ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 5 ... 249 następna »

dodano: 2018-02-24 16:22:43

"U Doruli"

- Poronin

5.00

Wspaniałe miejsce! Wspaniała Pani Marysia! Pokoje czyściutkie, kuchnia w pełni wyposażona. Ale najwspanialsza była atmosfera tego miejsca. Spokój, szum strumyka i urocze baranki Polecam wszystkim to magiczne miejsce!

Paulina

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-24 14:07:05

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Super obsługa, piękne widoki Polecam! Pozdrawiam chłopaki z czarnego tico

Chłopaki z czarnego Tiko

na podstawie 78 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-22 22:44:55

WILLA GAZDA - pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

5.00

Mili właściciele naprawdę można na Ich pomoc liczyć w każdym momencie. Pokoje przytulne, zadbane, ciepło. Akceptacja zwierząt no i przede wszystkim wszędzie blisko. A i za oknem piękne widoki m.in na stok. :)

Gość Willa Gazda

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-22 20:54:02

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

Serdecznie dziękujemy za miły pobyt. Po raz kolejny spotkaliśmy się z wielką życzliwością ze strony Gospodarzy . Gorąco polecamy ten obiekt ,bliskość stoku na Nosalu bardzo podnosi atrakcyjność lokalizacji ,ale ważna jest także cisza i piękne widoki . Pozdrawiam Właścicieli ;Małgorzata z rodziną .Poznań

Gość

na podstawie 74 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-22 13:34:39

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Jesteśmy stałymi zimowymi gośćmi w Willi Rysy już od 4 lat z rzędu i dlatego możemy z czystym sumieniem polecić to miejsce przyszłym klientom.Willa jest zadbana a pokoje czyste i przytulne.Spędzony tutaj urlop jest w pełni komfortowy.Dodatkowym dużym atutem jest lokalizacja bardzo blisko Krupówek i Dworca PKP a jednocześnie położona w ustronnym zaciszu.Gospodarz jest bardzo miły dba o zadowolenie klientów i pomocny w tym roku nawet dosłał nam oscypki których zapomnieliśmy zabrać do domu :) Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego miejsca i polecamy je każdemu z osobna. W przyszłym roku również się tutaj wybieramy :)

KOWALSCY / SWARZĘDZ

na podstawie 50 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-21 20:03:59

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Świetne miejsce, Bardzo gościnne i przede wszystkim czyste i przytulne. 100% polecam!

Gość

na podstawie 37 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-21 19:12:21

Centrum Zakopanego Pokoje Apartamenty Ula i Jarek Gazda

- Zakopane

5.00

Byliśmy pierwszy raz i napewno nie ostatni, wszystko na wysokim poziomie a gospodarze to przemili ludzie,

Szymon

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-20 23:05:05

" Pod Lipą "

- Zakopane

5.00

Polecam Wszystkim. Byliśmy tu na ferie 2018r i wywieźliśmy niezapomniane wspomnienia! Właściciele bardzo mili i uśmiechnięci. Pokoje czyste, przestronne i wszystkie z własną łazienką . 50m od domu orczyk i stok do zjazdów. Do Krupówek około 30 min piechotą. Super wyposażona kuchnia i jadalnia z kominkiem, w którym codziennie jest rozpalone. Właścicielka Pani Kasia pomogła nam w zorganizowaniu kuligu z pochodniami oraz ogniska z kiełbaską! Na pewno tu jeszcze wrócimy!!! Waldek wraz z ekipą z Zielonej Góry.

Waldemar

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-20 12:01:31

"Willa u Futra"

- Zakopane

5.00

Bardzo polecam. Pokoje bardzo czyste, śniadania pyszne. Bliziutko do Krupówek, krótki spacer. Blisko przystanek autobusowy i sklep. Na pewno wrócę!!!!!

Gość

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-20 09:49:56

WILLA "BELLA" - CENTRUM

- Zakopane

5.00

Wczoraj wróciliśmy z Zakopanego. Mieszkaliśmy w willa Bella i szczerze mogę powiedzieć, że to najlepsze miejsce w którym kiedykolwiek byliśmy na urlopie. Warunki bardzo dobre, piękne, czyste pokoje, sala kominkowa, gdzie można zjeść ze spokojem śniadanie, przytulna sala z bilard tuż obok pokoju zabaw dla maluchów (córka była wniebowzięta). Jednym słowem bardzo fajny, rodzinny klimat za bardzo fajną cenę. Na pewno będziemy polecać to miejsce, co więcej już myślimy o rezerwacji na urlop letni. Dziękujemy za miły wypoczynek!

Marta

na podstawie 131 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-18 23:18:51

Apartament 3a Zakopane centrum

- Zakopane

5.00

Duży pokój z kuchnią i łazienką.Blisko do Krupówek i busów w góry. Ciepło w środku. Fajny klimat w wiekowej drewnianej willi. Serdecznie polecam! Pani właścicielka bardzo uprzejma i miła

Katarzyna

Odpowiedź właściciela dziękuję za miłe słowa, serdecznie pozdrawiam i zapraszam ponownie
na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-18 16:39:04

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Po raz pierwszy byłem w górach i bardzo dziękuję Pani Małgosi za przygotowanie wszystkich możliwych informacji na temat miejscowych atrakcji , ponadto wstajesz rano i podziwiasz widok góry giewont z okna swojego salonu przy porannej kawce . Domek bardzo czysty, zadbany w pełni wyposażony mimo bardzo dużych mrozów w domku bardzo ciepło - Hotel 5 gwiazdek. Spodobało się nam bardzo i zrobiliśmy rezerwację w okresie letnim . Polecam wszystkim turystom dla których na pierwszym miejscu jest cisza i spokój.

Arek z Rodziną

na podstawie 42 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.98
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-18 08:38:13

Tanie Pokoje Gościnne - Tomasz Migiel

- Zakopane

5.00

Polecamy z całego serca. Byliśmy po raz pierwszy,ale na pewno nie ostatni dzieciaki nauczyły sie jazdy na nartach,na pobliskim stoku, a właściciel wypożyczył nam potrzebny sprzęt. Okolica bardzo spokojna,bajeczna zimą,a do centrum bardzo blisko.Polecamy

Ula i Grzegorz

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-17 11:23:32

Willa "Krywań"

- Ząb

5.00

Witam wróciliśmy wczoraj z wypoczynku. Bardzo nam się podobało z uwagi na spokój, ciszę i miłą atmosferę. Warunki super, ciepłe i przytulne pokoje. Wspaniała okolica z pięknym widokiem na góry. Dobre warunki na spacery. Bliski dojazd na stok SUCHE. Polecamy dla każdego, kto potrzebuje odpocząć i naładować baterie nową energią. Miejsce przyjazne dla rodzin z dziećmi. Polecamy Monika i Piotr z Łodzi.

Monika i Piotr

na podstawie 41 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-16 23:04:24

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Właśnie wrocilismy z Zakopanego, z przecudownej Willi Rysy - Sienkiewicza 24 i. Wszystko zgodne z opisem, a nawet lepiej. Gospodarz miły i konkretny, pokoje czyste i pachnące, liczące się detale jak najbardziej na miejscu- tu kwiatuszek:) tam obrazek:). Obiekt z zewnątrz bardzo ładny i dopracowany w każdym calu. Widac bardzo duże zaangażowanie ze strony właścicieli aby gościom miło się "mieszkało". Polecamy z czystym sumieniem:)

Ula i Paweł

na podstawie 50 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-16 10:47:13

Apartament "U Kominków" CENTRUM Grunwaldzka

- Zakopane

5.00

Wszystko zgodnie z opisem, apartament bardzo ładny i czysty.Właściciele bardzo uprzejmi i sympatyczni.Blisko do Krupówek i sklepów.Lokalizacja w spokojnym miejscu :) wrócimy na pewno! Pozdrawiamy :)

Kinga

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-15 19:09:51

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Byłam ze swoim narzeczonym po raz pierwszy u Pani Teresy ale na pewno nie ostatni. Pokoje w pełni wyposażone, czyste, przestronne. Miejsce godne polecenia na wypoczynek. Okolica bardzo spokojna i do tego przemili gospodarze. Serdecznie każdemu polecam :)

Magdalena i Dawid

na podstawie 67 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-15 09:01:04

Rezydencja ABT

- Białka Tatrzańska

5.00

Rewelacyje miejsce na nocleg,bardzo ładny nowy budynek,czyste pokoje,fajnie urządzone,wszędzie blisko, cudowni właściciele, z całego serca polecam,my na pewno tam wrócimy

Gabriela

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-14 22:32:04

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Przebywałam w Willa "Rysy" w lutym 2018 roku i bardzo polecam ten obiekt. Pokój z łazienką czysty i przytulny. Podstawowe wyposażenie jak czajnik, telewizor, grzejnik czy zastawa stołowa również znajdują się w pokoju. Lokalizacja świetna (ok. 10 minut powolnym spacerkiem od Krupówek, ok. 12 minut od dworca PKP). Właściciel miły i gościnny. Jeszcze raz gorąco polecam.

Gość

na podstawie 50 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2018-02-14 22:16:17

Wolne Pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo udany wyjazd. Fajne miejsce co najwazniejsze wszędzie blisko- Krupówki Gubałówka Aqua Park Zakopane. Właściciel bardzo miły a pokój czyściutki nie mamy nic do zarzucenia.Jak najbardziej Polecamy.

Ania

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 5 ... 249 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2018 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone