ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 226 następna »

dodano: 2016-07-30 12:07:22

Pokoje Gościnne Helenka

- Poronin

5.00

Rewelacja to mało powiedziane. Gospodyni i atmosfera wspaniała. Jedzenie przepyszne .W przyszłym roku nie mam problemu żeby znaleźć dobre miejsce - już je znalazłem

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-29 21:02:37

Dom Wypoczynkowy Maria 2

- Zakopane

4.50

Było super wyżywienie na 102 właścicielka super kobieta wszystko na tip-top pobyt rewelacyjny ,dla mnie tylko jest mały szczegół ale jest do pokonania mała górka do miasta ale to jest moja uwaga pozdrawiam może jeszcze tam wrócę.

Tadeusz

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.11
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 78%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-29 20:08:06

Apartamenty - Rozeta

- Zakopane

5.00

Właśnie wróciliśmy z tygodniowego urlopu spędzonego w Willi Rozeta. Apartamenty przestronne, czyste, bardzo komfortowo urządzone i wyposażone. Z okien piękne widoki na Tatry. Okolica cicha i spokojna. Bardzo dobry kontakt z właścicielem, który jeśli potrzeba służy pomocą. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Rozecie. Na pewno tam jeszcze wrócimy. Pozdrawiam Daniel P.

Daniel

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-28 23:38:21

Wynajem Pokoi - Gutowa 5c

- Murzasichle

5.00

W końcu trafiliśmy na piękne miejsce w naszych Tatrach. Dziękujemy tobie Marzenko za super gościnność. Dzieci na zapytanie babć jak było na wakacjach to tylko odpowiadają Ciocia Marzenka Super!!!!.Napewmo będziemy tam wracać czysto gościnnie rodzinnie. Nic więcej nie trzeba. Dziękujemy Marzenko za SUPER śniadanka i Obiadki za twoją gościnność jaką nam serwowałaś.Jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJEMY Karolina, Monika, Tomek, Arek I dzieci Natalia Amelia Konrad i Mariusz.Pozdrawiamy Buziaki z Gdyni Przesyłamy

Tomek

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-28 21:37:36

"Camping za Strugiem"

- Zakopane

5.00

Właśnie wróciliśmy z kempingu było super .Mieszkaliśmy w Nowym murowanym budynku warunki super czysto do dyspozycji w pełni wyposażona kuchnia łazienki z gorącą wodą przed każdym domkiem grill właścicielka przemiła osoba w dniu wyjazdu mogliśmy zostawić auto na parkingu do której chcieliśmy i mogliśmy korzystać z kuchni i toalet .Pozdrawiamy serdecznie właścicielkę wdzięczna rodzinka Pochodniow

Gość

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.40
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 90%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-28 19:38:18

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Przyznam, że w ostatnim momencie z wielką desperacją szukałam noclegu. Po wykonaniu nie wiem już, którego telefonu udało mi się wynająć pokój. I był to strzał w dziesiątkę. Super miejsce, super gospodarze!!! Mam nadzieję, że gdy będę chciała wypocząć kolejny raz w Zakopanem, uda mi się nocować właśnie w tym samym miejscu. Dziękuję za przemiłą atmosferę.

Urszula

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.60
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 90%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-27 23:21:24

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Najlepsze miejsce w całym Zakopanem! Przesympatyczna Pani Kasia, jak również dzieci, zawsze można było liczyć na ich pomoc. Pokoje czyste, przytulne i przestronne. Wspaniała atmosfera. Jeżeli ktoś wybiera się na wypoczynek to serdecznie polecamy to miejsce, my również na pewno będziemy tam z chęcią wracać.

Agnieszka i Daniel

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-27 21:53:50

Pokoje Gościnne "Jurek" 3 minuty do Krupówek

- Zakopane

5.00

Mieszkaliśmy u Pana Jurka tydzień i czuliśmy się tam jak w domu 100% prywatności. Gospodarz bardzo miły i uczciwy , pokoje bardzo czyste i urządzone nowocześnie , bardzo blisko Krupówek a zarazem cicho, dobre miejsce wypadowe busy jeżdżą tam co chwilkę w każdym kierunku. Pozdrawiamy Pana Jurka Gosia i Krzysiek :)

Gosia i Krzysiek

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-27 15:58:14

"GÓROLIK" - dom drewniany (wyżywienie i nocleg)

- Bukowina Tatrzańska

5.00

wracamy co roku bylo cudownie gospodarze bardzo ,bardzo mili

stasiuk

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.99
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-27 15:27:02

Pokoje Gościnne U Chyców

- Zakopane

5.00

Byłem "u Chyców" z rodziną i jesteśmy zadowoleni w 100% . Wszystko zgodne z opisem, bardzo czyste pokoje, przepiękny aneks, atrakcje dla dzieci za domem + bardzo mili i pomocni gospodarze - wszystko to sprawiło, że na pewno będziemy wracać do Chyców nie tylko wspomnieniami :)

Andrzej z rodziną

na podstawie 2 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-27 13:54:58

Wynajem pokoi "Na Polanie"

- Małe Ciche

5.00

Zdecydowanie POLECAM. Spędziłam u pani Moniki wraz z rodziną tegoroczny urlop - na pewno tam wrócimy :-) Cisza, spokój - można tam naprawdę odpocząć. Przepiękne pokoje, cudne otoczenie- zdecydowanie to miejsce doskonałe na wakacje. Pozdrawiam serdecznie przemiłych właścicieli

Magda J.

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-27 13:34:55

Wynajem Pokoi - "Wierchowa 38"

- Brzegi-BukowinaT.

5.00

Cisza i spokój, bardzo czyste i zadbane pokoje. Obiekt godny polecenia za niewielkie pieniądze. Polecam.

Gość

na podstawie 13 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-27 11:15:32

Wolne Pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Witam. Super miejsce, przemili właściciele,świetna lokalizacja, 100 m od Krupówek.Czysto, przytulnie.Zdecydowanie polecam.Do takich miejsc chce się wracac.....i wracamy.Ostatnio byliśmy na przełomie czerwca i lipca 2016.Pozdrowienia dla Pani Małgosi,Zbyszka i Pana Wojtka.Dp zobaczenia.

Teresa Daroszewska

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-26 14:46:42

"Leśny Dworek"

- Biały Dunajec

5.00

Było super , byliśmy z dziećmi które były zachwycone , jesli chodzi o jedzenie bardzo dobre ,obfite .Dużo miejsca do grilowania (ognisko grile gazowy jaki drzewny plac zabaw ) nic dodać nic ująć Pani właścicielka przemiła kobieta ,wracamy tam już na jesień :)))Polecamy

Karolina

na podstawie 19 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-26 11:48:21

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 1

- Zakopane

5.00

Miła właścicielka. Wystrój pokoju minimalistyczny. Prezentacja zgodna z rzeczywistością. Czysto i przytulnie. Aneks kuchenny wyposażony we wszystkie potrzebne przedmioty: kuchnia gazowa, lodówka z zamrażarką, garnki, patelnia, czajnik oraz zastawa. W pokoju TV oraz wyjście na taras. Do PKS jak i Krupówek 10 minut drogi. Za oknem spokój i cisza oraz potok. Polecamy gorąco.

Aneta i Łukasz

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-26 08:27:41

Regionalne Pokoje "U Nas"

- Zakopane

5.00

Dobra lokalizacja, spokojnie, czyściutko, mili gospodarze. Mały minusik cienkie sufity i na dole wszystko słychać co przeszkadza szczególnie nocą i wczesnym rankiem. Polecam, wrócimy tam ale na górę.

Alwa

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-25 22:38:03

Apartamenty - Rozeta

- Zakopane

5.00

Apartamenty Rozeta to miejsce godne polecenia w 100 %.Apartamenty są zgodne z opisem i zdjęciami.Urządzone są pięknie ,a przede wszystkim czyste i dobrze wyposażone.Widoki z okien na góry-super.Właściciele przemili,w razie potrzeby służą pomocą.Na pewno wrócimy w to miejsce.Pozdrawiamy!Iwona z rodziną z Bydgoszczy

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-25 17:23:29

Pokoje Gościnne "Ząb 22a"

- Ząb

5.00

Nie ma jak u .....Baśki:)Cześć! Wszystko co potrzebne do dobrego wypoczynku, cisza, widoki, czystość, atmosfera, z całą pewnością miejsce gdzie wrócimy. Gorące pozdrowienia od Beaty i Wiktorii. I od Przemysława pewnie też:). Baśka, a ten oświetlony Giewont....:)...

Gość

Odpowiedź właściciela Jak człowiek ma szczęście do cudownych gości, to i nie problem Giewont oświetlić z każdej strony dla nich ;) Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia!
na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-25 17:20:34

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

5.00

Byliśmy tam cały tydzień i z wielką ochotą jeszcze kiedyś tam wrócimy. Przemiła Pani Gospodyni, zawsze pomocna, uśmiechnięta i zadowolona. W drodze do Kuźnic zaproponowała nam podwózkę, więc nie musieliśmy robić kolejnych kilometrów. Polecam wszystkim poszukującym Noclegu :)

Gość

na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-25 16:15:51

Willa Skalny Potok

- Zakopane

5.00

Polecam serdecznie:)Przesympatyczni właściciele gotowi do każdej pomocy.Pokoje komfortowe i czyściutkie.W pokojach tv, lodówka i czajnik oraz dostęp do wi -fi.Łazienka bardzo czysta i dobrze wyposażona.Dodatkowo aneks kuchenny z wszystkimi potrzebnymi rzeczami.Kawa,herbata i cukier w gratisie.Jednym słowem jeśli ktoś lubi miłą atmosferę a przede wszystkim czystość to polecam willę skalny potok.

Gość

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.50
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 226 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2016 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone