ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 242 następna »

dodano: 2017-04-30 20:34:17

"Willa Krywań"

- Bukowina Tatrzańska

5.00

I znów jesteśmy nie pamietamy który raz ,to miejsce które daje Nam spokój i radość z pobytu,to wspaniała baza wypadowa w Nasze ukochane góry i wspaniali właściciele którym za to wszystko dziekujemy .Jarek i Liliana

Gość

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-04-27 21:55:34

Pokoje Gościnne "U Danusi"

- Murzasichle

5.00

Super miejsce i atmosfera jak w domu. Polecam każdemu

Edyta i Janusz Mandryk

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-04-21 19:51:02

Pokoje przy Dolinie Kościeliskiej

- Kościelisko

5.00

Wielokrotnie byłem u Pani Marii i Marcina i jeszcze nie raz tam powrócę,bo do takich miejsc warto powracać.Super klimat,gospodarze cudowni.Marcin,to zasób wiedzy o Tatrach - do tego Przewodnik Tatrzański i pracownik T.P.N.Zaprowadzi Was prawie wszędzie,o ile to będzie możliwe.Dom jest usytuowany bardzo blisko wlotów do Doliny Kościeliskiej,czy Lejowej,czy Chochołowskie.Dobry punkt wypadowy n Tatry Zachodnie.Pozdrawiam Was Kasiu - Marcinie i oczywiście pozdrowienia dla Mamy ;)

Roman R.

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-04-17 15:12:03

Ośrodek Wczasowy "Skalnity"

- Poronin

3.00

Śniadanie,,kto pierwszy,ten lepszy",pierwszy tydzień dramat,zejście pół godziny później-brak polowy produktów, nawet głupiej parówki dla dziecka.W drugim tygodniu( po licznych skargach gości)-poprawa.Sprzątać trzeba samemu,o odkurzacz można poprosić, ale najpierw go zlokalizować na odpowiednim piętrze,ręczniki to raczej ścierki do podłogi-obowiązkowo wziąć swoje.Wrzaski dzieci na korytarzach( dużo rodzin z dziećmi)-obsługa zupełnie nie zwraca uwagi,dopiero na usilne prośby, że dochodzi północ i dziecko się budzi, bo rozbawione kilkuletnie dzieci ganiają z góry na dół lub urządzają zabawy przy pokojach.Widoków gór żadnych-z 3 stron ulica,kawałek pola,z tyłu ściana lasu.Pokój zabaw dla dzieci w podziemiach ze stertą starych zabawek,plus jedna huśtawka przed budynkiem.Opinie są mało rzetelne, wybrane stronniczo, ale to nieuczciwa praktyka, bo szukając wczasów w górach sugerowaliśmy się opiniami.Nie polecilibyśmy znajomym.Bardzo miła pani w kuchni( szefowa, która na szczęście wróciła z jakiegoś wolnego) i pan na recepcji-uśmiechnięty, grzeczny, uczynny.

Gość

Odpowiedź właściciela Przedstawione przez Gościa zarzuty są ewidentnie krzywdzące, ale ustosunkuję się do nich.
Co do śniadań w formie szwedzkiego stołu-są pewne ramy czasowe wydawania śniadania w tej formie i trzeba się do nich dopasować. Można też poprosić, a nie przypominam sobie żadnych "licznych skarg gości" .Co do sprzątania, przecież my nie prowadzimy hotelu i nie zobowiązywaliśmy się w żaden sposób do sprzątania pokoju w trakcie pobytu.Odkurzacz jest raczej zawsze dostępny ,podobnie środki czystości .Zarzuty co do ręczników odbieram jako czystą złośliwość i nie chcę tego nawet komentować. Co do rozbawionych dzieci-to prawda,że dzieci dobrze się u nas czują i czasami ta spontaniczna radość może komuś przeszkadzać, poza tym to też trochę kwestia nadzoru rodzicielskiego nad dziećmi, trudno nam naszych gości edukować w tym zakresie.Staramy się jedynie delikatnie zwracać uwagę,nie urażając nikogo. Co do starych zabawek to zarzut jest absurdalny, nie mamy starych i tanich zabawek , niedawno zresztą dokupiliśmy następną partię nowych! Co do lokalizacji obiektu -na zamieszczonym zdjęciu lotniczym dokładnie wszystko widać .Obok nas faktycznie jest las -ale to prawdziwa przyroda, a nie gipsowe dinozaury.
pozdrawiam
Właściciel
na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.78
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 89%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-04-15 16:34:39

"Szałas Aleksandrzak"

- Zakopane

5.00

Byliśmy 3 kwietnia w domku 5 osobowym i jest rewelacja same plusy polecam.

Piotr Nowakowski

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-04-13 18:16:40

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

5.00

Wraz z przyjaciółmi kolejny raz wybraliśmy pokoje u Pani Marduły ;) Gospodarze przemili, ceny bardzo przystępne, pokoje czyściutkie, przytulne, 2 aneksy kuchenne, malownicze widoki wokół :) Pozdrowienia z Częstochowy ! :)

Małgosia

na podstawie 35 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-04-11 18:02:23

Wynajem Pokoi - Gutowa 5c

- Murzasichle

5.00

Jeździmy rodzinnie i zawsze wracamy zadowoleni :-) W trakcie pobytu wskazane dużo ruchu na świeżym powietrzu, bo Pani Marzenka tak dobrze gotuje, że ciężko powstrzymać się od sięgnięcia po dokładkę (słodkości też nie brakuje) :-)

Dorota

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-04-10 16:29:49

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Wszystko na super poziomie.

Grzech

na podstawie 41 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-04-10 14:30:53

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Przemiła pani Ewa,bardzo pomocna we wszystkim,doradzi i poratuje (np.rękawiczkami na trasę) na pewno wrócimy

Bożena

na podstawie 55 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-04-08 13:36:53

"Wesoła Chatka" - pokoje centrum Krupówki 37a

- Zakopane

5.00

Gorąco polecamy! Świetne warunki, bardzo miła obsługa. Wszędzie blisko i mimo że obiekt znajduje się w samym centrum panuje cisza i spokój.

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.79
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-04-05 17:37:54

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Bardzo przyjemne miejsce, gospodyni miła i pomocna. Pokoje bardzo czyste, dość przestrzenne. Kuchnia dobrze wyposażona ;) serdecznie polecam!!!

Gość

na podstawie 33 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-04-03 18:54:29

Apartamenty "Granaty"

- Zakopane

5.00

warunki idealne, apartament świetnie wyposażony, kominek sprawny:) z okien widok na góry, polecam!

Mateusz

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-04-03 17:38:37

Willa KARPATIA - kominek, JACUZZI, panorama 1000 m npm

- Murzasichle

5.00

Na 1000% polecam. Miła obsługa. Dobre jedzenie. Widoki z domu nie zapomniane. Lokal noclegowy SUPER. Jak będę się wybierał na pewno wrócę.

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-29 20:24:04

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Bardzo dobre miejsce, ciche a zarazem dosłownie kilkaset metrów do Krupówek. W razie niepogody można korzystać z basenu i sauny. W pełni wyposażony, wygodny i zadbany. Bardzo dobry kontakt z najemcą.Polecam i sam na pewno jeszcze skorzystam.

Paweł

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-29 11:12:41

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

4.50

Obiekt super. Czysto schludnie zawsze posprzątane.Pani właścicielka też bardzo miła. Byliśmy w tym roku w ferie z dziećmi. Lokalizacja super do Krupówek blisko, skocznia, bar mleczny, gdzie jest przepyszne jedzenie. Na pewno tam wrócimy.

Monika i Mariusz

na podstawie 55 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.65
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-27 22:37:37

Maria Stachoń - Pokoje Gościnne

- Zakopane

5.00

Ferie 2017- z małym 3-letnim urwisem. Super gospodarze, świetna lokalizacja, pokoje niewielkie, ale czyste. Pobyt wypoczynkowy udany, a przecież o to chodzi. Polecam... P.S. Kuchnia mniam.

Wilk

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-27 20:48:48

Pokoje Gościnne - Zofia Joniak

- Zakopane

5.00

Bardzo fajne miejsce spokojne z pięknymi widokami.Gospodarze mili i zadbani.Polecam.Byłem kilka razy i jestem zadowolony.

kazik

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-24 22:56:18

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Z całego serca polecam! Mieszkaliśmy w apartamencie w 3 osoby z dwójką dzieci i wszystkim nam było bardzo wygodnie, dzięki dodatkowemu łóżeczku dla najmniejszego szkraba. Bardzo docenialiśmy też bliskie położenie wszystkich atrakcji Zakopanego, oraz basen i saunę, które były w cenie apartamentu.

Martyna

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-23 12:32:32

Magurskie Bywanie

- Witów

5.00

Bardzo polecam .Super pokoje , miło czysto a przede wszystkim spokój i cisza, można odpocząć. . Blisko Termy Chochołowskie ,które sa rewelacyjne. Miejsce wypadowe w góry lub słowacje

Artur Radom

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-19 17:44:16

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

SUPER!!!!!!CZYSTO , WYGODNIE , WSZĘDZIE BLISKO. GOSPODARZE BARDZO MILI. W POKOJU DWUOSOBOWYM Z ŁAZIENKĄ USYTUOWANYM NA PARTERZE SUPER WYGODNE ŁÓŻKO!!!!.BARDZO BLISKO OD OBIEKTU ZNAJDUJE SIĘ RESTAURACJA "WATRA" NAJLEPSZE PIWO W CAŁYM ZAKOPANEM!!!!!!!OSOBIŚCIE GORĄCO POLECAM MIODOWE.

ANNA

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy, serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 58 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 242 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2017 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone