ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 241 następna »

dodano: 2017-02-19 22:07:43

Magdalenka

- Zakopane

5.00

Tak,tak i jeszcze raz tak! Bardzo zadbane,czysciutkie,nowoczesne pokoje, w 100% wyposażone. Widać ze właścicielką dba o czystość i wygodę swoich gości. Bardzo miła osoba która prowadzi swoja działalność z całym sercem. Wszedzie blisko,krupowki,gubalowka,sklepy na wyciagniecie reki.POLECAM TO MIEJSCE NA POBYT W ZAKOPANEM. Wrócę na pewno gdy odwiedze ponownie zakopane.

Sandra

na podstawie 9 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-19 21:46:57

"U Moniki Lidii"

- Zakopane

5.00

Rewelacyjne miejsce bliziutko do wszystkiego markety czy bary w zasiegu ręki właściciele sympatyczni w domku czyściutko napewno tam wrócimy

Gość

na podstawie 55 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-19 15:39:54

Agroturystyka Pokoje gościnne U Bożeny

- Ząb

5.00

Bardzo polecam wypoczynek w tym miejscu. Gospodarze bardzo mili, warunki super, ładnie, czysto, miła atmosfera. Byliśmy tam już nie raz i nie zamierzamy zmieniać na inny domek. Blisko do Kościoła, na Gubałówkę(pieszo), do Zakopanego, piękne widoki z okien, spokojna miejscowość.

Paweł

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-19 14:34:01

Pokoje Gościnne - Anna Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

Pobyt bardzo udany, jedzenie świetne i bardzo dużo, pokoje cieplutkie, czyste i z pięknymi widokami na góry, gospodarze serdeczni i bardzo sympatyczni, Polecam. Robert z Konstancina-Jeziorny

Gość

na podstawie 82 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-19 13:59:27

Pokoje Gościnne "Przy Jasieniach"

- Zakopane

5.00

Gorąco polecam ten obiekt. Bardzo dobra lokalizacja ,blisko do wyciągu narciarskiego. Okolica spokojna z pięknym widokiem. Państwo bardzo mili i pomocni. Polecamy!!!

Toruniacy

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-18 17:05:37

Willa "Dunaj"

- Zakopane

5.00

U Pani Danusi i jej Rodziny byliśmy już czwarty raz i planujemy kolejny pobyt. Jak zawsze bardzo ciepła i przyjazna atmosfera. Pokoje czyste i zadbane, cisza pomagająca w odpoczynku od miasta. Najbardziej w naszej pamięci zostanie osoba Pani Danusi i jej Męża, którzy okazali nam ogromną życzliwość, współczucie i pomoc, w przewiezieniu ze szpitala mojego Męża, który uległ wypadkowi w górach (na szczęście niegroźnemu). Pani Danusiu, z serca bardzo dziękujemy za gościnność i dobro. Jola i Tomek.

Jola i Tomek

na podstawie 69 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-17 22:16:13

Nowoczesna Willa "Rysy" CENTRUM

- Zakopane

5.00

miejsce bardzo dobrze usytuowane. Właściciel miły i służy pomocą. Pokoje zadbane, czyste. Bardzo dobre miejsce na spędzenie wolnego czasu.

Ania

na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.64
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 91%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-17 21:24:23

Pokoje Gościnne pod Gubałówką "U Ewy"

- Zakopane

5.00

Super miejsce, wszędzie bardzo blisko, właściciele bardzo mili, czysto i cieplutko.Właśnie wróciliśmy z ferii i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Gość

na podstawie 54 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.82
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-16 12:53:17

Willa "Małgorzata" - Pokoje Gościnne pod Skocznią

- Zakopane

5.00

Bardzo czyste i pachnące pokoje ,swieŻa posciel ,super materace .WŁASCICIELE PRZEMILI co w tych czasach rzadkość.Super lokalizacja .polecam

Gość

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-15 13:16:11

Pokoje Gościnne - Anna Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

Polecam, byłem tam z dziewczyną, a dzięki pomocy gospodarzy juz narzeczoną! :) Mam nadzieje, ze bedzie nam dane w tym obiekcie podróż poślubna :D Jest pięknie, nic dodac, nic ująć:)

kris

na podstawie 82 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-15 13:02:59

Pokoje Gościnne - Anna Stachoń-Burtek

- Zakopane

5.00

Obiekt przepiękny, widać, że gospodarze wkładają dużo serca w jego prowadzenie, zawsze uśmiechnięci i doradzą gdzie pójść. Pokoje z łazienkami i nowymi, dużymi telewizorami, wszystko czyściutkie i zadbane. Na dole jest świetlica z aneksem kuchennym, a gospodyni poratuje, jak czegoś zabraknie ;) i coś, co marzy nam się mieć w przyszłości we własnym domu, sala z bilardem, pochłonęła nas z mężem całkowicie :D polecamy serdecznie i pozdrawiamy właścicieli :P

Amelia

na podstawie 82 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.90
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 99%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-15 12:47:20

Wynajem pokoi "u Bartka"

- Zakopane

5.00

Fajne miejsce, czysto, schludnie, blisko do centrum i wyciągów. Z wielka przyjemnością polecam.

Łukasz

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-14 22:26:15

"Sopalówka"

- Kościelisko

5.00

Serdecznie polecamy Sopalówkę. Pokoje bardzo eleganckie i czyste. Właścicielka przemiła, zawsze można liczyć na pomoc. Okolica bardzo spokojna i cicha. Najlepsze noclegi pod Tatrami! Na pewno tam wrócimy. Pozdrawiamy!

Kasia i Karol

na podstawie 32 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-14 13:03:07

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

5.00

Jak najbardziej polecam tą kwaterę byliśmy tam 2 razy i już mamy kolejną rezerwację na ten rok!!!!;) Pokoje czyściutkie, świeże i przestronne, wszędzie blisko a zarazem cisza, spokój i wokół piękna zieleń. Panie właścicielki super osoby zawsze uśmiechnięte i pomocne!!! Gorąco polecam!!!!

Beata

na podstawie 18 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.92
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-14 09:45:25

"Willa u Futra"

- Zakopane

5.00

Byliśmy całą rodziną u państwa Futer w styczniu. Obiekt jak dla nas pod każdym względem doskonały. Po pierwsze bardzo czysty i zadbany pokój, podobnie jak łazienka. W pokoju była lodówka co zasługuje na duży plus. Śniadania w formie szwedzkiego stołu po prostu pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. Właściciele bardzo mili i pomocni, mają wypożyczalnię nart w dobrej cenie. Bardzo blisko na Krupówki i do Aquaparku, niedaleko znajduje się wyciąg Ugory. Z czystym sumieniem polecamy ten obiekt - my napewno tam wrócimy.

Gość

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-13 19:43:45

Pokoje Gościnne "Halina"

- Suche

5.00

Witojcie po raz kolejny! Wracamy właśnie z kilkudniowego wypoczynku od Halinki i Jej uroczej Siostry Zosi. Tak jak i poprzednim razem byliśmy rozpieszczani do granic przyzwoitości. Czuliśmy się po prostu jak w domu. Przytulnie, serdecznie i smacznie. Nie pozostaje nam nic innego do powiedzenia jak to, że wrócimy tu za rok Polecamy gościnność Halinki wszystkim ceniącym sobie domowa atmosferę i dobrą kuchnie.

Sylwia

na podstawie 25 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-12 20:12:39

Wynajem Pokoi - Gutowa 5c

- Murzasichle

5.00

Gościliśmy u Pani Marzenki po raz piąty. Będziemy tu wracać ze względu na rewelacyjnych gospodarzy, wyśmienitą kuchnię i przytulne domowe wnętrza i atrakcyjne położenie kwatery. Miejsce jest już tak chętnie polecane, że o wolne terminy nie jest łatwo, ale warto na nie poczekać !

Agnieszka

na podstawie 24 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-12 12:28:55

Pokoje gościnne "U Walkoszów"

- Ząb

5.00

Super pobyt, spędziliśmy tam cztery dni i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokoje czyste i przytulne, śniadania bardzo smaczne. Gorąco polecamy dla rodzin z dziećmi. M&M&O&K.D

Gość

na podstawie 61 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-11 23:06:06

Pokoje Gościnne "U Kachny"

- Zakopane

5.00

Wszysto co dobre szybko sie kończy.Jutro konczymy swoj tygodniowy pobyt u Kachny.Jestesmy tu po raz 2 i mamy nadzieję wrocic tu po raz 3.Przesympatyczni gospodarze,rodzinna atmosfera.Polecam wszystkim kwatery u Kachny.Masz ferie,urlop,wakacje.Pakuj walizki i przyjezdzaj do Kachny.

Iwona z dziecmi

na podstawie 40 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2017-02-11 19:32:16

Wynajem Pokoi Gościnnych - Zbigniew Lassak

- Biały Dunajec

5.00

Wspaniałe miejsce na wypoczynek!Sympatyczni,otwarci i pomocni gospodarze.Doskonałe warunki:czysto,przestronnie,świetnie wyposażone apartamenty.Znaleźliśmy miejsce na wypoczynek w górach.Wrócimy tu na pewno!

Iza z dziećmi

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 241 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2017 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone