokoje "U Kasi i Janusza"

- Małe Ciche

5.00

Bardzo polecam pobyt u Państwa Kasi Janusza. Wszystko bardzo zadbane,blisko do wyciągu,A przede wszystkim z humorem,bardzo mili i życzliwi właściciele.Dziekuję-Beata Paczkowska.

Gość

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-12-06 22:57:29

Pokoje Gościnne Przy Szlaku - Zakopane ścisłe centrum

- Zakopane

5.00

Świetne miejsce dla rodziny z dziećmi lub dla osób pragnących po prostu wypocząć. Doskonała lokalizacja. Czyste i wygodne pokoje z dostępem do wszelkich wygód pozwalających poczuć się jak w domu. Właściciele sympatyczni i bardzo uczynni. 100% Godne polecenia!!

Jacek

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-12-04 09:18:19

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Obiekt godny polecenia, blisko do centrum, sklepów i busów, cisza i spokój, Gospodarze pomocni i uczynni ale nie wścibscy.

Gość wd

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy za opinie. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Gospodarze Monika i Rafal
na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-12-03 20:59:51

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Willa,Rysy'' to bardzo dobra lokalizacja,bardzo blisko do Krupówek bardzo ładne pokoje miły i bardzo przystępny właściciel .Bardzo polecam wszystkim którzy chcą miło i spokojnie wypocząć.Przy następnym wyjeżdzie też bardzo chętnie skorzystamy jeśli tylko będą wolne miejsca.Pozdrowienia dla właścicieli.

bogdan

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-12-01 19:48:59

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Wille odwiedzam co jesień, ze względu na bajeczność otoczenia :) Lokalizacja bezbłędna, informacja na miejscu, co uważam za szczególny, w moim przypadku, walor. Gospodarze złamali mój stareotyp odnośnie pazerności górali. Gorąco polecam pracoholikom, takim jak mój Mareczek. O dziwo na małżeńskie terapie jeździ zawsze chętnie, Pozdrawiam

Gość

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-30 21:13:51

WILLA "BELLA" - CENTRUM

- Zakopane

5.00

Jeden z najlepszych Hoteli w zakopanym obsługa bardzo dobra czysto wszystko zadbane na pewno tam wrócę po prostu nie wyobrażam sobie pójścia do innego Hotelu:)

Robert

na podstawie 130 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-29 23:50:38

Apartamenty Stanisławianka - 50 m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Byliśmy w apart.z aneksem kuchennym we wrześniu 2017.Jedno słowo super!!! Już zarezerwowaliśmy na wrzesień 2018 r. K.J.Dmochowscy z Łodzi.Dziękujemy!

Gość Krystyna i Jerzy

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-29 13:27:41

Regionalny domek "POD SKOCZNIĄ"

- Zakopane

5.00

Spędziliśmy weekend we czwórkę w <> domek bardzo ładny,czysty i cieły,wszystko zgodne ze zdjęciami, gospodarze bardzo mili, bardzo polecamy, pozdrawiam

Krzysztof

Odpowiedź właściciela Dzień dobry p. Krzysztofie, dziękujemy za pobyt i ciepłe słowa. Satysfakcja klientów jest dla nas priorytetem. Pozdrawiamy i do zobaczenia :)
na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-28 21:01:08

"Paulinka"

- Zakopane

5.00

Byliśmy w styczniu 2017. W Zakopanem byłam już kilkanaście razy i jakoś nie mogłam znaleźć swojego stałego miejsca. Aż trafiłam do Paulinki:) Nadmienię, że jest to pierwszy na mojej liście odwiedzonych pensjonat który ma ,,wspólne toalety'' i trochę się tego obawiałam jednak zupełnie niepotrzebnie. Atmosfera jest tak domowa, że wydaję się jakby się wynajęło całe piętro. Właściciele to świetni, troskliwi ludzie, zawsze pomocni. Nie było problemu abyśmy zostali dłużej z powodu późnego wyjazdu autokarem. Nasz pokój był już zajęty ale do godziny 16 otrzymaliśmy inny:) Więc jeśli ktoś poszukuję świetnego, górskiego klimatu w miłym towarzystwie to gorąco polecam:)

Oliwia

na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-26 21:51:55

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Pokoje bardzo ładnie urządzone,czysto i nie było by do czego sie przyczepić,ale jest jedno ale...nie działa ogrzewanie..i po mimo interwecji też nie zadziałało!a na polu -3..brawo...mały parking...

Gość

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-26 21:10:02

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

5.00

Byliśmy w Niespodziance w pierwszych dniach listopada. Był to chyba czwarty nasz pobyt w tym miejscu i jak zawsze bardzo udany. Byliśmy we dwoje, a dostaliśmy duży czteroosobowy pokój (za co bardzo dziękujemy). Czyściutko, wyposażenie bez zarzutów, dom klimatyczny, miły Właściciel, bardzo dogodna lokalizacja, a wszystko to w naprawdę niskiej cenie. Na pewno tu wrócimy!

Beata i Adam

na podstawie 56 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.72
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-25 13:39:37

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce, byłam tam dwukrotnie z chłopakiem w czasie ostatnich wakacji 2017 oraz we wrześniu i jestem zachwycona. Pokoje bardzo przyjemne, stylowe meble, duży TV na ścianie. Znajduje się w nich wszystko co potrzeba - czajniki elektryczne, dostęp do lodówki, talerze, szklanki, a nawet deska do krojenia wraz z ostrym nożem. Właściciele mili , bezproblemowi i na poziomie. Dbają o porządek i dobrą atmosferę. Udzielają też fachowych porad dotyczących planowanych wypraw na szlaki górskie. To jest bardzo ważne, gdyż niektórzy turyści - tacy jak my chociażby, nie mają zbyt dużego doświadczenia w tym zakresie, a chcą maksymalnie wykorzystać te kilka dni urlopu. Poza tym, Pan Wojciech prawdopodobnie uchronił mnie od kontuzji zalecając zakup górskiego obuwia oraz kijów trekingowych przed wyprawą na Granaty co też uczyniłam :) I bardzo się cieszę, bo to inwestycja na kilka sezonów, a jaki komfort chodzenia! Wracając do willi RYSY: wszędzie blisko - do Krupówek, do aquaparku, czy do postoju busów.W pobliżu wiele punktów gastronomicznych (restauracji, kawiarni, barów) w których każdy wybierze coś dla siebie. No i ta cisza, spokój bez zgiełku życia centrum miasta i uciążliwości ruchliwej ulicy. Po prostu idealne miejsce ! Moje uwagi potwierdza zarówno chłopak, jak i znajomi, którzy z mojej rekomendacji byli w willi Rysy i są bardzo zadowoleni podobnie jak ja. Polecam obiekt z pełną odpowiedzialnością i zapewniam, że wrócimy tam jeszcze nie raz o ile ceny znacząco nie wzrosną ze względu na dużą popularność willi. Bardzo dziękujemy Właścicielom za pomoc, radę i gościnę.

Ewa

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.74
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-23 21:16:52

WILLA BYSTRA - Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Doskonałe miejsce, super lokalizacja (centrum - wszędzie blisko "z buta"). Właściciele bardzo mili. Parking, pokoje bardzo ładne, aneks kuchenny, ciepło i czysto. Polecam z czystym sercem !!!

Maja

na podstawie 34 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-23 08:07:47

Pokoje Gościnne Przy Szlaku - Zakopane ścisłe centrum

- Zakopane

5.00

WLASCICIELE BARDZO MILI POKOJE BARDZO ZADBANE CZYSTOSC WZOROWA W CALYM OBIEKCIE POLECAM10

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy serdecznie, zapraszamy ponownie i pozdrawiamy:)
na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-22 22:30:29

Pokoje Gościnne - "Tessa

- Zakopane

4.00

Byłem w Tessie z żoną juz dawno temu,ale po latach emigracji właśnie do p.Marii skierujemy nasze pierwsze podtatrzanskie kroki.Jednym z atutów, dla nas b.ważnym jest miłość właścicielki do zwierząt, i ich akceptacja przy wynajmie pokoi.Byliśmy z naszą sunią,i zapewne nasz pupil znów zamieszka razem z nami na kilka dni.Pokoje są przytulne,w domu cicho,do Tatr i Krupówek rzut kamieniem. Blisko do doliny Strążysk ,Białego, za Bramką i pod Wielką Krokiew .Polecam.

Anna i Grzegorz

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.73
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-22 11:27:20

TANIE POKOJE OBERCONIÓWKA 7

- Zakopane

5.00

Bardzo mili gospodarze. Pokoje ładne, dobra lokalizacja. Gorąco polecam

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy i Zapraszamy ponownie.Pozdrowienia z Gór
na podstawie 123 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-21 21:35:33

Apartamenty Rodzinne Pod Szczytami

- Zakopane

5.00

Apartament czysty, zadbany i wyposażony, przepiękny widok na Giewont! Kontakt z właścicielem bardzo przyjemny. Bardzo dobrym pomysłem jest miejsce na ognisko, z którego skorzystaliśmy. Lokalizacja jak najbardziej na tak, spokojna okolica, blisko przystanek autobusowy czy sklep. POLECAM! :)

Katarzyna

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-21 13:31:37

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

byliśmy juz 6 razy , wracamy z przyjemnoscią, wspaniały wypoczynek , wszędzie blisko ,przemiła właścicielka ., pokoje czysciusieńkie , świetna lokalizacja , Polecam

Maria i Piotr Garlikowscy

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.68
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-20 18:58:11

WILLA "BELLA" - CENTRUM

- Zakopane

5.00

Miejsce bardzo ładne i czyste. Wracam tam jak tylko to możliwe. Super sauna, pokoje bardzo ładnie urządzone. Polecam dla par i dla rodzin. Bardzo blisko do Krupówek.

Gość

na podstawie 130 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-11-20 12:36:41

Pokoje Gościnne "U Wacka"

- Zakopane

5.00

Nie ma wiele co pisać - kochamy to miejsce i na pewno tam wrócimy. :) Niska cena za pobyt a warunki lepsze niż w niektórych drogich hotelach :)

Edyta z rodziną

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 248 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2017 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone