ZAKOPANEonline.pl - U nas znajdziesz tylko zweryfikowane noclegi pod Tatrami - Bezpieczny Serwis

miejscowość obiekt
oferta ze słowem:

Noclegi opinie

sortuj listę:
     

1 2 3 4 ... 226 następna »

dodano: 2016-07-27 11:15:32

Wolne Pokoje w Centrum

- Zakopane

5.00

Witam. Super miejsce, przemili właściciele,świetna lokalizacja, 100 m od Krupówek.Czysto, przytulnie.Zdecydowanie polecam.Do takich miejsc chce się wracac.....i wracamy.Ostatnio byliśmy na przełomie czerwca i lipca 2016.Pozdrowienia dla Pani Małgosi,Zbyszka i Pana Wojtka.Dp zobaczenia.

Teresa Daroszewska

na podstawie 20 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.88
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-26 11:48:21

Wolne Pokoje i Apartamenty - U Rzadkosza 1

- Zakopane

5.00

Miła właścicielka. Wystrój pokoju minimalistyczny. Prezentacja zgodna z rzeczywistością. Czysto i przytulnie. Aneks kuchenny wyposażony we wszystkie potrzebne przedmioty: kuchnia gazowa, lodówka z zamrażarką, garnki, patelnia, czajnik oraz zastawa. W pokoju TV oraz wyjście na taras. Do PKS jak i Krupówek 10 minut drogi. Za oknem spokój i cisza oraz potok. Polecamy gorąco.

Aneta i Łukasz

na podstawie 21 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.93
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-26 08:27:41

Regionalne Pokoje "U Nas"

- Zakopane

5.00

Dobra lokalizacja, spokojnie, czyściutko, mili gospodarze. Mały minusik cienkie sufity i na dole wszystko słychać co przeszkadza szczególnie nocą i wczesnym rankiem. Polecam, wrócimy tam ale na górę.

Alwa

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-25 22:38:03

Apartamenty - Rozeta

- Zakopane

5.00

Apartamenty Rozeta to miejsce godne polecenia w 100 %.Apartamenty są zgodne z opisem i zdjęciami.Urządzone są pięknie ,a przede wszystkim czyste i dobrze wyposażone.Widoki z okien na góry-super.Właściciele przemili,w razie potrzeby służą pomocą.Na pewno wrócimy w to miejsce.Pozdrawiamy!Iwona z rodziną z Bydgoszczy

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-25 17:23:29

Pokoje Gościnne "Ząb 22a"

- Ząb

5.00

Nie ma jak u .....Baśki:)Cześć! Wszystko co potrzebne do dobrego wypoczynku, cisza, widoki, czystość, atmosfera, z całą pewnością miejsce gdzie wrócimy. Gorące pozdrowienia od Beaty i Wiktorii. I od Przemysława pewnie też:). Baśka, a ten oświetlony Giewont....:)...

Gość

Odpowiedź właściciela Jak człowiek ma szczęście do cudownych gości, to i nie problem Giewont oświetlić z każdej strony dla nich ;) Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia!
na podstawie 22 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.97
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-25 17:20:34

Wynajem pokoi - U Marduły

- Zakopane

5.00

Byliśmy tam cały tydzień i z wielką ochotą jeszcze kiedyś tam wrócimy. Przemiła Pani Gospodyni, zawsze pomocna, uśmiechnięta i zadowolona. W drodze do Kuźnic zaproponowała nam podwózkę, więc nie musieliśmy robić kolejnych kilometrów. Polecam wszystkim poszukującym Noclegu :)

Gość

na podstawie 30 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.95
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-25 16:15:51

Willa Skalny Potok

- Zakopane

5.00

Polecam serdecznie:)Przesympatyczni właściciele gotowi do każdej pomocy.Pokoje komfortowe i czyściutkie.W pokojach tv, lodówka i czajnik oraz dostęp do wi -fi.Łazienka bardzo czysta i dobrze wyposażona.Dodatkowo aneks kuchenny z wszystkimi potrzebnymi rzeczami.Kawa,herbata i cukier w gratisie.Jednym słowem jeśli ktoś lubi miłą atmosferę a przede wszystkim czystość to polecam willę skalny potok.

Gość

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.50
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-25 16:01:37

Agroturystyka Aleksander Dziedzic

- Bańska Wyżna

5.00

Właśnie wróciliśmy z trzeciego pobytu. Jak zawsze rewelacja. Jedzenie, atmosfera, widoki-5. Idealne miejsce na bazę wypadową i nie tylko.

Michał

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.96
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-25 15:32:43

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Zdecydowanie polecam. Gospodarze mili i pomocni. Sam apartament piękny z historyczną przeszłością, przestronny i zadbany. Byliśmy z dwójką dzieci i byliśmy zadowoleni.

Gość

na podstawie 61 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-25 14:52:39

Willa "Krywań"

- Ząb

4.50

Polecam to miejsce zwłaszcza osobom chcącym wypocząć w spokoju, ciszy i z dala od zgiełku. Okolica piękna, widok na Kasprowy i Giewont, piechotą można dojść na Gubałowkę. Pokoje czyste, ładny ogródek, dla dzieci trampolina i plac zabaw, oswojone owieczki i potulne baranki w zagrodzie, nieopodal sklep, kościół i przystanek autobusowy, kawałek dalej karczma i restauracja. Kuchnia wyposażona w podstawowe rzeczy. Gospodarze służą pomocą w każdej sprawie.

Gość

na podstawie 38 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.75
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 97%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-24 22:43:48

"Wynajem Pokoi - Tetmajera 8a"

- Zakopane

5.00

Właśnie wróciliśmy z Zakopanego.Na Tetmajera 8a mieszkaliśmy w pokoju nr1,był to pokój 4-os.Czysty,pachnący,godny polecenia. Blisko Krupówek,sklepów,przystanku autobusowego.Super miejsce.Jeżeli wrócimy do Zakopanego to tylko tam.Pozdrawiamy gospodarzy,wczasowicze z Tczewa.

Gość

na podstawie 31 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-24 19:28:26

Domki na Babińcu

- Zakopane

5.00

Wyjątkowe miejsce. Super atmosfera tworzona przez właścicieli ! Do takich miejsc chce się wracać ! Polecam wszystkim

Gość

na podstawie 6 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-24 18:35:19

Willa Skalny Potok

- Zakopane

4.50

Pobyt w Skalnym Potoku oceniamy bardzo dobrze. Chętnie polecamy miejsce dla wszystkich, którzy poszukują zakwaterowania w wygodnej lokalizacji dojazdowej, bez zgiełku ruchliwego centrum Zakopanego. Ze standardu w pokoju i łazience jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko na miejscu. Przy okazji do dyspozycji dobrze zaopatrzony aneks kuchenny na piętrze, dzięki czemu mogliśmy podszykować sobie produkty przed wypadem w góry. Całość zakwaterowania wygląda, że została przemyślana pod kątem użytkowników i ich różnych wymagań.

Darek Wrocław

na podstawie 5 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.50
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-24 17:59:04

willla*** Wygrodzisko - Gubałówka

- Zakopane

5.00

Wspaniałe miejsce, przemiły właściciel, świetna lokalizacja, czysto, przytulnie, zdecydowanie polecam.

Mariusz z rodziną

na podstawie 4 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.80
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-24 13:06:52

Wynajem Pokoi "U Jagódki"

- Małe Ciche

5.00

Piękne miejsce z dala od zatłoczonego Zakopanego. Właściciele bezkonfliktowi, pokoje schludne i czyste. Mogę zdecydowanie polecić :)

Gość

na podstawie 14 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.86
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 93%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-23 19:23:10

Willa To Tu - Centrum

- Zakopane

5.00

Cudowne miejsce , wspaniały domek i przemili właściciele. Wszystko zgodnie z opisem.Kilka minut spacerkiem od Krupówek. W 100 % godne polecenia. Znaleźliśmy nasze miejsce w Zakopanem. Napewno wrócimy nie raz.

Latawce&Gabi

na podstawie 16 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-23 14:39:47

Apartament "Kuźnia"

- Zakopane

5.00

Polecam :) I pozdrawiam Pana Marcina :)

Gość

na podstawie 61 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 4.94
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-23 12:00:45

Magdalenka

- Zakopane

5.00

Polecam Magdalenke super pokoje fuul wypas właściciele bardzo goscinni blisko sklepy naprawdę polecam.

Gość

Odpowiedź właściciela Bardzo dziekujemy za mile slowa i zapraszamy ponownie :)
na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-23 09:12:29

Willa Stachoniówka i Stachoniówka 2

- Zakopane

5.00

Polecam Stachoniowke wszystkim,którzy chcą spędzić urlop w Zakopanem. Obiekt wygląda rewelacyjnie. Wszystko bardzo zadbane, wszędzie czysto. Właściciele to przemili ludzie. Posiłki przepyszne. Bardzo dobre miejsce dla rodzin z dziećmi.Niska cena. Naprawdę warto!!! Polecam i serdecznie pozdrawitam wlascicieli:-) M.Tyra

M.M. Tyra

na podstawie 1 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

dodano: 2016-07-22 21:27:35

Willa "Kosista"

- Zakopane

5.00

Jak najbardziej polecam:) Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi. Właściciele sympatyczni, bardzo gościnni i dbający o komfort gości. Pokoje ładne, dobrze wyposażone(jak w opisie )czyste i estetycznie wykończone. Lokalizacja w spokojnej części Zakopanego. Wybierając się znów do Zakopanego na pewno skorzystamy z noclegów w tym miejscu:)

Gosia

na podstawie 27 opinii jakie obiekt posiada
średnia ocena obiektu: 5.00
Czy wróciłbyś tu jeszcze raz: TAK 100%
pokaż wszystkie opinie tego obiektu »

1 2 3 4 ... 226 następna »

Opinia jest subiektywnym poglądem własnym użytkownika prezentowanym za pomocą wystawionych ocen i komentarza słownego. Opinie niekoniecznie są zbieżne z opinią serwisu ZoL.pl o tej kwaterze.
ZABRANIA SIĘ kopiowania opinii i zamieszczania ich w innych serwisach pod groźbą odpowiedzialności karnej!

Serwis ZoL.pl nie odpowiada za treść zamieszczonych ogłoszeń

  ©2002-2016 ZAKOPANEonline.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone