ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 218 następna »

dodano: 2016-06-24 23:08:57

Pokoje gościnne "U Walkoszów"

- Ząb

5.00

Bardzo mili Gospodarze, rodzinna atmosfera, przepyszne domowe jedzenie, czysto, schludnie. Z czystym sumieniem polecam rodzinom z dziećmi.

Dorota Matłoka

na podstawie 53 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-24 13:19:13

Apartamenty - Rozeta

- Zakopane

5.00

Gorąco polecamy !!! Dom z trzema apartamentami / co zapewnia spokój / położony w cichej, spokojnej okolicy, z najpiękniejszymi widokami na Tatry. Do dyspozycji mieliśmy dwupoziomowy apartament rodzinny : salon z kuchnią świetnie wyposażoną, sypialnia na piętrze i bardzo ładna łazienka,standard hotelu ****. Apartament jest urządzony nowocześnie, przeplatany motywami góralskimi. Całość prezentuje się bardzo gustownie. Właściciele przemili, niewidoczni ale w razie potrzeby służą radą i pomocą. Czuliśmy się bardzo dobrze i dlatego przyjedziemy tutaj jeszcze raz. Irena z Rodziną z Międzyrzecza.

Gość

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-24 12:30:51

Willa Danielka

- Zakopane

5.00

Książki można pisać o Czcigodnych Gospodarzach jak również ludziach, którzy co roku przybywają do "DANIELKI" - to przyjazny, rodzinny dom i klimat. Zawsze na państwa Chyców i Bystrzyckich można liczyć. Chcesz dobrze wypocząć poznać ciekawych ludzi z całego świata pytaj o gościnę u Danielki!!!POLECAM!!!

Piotr

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-22 13:41:41

Pokoje u Ewy

- Biały Dunajec

5.00

Świetny pensjonat i wspaniała rodzinna atmosfera, serdecznie polecam!

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-22 10:39:54

Apartament Radosny Radowid

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce na odpoczynek cisza i spokój w centrum Zakopanego. Bardzo miła Pani rezydent Polecam wszystkim

Gość

na podstawie 7 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-21 15:13:21

Willa To Tu - Centrum

- Zakopane

5.00

Wspaniale spędzony czas ,bardzo mili gospodarze ,chętnie udzielający pomocy, wnętrze przytulne ,bardzo polecam

Gość

na podstawie 15 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-21 11:15:22

Domek drewniany "Jaś i Małgosia"

- Kościelisko

5.00

Witam wszystkich. W domku "Jaś" spędziłem tydzień wraz z moją rodziną na początku Czerwca tego roku. Miejsce bardzo czyste, zadbane, ciche i przytulne. Państwo, od których wynajmowaliśmy domek byli naprawdę przemili i już pierwszego dnia przekonaliśmy się o ich gościnności. Dodatkowo domek posiada piękny widok na Giewont, jest położony blisko szlaków turystycznych, w pobliżu są również sklepy oraz dwie karczmy. Z pewnością to nie była moja ostatnia wizyta w tym miejscu. Gorąco pozdrawiam właścicieli!!!

Gość

na podstawie 28 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-20 21:05:51

Leśny Zagajnik

- Kościelisko

5.00

Właścicielka przemiła. Można liczyć na pomoc. Warunki bardzo dobre. Bardzo czysto w pomieszczeniach. Dziękujemy za miłą rodzinną atmosferę. już nie możemy się doczekać kolejnego pobytu. Pozdrawiamy właścicielkę i narzeczonego :)

Mariusz Gonzales

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.83
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-20 20:17:51

***WILLA GAZDA*** pokoje i apartamenty w centrum

- Zakopane

5.00

pokoje przytulne, mile dla oka, czyste a wlasciciele mili i pomocni, karczma zaraz za plotem, do krupowek 15 minut spacerkiem urokliwa ulica ogolnie polecam i pozdrawiam

Krzysztof

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-20 14:50:15

Willa Oleńka CENTRUM

- Zakopane

4.50

Po raz kolejny gościliśmy u p Beaty.Wracamy tam gdzie czujemy się dobrze, a znajomość obiektu sprawia że jestesmy jak u siebie.Po trudach wycieczek w góry fajnie było wracać do pokoju.A po drodze spotkawszy ;ciocię"niesamowitą osobę z wyjatkowym poczuciem humoru, zmęczenie mijało.No nie moglibysmy nie wspomniec o Lunie, towarzyskim piesku,którego uwielbiamy za to ze byl wszedzie. Pozdrawiamy i do zobaczenia.

Małgotrzata I Piotr

na podstawie 17 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.91
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-20 11:21:18

Willa Dana

- Zakopane

5.00

Lokalizacja - cicho, a zarazem dość blisko do centrum. Willa super. Pokoje śliczne, czyściutkie, pachnące drewnem, w pełni wyposażone we wszystko co potrzebne. Łazienka również czyściutka, aż miło korzystać. Aneks kuchenny w pełni wyposażony. Pan Andrzej i pani Danusia są bardzo sympatyczni. Zdecydowanie polecamy to miejsce. My wrócimy tam na pewno.

Ola i marek

na podstawie 8 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-19 21:21:02

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 2

- Zakopane

5.00

Pokój z wyjściem na balkon (z widokiem na góry), czysto i przytulnie. Spokój i cisza, do Krupówek 15min spacerem. Gospodyni bardzo uprzejma i miła. Cena przystępna-adekwatna do standardu pokoju. Na wyposażeniu TV, czajnik, szklanki, sztućce, nóż i talerze. W holu ogólnodostępna lodówka i mikrofala. Chętnie wrócimy ponownie ;-)

Gość

na podstawie 40 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-19 15:35:05

Kameralny Pokój - Studio w Zakopanem

- Zakopane

5.00

Właśnie dziś wróciliśmy z pobytu w Zakopanem. Pobyt bardzo udany, pokój studio wyśmienicie wyposażony. Aneks kuchenny, łazienka - wszystko co potrzeba do wypoczynku. Państwo Gospodarze bardzo mili ludzie, doradzą co zwiedzić, gdzie zjeść. Polecam wszystkim pokoj studio.

Asia i Karol

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-18 21:31:03

Willa Danielka

- Zakopane

5.00

Najlepsze miejsce noclegowe w Naszych górach ! Przemiła atmosfera, dogodna lokalizacja, fantastyczne jedzenie a przede wszystkim gospodarze którzy sprawią, że klimat wypoczynku będzie rewelacyjny i zawsze będziesz chciał wrócić ! Czujesz się jak w domu ( tylko że lepiej ) :))) Osobiście jeździmy wraz z przyjaciółmi od kilku lat w to miejsce i nie wyobrażamy sobie jechać gdzie indziej ! Dogodne miejsce latem jak i zimą ! Za szczerym sercem mogę polecić !!! :)

Kamil

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-18 09:36:10

TANIE POKOJE OBERCONIÓWKA 7

- Zakopane

5.00

Bardzo polecam!Tanio i komfortowo. Pokoje są czyste, zadbane, mają dobre wyposażenie. Łazienki również są bardzo czyste. Ponadto na obiekcie jest dostęp do wi-fi, w pokoju TV. Aneks kuchenny, gdzie można samemu gotować - wszystko zgodne z ofertą. Jakość jest naprawdę bardzo wysoka. Lokalizacja z przepięknym widokiem na góry. Gospodarze to wspaniali ludzie, bardzo serdeczni i symatyczni. Goroco polecam, szczególnie dla rodzin. Wrócę tam jeszcze nie raz ;)

Justyna Sępka

na podstawie 99 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-18 09:10:25

U Zosi i Mariusza

- Zakopane

5.00

Jesteśmy bardzo zadowoleni, pokoje czyste, właściciele przemili, uprzejmi, pomocni, widok z okna na panoramę gór...czego chcieć więcej:). Z przyjemnością tu wrócimy:)

Maria i Ryszard

na podstawie 12 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.89
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-16 16:25:18

Apartament i Pokoje "Gościna na Wierchu"

- Murzasichle

5.00

Gorąco polecam noclegi w ,, Gościnie na Wierchu". Pokoje z balkonem i przepięknym widokiem na góry. Bardzo przytulny obiekt i oczywiście przemiła właścicielka, doskonała lokalizacja a przede wszystkim cisza i spokój :) Na pewno tam wrócimy :)

Karolina i Wojtek

na podstawie 11 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-16 10:10:18

Willa Danielka

- Zakopane

5.00

W Pensjonacie Danielka byłem z zorganizowaną grupą rodzin z Kozienic. Wspaniała atmosfera, gospodarze bardzo życzliwi! Z niczym nie było problemu, posiłki regionalne i bardzo obfite. Pokoje wysoki standard, każdy z łazienką. Dużo miejsca przed domem, plac zabaw dla dzieci i wygodny parking dla autokarów. Lokalizacja świetna - bardzo blisko do centrum. Na szczególne uznanie zasługuje wieczór integracyjny przygotowany przez gospodarzy podczas którego grała góralska kapela. Wracam do tego samego Pensjonatu w Lipcu z dziećmi. Ks. Łukasz z Kozienic

Ks. Łukasz

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-16 00:05:59

"Willa Ruczaj"- Centrum

- Zakopane

5.00

"Willa Ruczaj" przywitała mnie pięknym zapachem przy wejściu. Pokój mieliśmy duży z aneksem kuchennym i dużym balkonem. Bardzo czysto i przyjemnie a przede wszystkim cicho i można odpocząć po wycieczkach górskich. Byliśmy z dzieckiem i chętnie tu wrócimy.

Anna

na podstawie 52 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.64
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 94%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-06-15 20:13:03

Willa Danielka

- Zakopane

5.00

Polecam! Bardzo miła atmosfera oraz super jedzenie i warunki mieszkalne! Gospodarze bardzo życzliwi i zawsze chętni do pomocy. Nasze "Zimowisko" to był bardzo mile spędzony czas w Danielce.

Gość

na podstawie 10 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 218 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2016 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone