ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 240 następna »

dodano: 2017-02-24 19:31:30

Wynajem Pokoi - "Zielony Domek"

- Kościelisko

5.00

Fajne z dala od zgiełku miejsce do wypoczynku, widoki na góry przepiękne. Pokój i łazienka czyste. W kuchni wszystko co potrzebne do przygotowania posiłków. Gospodarze życzliwi i pomocni. Chętnie tam wrócimy.

Gość

na podstawie 37 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-24 18:12:41

Willa Dana

- Zakopane

5.00

Właściciele super - Bardzo pomocni i mili ! Okolica rewelacyjna niedaleko do centrum miasta spacerkiem . Pokoje takie jak na zdjęciach wszystko jest zadbane . Dodatkowym plusem tego miejsca jest sklep, który znajduje się na parterze budynku. Napewno tam wrócimy nie raz Pozdrawiamy Serdecznie :)

Sylwia

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-23 14:20:55

Pensjonat "Api 2"

- Zakopane

5.00

Małe ale przytulne pokoje czyściutko .Panie bardzo pomocne.Jedzonko pyszne na śniadanie duży wybór wędliny sery i zawsze coś na ciepło. Miła rodzinna atmosfera.Polecam

Monika

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-23 09:27:46

"Pokoje Gościnne U Halinki"

- Ząb

5.00

Świetny obiekt na pobyt rodzinny lub z grupą znajomych. My byliśmy u pani Halinki przez tydzień z trzema zaprzyjaźnionymi rodzinami. Wszyscy mamy dzieci w wieku przedszkolnym, więc pokoje z aneksami kuchennymi sprawdziły się fantastycznie - śniadania mogliśmy przygotowywać sobie niezależnie, a zmęczeni po nartach przyjeżdzaliśmy na gotowe obiady (wygodna jadalnia z bawialnią dla najmłodszych). Polecam świetne, pożywne zupy! Dla dzieci mogliśmy zamawiać połówki porcji. Obiady z kompotem i deserem. Gospodarze bardzo uczciwi i serdeczni, starali się, byśmy w ramach ich możliwości byli jak najlepiej ugoszczeni. Pokoje są przestronne, schludne, część z nich jest wykończona pięknym, naturalnym drewnem i ozdobiona sympatycznymi góralskimi akcentami:)

Magdalena

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-22 08:42:55

Maria Stachoń - Pokoje Gościnne

- Zakopane

5.00

Razem z małżonką przebywaliśmy na urlopie w dniach [..] lutego 2017r. Zakwaterowani byliśmy u Pani Mari Stachoń przy ul. Podhalańskiej 28. Z pobytu jesteśmy bardzo zadowoleni, obsługa bardzo miła, jedzenie nie dość że wyśmienite to nie do przejedzenia. Pokój czyściutki z łazienką. Rzeczywiście od budynku ok. 200 metrów wyciągi narciarskie dla dzieci i dorosłych. Możliwość fajnych długich spacerów. Komunikacja bardzo dobra, wszędzie można się udać busami (jeżeli nie dysponuje się własnym transportem).

Wanda i Marian Piotrowscy

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-21 22:18:39

Apartamenty domowe IKA

- Bukowina Tatrzańska

5.00

Serdecznie polecam !!! Byłem z żoną i synami i jesteśmy bardzo zadowoleni. Byliśmy w okresie zimowym - 2017r- wypoczęliśmy ponieważ kwatera była z pięknym widokiem z dala od zgiełku. Cena przystepna,gospodarze bardzo mili i życzliwi. Wszystko zgodne z opisem. Pokoje czyste i cieple.Polecamy wszystkim. Na pewno tu wrócimy

Ania i Romek z Grodziska Mazowieckiego

na podstawie 29 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-21 21:55:32

Willa "Małgorzata" - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Wszystko w jak najlepszy porządku, pokoje czyste, zadbane, świetna lokalizacja, bardzo fajny kontakt z właścicielami - POLECAM :)

Karolina

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-20 13:36:09

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

4.50

Jesteśmy zadowolone z pobytu w Szarotce, nie ma do czego sie przyczepić, pokoje czyściutkie, pościel pachnąca, dobrze wyposażona kuchnia w której można sobie cos ugotować :) nie ma problemu z przechowaniem rzeczy nawet po wykwaterowaniu, bardzo miła obsługa ! Jednak mam dwie małe uwagi, a mianowicie połączenie z siecią WiFi, jedna z koleżanek musiała wysłać służbowego maila a internet mimo, ze połączony nie działa. I druga rzecz jest taka, że nikt nie poinformował nas o kodzie do budynku, i w momencie kiedy jedna z nas była w pokoju, a druga chciała wejść to ta pierwsza musiała zejść z góry i otworzyć, ale nie sa to rzeczy, ktore zniesmaczylyby nas jakos znacznie. Za rok będąc w Zakopanem na pewno będziemy chciały tu nocować :)

Klaudia

na podstawie 74 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-19 22:07:43

Magdalenka

- Zakopane

5.00

Tak,tak i jeszcze raz tak! Bardzo zadbane,czysciutkie,nowoczesne pokoje, w 100% wyposażone. Widać ze właścicielką dba o czystość i wygodę swoich gości. Bardzo miła osoba która prowadzi swoja działalność z całym sercem. Wszedzie blisko,krupowki,gubalowka,sklepy na wyciagniecie reki.POLECAM TO MIEJSCE NA POBYT W ZAKOPANEM. Wrócę na pewno gdy odwiedze ponownie zakopane.

Sandra

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-19 21:46:57

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Rewelacyjne miejsce bliziutko do wszystkiego markety czy bary w zasiegu ręki właściciele sympatyczni w domku czyściutko napewno tam wrócimy

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy i oczywiście serdecznie zapraszamy. Gospodarze
na podstawie 55 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-19 20:56:35

Pokoje u Hazy

- Poronin

5.00

byliśmy tydzień temu u hazy atmosfera bardzo fajna.śniadanie i obiado kolacja na6+ właściciele bardzo mili polecam

Marcin

Odpowiedź właściciela Dziękujemy i zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy
na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-19 20:04:28

Willa "Małgorzata" - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecamy to miejsce. Bylismy pozytywnie zaskoczeni warunkami jakie zastalismy. Wszystko na wysokim standardzie. Przemili wlasciciele. Swietna lokalizacja jesli chodzi o Skocznie oraz Krupowki. Jeszcze raz serdecznie polecamy i zapraszam do rezerwowania. Pozdrawiamy

Gość

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-19 15:39:54

Agroturystyka Pokoje gościnne U Bożeny

- Ząb

5.00

Bardzo polecam wypoczynek w tym miejscu. Gospodarze bardzo mili, warunki super, ładnie, czysto, miła atmosfera. Byliśmy tam już nie raz i nie zamierzamy zmieniać na inny domek. Blisko do Kościoła, na Gubałówkę(pieszo), do Zakopanego, piękne widoki z okien, spokojna miejscowość.

Paweł

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-19 14:34:01

Pokoje Gościnne - Anna Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

Pobyt bardzo udany, jedzenie świetne i bardzo dużo, pokoje cieplutkie, czyste i z pięknymi widokami na góry, gospodarze serdeczni i bardzo sympatyczni, Polecam. Robert z Konstancina-Jeziorny

Gość

na podstawie 82 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-19 13:59:27

Pokoje Gościnne "Przy Jasieniach"

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam ten obiekt. Bardzo dobra lokalizacja ,blisko do wyciągu narciarskiego. Okolica spokojna z pięknym widokiem. Państwo bardzo mili i pomocni. Polecamy!!!

Toruniacy

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-18 17:05:37

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

U Pani Danusi i jej Rodziny byliśmy już czwarty raz i planujemy kolejny pobyt. Jak zawsze bardzo ciepła i przyjazna atmosfera. Pokoje czyste i zadbane, cisza pomagająca w odpoczynku od miasta. Najbardziej w naszej pamięci zostanie osoba Pani Danusi i jej Męża, którzy okazali nam ogromną życzliwość, współczucie i pomoc, w przewiezieniu ze szpitala mojego Męża, który uległ wypadkowi w górach (na szczęście niegroźnemu). Pani Danusiu, z serca bardzo dziękujemy za gościnność i dobro. Jola i Tomek.

Jola i Tomek

na podstawie 69 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-17 22:16:13

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

miejsce bardzo dobrze usytuowane. Właściciel miły i służy pomocą. Pokoje zadbane, czyste. Bardzo dobre miejsce na spędzenie wolnego czasu.

Ania

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.64
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 91%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-17 21:24:23

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Super miejsce, wszędzie bardzo blisko, właściciele bardzo mili, czysto i cieplutko.Właśnie wróciliśmy z ferii i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Gość

na podstawie 54 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-16 12:53:17

Willa "Małgorzata" - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Bardzo czyste i pachnące pokoje ,swieŻa posciel ,super materace .WŁASCICIELE PRZEMILI co w tych czasach rzadkość.Super lokalizacja .polecam

Gość

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-15 13:16:11

Pokoje Gościnne - Anna Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

Polecam, byłem tam z dziewczyną, a dzięki pomocy gospodarzy juz narzeczoną! :) Mam nadzieje, ze bedzie nam dane w tym obiekcie podróż poślubna :D Jest pięknie, nic dodac, nic ująć:)

kris

na podstawie 82 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 240 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2017 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone