ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 240 następna »

dodano: 2017-03-23 12:32:32

Magurskie Bywanie

- Witów

5.00

Bardzo polecam .Super pokoje , miło czysto a przede wszystkim spokój i cisza, można odpocząć. . Blisko Termy Chochołowskie ,które sa rewelacyjne. Miejsce wypadowe w góry lub słowacje

Artur Radom

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-19 17:44:16

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

SUPER!!!!!!CZYSTO , WYGODNIE , WSZĘDZIE BLISKO. GOSPODARZE BARDZO MILI. W POKOJU DWUOSOBOWYM Z ŁAZIENKĄ USYTUOWANYM NA PARTERZE SUPER WYGODNE ŁÓŻKO!!!!.BARDZO BLISKO OD OBIEKTU ZNAJDUJE SIĘ RESTAURACJA "WATRA" NAJLEPSZE PIWO W CAŁYM ZAKOPANEM!!!!!!!OSOBIŚCIE GORĄCO POLECAM MIODOWE.

ANNA

Odpowiedź właściciela Bardzo dziękujemy, serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Gospodarze Monika i Rafał
na podstawie 58 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-16 19:38:25

u Katarzynki - pokoje gościnne

- Zakopane

4.00

jak najbardziej polecam, czysto, przyjemnie, blisko do centrum,

Gość

Odpowiedź właściciela Dziękujemy i do zobaczenia.Pozdrawiamy :)
na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.79
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-16 09:39:22

Pokoje Gościnne - Małgorzata i Jan Czaja

- Zakopane

5.00

Świetne warunki w pokoju, wspaniała gospodyni i naprawdę dobra cena. Polecam wszystkim

Zuzanna

na podstawie 49 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 98%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-14 21:16:32

WILLA GAZDA - pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

5.00

Bardzo polecam wlascicieli, mili, pomocni w kazdej sytuacji. Blisko do krupowek i tok zaraz za domem .

Gość

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-14 17:02:51

WILLA GAZDA - pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

5.00

Polecam wszystkim.Właściciele mili i pomocni.Lokalizacja super, pokoje czyste i przytulne no i cena atrakcyjna :)

Daniel

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-13 12:23:49

"Willa u Futra"

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam ten obiekt, dom jest przepiękny, gustownie urządzony i potwierdzam to, co wcześniej napisano - jest bardzo czysto. Pierwszy raz byłam w tak wysprzątanym, pięknie pachnącym pokoju - na wyjeździe. Właścicielka - przemiła, przesympatyczna osoba. Podczas następnego przyjazdu do Zakopanego, na pewno będziemy nocować w willi u Futra :) Pozdrawiam serdecznie!

Katarzyna

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-13 10:37:42

Dom Wypoczynkowy u Heliosa

- Zakopane

5.00

Witam. Chciałbym wszystkim niezdecydowanym polecić pobyt u Heliosa. Świetne śniadania, super pokoje, wszystkim się podobało. Impreza w karczmie 1 klasa, sam obiekt naprawdę w góralskim stylu, wszyscy się rozpływali nad karczkiem z grilla. Jedzenie i obsługa super, naprawdę nie można przechwalić.

Paweł z Krosna

na podstawie 3 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-11 09:21:25

"Tanie Pokoje - Sichelscy"

- Biały Dunajec

4.50

Miejsce przeurocze,byliśmy latem jesteśmy zadowoleni jak i my jak i dzieci...polecam

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.81
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-09 11:46:48

"Pokoje U Stochów" 300m od Krupówek

- Zakopane

5.00

Pobyt wspaniały, czysto, ciepło i miła obsługa, spełniane wszystkie wymagania i prośby, wszędzie blisko.Lokalizacja w centrum ale umiejscowiona w cichym i spokojnym miejscu. Dogodne miejsce także dla dzieci.

Anna B.

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-08 12:14:25

"Willa u Futra"

- Zakopane

5.00

Z wielką przyjemnością chcemy polecić Willę u Futra w Zakopanem. W całym obiekcie czysto, schludnie i pachnąco. Śniadania bardzo smaczne i urozmaicone. Położenie obiektu umożliwia swobodne zwiedzanie Zakopanego i okolic. Z pewnością przy kolejnej wizycie również zawitamy w Willi u Futra.

Karolina i Krzysiek

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-07 18:02:33

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Super miejsce na wypoczynek,pokoje czyste,blisko centrum i pyszne jedzenie w pobliżu. Miejsce godne polecenia.Jeszcze wrócimy!!!!!!

Małgorzata,Jola z Leszkiem i Beata z Pawłem.

na podstawie 76 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-06 17:54:39

Pokoje gościnne "Arkady" - 50m do Krupówek

- Zakopane

5.00

Pokoje super, czyste,gustownie urządzone. Wszędzie blisko. Polecam.

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-06 10:08:40

"Szarotka"-pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Super pensjonat,czysto,ciepło i przytulnie.Polecamy-wrócimy"M"

Goście

na podstawie 76 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-05 17:51:29

Pokoje Gościnne "Marianna"

- Zakopane

5.00

Bardzo miłe wspomnienia oraz czas spędzony podczas ferii bardzo polecamy

E.G.A.W

na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.77
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-04 20:28:31

Pokoje Gościnne "Halina"

- Suche

5.00

Super domowe warunki. Czyściutko. Gospodyni wspaniała. W łazience można jeść z podłogi. Bardzo dobre wyżywienie, domowe. Wygodnie. Dużo miejsca na samochód. Blisko wyciągi. Pozdrawiamy Halinkę i Krystiana.

Gość

na podstawie 26 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.87
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-04 00:37:09

Wynajem pokoi Zakopane KRÓLE 1A 250m od WYCIĄGÓW HARENDA

- Zakopane

5.00

Polecam, super miejsce , bislko do stoku . Pokoje czyste i zadbane , mili wlasciciele, autem wszedzie blisko , sklep spozywczy nie daleko.

Gość

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 96%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-03 07:52:47

Willa Bukovinka pod lasem - 1500m do TERMY, 100m do wyciągów

- Bukowina Tatrzańska

5.00

wszystko ok mila atmosfera gospodarz mily i pomocny :) bardzo blisko do term polecam

Gość

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-03-01 19:49:14

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

Do Willi Rysy przyjeżdżam wraz z rodziną już od kilku lat. Fantastyczna baza pobytu na Podhalu. Przestrzenne, zadbane pokoje jak i cały budynek. Cisza, spokój, można doskonale odpocząć po powrocie ze szlaków. Dotarcie do Krupówek to rzut beretem, tak samo jak do Aqua parku, pkp, czy też na busa . Bardzo mili właściciele. Zachęcam każdego do przyjazdu do Willi Rysy! :)

Martyna

na podstawie 23 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.65
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 91%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-28 16:15:03

Pokoje w Centrum - Marek Fornal

- Zakopane

4.00

Jest fajnie wszędzie blisko

Marek i Dorota

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.49
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 92%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 240 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2017 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone