ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 231 następna »

dodano: 2016-08-27 21:19:22

Willa "Skała" pod skocznią Zakopane

- Zakopane

5.00

Rewelacja,polecam bardzo gorąco, piękne czyste pokoje z łazienkami telewizją lodówką,czajnikiem ,kuchenka,gril,barek,pyszne obiady,idealna lokalizacja nie ma lepszego noclegu w Zakopanem.

Gość

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-27 14:40:34

Wynajem Pokoi Gościnnych "Betka"

- Murzasichle

5.00

Wspaniałe miejsce do wypoczynku :)Murzasichle to spokojna wioska, z uroczym kościołem i dobrym połączeniem z Zakopanem oraz szybkim dojazdem do TPN. Nie musicie mieć samochodu, aby poradzić sobie z dojazdem - co chwila jeżdżą tam busy. Byliśmy tam drugi raz. W tamtym roku pokój dwuosobowy, w tym czteroosobowy. Czyste pokoje i łazienki,śliczne meble, świeża, wygodna pościel do tego wspaniałe widoki z balkonu. Atutem jest również sklep znajdujący się na parterze oraz miejsce na grilla, z którego śmiało można korzystać. Właścicielka bardzo miła i ciepła, cena naprawdę niska, jak na taki standard ;) Polecam każdemu, kto chce spędzić czas w górach, a nie chce znaleźć się w zatłoczonym Zakopanem ;)

Monika

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-27 11:49:00

Wynajem Pokoi - Bożena i Maciej Dunajczan

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Świetne noclegi i wyposażenie pokoi. Wszystko czyste i zadbane. Bardzo mili właściciele i smaczna kuchnia. Okolica cicha i spokojna. To bardzo dobry punkt wypadowy np. na Słowację lub w Tatry Wschodnie. POLECAM !!!

Bodzio

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-27 09:55:36

Gościniec Regionalny

- Zakopane

5.00

Wspaniała atmosfera, przesympatyczni gospodarze, czysto, schludnie, świetna pomocna obsługa, pyszne śniadania. Gościniec bardzo blisko szlaków, wszędzie blisko. Miejsce godne polecenia ! Na pewno tu wrócimy :)

Daria

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-27 08:35:27

"Niespodzianka" Pokoje gościnne w Centrum

- Zakopane

5.00

Gorąco Polecam,fajne miejsce,tanio,super lokalizacja.Własciciel bardzo mily,zawsze doradzi.Polecam !!!!!!! :)

Grzesiek

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.73
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-26 16:38:39

Domki na Babińcu

- Zakopane

5.00

Pobyt uważam za bardzo udany, domki oraz atmosfera super, właściciele przemili.Na pewno jeszcze nie raz odwiedzimy to super miejsce. Pozdrowienia od ekipy ze Szwecji.

Domek nr4

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-24 14:45:50

Pawlikowski - Wolne Pokoje

- Zakopane

4.50

Ładny obiekt, położony w pięknym i cichym miejscu. Piękne widoki z balkonu. Spora odległość od centrum była dla nas atutem. Blisko jest przystanek i można dojechać wszędzie busami. Gorąco polecam.

Ten co przyjechał o 3-ej w nocy

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.45
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-23 15:28:24

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Idealne miejsce na wypoczynek. Domek bardzo czysty, zadbany, dobrze wyposażony. Okolica super, cisza i spokój. Domek położony w idealnym miejscu, widok na Giewont, góry. Bardzo blisko do dwóch karczm, gdzie serwują bardzo dobre dania. Bardzo blisko do szlaków turystycznych. Gospodarze bardzo mili, uczciwi,gościnni i sympatyczni. Do zobaczenia !

Krzysztof

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-23 12:13:00

Pokoje u Zośki P.- 2 a i 2 b

- Zakopane

5.00

Bardzo miła Pani, pokoje ładne, czyste, przystosowane również dla dzieci. Woda ciepła 24h/dobę. Pani Zofia zawsze doradziła gdzie i czym jechać i o której godzinie można było uniknąć w ten sposób korków i kolejek. Parking pod pensjonatem. Pokoje w 100% do polecenia.

Magda

na podstawie 65 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-23 11:01:09

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam, pokoje bardzo czyste, przytulne, w przystępnej cenie dla każdego. Pani Kasia jest przemiłą osobą bardzo pomocną. W przyszłym roku na pewno tu wrócimy.

Gość

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-22 22:00:56

Pokoje Gościnne "Danpio"

- Zakopane

5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Bardzo mili Państwo gospodarze. Chętnie doradzają, pomagają i podpowiadają.

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-22 20:22:16

Pokoje U Hanusi

- Murzasichle

5.00

Gospodarze bardzo gościnni,pokoje czyste i zadbane w nowoczesnym stylu,miły pobyt,wspomnienia i dobre widoki.Cisza,spokój,można mile wypocząć.Polecamy :)

Państwo Burda

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-22 19:43:32

Dom Numer 3

- Zakopane

5.00

bardzo dobre warunki do wypoczynku cisza, piekna okolica, blisko do centrum warunki mieszkalne bardzo dobre i bardzo miła właścicielka. Pobyt w tym miejscu godny polecenia.

Gość

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-21 22:35:19

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam!! Pokoje czyste, schludnie umeblowane, żadnego PRL trzeszczących łóżek czy mebloscianek a wszystko za przystępną cenę. Bardzo dobra lokalizacja busy do centrum zakopanego odjeżdzaja co 5-10 minut.

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.20
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 80%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-21 20:55:21

WILLA WIDOKOWA

- Zakopane

5.00

Rewelacja, jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokoje czyste, willa bardzo zadbana, rewelacyjne warunki na to by spędzić tam swój urlop. Widok z każdego pokoju doskonały.Droga na Krupówki naprawdę bardzo fajna, nawet późno w nocy cała trasa oświetlona i ten doskonały spacer mija w mgnieniu oka. W pobliżu dużo sklepów. W każdym pokoju nowoczesny telewizor z bardzo bogatym pakietem telewizyjnym. Pani właścicielka bardzo sympatyczna, miła i kontaktowa. Widać że poświęca temu miejscu każdą wolną chwilę. Gwarantuję że jak już przyjedziesz tam raz to będziesz wracał w to samo miejsce. My na pewno tak zrobimy. Pozdrawiamy i do zobaczenia.

Mateusz

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.84
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-21 20:16:33

Pokoje Gościnne i Apartamenty "Teklarz"

- Murzasichle

5.00

Byliśmy w ubiegłym roku i w tym roku w sierpniu z małymi dziećmi.Bardzo czysto, Gospodarze bardzo mili. Polecam

Gość

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-21 18:21:02

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Właśnie wrócilśmy z urlopu u państwa Czaja. Warunki oraz lokalizacja świetne. W domku panuje rodzinna atmosfera. Dziękujemy pani Zosi za pyszne ciasto i oscypki. Turyści z Gdańska

Gość

na podstawie 43 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-21 14:20:00

Willa Dana

- Zakopane

5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pokoju szyciutko pachnie drewnem przytulnie mimo że jestem tutaj pierwszy raz to napewno z wielką przyjemnością tutaj wrócimy, do miasta budy chodzą często nawet w niedzielę, łatwy dostęp do miasta.wróce tu napewno a właściciele bardzo uprzejmi.Naprawdę polecam

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-21 13:59:18

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Cisza,spokój i niesamowite widoki!Tu naprawdę można wypocząć.Warunki bytowe na 5+.Przesympatyczni właściciele. W 100% polecam.

Andrzej

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-08-21 10:58:51

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Witamy! Pozdrawiamy Panią Ewę, bardzo miłą, kontaktową osobę. Troszczyła się nawet o to, jak jesteśmy ubrane idąc na szlaki :)Byłyśmy w maju, a wypoczynku nie była w stanie zepsuć nam nawet pogoda! Widok z balkonu jak w bajce :) Kamila z mamą i córeczką :)

Gość

na podstawie 48 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.79
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 231 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2016 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone