ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość
obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 244 następna »

dodano: 2017-06-27 22:44:38

Willa Aleksandra

- Kościelisko

5.00

Miejsce godne polecenia, czysto,przytulnie i domowo. Pokoje przestronne i zadbane. Ogólnodostępna kuchnia super wyposażona. Idealna lokalizacja dla wszystkich, którzy chcieliby wypocząć z dala od zgiełku i tłumów.Jestesmy zadowoleni i polecamy jak i nam polecono.

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-26 15:20:21

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

5.00

Polecam gorąco. Bardzo dobre warunki, czyściutko, przemili gospodarze. Chciałbym tam wrócić.

Magda

na podstawie 36 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-26 11:58:38

Szarotka II - pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Byliśmy z mężem od 11.06-19.06 2017r. Jesteśmy bardzo zadowoleni, jak jeszcze kiedyś wrócimy do Zakopanego, to tylko do Szarotki. Czysto,cicho,wszelkie udogodnienia, piękne widoki z okna, wszędzie blisko, super lokalizacja, bardzo miła właścicielka oraz Pani sprzątająca pokoje. Dziękujemy.

Viola i Janusz

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-25 19:47:36

Józefinka - noclegi

- Zakopane

5.00

Serdecznie dziękujemy za gościnę Szanownej Pani Gospodyni Willi Józefinka. Spędziłyśmy w pięknym pokoju wspaniałe cztery dni. Pogoda piękna. Pokój zadbany, czysty i przestronny. Wyposażenie adekwatne do potrzeb, Pani Gospodyni uśmiechnięta i pomocna, przyjazna dla gości. Serdecznie pozdrawiamy i do zobaczenia!

Janina, Barbara, Stanisława

na podstawie 62 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-25 14:41:39

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo dobra lokalizacja. Wszędzie blisko. Pokoje ładne i czyste. Miła właścicielka i obsługa. Byliśmy tam krótko, ale chcielibyśmy tam jeszcze wrócić. Polecamy Ilona i Tomek .

I&T

na podstawie 56 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.65
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-25 13:09:21

"Wynajem pokoi u Renaty"

- Zakopane

5.00

W obiekcie nie ma żadnych niedociągnięć. My jesteśmy nim zachwyceni i to nie tylko obiektem, ale również gospodarzami i ludźmi tam pracującymi.

Gość Zbigniew i Renata Sałek

Odpowiedź właściciela Bardzo się cieszę, że jesteście zadowoleni, dla nas to sama radość taka opinia. Dziękuję
na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.76
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-25 12:00:54

"Wynajem Pokoi - Furtak Barbara"

- Biały Dunajec

5.00

Co roku u Pani Basi którą serdecznie pozdrawiamy. Polecam wszystkim, atmosfera domowa, wszystko pod ręką sklepy,karczma ,termy itd Szczerze polecam Jarek z rodzinką Gdańsk

Gość

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-22 22:49:40

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Miejsce fantastyczne, przytulne, przestrzenne. Niczego Nam nie brakowało. Jesteśmy zachwyceni domkiem z bali. Przemiły właściciel, pomocny. Dziękujemy.

Gość

na podstawie 79 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-21 06:31:44

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Kochani.Po raz kolejny ugoscila nas u siebie Kachna. Zawsze do nich wracamy z wielką radością. Bardzo ciepła, przyjazna rodzinna atmosfera. Za parę dni wakacje,a więc polecamy noclegi u Kachny.Kochani Miglowie, pozdrawiamy Was z ciepłego Gorzowa.

IWONA

na podstawie 42 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-20 21:03:16

Wynajem Pokoi Gościnnych - Zbigniew Lassak

- Biały Dunajec

5.00

Świetne warunki mieszkalne;dobra lokalizcja,duże i przestronne,nowoczesne pokoje,bardzo dobrze wyposażone,czysto i przytulnie,wspaniała atmosfera. Wlaściciele bardzo mili,otwarci,przyjaźni i życzliwi,służący w razie potrzeby,pomocną dłonią. ;) Miejsce godne polecenia.!

Izabela

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-20 14:52:47

Willa Deja Vu

- Zakopane

5.00

Spędzaliśmy wraz z chłopakiem sylwestra u Pani Barbary. Wszystko tak jak powinno być, czyste,ładne pokoje z dobrym wyposażeniem,przemili właściciele. Na pewno tu wrócimy, miejsce godne polecenia:)

Martyna

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-20 14:39:02

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Apartament wygląda dokładnie tak samo jak na zdjęciach i filmiku. Duży, przestronny, każdy znajdzie kącik dla siebie.Blisko do dworca i do centrum.Po drugiej stronie ulicy apteka i sklep spożywczy. Właściciel niesamowicie miły, mogliśmy zameldować się już rano i wyjechać o której nam pasowało.Żałowaliśmy jedynie, że nie zostaliśmy dłużej.

Gość

na podstawie 79 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-19 20:14:38

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

GOSPODARZE Bardzo Mili Opiekuńczy zmartwieni czy nie włóczymy się po Mieście przed zakwaterowaniem czysto przyjemnie lokalizacja odpowiednia do każdego kierunku Pokoik Giewont super widok oko cieszy Napewno tu wrócę nie tylko z żoną ale i wnuki dowiozę !!!!! DZIĘKUJEMY I POLECAMY SIĘ NA PRZYSZŁOŚĆ !!! KWIATKOWSCY z ŁODZI !!!

Wiesław Kwiatkowski

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy, serdecznie pozdrawiamy i oczywiście zapraszamy ponownie. Formalnie doba zaczyna się o 14:00, ale w przypadku, gdy pokój gotowy jest wcześniej, to naszych Gości przybyłych już do Zakopanego, zapraszamy wcześniej, powiadamiając Ich telefonicznie o takiej możliwości, rozumiejąc strudzenie przyjazdem i chęć wypoczynku po podroży. Traktujemy Gości tak jak sami chcielibyśmy być potraktowani. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 59 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-19 15:15:33

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Miejsce godne polecenia !!!Pokoje czyste, warunki bardzo dobre,wszędzie blisko .Pozdrawiam !!!

Anka

na podstawie 57 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-19 15:04:04

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

4.00

Obiekt o doskonałej lokalizacji blisko Krupówek. Pokój czysty. Dobre warunki.Kilka miejsc parkingowych pod domem. W sezonie może być problem z zaparkowaniem. Problemem dla mnie był brak suszarki na pranie lub chociaż ze dwóch sznurków na balkonie. Przy dłuższym pobycie jest to uciążliwe. Ogólnie polecam. Z chęcią wrócę raz jeszcze.

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy za opinię i serdecznie zapraszamy.
na podstawie 78 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.85
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-19 14:56:03

Szarotka II - pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam pobyt w Szarotce, za każdym razem kiedy tam byliśmy było bardzo czysto, schludnie i przyjemnie, a to wszystko dzięki serdecznej właścicielce Szarotki, wszędzie jest blisko, a ceny bardzo atrakcyjne jak na centrum Zakopanego. Wrócimy tam jeszcze pewnie nie raz!

Gość

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.69
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 95%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-17 20:52:00

Góralski Domek - Waluś

- Zakopane

5.00

Serdecznie polecam domek Waluś, jest przepiękny, czysty, bardzo dobrze wyposażony(czajnik bezprzewodowy, suszarka, żelazko a nawet zmywarka). Uważam ze wszystko jest na najwyższym poziomie, dodatkowo w samym centrum Krupówek. Właściciel na prawde ekstra, choc trzeba uważać, bo bardzo lubi żartować:). Polecam z calego serca:)

Kinga

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-16 20:03:43

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Właśnie wróciłam z urlopu u Pani Ewy. Polecam ten obiekt w 100%. Czyściutko,mili i pomocni własciciele.Napewno wrócę.

Gość

na podstawie 57 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-14 17:54:03

Pokoje Gościnne - Jan Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

Pobyt bardzo udany,mili gospodarze .Okolica bardzo cicha .Polecam jak najbardziej :)

Gość

na podstawie 84 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-06-14 17:06:48

Pokoje Gościnne - Jan Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

Miejsce rewelacyjnie, szalenie mili gospodarze. Byliśmy z grupa gimnazjalistów, wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Należy pochwalić czyste i zadbane pokoje, przepyszne jedzenie. Ale najważniejsza jest przemiła atmosfera tego domu. Gospodarze chętnie służą pomocą i radą, nie było problemu z zorganizowaniem ogniska czy dyskoteki. Polecam każdemu to miejsce.

Iwona

na podstawie 84 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 244 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2017 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone