ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 247 następna »

dodano: 2017-10-20 21:37:48

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Serdecznie Polecam.Zawsze wracamy Ciechanów pozdrawia..

Adam

na podstawie 64 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-10-14 15:37:04

Willa Sonia-100m od dolnej stacji na Gubałówkę,250m Krupówki

- Zakopane

5.00

Witam, gościliśmy w willi Sonia na początku marca 2017 roku. Miejscówka godna polecenia, lokalizacja znakomita ładnie położony - blisko Gubałówka oraz Krupówki a także doskonałe miejsce wypadowe w góry blisko przystanki komunikacji miejskiej. Pokoje ładne, jasne, przepyszne śniadania. Obiekt godny polecenia.

Pomorzaki

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-10-12 13:40:51

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Polecamy to miejsce wszystkim którzy chcą odpocząć i czuć się jak u siebie w domu. Pokoje i łazienki czysciutie plusem był aneks kuchenny w pokoju poprostu rewelacja.Wszędzie blisko. Nasz pobyt w willi był bardzo udany. Pozdrawiamy z Gostynina :)

Martyna

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-10-10 16:44:14

"Pokoje U Burnosów"

- Zakopane

4.00

Fajne miejsce, blisko centrum, a jednocześnie na uboczu. Właściciele naprawdę przesympatyczni. Pokoje wyposażone we wszystko co niezbędne, podobnie jak i aneks kuchenny. W willi jest kilka pięter, każde ma jedną kuchnię (wspólną dla kilku pokoi), a każdy pokój ma własną łazienkę. Każdy z pokoi dostaje klucz do budynku + oczywiście od swojego pokoju. W pokojach są telewizory. Olbrzymi parking właścicieli, dosłownie 50m od budynku. Piękne widoki z rana :) Kameralnie i sympatycznie - z pewnością jeszcze tam zagościmy. Z minusów - to był męski wypad, w 5 chłopa, a 4 skończyło na małżeńskich łożach. Ogrzewanie nie było włączone (zimno nie było) ale ubranie nie schło. Dziwne zapachy na korytarzu - paliwo z agregatu? Naprawdę intensywna woń - mocno przeszkadzała. Poza tym, naprawdę nie ma się czego czepiać, nie jest to hotel 5*****, a baza na odpoczynek - i jest w niej absolutnie wszystko, czego do odpoczynku potrzeba. Zdecydowanie polecam.

Górołaz amator-pasjonata :)

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-10-07 10:03:21

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "u Melanii"

- Zakopane

5.00

Do pensjonatu u melani jezdze juz kolo 10 lat ..nadaj jestem zadowolona z pobytu choc pani melani juz nie ma . atmosfera jak w domu..personel mily super wlasciciel..napewno znow ich odwiedzę jak zdrowie pozwoli pozdrawiam ..sylwia z gliwic

sylwia

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.71
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-10-05 16:37:20

"Przytulny Apartament w Zakopanem"

- Zakopane

5.00

Cisza, spokój, zielone otoczenie domu, parkowanie w ogrodzie przed domem-sporo miejsca, brama na pilota, pełna swoboda. Jednocześnie wszędzie blisko, bardzo dobrze zaopatrzone Delikatesy Centrum za rogiem. Idealna baza wypadowa na szlaki wiodące z Kuźnic (w Tatry Wysokie)- na piechotę, czy do Morskiego Oka - przystanek busa pod nosem, czy na Słowację - droga wyjazdowa. Kontakt z właścicielem już na etapie umawiania się - rewelacja, otwartość, pełne informacje, nastawienie, żeby jak najlepiej sprostać potrzebom gości. Po przyjeździe, jeszcze lepiej, bardzo sympatycznie. Jednocześnie gospodarze są dyskretni i bardzo, bardzo szanują prywatność gości. Spotkaliśmy się z dużą wyrozumiałością, nic nie było problemem. Mieszkanie świeże, czyściutkie, funkcjonalne, w pełni wyposażone. Bardzo dobre wrażenie robi jakość sprzętów i całego wyposażenia, wszytko jest solidne, nowe, gustowne, bardzo pozytywnie rzutuje to na wrażenia z całego urlopu. Czuje się w każdym szczególe szacunek i troskę gospodarzy o wygodę gości. Nadal pozostajemy pod miłym wrażeniem. Bardzo dziękujemy. Polecamy wszystkim Przytulnego w Zakopanem. Czteroosobowa rodzina z Gdyni.

Gość Gdynia

na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-10-02 12:38:38

Willa Deja Vu

- Zakopane

3.50

Opinia z 17-dniowego pobytu w okresie wakacyjnym. Pokój ładny, dosyć duży jak na tą cenę. Łazienka również ładna, spora. Zarówno pokój jak i łazienka dobrze wyposażone (mikrofalówka, naczynia, miska do prania, mała suszarka do ubrań, papier toaletowy, a nawet mała świeczka zapachowa :) ). Właściciele bardzo uprzejmi i pomocni. Gdy przepaliła nam się żarówka, zanim przyszliśmy z wycieczki, nowa już na nas czekała. Miłe powitanie w postaci butelki wina, cukierków i herbaty. Bardzo dobre umiejscowienie budynku - bardzo blisko krupówek oraz Biedronki. Za to duży plus. Odejmuję punkty w ocenie za nie do końca "dosprzątaną" łazienkę (kabina prysznicowa ok, ale płytki przy umywalce były brudne od pasty do zębów po poprzednich gościach, jak również kaloryfer pozostawiał wiele do życzenia). Również w pokoju gdzieniegdzie kurz. Może inna osoba by się nie czepiała, ja jednak cenię sobie czystość. Punkty również odjęte za wersalkę - rogówkę. Katastrofa! Trzeszczała tak bardzo, że niemożliwym było się wyspać. Mam nadzieję, ze państwo prowadzący ten interes znając tą opinię zatroszczą się o wymianę wersalki (rozumiem, ze nie śpiąc na niej mogli nie zdawać sobie sprawy z tego jak okropnie trzeszczy). Pościel również (chodzi mi o kołdry i poduszki, nie poszewki) niezbyt wygodne, bo twarde i sztywne (nie wiem jak to precyzyjniej ująć). Ogólnie pobyt bardzo przyjemny gdyby nie nieszczęsna wersalka i małe niedosprzątanie. Gdyby nie to, polecałabym bardzo.

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy uprzejmie za pierwszą część opinii, bo z drugą nie możemy się zgodzić.Co do kurzu na kaloryferze i kropkach pasty do zębów na kafelkach nad umywalką, dzisiaj po dwóch miesiącach niestety nie możemy ustalić prawdy, a na skrzypiącej wersalce chyba sami się prześpimy pod " twardą i sztywną " pościelą. Zdziwienie budzi fakt braku natychmiastowego zgłoszenia niedogodności,gdyż na wszystkie zastrzeżenia reagujemy od razu / tak jak w przypadku przepalonej żarówki/. A tak miło Nam się rozmawiało i pożegnaliśmy się upewnieni,że są Państwo zadowoleni z pobytu - zresztą zawsze byliśmy pod ręką, więc można było zgłosić zastrzeżenia w trakcie pobytu. Teraz odbieramy to niestety jako zwykły przejaw hejtu, tym łatwiejszego bo anonimowego. Życząc wszystkiego dobrego i samych bezbłędnych pobytów wczasowych
pozdrawiamy Właściciele
na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 91%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-10-01 15:10:11

Anna II

- Zakopane

5.00

Excellent property, excellent location.Very clean and tidy, spacious rooms. Excelent views over the mountains.

Howard and Helena

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-09-30 21:45:32

"Willa Bliźniaczek"

- Zakopane

5.00

Polecam. Warunki zgodne z opisem, a nawet lepsze. Bardzo dobra relacja jakość /cena. Pierwszy raz byłem mile zaskoczony, po wielu urlopach spędzonych w tej klasy obiektach Willa Bliźniaczek jest zdecydowanym liderem jakości.

Grzegorz

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-09-30 19:28:33

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Byliśmy u Pani Teresy już 2 razy i z pewnością jeśli będziemy w Zakopanem to zameldujemy się kolejny raz "u Rzadkosza". Pokój zawsze był czyściutki, dość obszerny, w łazience tak samo. Można się poczuć jak w dobrej klasie hotelu. Dodatkowo jest na terenie miejsce parkingowe. Do Krupówek i Gubałówki mały spacer - sama przyjemność. W okolicy jest cisza i spokój, no i oczywiście widok na cudowne góry. Z całym sercem polecamy!

Gosia i Marek

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-09-28 17:36:06

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Pensjonat położony w pięknym miejscu,obok potoku Zakopianka z widokiem na szczyty Giewontu.Do centrum Zakopanego niedaleko.Pani Teresa to miła i sympatyczna osoba pomagająca w miarę możliwości w orientacji w terenie,jeśli wrócimy do Zakopanego to na pewno do Pani Teresy,serdecznie pozdrawiamy!!!

Gość

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-09-26 00:35:44

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Kwatera wspaniała.Gospodarze przemili.Wszędzie jest blisko.Na pewno gdy będę szukał noclegu w Zakopanem to zacznę od tego miejsca.POLECAM WSZYSTKIM I DZIĘKUJĘ ZA MIŁY POBYT.

Justyna i Roman

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy i cieszymy się, ze Państwa pobyt był udany. Serdecznie pozdrawiamy Gospodarze Monika i Rafał Zapraszamy ponownie.
na podstawie 64 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-09-25 23:55:49

Magdalenka

- Zakopane

5.00

Przebywałam w Magdalence już kilka razy i pewnie jeszcze nie jeden raz tam zagoszczę. Właścielka przemiła bardzo komunikatywna. Pokoje są nadzwyczaj zadbane, wygodne i w pełni wyposażone we wszystko co potrzebne do przygotowania posiłków. Wszędzie naprawdę blisko. Szczerze polecam to miejsce i serdecznie pozdrawiam Właścicielkę i jej całą rodzinę;) Do zobaczenia;)

Ewelina

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-09-25 15:31:04

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Szerze polecamy, czystością aż pachnie, warunki super przez duże S, kontakt z właścicielami bardzo dobry, bardzo blisko do centrum Zakopanego. Wrócimy z pewnością !!!!

Cąbry

na podstawie 60 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-09-25 09:33:53

TANIE POKOJE OBERCONIÓWKA 7

- Zakopane

5.00

Polecam! Pokoje czyste i zadbane, mili właściciele i super atmosfera. Obiadokolacje bardzo smaczne.

Gość

na podstawie 119 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-09-24 17:49:39

Pokoje Gościnne "Jurek" 3 minuty do Krupówek

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam pokoje u pana Jurka.Jest tam fantastycznie-cicho,czyściutkie pokoje i łazienka,wokół zielono.Gospodarz,pan Jurek przesympatyczny człowiek tryskający humorem,dobrą radą i uprzejmością.Byliśmy tam pierwszy raz ale na pewno nie ostatni.Dziękujemy panie Jurku za wszystko i pozdrawiamy

Iwona Heba Lipsko

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-09-23 14:46:41

WILLA "BELLA" - CENTRUM

- Zakopane

5.00

Dwa tygodnie pobytu i nawet jednaj małej uwagi. Było cudownie. Do zobaczenia za rok.

E.J.Ałtyn

na podstawie 128 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-09-23 07:58:32

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Jak Zakopane to tylko na Olczy u Państwa Miglów. To wspaniała, uprzejma i troskliwa rodzina, która wie jak stworzyć Ci idealne warunki do wypoczynku. Od 15 lat jeździmy do Państwa Miglów i nie wyobrażamy już sobie żadnych wakacji bez nich. Domek położony jest w spokojnej dzielnicy Zakopanego. Jeśli jesteś zmotoryzowany za domem jest bezpieczny, ogrodzony parking. Jeśli poruszasz się innymi środkami lokomocji to też nie problem bowiem 100 metrów od domu jest przystanek busików, którymi dojedziesz wszędzie. Pokoje są czyściutkie, ładnie urządzone, tapczaniki wygodne, a pościel pachnąca. Każdy pokój ma swoją łazienkę, a dla tych, którzy nie istnieją bez facebooka jest oczywiście dostęp do wi-fi. Jadąc do Państwa Miglów nie musisz zabierać żadnych kubków, talerzy, sztućców czy garnków. wszystko to znajdziesz w eleganckim aneksie kuchennym, który oddany jest do użytku gości. W aneksie jest kuchenka, mikrofalówka i oczywiście lodówka. Gdy rozsmakujesz się w oscypkach Pani Kasia pokieruje Cię do miejsca gdzie możesz kupić naprawdę świeże i pyszne produkty. Gdy będziesz miał ochotę na przejażdżkę wozem lub saniami zwróć się do Pana Pawła. On wszystko załatwi. Nawet dzieci Państwa Miglów chętnie służą pomocą w miarę swoich możliwości. Nie ma lepszego miejsca w Zakopanem niż dom Państwa Miglów. Pojedź i sprawdź osobiście, a nie pożałujesz.

Basia z mężem

na podstawie 47 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-09-21 13:06:30

"Willa Tuwima" - Centrum !!!

- Zakopane

5.00

Bardzo dziękujemy gospodyni za udostępnienie pokoju. Byliśmy w lipcu i było super. Trochę pogoda nie dopisała, ale co do noclegu nie mamy zastrzeżeń. Pokój bardzo czysty, zadbany, duży. Łazienka tez ok. Punkt wypadowy we wszystkie strony doskonały. I na spacer po mieście i w góry. Ps. odgłos strumyka od strony ogrodu - bezcenny :) Pozdrawiamy i na pewno wrócimy za rok !

Marcin i Marta

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-09-20 20:10:15

TANIE POKOJE OBERCONIÓWKA 7

- Zakopane

5.00

Jak najbardziej polecam! Pokoje czyściutkie i zadbane, dostęp do kuchni również jak najbardziej na plus. Bardzo mili właściciele i super atmosfera. Do zobaczenia za rok :)

Gość

na podstawie 119 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 247 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2017 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone